Regl bitincede böyle oluyor işte :) Yine uykusuz kalıyosun :)
biz tek yorganla hep atışıyordukyorganın çok mu büyükiyidir ama yorgan kavgası etmezsiniz. Valla eşim çoğu gece beni uyarıyor üstümü açtın diye bi de koca yatakta kendimi adamın yastığında uyanırken buluyorum yazık kocacım ufacık alana sıkışmış oluyor bu arada ben onun yanında çok miniğim ama kapladığımız alanlar tam tersi
canım bizim yatak 150*200, sizinki de büyük ihtimal 160*200 dürluxxor aynıyız yaa :)))) eşimiduvara yapıştırıyorum resmen :)ahahahaha
ama yorgan konusunda kendinaçıyo üstünü, ben kapatıyom..
Bizim yatakta büyük yaa lastikliçarşaf kullanıyom sadece uçarı tutuyo..ortaya doğru toplanıyolar bir iki kullanımda
tam ölçü neydi yaa 2 falan galiba yatağın boyu:44:
tşk canımşimdi anladım seni canım benimde öyle eşim hep 10dan sonra geliyor yazdıklarını okuyunca düşündümde haklısın bende bu tip şeyleri yaşıcam maalesef ve belkide sorunlar çıkacak o hassasiyet nedeniyle
ahh nigarcım aynıyız bende öyle tüm dizileri yalnız izle. yalnız otur, yalnız yee ama mecburiyet işte hayat :26:
bende çıkınca sosyete pazarına gitcem çok güzel kilotlu çorap desenleri oluo onlara bakcam
ya ben bunlara bayılıoum güle güle giy hepsini canım
benim eşimde tayta kızıo bazen bende ona kızıoum
ohhh ne güzel valla afiyet olsun
bende de iki tane ipek saten var çok memnumum öyle kayma falan olmuo ama bi tane normal saten var çok fena bir kere bile kullanamadım
waaauw açıklamaya bak heleee :)şöyle oluyo pamuk saten canım :))
İnce pamuk ipliklerinin saten örgüsüyle özel bir teknik kullanılarak sık bir şekilde dokunması sonucu pamuk saten kumaş elde ediliyor. Parlak saten görünümünü koruyan, pamuklu nevresim takımları yumuşacık, kırışmıyor, terletmiyor ve saten parlaklığıyla şıklıktan da ödün vermiyor.
biz açtık ama 1 gece yattık. çok terletiyor sevmiyoruz hem ben yatak düzelttiğimden bişe anlamadım onda. ört çık yapınca sanki düzeltmemişim gibi geldi :)Vala ben daha uyku setimi açmadım :))
nevresim kullanıyorum..yorganıda nevresime geçiriyorum
yatınca sarılmaya okey de :) uyuyunca herkes keyfine geçiyor bizde, ancak sabaha karşı tekrar sarılıyoruz.Bizde yapışık gibi uyuyoruz resmen, onun için yorgan sorunu pek olmuyor :))
luxxor okudum cnm önerini ama eşimi buna ikna etmem zor o yüzden ne yazık ki((
uyku seti olayı bana baştan beri mantıksız gelmiştir zaten. hiç aldıtrmadım ben kullanışlı bi şey değil bence. ben de nevresimlerimi yorgana geçirip kullanıyorum. pamuk sateni de çok duyuyorum ama hiç canlı canlı görmedim ben de severim öyle yumuşacık şeyleri.
bizim kocişi bi türlü yatak odasında yatıramıyorum yaa, bi gün yatıyor ben burda üşüdüm bak burnum tıkandı diye kalkıyor her sabah.üff problemli yaa, oturma odası yatak odasına dönüşüyor gitgide
luxxor okudum cnm önerini ama eşimi buna ikna etmem zor o yüzden ne yazık ki((
uyku seti olayı bana baştan beri mantıksız gelmiştir zaten. hiç aldıtrmadım ben kullanışlı bi şey değil bence. ben de nevresimlerimi yorgana geçirip kullanıyorum. pamuk sateni de çok duyuyorum ama hiç canlı canlı görmedim ben de severim öyle yumuşacık şeyleri.
bizim kocişi bi türlü yatak odasında yatıramıyorum yaa, bi gün yatıyor ben burda üşüdüm bak burnum tıkandı diye kalkıyor her sabah.üff problemli yaa, oturma odası yatak odasına dönüşüyor gitgide
Günaydınnnn
Yarenaycım haftanın son gününde kim mutlu olmaz ki ondandır mutluluğun belkim
Gerçi biz yarın yarım gün çalışıyoruz ama seviyorum ben cumaları
Elfiş Allah kolaylık versin çok zor halin bilirim
Uzun Bir ARadan Sonra Günaydınnnn Kızlarrrrr :)))) Nasılsınız Bakem ?
bu arada uyku setini seven bir ben varım galiba
Bende bendee seviyorum uyku setini çok rahat oluyor yorganıda elyaf olduğu için
günaydın milletttt
bugün neşeliyim, Allah bozmasın. nedenini bilmiyorum ama keyfimm yerinde
elfişimmm zor geçer bugün senin için. ben reglim diye bu aralar rahat uyuyorum. ama kociş geç geliyor, ondan uykusuz kalıyoruz bu sefer. yine de sarılıp rahat rahat uyumak çoooook güzelll
Uzun Bir ARadan Sonra Günaydınnnn Kızlarrrrr :)))) Nasılsınız Bakem ?
bu arada uyku setini seven bir ben varım galiba
maşalahhh
aslında dilşad sevmiyor ama ,zaten bence onun en güzel yanıda o, ört çık
benm yorganda elyaf gibi ağır değil yumuşacık, onu kullanıyoruz :) bitane yün yorgan var aman yarabbim altında ayaklarımı kımıldatamıyorum sanki
maşalahhh
merhaba canım
aslında dilşad sevmiyor ama ,zaten bence onun en güzel yanıda o, ört çık
benm yorganda elyaf gibi ağır değil yumuşacık, onu kullanıyoruz :) bitane yün yorgan var aman yarabbim altında ayaklarımı kımıldatamıyorum sanki
günaydın buarada
elfişş ben buaralar rahatımya eşim kaçgündür grip gibi,sana da bulaşmasın diyip duruyo gelmiyo yanıma ,ama ben zorla sokuluyomartık nasipse bu akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?