bizimde dün dr.kontrolümüz vardi hersey normal
bizim pitircik 1,800 gr olmus dr normalde 1,300 ve 1,650 oluyorlar dedi bu hafta da
bizim ki tombik olacak sanirim :) 29+4 günlüktü dün ama bir gün önden gidiyormus
yani 29+5 göstriyordu ultrasyonda.
3 Hafta ve 1 erkek bilemiyorum ne haldedir o ev
bizim yarın gelip gelmiyeceğimiz belli değil ben işleri biraz toparlim bayramda kafam rahat olsun
Zuzum geçici vergi az kaldı bitirip tahakkuk edicem
kokuyor diye yemiyorum koyun/kuzu yarenim
ama bu kokmuyodu, sebzeyle haşlanmış güzelce
biraz yedim :))
maaş konumuz hala muallakta ama %60 vereceklermişinşallah bakalım
senden galiba canım
bayramlık 60 tl mi? 1 maaş diye mi okumuşum ben geçmişte.. 1 maaş bayram parası alıyosun sandımdı..
güle güle harca canım :))
evettttttt en çok bu fikrii beğendim. eşime de sölemicem alıcam çantama atıcam sonra da saklarım bi yerecanım dualarım seninle, umarım bayram hediyesi olarak gelir bebişin
canım ya kayınvalidenin siz yokken evinize girmesi gerçekten hoş değil. ama şimdi anahtarı alırsan da çok ayıp olur sanki ya. mutlaka anlar sizin aldığınızı. komple alman lazım, sonra da kendisi kaybetmiş gibi yaparsınız
perdeleri attım makinaya, bulaşıklarımı yıkayıp mutfağı da toparladım. birazdan menemen ve çorba yapcam yarın için. akşam gelince de patates yemeği ve pirinç pilavı yaparım. sonraaaaa gelsin bayram tatili. bu bayram gezmek istiyorum bol bol. eşimle elele yürümek istiyorum. çoooook özledim. yine mesaide, ben yine yalnızım. 2 haftadır çooooook bunaldımm.
çok sevindim cnmmm hep böyle neşeli olgünaydın milletttt
bugün neşeliyim, Allah bozmasın. nedenini bilmiyorum ama keyfimm yerinde
elfişimmm zor geçer bugün senin için. ben reglim diye bu aralar rahat uyuyorum. ama kociş geç geliyor, ondan uykusuz kalıyoruz bu sefer. yine de sarılıp rahat rahat uyumak çoooook güzelll
maaşım yatmış çok sevindim :118:
ayrıca yarında tatilim
evet bayramlık 60 tl ....yoo doğru okudun çift maaşa yakın veriyo dediydim ama bide dedimki şimdi 2 eleman olduk bakalım ne vercek olsun 60 da iyi:)
elemana nekadar verdi bilmiyom ama, ona ayrı bana ayrı verdi
çok düşürmüş ama.. nerde çift maaşa yakın nerde 60 tl..evet bayramlık 60 tl ....yoo doğru okudun çift maaşa yakın veriyo dediydim ama bide dedimki şimdi 2 eleman olduk bakalım ne vercek olsun 60 da iyi:)
elemana nekadar verdi bilmiyom ama, ona ayrı bana ayrı verdi
hiç yoktan iyidir cnm güle güle harca
Dilek bir haftadır azar azar bende yaptım rahatladım senin gibi
bugün banyo ve tuvalet biter. Yarında süpürge tutup bi vileda yaparım bide toz alırım işim bitmiş olur. Geçen pazar dip köşe temizlediğim için şimdi çok uğraşmıcam
çok düşürmüş ama.. nerde çift maaşa yakın nerde 60 tl..
olasun ama Allah bereketini versin, güle güle harca canım)
benimde bu akşam arkadaşım gelecek die çrş perşembe deli gibi temizledim halılar yıkandı geldi gece 1de serdim ettim oda gelemicek neyse onun bahanesiyle bitti bu akşam inş. kuaföre giderim kapanmamış olursa yarında alışveriş ve saç boyama işleri tatlı mı da yaparım pazarda sabah namazdan sonra k.valideye :26:
Maşşallah canım cinsiyet, bellimiydi
yok yok öyle anlamadımevet canm ya napiim olsun :)
ay ama şimdi aklıma geldi ben çift maaşa yakın derken normal maaşım içinde oluyodu , sen maaş+ çift maaşa yakın anlamadın dimmi :26:
hepsi dahil çift maaşa yakın :26:
öyle canm sağol...harcadım bile40 tlsini :))
kadayıf madayıf aldım,, anneme verdim cevizli dolmasını yapıcak bize özelbide babam ben annem yemek ısmarladım gitti 40 kağıt :))))
e yarında eşimle kaynıma kazak alıncak, sağdan gelip soldan çıkıyo...
