2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Regl bitincede böyle oluyor işte :) Yine uykusuz kalıyosun :)

evet bir de o var dimi benimki bayramı hasta geçircem diye yas tutuyordu, şimdi seviniyorum diyo. bayramın ilk günü temizlenmiş olurum. diğer 3 gün bizim diyo. dedim olmaz kardeşin var. yemişim kardeşimi diyo bakalım nasıl zapt etcem benim kocişi

biz tek yorganla hep atışıyorduk artık çözümü bulduk. o battaniyeyle yatıyor ben yorganla.

canım bizim yatak 150*200, sizinki de büyük ihtimal 160*200 dür

tşk canım

waaauw açıklamaya bak heleee :)

Vala ben daha uyku setimi açmadım :))

nevresim kullanıyorum..yorganıda nevresime geçiriyorum
biz açtık ama 1 gece yattık. çok terletiyor sevmiyoruz hem ben yatak düzelttiğimden bişe anlamadım onda. ört çık yapınca sanki düzeltmemişim gibi geldi :)

Bizde yapışık gibi uyuyoruz resmen, onun için yorgan sorunu pek olmuyor :))
yatınca sarılmaya okey de :) uyuyunca herkes keyfine geçiyor bizde, ancak sabaha karşı tekrar sarılıyoruz.

evet canım uyku seti bence de gereksiz aldım ama kullanamıyorum.

Günaydınnnn
Yarenaycım haftanın son gününde kim mutlu olmaz ki ondandır mutluluğun belkim
Gerçi biz yarın yarım gün çalışıyoruz ama seviyorum ben cumaları
Elfiş Allah kolaylık versin çok zor halin bilirim

aslında benim de tam kullandığım söylenemez ben sadece yorganını kullanıyorum bazen de çarşaf ve yastıklarını yoksa hep yatak örtüm serili oluyor. almasaymışım da olurmuş.

biz de yarın yarım gün çalışıyoruz canım. tatil yaklaştığından olabilir doğru söylüyon

Uzun Bir ARadan Sonra Günaydınnnn Kızlarrrrr :)))) Nasılsınız Bakem ?

canımm hoşgeldin, nasılsın? bebiş nasıl? foto istiyorummmmm

maşalahhh

Uzun Bir ARadan Sonra Günaydınnnn Kızlarrrrr :)))) Nasılsınız Bakem ?

merhaba canım

bu arada uyku setini seven bir ben varım galiba

aslında dilşad sevmiyor ama ,zaten bence onun en güzel yanıda o, ört çık
benm yorganda elyaf gibi ağır değil yumuşacık, onu kullanıyoruz :) bitane yün yorgan var aman yarabbim altında ayaklarımı kımıldatamıyorum sanki

günaydın buarada

elfişş ben buaralar rahatımya eşim kaçgündür grip gibi,sana da bulaşmasın diyip duruyo gelmiyo yanıma ,ama ben zorla sokuluyom artık nasipse bu akşam

aynen canım ya, ben de başka yorganla yatamıyorum artık. çok ağır geliyorlar.

dilşadcım fırfırını takmayıver sen de. ben kullanmıyorum fırfırını. bazamın çevresi zaten kumaş. üstüne geçirmiyorum fırfırı. yorganı, nevresimi, yastıkları. gayet hoş. bir tek çarşafı lastikli değildi. ona da gittim, kış için havlu nevresim setlerinden aldım rengine uygun. süper rahat oluyorlar, evde olsam da sıcacık yatağımızda eşimle uyusam ne güzel olurdu

ya yine çok yorgunum.
dünde temizliğe devam ettim ama bitti yani şükür tertemiz oldu evim
bu akşamda kuaföre gidip saçlarımı kestiriyim dioum. yarında dip boya yaparım kendim.
kardeşimle alışverişe gitcem hırka falan almak istioum.
sonra eve dönüp bayram ikramlıklarını hazırlamayı planlıoum.
gerçi annemde bişiler yapar ondan da azucuk otlanabilirim
kedi dilini simiti yaparım dolma oda yapar zeytinyağlıyı da ondan alırım belki.

ben sevemedim, ama eşimde sevmediii :)
ben yün yorgan istemedim annemde dün yorgansınz olmaz diktirsinler dedi. kaynanaya söledim 4 kiloluk yaptırdık. hazır yorgan gibi rahatve dışında saten yok tamamen nevresim kumaşıyla diktirdim beyaz. 3 tane de hazır yorganım var, ben bekarken hep hazr yorganda yatıyordum ama kociş ille yün istiyor die o 4 kiloluğu kullanıyoruz. bi de doğum için diktirdiği yorgan var, dışı krem saten. onu hamile olduğumu öğrendiğimde hevesle bi gece kullandım ertesi gün üstümden aldı kociş, sabret 7 ay sonra kullanırsın dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…