- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
bu arada uyku setini seven bir ben varım galiba
ayrıca tolga karelin nikahtaki tipi çok kötüydü ben onu beğenirim normalde ama
bıyıklar saç berbattı yani
Kız sen çikoya taktın heeea yine karıştırdın sanırım yada çiko fotomu kattı haberim yok
o frençten yaparım diye kaydetmişim pc'yecanım gercekten güzelmiş ii mutlu sağlıklı günlerde yatın
tırnakları anlamamıştım ama açıklamışsın zaten
onları da beğendim valla
ayrıca tolga karelin nikahtaki tipi çok kötüydü ben onu beğenirim normalde ama
bıyıklar saç berbattı yani
ben de katıldım gitti :13:Katılıyoreee tarzan aynı tarzan
..................................ben de katıldım gitti :13:
ben kenarlı havlu yaptırmadım kaynanamın yaptıklarını da dağıttımonların ütüsüyle uğraşamam ki.
Ay evet zuzum lifleri unuttum :)) ömür boyu kullanırım artık :)
benim komidinlerim tek çekmeceliolsun yaa
acaba diyorum küçük bi sandıkmı alsam yaa...ben bikaç havlu lif eşarp patik çekmeceye koydum elimin altında dursun hani hediyelik bi durum olur diye...bazayı açamıyorum çünkü korkuyorum :)
onlarda çekmecede yer kaplıyo, onları küçük deri sandığa koysam diyom :44: çekmeceye de ihtiyacım var :26:
kızlar komidinin 2 çekmecesi var...misal eşimin komidinine bi çekmecesine atlerinini bi çekmecesinede ımm donlarını diyimkoyuyorum...çoraplara yer kalmıyo...
Benim komidin ile şifonyer birbirine girmiş durumda. Eşimde çoraplar için şifonyerin bi çekmecesine el koydu bu akşam düzenlemeye devam edeyim bitmedi bi türlü yarım kaldı yine. Dün kapıları sildim. bugünde banyo tuvalet biterse bende çoraplar için mecburen bi yer ayarlıcam
benim komidinlerim tek çekmeceli(((
kocaman iki çekmece yani, bitanesi benim cicilerimle dolu
diğerine de kendi iç çamaşırlarımı koyuyorum..
gardolabın içinde iki çekmece var onların birini eşime verdim sığdırıyorum artık, sığsın napim
diğerinde de benim çoraplarım var :)
maaşım yatmış çok sevindim :118:
ayrıca yarında tatilim
çiko deme ozamnda biz karıştırırız...bu kız hangi çikodan bahsediyo diye :))))ahahah
Bencede bundan sonra öyle dee alıştım çünküüü
Bende çok seviyorum uyku setini yorganı daha güzel oluyor elyaf sıcak tutuyor ve çok hafif.
Benim çeyizimle hep anneannem ilgilendi ben hep evlenmicem derdim her çeyiz yaptığındada kızardım :)) keşke ben ilgilenseymişim 3 tane yorgan yaptırmış göbekli satenli bişeyler işte. Bir sürü nevresim takımı almış kaç tane olduğunu gerçekten bilmiyorum kimi hala paketinde duruyor 2 tanede uyku setim var keşke hiç nevresim takımım ve yün yorganım olmasaydı benim istediğim renklerde 5 tane uyku setim olsaydı çok daha iyi olurdu. 3 tanede açılmamış battaniyem var bazanın altı tıklım tıkış sinirlerimi bozuyor. Patiklerim hele allahın bir ömür boyu giysem bitmez namazlık çoraplar yaptırmış eşim giyiyor onları :)) yün çorap sıcacık tutuyor. Bende bi kaç arkadaşıma hediye ettim convers şeklinde olanlardan. Okuyan kardeşlerime ayırdım hele yazmalar kim takacak onları bilmiyorum bi dünya havlu hepsinin kenarı var tam bir doğulu çeyizi var bende :))))))
olsun yaa
acaba diyorum küçük bi sandıkmı alsam yaa...ben bikaç havlu lif eşarp patik çekmeceye koydum elimin altında dursun hani hediyelik bi durum olur diye...bazayı açamıyorum çünkü korkuyorum :)
onlarda çekmecede yer kaplıyo, onları küçük deri sandığa koysam diyom :44: çekmeceye de ihtiyacım var :26:
kızlar komidinin 2 çekmecesi var...misal eşimin komidinine bi çekmecesine atlerinini bi çekmecesinede ımm donlarını diyimkoyuyorum...çoraplara yer kalmıyo...
benim komidinlerim tek çekmeceli(((
kocaman iki çekmece yani, bitanesi benim cicilerimle dolu
diğerine de kendi iç çamaşırlarımı koyuyorum..
gardolabın içinde iki çekmece var onların birini eşime verdim sığdırıyorum artık, sığsın napim
diğerinde de benim çoraplarım var :)
maaşım yatmadı daha ve yarın 1'e kadar çalışıyorummaaşım yatmış çok sevindim :118:
ayrıca yarında tatilim
eşim de böyle diyorsen komple evi ele geçirmişin tek başına nekimadamın eşyalarını başka odaya atmadığına şükretmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?