tsk canim
erkek olacak
maşallah canımbizimde dün dr.kontrolümüz vardi hersey normal
bizim pitircik 1,800 gr olmus dr normalde 1,300 ve 1,650 oluyorlar dedi bu hafta da
bizim ki tombik olacak sanirim :) 29+4 günlüktü dün ama bir gün önden gidiyormus
yani 29+5 göstriyordu ultrasyonda.
canm kaynım kendi odasıyla +wc+ mutfak arasında dolanıyo..salonu ,diğer odyı ve tabisi kaynanamların odayı kullanmıyoki
kendi odasını süpürcem eşimetoplatcam ,o bilgisayar masasının üstünü çok dağıtıyo kaynım...onları eşim koysun çekmecelerine :))
ben bilmediğim çekmeceleri açma, öcü falan çıkar sonra içinde :)
güle güle harca canımsüperrrr.benim de maaşım yatmış kızlar maaş kartım da çıkmış az önce aldım geldim ağzım kulaklarımda çokkkkk mutluyummm
aynen öyle hiç cebimizi ısıtmıoum bi bankadan çekioum hopp ötekine yatırıoum eve bile girmio paraöyle canm sağol...harcadım bile40 tlsini :))
kadayıf madayıf aldım,, anneme verdim cevizli dolmasını yapıcak bize özelbide babam ben annem yemek ısmarladım gitti 40 kağıt :))))
e yarında eşimle kaynıma kazak alıncak, sağdan gelip soldan çıkıyo...
ben de düşünmüştüm ama yarın öğlen falan gidiyim die açıkcası benimkine güvenemedimbende yarın gitcem kuaföre, düz fön çektircem...bayram sabahıda düzleştiriciyle geçerim üstünden
çünkü fönden sonra akşam poğaça falanda yapıcam yaa, yatıp kalkınca bozuluyo, zaten hiç dümdüz pırasa gibi olmuyo benm saçlarım fönde bile
bende yarın gitcem kuaföre, düz fön çektircem...bayram sabahıda düzleştiriciyle geçerim üstünden
çünkü fönden sonra akşam poğaça falanda yapıcam yaa, yatıp kalkınca bozuluyo, zaten hiç dümdüz pırasa gibi olmuyo benm saçlarım fönde bile
yok yok öyle anlamadımtek maaştan az eksiği bayram parası diye anladım
seneye yine öyle verir inş
saol nekkk
öyle oluyor cnm yaa paranın değeri yok walla aldığın gibi gidiyor. ben de ev alışverişi flan yapıcam yarın, zaten borçlar diz boyu kredi kartı yığıldı, maaş falan kalmıcak anlıycağın(
arabaya benzin çok gidiyor yaaa, bi de eşim beni de bırakıyor şimdi benzin dayanmyor o yüzden
Maşallah canım benim yeğenimde erkek olacak 6 ayın içindeler şuan çok heyecanlanıyorum ilk yeğenim çünkü...
maşallah canımsonuna kadar sağlıcakla devam edersiniz inşallah
güle güle harca canımilk maaş daha bi ayrıdır
aynen öyle hiç cebimizi ısıtmıoum bi bankadan çekioum hopp ötekine yatırıoum eve bile girmio para
ben de düşünmüştüm ama yarın öğlen falan gidiyim die açıkcası benimkine güvenemedimboşa gitmesin zaten ilk gün pijamalarla saçları toplayıp gideriz
Maşallah canım benim yeğenimde erkek olacak 6 ayın içindeler şuan çok heyecanlanıyorum ilk yeğenim çünkü...
benim debende yarın gitcem kuaföre, düz fön çektircem...bayram sabahıda düzleştiriciyle geçerim üstünden
şirin dimminek avatarını şimdi beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?