2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bu Eti Gofredo ne güzelmiş yaa, yeni tatma fırsatım oldu.. Bayıldımm, sıkılana kadar bunu yerim artık

ve zararlı fön makinesi.. ama onsuz da yapamıyorum ben
her işimi geceye bıraktığım için, ıslak saçla uyumak mümkün değil mecburen kurutuyorum..
ojemi de yatmadan sürmek geliyor aklıma, oje kurutucu alıp çözdüm o işi ama o ad çok çabuk kurutmuyo gerçi

inş süper fark olur saçlarında :)))

Son düzenleme:

Kurutmadan yatamam bende ama mecburen yattım öyle havluyla aldım ıslaklığını sonra ördüm yattım :) İnşallah canımmmm :)

woobies oynuoum valla takılıp kalıoum gelemioum hırs yaptım ama olmuo sürekli 7.level geri dönüoum

Yarencim sağol. Çalışmalara başladınızmı ? Biz başladık şimdi internetten baktımda tam ovulasyon günüme denk gelmiş korktum nedense....

yok canım daha başlamadık biz. ayın 11'i ovulasyonum (sen söylemiştin) ama net birşey yok henüz. özellikle eşim çok arada kalıyor. ben tabii biraz daha duygusal olduğumdan başlamaktan yanayım. ama eşim bi tamam diyor, ertesi gün vazgeçiyor. bir bebek görüp istiyor, bağıran, çığlık atan bir bebek görüp vazgeçiyor baya karışık yani ortalık. bakalım eşimin anlık duygularının arasında olursa olur

Ben hala kararsızım ama eşimle konuştuk biraz. fikrimizi ne kadar karışıkta olsa olumlu olmasından yanayız.

ben de diyorum eşime, hayırlı değilse, vakti değilse zaten gelmeyecektir. herkes ilk denemede hamile kalıyor diye birşey yok ki. biz üstümüze düşeni yapıp hayırlısı için dua edelim diyorum henüz benim kadar cesaretli değil, bir de erkek olduğundan ilk denemede olacak diye düşünüyor

ya inş kimsenin sorunlu olmaz. Bizim aileler zıt karakterde birbirine hayat düşünceleri oldukça farklı babam sonunda patladı :26:

bizimkilerde kesinlikle zıt, fikirler, yaşamlar her şey...

kızlar bizimkilerin de yaşamları hatta dilleri ayrı ama annem özellikle herkesle iyi anlaşabilir tabii art niyet görmedikçe. çok şükür, belki de uzakta olduğumdan, eşimin ailesinden art niyet görmedik şimdiye kadar. nadir de olsalar annemi arayıp sorarlar görümcelerim, sağ olsunlar. inşallah hep böyle seviyeli ve iyi giderler. ama tabii hepsine yakın olunca mutlaka değişiklikler olacaktır.

hayırlısıyla ve boool bool nasibiyle gelsin bebiş canım.
eşim de randevu almış biraz önce, 16 kasım a. cinsiyetini öğrencez ve 3lü tarama yaptırcaz inşallah, gösterirse sıpa.

inşallah canımmm

hayırlısıyla ve boool bool nasibiyle gelsin bebiş canım.
eşim de randevu almış biraz önce, 16 kasım a. cinsiyetini öğrencez ve 3lü tarama yaptırcaz inşallah, gösterirse sıpa.

Sağol diloşcum

Hadi hayırlısı olsun içinden geçen bişey varmı?
Bence senin kızın olacak öyle geçti içimden :)

Yarencim darısı sizin başınıza bende çok kararsızım ama işte bi anda aldık kararı. allah yardımcımız olsun. Psikolojik olarak kasıklarımda bi ağrı var :)))

biz de bebiş olayına nisan gibi başlayalım çalışmalara diyorduk ama ben yine karar değiştirdim
herşeyimizi düzene sokalım diyorum, seneye bu zamanlara erteledim.. ne acelesi var ki diyorum? bakalım yine fikir değiştirmezsem

dilşadcım öncelikle sağlıklı sıhhatli bir bebiş olsun inşallah. benim de içime erkek doğuyor senin bebiş.

hiç bişi anlamadım ben bu tablodan, bu takip yöntemi hakkında hiç bişi bilmediğim için galiba :/
regl tarihine nekadar kaldı canım?

Son düzenleme:

luxxorcum inşallah içine doğduğu gibidir tatlım. ama bu yöntemi bize anlatman lazım, sanırım bununla ilgili bir bilgisi yok canım.

hiç bişi anlamadım ben bu tablodan, bu takip yöntemi hakkında hiç bişi bilmediğim için galiba :/
regl tarihine nekadar kaldı canım?

luxxorcum inşallah içine doğduğu gibidir tatlım. ama bu yöntemi bize anlatman lazım, sanırım bununla ilgili bir bilgisi yok canım.

canlarım adetim normalde bugündü ama halen yok bişi bakalım bu tabloda önceki adetimin 9. gününden bugüne kadar ateş ölçümüm eğer ateşim önümüzdeki 2-3 gün içerisinde o kırmızı çizginin altına düşerse adetim gecikmiş bebek yok demek ama düşmezse ve kırmızılar gelmezseee o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…