2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Aaa ne işi var canım evinizde. Ne yapmaya giriyor. Bence eşin yine uyarsın bu sefer şaka ile karışık değil söylesin direk

ben iş çıkışı anneme gitcem, elmalı kurabiye yapmış,lahana sarmış ille gel diyor
bize eve de sarmış küçük bi tencere.. eşim de 10 da gelecekmiş, alır beni eve geçeriz
uff gene geç yatıcam, eve gidince banyo felan yapmam lazım..

Aaa ne işi var canım evinizde. Ne yapmaya giriyor. Bence eşin yine uyarsın bu sefer şaka ile karışık değil söylesin direk

ya mesela bi kere benim buzluğumsa onu et suyu vardı onu almaya girmiş bi kere patlıcan almış geçenlerde benim balkonuma biber asmıştı kurusun diye, onlara bakmaya girmiş bikaç kez, neyse biberlerini aldı da kurtulduk derken bugün bi baktım fırın tepsilerimi almış. bi iki gün önce diyordu senin fırınında bayramlık tatlı yapıcam falan diye

bence alacağına eşine söyle annesiyle konuşsun eve girmek mi olurmuş sen yokken neden girip çıkyıor? Bir şey alıp koymk içn mi yoksa teftiş için mi? Sen sabah evden çıkarken banoyu yatağı dağınık bırakabilirsin ortada özel eşyaların olabilir... ayıp bence. eğer sizin girip onun girememesini haksızlık olarak görüyorsa siz de girmeyin.

ben diyetteyim tavuk haşlama var ama yetmz yanına bir de ton açarım

eşim için de patlıcan oturtma bamya ve erişte var.

bence ortada sütyen don filan bırakın o utansın mahreme girmeye

İnşallah döndüğünde hamile olduğunun müjdesini verirsin canım

sağol elficim amin

ben zaten hiç sevmem başkasının evine habersiz girmeyi. eşim bazen akşamları mesela acıkıyordu evde ekmek olmuyor yukardan çık al diyordu, ya olmaz diyorum bu saatte girilir mi falan, zorla yolluyor beni. artık da gitmiyorum zaten uzun zamandır.

Yıllardır banyo yaptığın evde yabancı gibi mi oluyorsun sende benim gibi. Kendi evini benimsiyor insan dimi

BENM KAYNANANMDA DA VAR BİZİM EVİN ANAHTARI....BİŞEY LAZIM OLUNCA GİRİP ALIYODU AMA ŞİMDİ PEK İNMİYO...İNDİĞİNDE SÖLÜYODU AKŞAM, KIZIM İNDİM ŞUNU ALDIM DİYE...BİDE ONUN DOLABINA SIĞMAYANLARI BENİM BUZDOLABINA ATIYODU MİSAL REÇEL FALAN

AMA İLK BAŞLARDA GİRDİĞİNDE TEZGAHTA BARDAKMI GÖRDÜ YIKAYIP KOYUYODU YERİNE..BEN HİÇBİŞEYDEN DEĞİLDE BUNDAN RAHATSIZ OLUYODUM,EN SONUNDA DA YATAK ODASINDA ÇARŞAF DEĞŞTİRMİŞ:26: YUHH DEDİM DUYUNCA Bİ ÇEMKİRDİM EŞİME YUH ARTIK YATTIĞIM YATAĞA KADAR MI YUHHH DEDİM

BİDAHA YAPMADI

BİLİYORUM İYİ NİYETLE AMA DÜŞÜNEMEDİ HERALDE AYIP OLACAĞINI :)

..

LUXXORUM HERZAMN DUACINIZ,İNŞALLAH O GÜZEL HABERLERİNİ DUYUCAZZ

benim k. validem de eltimin evine giriyor aynı şekilde
ben de yakında otursam bana da aynını yapardı biliyorum..
Allahtan ki uzağım, 1 yılda 3 defa geldi daha evime..
siz de girmeyin Ayşam onun evine habersiz :26:

sen yokken girmesin buzluğuna bi şey koyuyorsa senin evde olduğun zamanlar alsın o kadar acil olan şeyleri de kendi buzluğuna koysun. Ben çalışan biriyim buzluğumda her an hazır gıda koyuyorum yer olmuyor de kabul etme. biberlere de aynı şekilde sen evdeyken bakabilirdi. Ben olsam ona bir fırın tepsisi alır veririm tatlı uzun süre kalır benim tepsimi bağlama diye bence fazla yüz verme. Çok mu sert düşünüyorum?

hahahaaaaaaa utancağını sanmıyorum cnm. ya bi de gidip başkalarına anlatırsa böyle böyle dağınık bu kız diye

çok ayıp gerçekten de yaaa sen konuş bari gelin söyleyince girmez ya da evin kilidini değiştir bi gün eşine de yeni anahtarı çıkarıp verirsin kaynanana vermezsiniz. Bahane olarak da ben anahtarımı kaybettim nolur nolmaz hırsız girmesin diye değiştirdik dersin

ben de kötü niyetli girmediğini biliyorum ama rahatsız oluyorum ben en iyisi o anahtarı alayım oradan ister anlasın ister anlamasın sorarsa da yok ya niye alayım ben anahtarı derim üf onunla mı uğraşıcam ya, eşim kaç kere dedi laftan anlasa girmezdi, bi de tavır yapıyor kızıyor eşim ona lafg söyleyince, sanki yaptığı doğru bişeymiş gibi

yapamam ki cnm (( ama en azından suratımı falan bozucam bi daha yaparsa anlar belki

biz sadece balayına çıkarken anahtarı verdik onda da merkezi sistem olduğu için peteklere su basarlarsa akıtan bir yer olursa hemen müdahele edebilsinler diye. Gelince de hemen anahtarımı iade ettiler daha biz istemeden. alisha bence de anahtarı değiştirin.

LUXXORUM HERZAMN DUACINIZ,İNŞALLAH O GÜZEL HABERLERİNİ DUYUCAZZ

sağol canım benim aminn

Alishiacım okudun mu bu önerimi?bence bunu da deneyebilirsiniz

benimki de sürekli girer dururdu biz evde yokken bahanelerle. balayındayken bile eşimin onlarda kalan kıyafetlerini getirmek için girmiş, koymuştu hepsini yatağın üzerine. biz akşamları dışarı çıkınca gelir bişiler bırakırdı eve. ailem başka şehirde olduğu için ben gidince yatılı kalıyorum. o zamanlarda hep eve girermiş komşular söyledi. :) ama ben takmıyorum. girsin çatlıyo kıskançlığından. ben saten nevresm kullanıyorum diye 60 yaşından sonra saten aldı kendine o da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…