2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Maşşallah canım cinsiyet, bellimiydi

3 Hafta ve 1 erkek bilemiyorum ne haldedir o ev

canm kaynım kendi odasıyla +wc+ mutfak arasında dolanıyo..salonu ,diğer odyı ve tabisi kaynanamların odayı kullanmıyoki
kendi odasını süpürcem eşimetoplatcam ,o bilgisayar masasının üstünü çok dağıtıyo kaynım...onları eşim koysun çekmecelerine :))
ben bilmediğim çekmeceleri açma, öcü falan çıkar sonra içinde :)ahahaha

bizim yarın gelip gelmiyeceğimiz belli değil ben işleri biraz toparlim bayramda kafam rahat olsun

Zuzum geçici vergi az kaldı bitirip tahakkuk edicem

affin elfiş, iyi yaparsın

evet bayramlık 60 tl ....yoo doğru okudun çift maaşa yakın veriyo dediydim ama bide dedimki şimdi 2 eleman olduk bakalım ne vercek olsun 60 da iyi:)
elemana nekadar verdi bilmiyom ama, ona ayrı bana ayrı verdi

evettttttt en çok bu fikrii beğendim. eşime de sölemicem alıcam çantama atıcam sonra da saklarım bi yere
çok sevindim cnmmm hep böyle neşeli ol
maaşım yatmış çok sevindim :118:

ayrıca yarında tatilim

süperrrr.benim de maaşım yatmış kızlar maaş kartım da çıkmış az önce aldım geldim ağzım kulaklarımda çokkkkk mutluyummm

ben uyku seti yerine tek yorgan aldırdım o da silikon elyaf yumuşacık ve çok sıcak tutuyor. ama eşim alışık olmadığı için ona ısıtmıyor gibi geliyor. onun yüzünden normal pamuklu yorganları kullanıyoruz 500 kiloluk

sinemcim maşallah size

evet bayramlık 60 tl ....yoo doğru okudun çift maaşa yakın veriyo dediydim ama bide dedimki şimdi 2 eleman olduk bakalım ne vercek olsun 60 da iyi:)

hiç yoktan iyidir cnm güle güle harca

çok düşürmüş ama.. nerde çift maaşa yakın nerde 60 tl..
olasun ama Allah bereketini versin, güle güle harca canım )

Ayşam, senin maaşın da hayırlı olsun, ilk maaşa insan ayrı bi seviniyor
güle güle harca :))

çok sıkılıyorum ben bugün
azcık kitap okuyayım, işim de yok..

hiç yoktan iyidir cnm güle güle harca

öyle canm sağol...harcadım bile 40 tlsini :))

kadayıf madayıf aldım,, anneme verdim cevizli dolmasını yapıcak bize özel bide babam ben annem yemek ısmarladım gitti 40 kağıt :))))
e yarında eşimle kaynıma kazak alıncak, sağdan gelip soldan çıkıyo...

benimde bu akşam arkadaşım gelecek die çrş perşembe deli gibi temizledim halılar yıkandı geldi gece 1de serdim ettim oda gelemicek neyse onun bahanesiyle bitti bu akşam inş. kuaföre giderim kapanmamış olursa yarında alışveriş ve saç boyama işleri tatlı mı da yaparım pazarda sabah namazdan sonra k.valideye :26:

çok düşürmüş ama.. nerde çift maaşa yakın nerde 60 tl..
olasun ama Allah bereketini versin, güle güle harca canım )

evet canm ya napiim olsun :)

ay ama şimdi aklıma geldi ben çift maaşa yakın derken normal maaşım içinde oluyodu , sen maaş+ çift maaşa yakın anlamadın dimmi :26:
hepsi dahil çift maaşa yakın :26:

bende yarın gitcem kuaföre, düz fön çektircem...bayram sabahıda düzleştiriciyle geçerim üstünden

çünkü fönden sonra akşam poğaça falanda yapıcam yaa, yatıp kalkınca bozuluyo, zaten hiç dümdüz pırasa gibi olmuyo benm saçlarım fönde bile

evet canm ya napiim olsun :)

ay ama şimdi aklıma geldi ben çift maaşa yakın derken normal maaşım içinde oluyodu , sen maaş+ çift maaşa yakın anlamadın dimmi :26:
hepsi dahil çift maaşa yakın :26:
yok yok öyle anlamadım tek maaştan az eksiği bayram parası diye anladım
seneye yine öyle verir inş

saol nekkk

öyle oluyor cnm yaa paranın değeri yok walla aldığın gibi gidiyor. ben de ev alışverişi flan yapıcam yarın, zaten borçlar diz boyu kredi kartı yığıldı, maaş falan kalmıcak anlıycağın (

arabaya benzin çok gidiyor yaaa, bi de eşim beni de bırakıyor şimdi benzin dayanmyor o yüzden

maşallah canım sonuna kadar sağlıcakla devam edersiniz inşallah

süperrrr.benim de maaşım yatmış kızlar maaş kartım da çıkmış az önce aldım geldim ağzım kulaklarımda çokkkkk mutluyummm
güle güle harca canım ilk maaş daha bi ayrıdır
aynen öyle hiç cebimizi ısıtmıoum bi bankadan çekioum hopp ötekine yatırıoum eve bile girmio para
ben de düşünmüştüm ama yarın öğlen falan gidiyim die açıkcası benimkine güvenemedim boşa gitmesin zaten ilk gün pijamalarla saçları toplayıp gideriz

ben eve tatlı falan almıcam hiçbişi de yapmıcam kimse gelmez ki bana küçüküz ya daha :))))

ama kendimiz için hıı bi de kapıya gelen çocuklar için belki şeker vs alırım yarın

fönü de 2. ya da 3. gün gezmye ne zaman gidiceksek o zaman çektireyim diyoum

Son düzenleme:
yok yok öyle anlamadım tek maaştan az eksiği bayram parası diye anladım
seneye yine öyle verir inş

heh iyi ozamn
inş canm :)

inş sizde bugün alırsınız maaşı..ödemeler nasıl cumaları oluyodu sizin dışarı ödemeler dimmi, inş onları bahane edip vermemezlik yapmazlar..

araba sırf masraf zaten...

Maşallah canım benim yeğenimde erkek olacak 6 ayın içindeler şuan çok heyecanlanıyorum ilk yeğenim çünkü...

halamı oluyon teyzemi :)

ama canm bende öle düşünüyorum da ,başka şansım yok ilk gün annemlere gidicez yaa ,fönsüz çıkamam e ben de beceremiyorum fönü..düzleştiriciyide fönlü saçıma yapabiliyorum ancak :)) beceriksizim o konuda ,evde düzleştirici maşa var ama kullanabilen yok

oyüzden bugün şımarıklık yapıcam kocamaki yarın istemesin arife+ bayramın ilk günü rahat bıraksın...ikinci günü fönsüzde olsam açık bi kuaför bulurum ama ilk günü bulamam

benim de olsa da 1-2 saate dalgalanıyor
hele diğer sabaha iyice bozuluyor
öyle bi çektirince 2-3 gün fönlü gezen kızlara hep özenirimm

nek avatarını şimdi beğendim
şirin dimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…