2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bu arada uyku setini seven bir ben varım galiba

Bende çok seviyorum uyku setini yorganı daha güzel oluyor elyaf sıcak tutuyor ve çok hafif.

Benim çeyizimle hep anneannem ilgilendi ben hep evlenmicem derdim her çeyiz yaptığındada kızardım :)) keşke ben ilgilenseymişim 3 tane yorgan yaptırmış göbekli satenli bişeyler işte. Bir sürü nevresim takımı almış kaç tane olduğunu gerçekten bilmiyorum kimi hala paketinde duruyor 2 tanede uyku setim var keşke hiç nevresim takımım ve yün yorganım olmasaydı benim istediğim renklerde 5 tane uyku setim olsaydı çok daha iyi olurdu. 3 tanede açılmamış battaniyem var bazanın altı tıklım tıkış sinirlerimi bozuyor. Patiklerim hele allahın bir ömür boyu giysem bitmez namazlık çoraplar yaptırmış eşim giyiyor onları :)) yün çorap sıcacık tutuyor. Bende bi kaç arkadaşıma hediye ettim convers şeklinde olanlardan. Okuyan kardeşlerime ayırdım hele yazmalar kim takacak onları bilmiyorum bi dünya havlu hepsinin kenarı var tam bir doğulu çeyizi var bende :))))))

yarın kociş erken çıkıcakmış, çıkınca yanıma gelcek...bende erken çıkarsam ( patron eşimi görünce bırakır ) kazak bakıcaz kendisine :)

dün giydim aldıklarımı ,eşim diyo bu kolların yarısı nerde dirsekte bitiyo kolları :) üşürsün bunu giyme dedi yaaa zaten zar zor bişey uydurup bulmuşum, hiç de valla giycemm

ayrıca tolga karelin nikahtaki tipi çok kötüydü ben onu beğenirim normalde ama
bıyıklar saç berbattı yani

bende de dolu patik eşarp yazma falan filan var aaa lifleri unutmayım

ama ben bikaçını hediye götürdüm ,misal en son bebeiş mevlüdüne gittim ya ..bebeğe koydum çeyizine bi havlu bi yazma
bohça yaptım onları bazada duruyor :) dantellerimde öle kullanmıyorum ya annem gibi bohçaladım hepsini....

buarada size yaptığımız mevlüd şekerlerinide eklicem ama hepsini toplu artıkın :) bayram kıyafeti şeysinde

ben kenarlı havlu yaptırmadım kaynanamın yaptıklarını da dağıttım onların ütüsüyle uğraşamam ki.

ben kenarlı havlu yaptırmadım kaynanamın yaptıklarını da dağıttım onların ütüsüyle uğraşamam ki.

valla ben ütülemiyorum yaaa

zatii misafir geldiğinde ,misafir havlusu çıkarıyorum :) diğer günlük havluları rulo yapıp çamışır makinesinin üstündeki sepete koyuyorum

Ay evet zuzum lifleri unuttum :)) ömür boyu kullanırım artık :)

olsun yaa

acaba diyorum küçük bi sandıkmı alsam yaa...ben bikaç havlu lif eşarp patik çekmeceye koydum elimin altında dursun hani hediyelik bi durum olur diye...bazayı açamıyorum çünkü korkuyorum :)
onlarda çekmecede yer kaplıyo, onları küçük deri sandığa koysam diyom :44: çekmeceye de ihtiyacım var :26:

kızlar komidinin 2 çekmecesi var...misal eşimin komidinine bi çekmecesine atlerinini bi çekmecesinede ımm donlarını diyim koyuyorum...çoraplara yer kalmıyo...

Benim komidin ile şifonyer birbirine girmiş durumda. Eşimde çoraplar için şifonyerin bi çekmecesine el koydu bu akşam düzenlemeye devam edeyim bitmedi bi türlü yarım kaldı yine. Dün kapıları sildim. bugünde banyo tuvalet biterse bende çoraplar için mecburen bi yer ayarlıcam

benim komidinlerim tek çekmeceli (((
kocaman iki çekmece yani, bitanesi benim cicilerimle dolu
diğerine de kendi iç çamaşırlarımı koyuyorum..
gardolabın içinde iki çekmece var onların birini eşime verdim sığdırıyorum artık, sığsın napim
diğerinde de benim çoraplarım var :)

elfi işte bende dedimki eğer şifonyerdeki havlu patik vs onlara sandık yaparsam o gözü ya iç çamaşıtr yada çoraplar için kullanırım dedim..ama busefer o sandığı nereye koycam

nekk gardolapta eşimin tarafda da var iki çekmece askılığın altında :) 3 kapılı gardolapta 1 kapı eşime ait :) askıda gömlek pantolanları var çekmecelerindede kazakları var...onları ben en iyisi ortadaki raf kısmına alim, o çekmecelere çorap ve çamaşırlarını koyum...

o cicileri hiç sorma yaa...benim 2 çekmecem okadar karışık ki ciciler yüzünden :)))

acil el atmam lazım..elfişş bende buakşam başlıyorum temizliğe....

ve kaynanamın evinide bi elden geçirmem lazım..

çiko deme ozamnda biz karıştırırız...bu kız hangi çikodan bahsediyo diye :))))ahahah

Bencede bundan sonra öyle dee alıştım çünküüü

ne güzel alışmıştı özge de ya zuzum. neyse daha çok dikkat etcem bundan sonra, söz

benim evde neler var Allah bilir. annem küçükken bir sürü havlu kenarı ördürdü bize. bir tane de floş ipten kendim yuvarlak masa örtüsü yapmıştım. annem yıllarca dışarıya dantel ördü, para kazandı. o sırada beğendiği modellerden bize de yaptı tabii. patik falan hiç yaptırmadım zaten ama teyzelerden, anneanneden gelenler falan var. liflerden de çok vardı ama anneme dedim, kullanmıyoruz onları, istersen sen kullan dedim.

benim komidinler de 2 çekmeceli, eşimin atletlerini ve çoraplarını birine, boxerlarını diğerine koyuyorum.

sen komple evi ele geçirmişin tek başına nekim adamın eşyalarını başka odaya atmadığına şükretmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…