- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
ya kızlar size bişi sorcam. kayınvalidem biz yokken evimize giriyor çokkkk sinir oluyorum eşim bi iki kere şaka yollu uyardı ama o da yarı şaka yarı ciddi girerim nolcak falan dedi. evin alt ve üst iki anahtarı var, bi tanesini onun anahtarlığından çıkarsam nolur sizce anlar mı :))))))))))))) ne yapayım laftan anlamıyor yaaa, e siz de benimkine giriyorsunuz nolcak ki diyor, ama senin evinle bizimki bir mi ben yeni evliyim ya
ben iş çıkışı anneme gitcem, elmalı kurabiye yapmış,lahana sarmış ille gel diyortunik+taytı ben de çok beğeniyorum cidden altına da babetlerle süper oluyor. ama benim kociş izin vermez heralde tayta üffffffffffffffff
akşama ne yemek var kızlar? bugün de ben sorayım
aklımda mercimek çorbası ve salata var. araya yemek olarak bi şey düşünemedim henüz :)))
Aaa ne işi var canım evinizde. Ne yapmaya giriyor. Bence eşin yine uyarsın bu sefer şaka ile karışık değil söylesin direk
ya kızlar size bişi sorcam. kayınvalidem biz yokken evimize giriyor çokkkk sinir oluyorum eşim bi iki kere şaka yollu uyardı ama o da yarı şaka yarı ciddi girerim nolcak falan dedi. evin alt ve üst iki anahtarı var, bi tanesini onun anahtarlığından çıkarsam nolur sizce anlar mı :))))))))))))) ne yapayım laftan anlamıyor yaaa, e siz de benimkine giriyorsunuz nolcak ki diyor, ama senin evinle bizimki bir mi ben yeni evliyim ya
tunik+taytı ben de çok beğeniyorum cidden altına da babetlerle süper oluyor. ama benim kociş izin vermez heralde tayta üffffffffffffffff
akşama ne yemek var kızlar? bugün de ben sorayım
aklımda mercimek çorbası ve salata var. araya yemek olarak bi şey düşünemedim henüz :)))
İnşallah döndüğünde hamile olduğunun müjdesini verirsin canım
bence alacağına eşine söyle annesiyle konuşsun eve girmek mi olurmuş sen yokken neden girip çıkyıor? Bir şey alıp koymk içn mi yoksa teftiş için mi? Sen sabah evden çıkarken banoyu yatağı dağınık bırakabilirsin ortada özel eşyaların olabilir... ayıp bence. eğer sizin girip onun girememesini haksızlık olarak görüyorsa siz de girmeyin.
bence ortada sütyen don filan bırakın o utansın mahreme girmeye
sağol elficimamin
ben iş çıkışı anneme gitcem, elmalı kurabiye yapmış,lahana sarmış ille gel diyor
bize eve de sarmış küçük bi tencere.. eşim de 10 da gelecekmiş, alır beni eve geçeriz
uff gene geç yatıcam, eve gidince banyo felan yapmam lazım..
benim k. validem de eltimin evine giriyor aynı şekildeya kızlar size bişi sorcam. kayınvalidem biz yokken evimize giriyor çokkkk sinir oluyorum eşim bi iki kere şaka yollu uyardı ama o da yarı şaka yarı ciddi girerim nolcak falan dedi. evin alt ve üst iki anahtarı var, bi tanesini onun anahtarlığından çıkarsam nolur sizce anlar mı :))))))))))))) ne yapayım laftan anlamıyor yaaa, e siz de benimkine giriyorsunuz nolcak ki diyor, ama senin evinle bizimki bir mi ben yeni evliyim ya
ya mesela bi kere benim buzluğumsa onu et suyu vardı onu almaya girmiş bi kere patlıcan almış geçenlerde benim balkonuma biber asmıştı kurusun diye, onlara bakmaya girmiş bikaç kez, neyse biberlerini aldı da kurtulduk derken bugün bi baktım fırın tepsilerimi almış. bi iki gün önce diyordu senin fırınında bayramlık tatlı yapıcam falan diye
hahahaaaaaaa utancağını sanmıyorum cnm. ya bi de gidip başkalarına anlatırsa böyle böyle dağınık bu kız diye
ben de kötü niyetli girmediğini biliyorum ama rahatsız oluyorum ben en iyisi o anahtarı alayım oradan ister anlasın ister anlamasın sorarsa da yok ya niye alayım ben anahtarı derim üf onunla mı uğraşıcam ya, eşim kaç kere dedi laftan anlasa girmezdi, bi de tavır yapıyor kızıyor eşim ona lafg söyleyince, sanki yaptığı doğru bişeymiş gibiBENM KAYNANANMDA DA VAR BİZİM EVİN ANAHTARI....BİŞEY LAZIM OLUNCA GİRİP ALIYODU AMA ŞİMDİ PEK İNMİYO...İNDİĞİNDE SÖLÜYODU AKŞAM, KIZIM İNDİM ŞUNU ALDIM DİYE...BİDE ONUN DOLABINA SIĞMAYANLARI BENİM BUZDOLABINA ATIYODU MİSAL REÇEL FALAN
AMA İLK BAŞLARDA GİRDİĞİNDE TEZGAHTA BARDAKMI GÖRDÜ YIKAYIP KOYUYODU YERİNE..BEN HİÇBİŞEYDEN DEĞİLDE BUNDAN RAHATSIZ OLUYODUM,EN SONUNDA DA YATAK ODASINDA ÇARŞAF DEĞŞTİRMİŞ:26: YUHH DEDİM DUYUNCA Bİ ÇEMKİRDİM EŞİME YUH ARTIK YATTIĞIM YATAĞA KADAR MI YUHHH DEDİM
BİDAHA YAPMADI
BİLİYORUM İYİ NİYETLE AMA DÜŞÜNEMEDİ HERALDE AYIP OLACAĞINI :)
..
LUXXORUM HERZAMN DUACINIZ,İNŞALLAH O GÜZEL HABERLERİNİ DUYUCAZZ
sen yokken girmesin buzluğuna bi şey koyuyorsa senin evde olduğun zamanlar alsın o kadar acil olan şeyleri de kendi buzluğuna koysun. Ben çalışan biriyim buzluğumda her an hazır gıda koyuyorum yer olmuyor de kabul etme. biberlere de aynı şekilde sen evdeyken bakabilirdi. Ben olsam ona bir fırın tepsisi alır veririm tatlı uzun süre kalır benim tepsimi bağlama diye bence fazla yüz verme. Çok mu sert düşünüyorum?
LUXXORUM HERZAMN DUACINIZ,İNŞALLAH O GÜZEL HABERLERİNİ DUYUCAZZ
çok ayıp gerçekten de yaaa sen konuş bari gelin söyleyince girmez ya da evin kilidini değiştir bi gün eşine de yeni anahtarı çıkarıp verirsin kaynanana vermezsiniz. Bahane olarak da ben anahtarımı kaybettim nolur nolmaz hırsız girmesin diye değiştirdik dersin
Bizde annemdeyiz buakşam....balık varrrBabiş tutmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?