2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ahahh barbun gibi yanii ama sevimli bu da
badılcan

ben de aynen böyle, bi lokmacık ekmem ve yarım kase çorba içtim okadar.. kahve yaptım şimdi, acıktım

dimii

azcık yersek acıkırız tabisi, gidip gofredo mu aliimm napiimm

Aa neden haftasonu gidicenki işe. Bence işi falan boşver önce bi sonucunu öğren ilk aylar önemli

nöbetçiyim canım ya öğlene kadar Allahtan. Evet aslında çok yormadan yaparım kendimi eşime vileda kovasını hazırlatır koydururum akşamdan sabah kova sabitken ben yer silerim ağır da kaldırmam bölecesüpürgemiz zaten hafif

ayy ben severim pilavv şehriyeli tereyağlı filann benim de eşim aramaz pek olsa da olur olmasa da der

Aa neden haftasonu gidicenki işe. Bence işi falan boşver önce bi sonucunu öğren ilk aylar önemli

hamilelik belirtileri başlamadan önceki hamilelik sürecinde ne yaparsanız yapın düşük olmaz kızlar. ben ramazanda hamile olduğumu bilmiordum son 12 gün her gün misafirim vardı hem de öle böle değil hep kalabalık gruplar. bebek sinyal vermeye başladıktan sonra yorulmamak önemli. ama şüphelendiği için yorulmasın tabii.

nekk dilek menüler güzel :))

acıktım ben yaa...öğlen bir lokmacık ekmek yarım kase çorba içtim....

ben de öğlen sadece çorba içtim kıymalı yumurta vardı midem bulandı, bi tane de baklava yedim diğerini bıraktım, şimdi ben de açımmmm. babamın odasından çikolata almıştım onu yiyim bari.

Son düzenleme:
cidden kalorisi ne kadar çokmuş ya. sadece onu yiyip yakmak istesem 2 saat koşmam gerekir sanırım

bu arada bu akşam ilk denememi yapcam koşu bandımla, umarım düzenli kullanıp faydasını görürüm:124:

ay ben size didim mi, haftalığımı aldım (perşembe+cuma+c.ertesi) tam haftalık...

gittim hemen bi alışveriş mağazasına 62 tl taksidim vardı , kapattım geldim huhh

cidden kalorisi ne kadar çokmuş ya. sadece onu yiyip yakmak istesem 2 saat koşmam gerekir sanırım

bu arada bu akşam ilk denememi yapcam koşu bandımla, umarım düzenli kullanıp faydasını görürüm:124:

oooo koşu bantları filan çok azimli gördüm seni arkadaşım ben de bi karar aldım kilom aldı başını gidiyo çünkü aralık sonuna kadar hamile kalmazsam ocak başında diyete başlıcam bu böle olmuyo artık

ay ben size didim mi, haftalığımı aldım (perşembe+cuma+c.ertesi) tam haftalık...

gittim hemen bi alışveriş mağazasına 62 tl taksidim vardı , kapattım geldim huhh
hayırlı olsun canım

aynen :)

e okadar fınduk var üstünde

yarenay kusuruma bakmada ben sende o ışığı göremiyorum hergün ve düzenli zaten akşama kadar yoruluyosun bide evde koş ,dur :))

haha ben de görmüyorum canım o ışığı. ama belki ilk hevesim geçene kadar zorlayabilirim kendimi ooo o yarım hafta çalışıp da tam haftalık almak kadar güzel birşey yoktur. bilirim ben

aaa hayırlı olsun demedim ben :))
aynen :)

e okadar fınduk var üstünde

yarenay kusuruma bakmada ben sende o ışığı göremiyorum hergün ve düzenli zaten akşama kadar yoruluyosun bide evde koş ,dur :))
sempatik yaa

minik olsa da insan nasıl ferahlıyo borçlarından arındıkçaa

annem aradı şimdi..yarın bize gelebilirlermiş...

ben buakşamdan dolma doldurayım ,et çıkarayım yarın gidince kavurma yaparım, bide ne yapayım:26:

Fundanın kabak mezesini yap :))
ımmm börek yap birde, çorba felan düşünüyomusun?

yok canm ,kabak mezesi bizim damak tadımıza uymadı ....

ımm ıspanak aldıydım böreğinimi yapsam...ozamn 3 yufka alayım dimmi lor bide :)

çorbada ,evet :)

buakşamdan yapıcam hepsini, çünkü annemde çalışıyo benmle birlikte gelcekler eve..şimdi o da yardım edeyim dicek...yorulmasın daha da kadın

Zuzum eşim çok güzel kavurma yapıyor hatta dün gelen misafirler bu et ne güzel pişmiş böyle dediler. Eti yıkıyor üzerine suyu ekliyor o su bi taşım kaynıyor tabi pis su oluyor o. Sonra o suyu süzüp süzgeçte bi güzel yıkayıp tekrar tencereye alıp üzerini az geçecek kadar su ekliyor biraz terayağ atıyor suyu bitene kadar haşlıyor suyu bitince kendi yağında bi iki kavuruyor çok lezzetli ve temiz oluyor

böreği yap akşamdan, sar yufkalarını tepsiye diz üzerini streçle dolaba koy
yarın akşam üzerine yumurta sürer, çörek otu atar fırınlarsın..masayı hazırlarken felan o pişer zaten :101:
ama ıspanağını kavur bu defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…