maaşım yatmış çok sevindim :118:
ayrıca yarında tatilim
maaşım yatmadı daha ve yarın 1'e kadar çalışıyorum
yemekte de kuzu haşlama varmışaçımm, fakirimm ((
maaşım yatmadı daha ve yarın 1'e kadar çalışıyorum
yemekte de kuzu haşlama varmışaçımm, fakirimm ((
yarenim ya ben sevmiyorum işte ,çoraplar ayrı olsun istiyorum..şuan bende atlelerin olduğu çekmeceye koyuyorum çorapları ama okadar çok çorabı atleti varki :96:
elfi işte bende dedimki eğer şifonyerdeki havlu patik vs onlara sandık yaparsam o gözü ya iç çamaşıtr yada çoraplar için kullanırım dedim..ama busefer o sandığı nereye koycam
nekk gardolapta eşimin tarafda da var iki çekmece askılığın altında :) 3 kapılı gardolapta 1 kapı eşime ait :) askıda gömlek pantolanları var çekmecelerindede kazakları var...onları ben en iyisi ortadaki raf kısmına alim, o çekmecelere çorap ve çamaşırlarını koyum...
o cicileri hiç sorma yaa...benim 2 çekmecem okadar karışık ki ciciler yüzünden :)))
acil el atmam lazım..elfişş bende buakşam başlıyorum temizliğe....
ve kaynanamın evinide bi elden geçirmem lazım..
benim eşimin 10'dan fazla atleti var, 20 kadar da çorabı. çekmeceler derin. atletleri üstüste koyuyorum. çorapları da katlayıp koyuyorum sığıyorlar. e zaten daha fazla olmasın ya, yeter
bizim dolap oldukça kullanışlı eşimin tarafı belli benim yerim belli benim tarafta 3 çekmecem var kaba taslak don atlet çorap koyuoum diim
2tane 2 çekmeceli olanların 1 tanesi benim ciciler var sizin deyiminizle digerinde patik yemeni falan fisman
ve aynalı şifonyer büyük 3 çekmecenin en altında seccade var diğer ikisi eşimin iç çamaşırlarıyla dolu
gayet düzenli bizim rahatça da sığabiliouz
diger odadaki 3 kapaklı dolabımızda da kabanlar montlar var çekmecelerinde atkılar şallar var 1 kapagının raflarında da sırayla çantalarım dizili
bu arada temizlik için biraz geç kalmadın mı canım :44:
k.validemin evine falan bakamam valla çalışan insanım kendi evime zor yettim diğer 2 gelini ev hanımı onlar boş onlar yapsın dimi ben yıllarca çok yapmıştım zaten
benimde düzene sokmam gerek canım...aynalı şifonyerde benm 3 çekmece var....
ilk çekmecede ıvır zıvır var :)
ikincide seccade havlu patik lif vs.
en altta da şallarım var
hepsini yeniden düzenlicem, önce kafamda taslak oluşturayımda...
evet temizliğe geç kaldım bu hafta başlıcaktımda hiç keyfim gelmedi :) bugün kendi evimi temzilicem yapabildiğim kadar, yarında kaynanamın evini süpürcem bi banyosunu yıkarımüsttenkaynanamlar yok ya evde kaynım kalıyo sadece ,oyüzden bi temizliyim, gittiğinden beri hiç süpürmedim evlerini:26: 3 haftamı ne oldu
maaşım yatmış çok sevindim :118:
ayrıca yarında tatilim
benimde düzene sokmam gerek canım...aynalı şifonyerde benm 3 çekmece var....
ilk çekmecede ıvır zıvır var :)
ikincide seccade havlu patik lif vs.
en altta da şallarım var
hepsini yeniden düzenlicem, önce kafamda taslak oluşturayımda...
evet temizliğe geç kaldım bu hafta başlıcaktımda hiç keyfim gelmedi :) bugün kendi evimi temzilicem yapabildiğim kadar, yarında kaynanamın evini süpürcem bi banyosunu yıkarımüsttenkaynanamlar yok ya evde kaynım kalıyo sadece ,oyüzden bi temizliyim, gittiğinden beri hiç süpürmedim evlerini:26: 3 haftamı ne oldu
benim temizlik yönünden bir sıkıntım yok Allah'tan. dün akşam perdeleri yıkadım, yeniden serdim. bu akşam etrafı bir toparlayıp süpürge tutarım yeter. zaten evde durmayız doğru düzgün
Bizde maaş aldık dün eşimde almıştı hepsini benim hesaba yatırmış şimdi sağa sola dağıtıcam :) Kirayı ödicem faturaları ödicem evin kredisi falan derken hesapta pek bişey kalmıcak yine
oyyy kuzummmm kıyamam sana. inşallah bi güzellik yaparlar yarın ya, insanlara bayramı parasız geçirtmezler herhalde.
kuzu haşlamayı niye yemiyorsun ki?
senden galiba canım
Sende bendensin desene maaş yatmaz, yarın çalışılır off offf......
bayramlık 60 tl mi? 1 maaş diye mi okumuşum ben geçmişte.. 1 maaş bayram parası alıyosun sandımdı..ben dün aldım...
haftalık + vergi iadesi + bayramlık(60 tl) verdi patronum
ama yarın çalışıyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?