2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

maaşım yatmış çok sevindim :118:

ayrıca yarında tatilim

hadi hayırlı olsun canım. sen yarın harcarsın şimdi o maaşı, bayram alışverişi lazım ne de olsa

maaşım yatmadı daha ve yarın 1'e kadar çalışıyorum
yemekte de kuzu haşlama varmış açımm, fakirimm ((

oyyy kuzummmm kıyamam sana. inşallah bi güzellik yaparlar yarın ya, insanlara bayramı parasız geçirtmezler herhalde.

kuzu haşlamayı niye yemiyorsun ki?

yarenim ya ben sevmiyorum işte ,çoraplar ayrı olsun istiyorum..şuan bende atlelerin olduğu çekmeceye koyuyorum çorapları ama okadar çok çorabı atleti varki :96:

ben dün aldım...

haftalık + vergi iadesi + bayramlık(60 tl) verdi patronum

ama yarın çalışıyoz

yarenim ya ben sevmiyorum işte ,çoraplar ayrı olsun istiyorum..şuan bende atlelerin olduğu çekmeceye koyuyorum çorapları ama okadar çok çorabı atleti varki :96:

benim eşimin 10'dan fazla atleti var, 20 kadar da çorabı. çekmeceler derin. atletleri üstüste koyuyorum. çorapları da katlayıp koyuyorum sığıyorlar. e zaten daha fazla olmasın ya, yeter

bizim dolap oldukça kullanışlı eşimin tarafı belli benim yerim belli benim tarafta 3 çekmecem var kaba taslak don atlet çorap koyuoum diim
2tane 2 çekmeceli olanların 1 tanesi benim ciciler var sizin deyiminizle digerinde patik yemeni falan fisman
ve aynalı şifonyer büyük 3 çekmecenin en altında seccade var diğer ikisi eşimin iç çamaşırlarıyla dolu
gayet düzenli bizim rahatça da sığabiliouz
diger odadaki 3 kapaklı dolabımızda da kabanlar montlar var çekmecelerinde atkılar şallar var 1 kapagının raflarında da sırayla çantalarım dizili

bu arada temizlik için biraz geç kalmadın mı canım :44:
k.validemin evine falan bakamam valla çalışan insanım kendi evime zor yettim diğer 2 gelini ev hanımı onlar boş onlar yapsın dimi ben yıllarca çok yapmıştım zaten

benim eşimin 10'dan fazla atleti var, 20 kadar da çorabı. çekmeceler derin. atletleri üstüste koyuyorum. çorapları da katlayıp koyuyorum sığıyorlar. e zaten daha fazla olmasın ya, yeter

aynen bende öle yapıyorumda ,alırken bazen acele ediyorum yada çorapları katladığımda koymuyorum da atıveriyorum çekmeceye dağınık gözüküyo ozamn da

benimde düzene sokmam gerek canım...aynalı şifonyerde benm 3 çekmece var....
ilk çekmecede ıvır zıvır var :)
ikincide seccade havlu patik lif vs.
en altta da şallarım var

hepsini yeniden düzenlicem, önce kafamda taslak oluşturayımda...

evet temizliğe geç kaldım bu hafta başlıcaktımda hiç keyfim gelmedi :) bugün kendi evimi temzilicem yapabildiğim kadar, yarında kaynanamın evini süpürcem bi banyosunu yıkarımüstten kaynanamlar yok ya evde kaynım kalıyo sadece ,oyüzden bi temizliyim, gittiğinden beri hiç süpürmedim evlerini:26: 3 haftamı ne oldu

