ay ne desem bilemedim
sarımsaklı domates soslu makarna
fırın makarna
et sote
brokoli ve sarımsağı hayal bile edemedim şimdi
ikisi de kokuyor ıhh ben almiyım
pilav
makarna
taze fasulye ( 10 dk da çıtçıt kırıp 15dk da pişirirsin düdüklüde )
hazır pizza
ımmm düşüniimmm
buarada nekk brukoliyi yedim sonunda ,ama arkadaş ona sarımsak da kattı, fena olmadı
ateş ölçme yönt. duymuştum luxxor, ateşin yüksek olduğu zamnlarda gebelik şansı yüksek oluyomuş.
sarımsaklı domates soslu makarna
fırın makarna
et sote
brokoli ve sarımsağı hayal bile edemedim şimdi
ikisi de kokuyor ıhh ben almiyım
Evde hiç bişey yoksa ne yapacaksın ki. Önce alışveriş mi yapıcan.
topiğimizin yalancı mantısını yap gitsin yaaa
bende dün taze fasulye yaptım ama gece doaba koymadım bişey olmaz heralde soğudu artık hava, gidince de pilav yapıcam...
çok yapaym pilavı artsın yarında badılcan yaparım yanına :)))))
Tamam en kolayı makarna salçalı kıymalı makarna yapim bi de yanında cacık
makarnam salçam filan var elficim ama tatilden döndüğümüz için sebze filan yok asıl h. sonu yapacağım yemekleri
Evet yap bi makarna gitsin. Boşver yorma yinede kendini. dikkat et
ben de kuru fasulye ıslamıştım onu yaparım bi de pilavla ayran,salata tamam
nasılsa bayramda da burda değiliz diye evi bile süpürmeden gitmiştim bu h. sonu beni bayağı bir iş bekliyorüstelik sabahları işe gitcem cmt-pazar
ben ertesi güne kalan pilavı sevmiyorum canım yaaa
şaşkın diyebilirsin
senin kokuyo karşı bi tikin var zatii :)) haftaiçi sarımsak yemiyodun dimmi...neolcakki zaten yatarken dişini fırçalıyon...sabaha kadar sarımsak kokusu mu kalırr
badılcan netopiğimizin yalancı mantısını yap gitsin yaaa
bende dün taze fasulye yaptım ama gece doaba koymadım bişey olmaz heralde soğudu artık hava, gidince de pilav yapıcam...
çok yapaym pilavı artsın yarında badılcan yaparım yanına :)))))
şaşkın
yok ben brokoli ve sarımsağı tat olarak düşünememiştim, ama evet hafta içi sarımsak soğan yemem, aslında sürekli fırçalıyorum dişlerimi her yemekten sonra ama ne bilim :26:
badılcan ne
ben de dün etli kuru fasulye yapmıştım, onun yanına pilav yapıcam salata, mercimek çorbam da var dünden.. bugün geçer böyle
çok bayılarak yemedim ama fena olmadı canımbelkim ben sarımsağın tadını sevdiğim içindir :)
..
gene bana gülceksin ama badılcan= patlıcan
ben de aynen böyle, bi lokmacık ekmem ve yarım kase çorba içtim okadar.. kahve yaptım şimdi, acıktımnekk dilek menüler güzel :))
acıktım ben yaa...öğlen bir lokmacık ekmek yarım kase çorba içtim....
dene mutlaka onu, çok güzel tadıı.. minikli halley bisküvi de güzel oluyoBakkala gittim gofredo alayım diye kalmamış :) bende çokoprensin miniklerinden aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?