2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende diyom eklemiş ama yorum yapmamış, niye ekledi diye :)))

Tolga Karelin eşine hazırlanan gelinliğe bakın yaa

Günay Museyeva'nın mücevher gibi gelinliğinde; 3 bin 900 adet altın kaplama Swarovski, 5 bin adet beyaz altın, 9 bin 750 adet saf inci, 23 adet zümrüt kullanılacak. Görkemli gelinlik için 35 metre saf ipek kullanılacak

(alıntıdır baştan belirtim )

çikonun eklediklerinden maviliyi çok beğendim. benim daysincolors'un klasik modelinden var burda, aynı modelin örgü battaniye seti ve uyku seti var. işte bu

şunu çok beğeniyorum

canım 2. eklediğini bende çok beğeniyorum int de.
özdilek kampanyası var bi mağazada çift kişiliğe 75 dedi beğendim onu alcam bi dahaki ay, buna benziyor.

yaa bende istiyorum yaa....kızlar nevresimleri uyku setini hiç almadım daha :)) hep gelen hediyelerden geçiniyorum

ama istiyorum artık özellikle yarenim ilk eklediğin klasik modeli çok beğeniyorum birde kahverengi+turkuaz uyumunu çok seviyorum bitane de öle bişey istiyorum :)

Aha ahaa ahaaaa

canım 2. eklediğini bende çok beğeniyorum int de.
özdilek kampanyası var bi mağazada çift kişiliğe 75 dedi beğendim onu alcam bi dahaki ay, buna benziyor.

zevklerimiz aynı demek ki kızlar ben hastasıyım bunların. ama burda almak istemiyorum nedense. herşeyi İzmir için hayal ediyorum.

benm 9 tane normal nevrsim takımım var, 2 tane pamuk satenim var, 4 tane dört mevsim setim var, 3 pike takımım bi yatak örtüm 3 battaniyem var, eşim yeter daha alma dior ama çok seviyorummm alıcammm şu krediyi başıma bela etmeseydi daha ne hayallerim vardı

ya ben hiç anlamıyodum öneden böle şeylerden...hani pike nevresim uyku seti hep karıştırıyodum kullanım alanlarını..e bekarken annem değiştirirdi hep

ha bi de uyku setim var da onu saymaya gerek yok yatağımızla hiç buluşmuyor :)
annem ben bekarken çalışırken aklıma sokmuştu her ay bişiler al at kenara die ii ki de almışım hiç sıkılmaya fırsat kalmadan değiştiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…