3 Hafta ve 1 erkek bilemiyorum ne haldedir o ev

maaşım yatmış çok sevindim :118:

ayrıca yarında tatilim

Bizde maaş aldık dün eşimde almıştı hepsini benim hesaba yatırmış şimdi sağa sola dağıtıcam :) Kirayı ödicem faturaları ödicem evin kredisi falan derken hesapta pek bişey kalmıcak yine

benim temizlik yönünden bir sıkıntım yok Allah'tan. dün akşam perdeleri yıkadım, yeniden serdim. bu akşam etrafı bir toparlayıp süpürge tutarım yeter. zaten evde durmayız doğru düzgün

valla o düzenlemeler çok vakit alıyor ben 2 gündür o yüzden çok zorlanıp saatlerimi harcıoum o küçük odadaki mont dolabını toparlamam lazım askı almalıyım askılar yetmio üst üste asıoum taşımıo kırılı
ama banyo tuvalet pırıl pırıl oldu kömüklü sularla tüm fayansları fırçaladım yıkadım. resmen parlıo mis gibi de kokuo valla.
mutfakta ii dolapları falan sildim. perdesini yıkamadım o biraz gözümü çarpıo.
zaten 1 gün kurbandan dolayı kimse birbirini ziyaret etmio 2 gün biz büyüklere gideriz
3 gün bilmioum 4gün eşim dükkanı açabilir belkide kimse gelmicek

benim temizlik yönünden bir sıkıntım yok Allah'tan. dün akşam perdeleri yıkadım, yeniden serdim. bu akşam etrafı bir toparlayıp süpürge tutarım yeter. zaten evde durmayız doğru düzgün

Bende bu akşam bir toparlayıp süpürge tutayım yarında toz alırım balkonu temizlerim yatak odasını düzeltmem gerekecek daha perdelerde gelmedi bakalım yarın gelir herhalde...
Cumartesi yoğun geçecek işyeri yarım gün çıkıp alışveriş yapmam gerekecek kıyafet falan akşamı bulur o da. Akşam gelip yapacam bu dediklerimi.

bizim yarın gelip gelmiyeceğimiz belli değil ben işleri biraz toparlim bayramda kafam rahat olsun

Zuzum geçici vergi az kaldı bitirip tahakkuk edicem

Dilek bir haftadır azar azar bende yaptım rahatladım senin gibi

bugün banyo ve tuvalet biter. Yarında süpürge tutup bi vileda yaparım bide toz alırım işim bitmiş olur. Geçen pazar dip köşe temizlediğim için şimdi çok uğraşmıcam

Bizde maaş aldık dün eşimde almıştı hepsini benim hesaba yatırmış şimdi sağa sola dağıtıcam :) Kirayı ödicem faturaları ödicem evin kredisi falan derken hesapta pek bişey kalmıcak yine

kuzum yaa hiç sorma benimde aynen öle az önce bi hesap yaptım 15 tl para kaldı bana
yine tüm ay eşime yanaşcam artık

oyyy kuzummmm kıyamam sana. inşallah bi güzellik yaparlar yarın ya, insanlara bayramı parasız geçirtmezler herhalde.

kuzu haşlamayı niye yemiyorsun ki?

kokuyor diye yemiyorum koyun/kuzu yarenim
ama bu kokmuyodu, sebzeyle haşlanmış güzelce
biraz yedim :))
maaş konumuz hala muallakta ama %60 vereceklermiş inşallah bakalım

Sende bendensin desene maaş yatmaz, yarın çalışılır off offf......
senden galiba canım
ben dün aldım...

haftalık + vergi iadesi + bayramlık(60 tl) verdi patronum

ama yarın çalışıyoz
bayramlık 60 tl mi? 1 maaş diye mi okumuşum ben geçmişte.. 1 maaş bayram parası alıyosun sandımdı..
güle güle harca canım :))

aç kalmadığına sevindim nekimm...

bu arada banyoyu hatırlattığınız için teşekkürler kızlar. eve gidince oraya da bi el atayım ben. geçtiğimiz hafta baya temizlemiştim, bugün üstelemem çok. zaten banyoda bizim fayanslar desenli falan. ne temizliği belli oluyor, ne kirliliği küveti temizlerim, lavaboyu bir de.

bizimde dün dr.kontrolümüz vardi hersey normal

bizim pitircik 1,800 gr olmus dr normalde 1,300 ve 1,650 oluyorlar dedi bu hafta da

bizim ki tombik olacak sanirim :) 29+4 günlüktü dün ama bir gün önden gidiyormus

yani 29+5 göstriyordu ultrasyonda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…