ahahh barbun gibi yanii ama sevimli bu da
badılcan
ben de aynen böyle, bi lokmacık ekmem ve yarım kase çorba içtim okadar.. kahve yaptım şimdi, acıktım
Aa neden haftasonu gidicenki işe. Bence işi falan boşver önce bi sonucunu öğren ilk aylar önemli
bende sevmem ,eşime yapıyom..patlıcan yicem sadece..
yarın patlıcm yapınca yanına pilavda isticektir mutlaka...
bugünde ayşekadın var, onun yanındada seviyor pilavı
..
aslında fasulyenin yanına makarnayı daha çok yakıştırıyorum ben ,bugün fasulye+makarna ,yarın karnıyarık+pilav yapabilirimde ama ne bilim ölemi yapsam bölemi:44:
Bakkala gittim gofredo alayım diye kalmamış :) bende çokoprensin miniklerinden aldım
518 kalori, hay maaşallahgofredo ====
Besin öğeleri (100 gramda)
Enerji (Kcal) 518
Karbonhidrat (g) 57,4
Protein (g) 7,6
Yağ (g) 30,2
Lif (g) 3,5
Sodyum (mg) 171
Şeker (g) 36,1
Aa neden haftasonu gidicenki işe. Bence işi falan boşver önce bi sonucunu öğren ilk aylar önemli
nekk dilek menüler güzel :))
acıktım ben yaa...öğlen bir lokmacık ekmek yarım kase çorba içtim....
bende zuzu gibi sevmem çokoprensicin ve pufları çok sevioum
518 kalori, hay maaşallah
cidden kalorisi ne kadar çokmuş ya. sadece onu yiyip yakmak istesem 2 saat koşmam gerekir sanırım
bu arada bu akşam ilk denememi yapcam koşu bandımla, umarım düzenli kullanıp faydasını görürüm:124:
hayırlı olsun canımay ben size didim mi, haftalığımı aldım (perşembe+cuma+c.ertesi) tam haftalık...
gittim hemen bi alışveriş mağazasına 62 tl taksidim vardı , kapattım geldim huhh
aynen :)
e okadar fınduk var üstünde
yarenay kusuruma bakmada ben sende o ışığı göremiyorumhergün ve düzenli zaten akşama kadar yoruluyosun bide evde koş ,dur :))
ay ben size didim mi, haftalığımı aldım (perşembe+cuma+c.ertesi) tam haftalık...
gittim hemen bi alışveriş mağazasına 62 tl taksidim vardı , kapattım geldim huhh
hayırlı olsun canım
ooo o yarım hafta çalışıp da tam haftalık almak kadar güzel birşey yoktur. bilirim ben
aaa hayırlı olsun demedim ben :))cidden kalorisi ne kadar çokmuş ya. sadece onu yiyip yakmak istesem 2 saat koşmam gerekir sanırım
bu arada bu akşam ilk denememi yapcam koşu bandımla, umarım düzenli kullanıp faydasını görürüm:124:
sempatik yaaaynen :)
e okadar fınduk var üstünde
yarenay kusuruma bakmada ben sende o ışığı göremiyorumhergün ve düzenli zaten akşama kadar yoruluyosun bide evde koş ,dur :))
minik olsa da insan nasıl ferahlıyo borçlarından arındıkçaaay ben size didim mi, haftalığımı aldım (perşembe+cuma+c.ertesi) tam haftalık...
sempatik yaa
minik olsa da insan nasıl ferahlıyo borçlarından arındıkçaa
Fundanın kabak mezesini yap :))annem aradı şimdi..yarın bize gelebilirlermiş...
ben buakşamdan dolma doldurayım ,et çıkarayım yarın gidince kavurma yaparım, bide ne yapayım:26:
Fundanın kabak mezesini yap :))
ımmm börek yap birde, çorba felan düşünüyomusun?
annem aradı şimdi..yarın bize gelebilirlermiş... ben buakşamdan dolma doldurayım ,et çıkarayım yarın gidince kavurma yaparım, bide ne yapayım:26:
böreği yap akşamdan, sar yufkalarını tepsiye diz üzerini streçle dolaba koyyok canm ,kabak mezesi bizim damak tadımıza uymadı ....
ımm ıspanak aldıydım böreğinimi yapsam...ozamn 3 yufka alayım dimmi lor bide :)
çorbada ,evet :)
buakşamdan yapıcam hepsini, çünkü annemde çalışıyo benmle birlikte gelcekler eve..şimdi o da yardım edeyim dicek...yorulmasın daha da kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?