2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay ne desem bilemedim

şaşkın diyebilirsin

sarımsaklı domates soslu makarna
fırın makarna
et sote

brokoli ve sarımsağı hayal bile edemedim şimdi
ikisi de kokuyor ıhh ben almiyım

senin kokuyo karşı bi tikin var zatii :)) haftaiçi sarımsak yemiyodun dimmi...neolcakki zaten yatarken dişini fırçalıyon...sabaha kadar sarımsak kokusu mu kalırr

topiğimizin yalancı mantısını yap gitsin yaaa

bende dün taze fasulye yaptım ama gece doaba koymadım bişey olmaz heralde soğudu artık hava, gidince de pilav yapıcam...
çok yapaym pilavı artsın yarında badılcan yaparım yanına :)))))

ateş ölçme yönt. duymuştum luxxor, ateşin yüksek olduğu zamnlarda gebelik şansı yüksek oluyomuş.

sarımsaklı domates soslu makarna
fırın makarna
et sote

brokoli ve sarımsağı hayal bile edemedim şimdi
ikisi de kokuyor ıhh ben almiyım

Tamam en kolayı makarna salçalı kıymalı makarna yapim bi de yanında cacık

Evde hiç bişey yoksa ne yapacaksın ki. Önce alışveriş mi yapıcan.

makarnam salçam filan var elficim ama tatilden döndüğümüz için sebze filan yok asıl h. sonu yapacağım yemekleri

ben ertesi güne kalan pilavı sevmiyorum canım yaaa

bizde de sulu köfte ile makarna var yeter sanırım.

Kaynanamın kız kardeşide evde benimde taze fasulyem var evdeyken yapsa keşke.

ay dün ben dışarı çıktım ya eşim aradı misafir gelecek sen rahatına bak sadece haber vereyim diye aradım dedi. arkadaşlarımda boşver geç git kaynanan ilgilensin dedi. Bende geç gittim eve makarna haşlamış köfteyide eşime yaptırmış tarif etmiş. köfteler vardı zaten buzlukta. patates biber domates doğratmış ben daha kapıdan içeri girdim hıı filiz geldi makarnanın sosunu sen yap dedi. Kızıda vermiş çocuğu bize. Kocasıyla gezmeye gitmiş. ağırdan ağırdan elimi yıkadım oyalandım misafir geldi sonra gittim salça kavurdum domates rendeledim makarnayı yaptım. Yemek yerken misafirimiz şakasına hangi yemeği filiz yaptı dedi kaynanam demezmi sulu köfteyi filiz yaptı diye. kaldım bozuntuyada vermedim sabah sordum dedim niye filiz yaptı dedin. Ne bileyim öyle dedim işte dedi.

Tamam en kolayı makarna salçalı kıymalı makarna yapim bi de yanında cacık

makarnam salçam filan var elficim ama tatilden döndüğümüz için sebze filan yok asıl h. sonu yapacağım yemekleri

Evet yap bi makarna gitsin. Boşver yorma yinede kendini. dikkat et

nasılsa bayramda da burda değiliz diye evi bile süpürmeden gitmiştim bu h. sonu beni bayağı bir iş bekliyorüstelik sabahları işe gitcem cmt-pazar

Aa neden haftasonu gidicenki işe. Bence işi falan boşver önce bi sonucunu öğren ilk aylar önemli

ben ertesi güne kalan pilavı sevmiyorum canım yaaa

bende sevmem ,eşime yapıyom..patlıcan yicem sadece..

yarın patlıcm yapınca yanına pilavda isticektir mutlaka...

bugünde ayşekadın var, onun yanındada seviyor pilavı

..

aslında fasulyenin yanına makarnayı daha çok yakıştırıyorum ben ,bugün fasulye+makarna ,yarın karnıyarık+pilav yapabilirimde ama ne bilim ölemi yapsam bölemi:44:

şaşkın diyebilirsin

senin kokuyo karşı bi tikin var zatii :)) haftaiçi sarımsak yemiyodun dimmi...neolcakki zaten yatarken dişini fırçalıyon...sabaha kadar sarımsak kokusu mu kalırr
şaşkın
yok ben brokoli ve sarımsağı tat olarak düşünememiştim, ama evet hafta içi sarımsak soğan yemem, aslında sürekli fırçalıyorum dişlerimi her yemekten sonra ama ne bilim :26:

badılcan ne

ben de dün etli kuru fasulye yapmıştım, onun yanına pilav yapıcam salata, mercimek çorbam da var dünden.. bugün geçer böyle

çok bayılarak yemedim ama fena olmadı canım belkim ben sarımsağın tadını sevdiğim içindir :)

..

gene bana gülceksin ama badılcan= patlıcan

valla mercimek çorbam var
pilavım var barbunyam var
tatlım var
bi salata yaparım mis gibi yeriz tosunumla

nekk dilek menüler güzel :))

acıktım ben yaa...öğlen bir lokmacık ekmek yarım kase çorba içtim....

çok bayılarak yemedim ama fena olmadı canım belkim ben sarımsağın tadını sevdiğim içindir :)

..

gene bana gülceksin ama badılcan= patlıcan
ahahh barbun gibi yanii ama sevimli bu da
badılcan
nekk dilek menüler güzel :))

acıktım ben yaa...öğlen bir lokmacık ekmek yarım kase çorba içtim....
ben de aynen böyle, bi lokmacık ekmem ve yarım kase çorba içtim okadar.. kahve yaptım şimdi, acıktım

Son düzenleme:
ay çokoprens hiç sevmemm

bende nestenin bitter çikolatalı gofreti varya ondan seviyorum

gofredo ====

Besin öğeleri (100 gramda)

Enerji (Kcal) 518

Karbonhidrat (g) 57,4

Protein (g) 7,6

Yağ (g) 30,2

Lif (g) 3,5

Sodyum (mg) 171

Şeker (g) 36,1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…