- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
güzelmiş canm, ne marka
bende diyom eklemiş ama yorum yapmamış, niye ekledi diye :)))
çikonun eklediklerinden maviliyi çok beğendim. benim daysincolors'un klasik modelinden var burda, aynı modelin örgü battaniye seti ve uyku seti var. işte buEki Görüntüle 284539
şunu çok beğeniyorum Eki Görüntüle 284549
Tolga Karelin eşine hazırlanan gelinliğe bakın yaa
Günay Museyeva'nın mücevher gibi gelinliğinde; 3 bin 900 adet altın kaplama Swarovski, 5 bin adet beyaz altın, 9 bin 750 adet saf inci, 23 adet zümrüt kullanılacak. Görkemli gelinlik için 35 metre saf ipek kullanılacak
(alıntıdır baştan belirtim)
canım 2. eklediğini bende çok beğeniyorum int de.
özdilek kampanyası var bi mağazada çift kişiliğe 75 dedi beğendim onu alcam bi dahaki ay, buna benziyor.
canım 2. eklediğini bende çok beğeniyorum int de.
özdilek kampanyası var bi mağazada çift kişiliğe 75 dedi beğendim onu alcam bi dahaki ay, buna benziyor.
yaa bende istiyorum yaa....kızlar nevresimleri uyku setini hiç almadım daha :)) hep gelen hediyelerden geçiniyorum
ama istiyorum artık özellikle yarenim ilk eklediğin klasik modeli çok beğeniyorum birde kahverengi+turkuaz uyumunu çok seviyorum bitane de öle bişey istiyorum :)
çikonun eklediklerinden maviliyi çok beğendim. benim daysincolors'un klasik modelinden var burda, aynı modelin örgü battaniye seti ve uyku seti var. işte buEki Görüntüle 284539
şunu çok beğeniyorum Eki Görüntüle 284549
yaa bende istiyorum yaa....kızlar nevresimleri uyku setini hiç almadım daha :)) hep gelen hediyelerden geçiniyorum
ama istiyorum artık özellikle yarenim ilk eklediğin klasik modeli çok beğeniyorum birde kahverengi+turkuaz uyumunu çok seviyorum bitane de öle bişey istiyorum :)
yaa işte bende öle kampanyalar istiyorum
benm 9 tane normal nevrsim takımım var, 2 tane pamuk satenim var, 4 tane dört mevsim setim var, 3 pike takımım bi yatak örtüm 3 battaniyem var, eşim yeter daha alma dior ama çok seviyorummm alıcammmşu krediyi başıma bela etmeseydi daha ne hayallerim vardı
canım gercekten güzelmiş ii mutlu sağlıklı günlerde yatınEki Görüntüle 284523
benm en çok severek kullandığım nevresim takımım bu.
evet canım, maile geliyor :)
benim pamuk satenim de seninkinin farklı rengi galiba, gri ve altın rengi :)
Eki Görüntüle 284525
canım gercekten güzelmiş ii mutlu sağlıklı günlerde yatın
Kız sen çikoya taktın heeea yine karıştırdın sanırım yada çiko fotomu kattı haberim yok
özgeeeee ben seni yine çikoyla karıştırmışım yaaa
ben sana bundan sonra çiko diyim en iyisi
özgeeeee ben seni yine çikoyla karıştırmışım yaaa
ben sana bundan sonra çiko diyim en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?