ve zararlı fön makinesi.. ama onsuz da yapamıyorum benBaşladık amin canım. doğru zamanmı bilmiyoruz ama hayırlısını versin rabbim
Evet canım fiyatı çok ama saçlarımda çok kötü bi durumdaydı. Kurutmak bile yasak şu anda bana. fön makinesinide yağlandırma yapıyormuş.
ve zararlı fön makinesi.. ama onsuz da yapamıyorum ben
her işimi geceye bıraktığım için, ıslak saçla uyumak mümkün değil mecburen kurutuyorum..
ojemi de yatmadan sürmek geliyor aklıma, oje kurutucu alıp çözdüm o işi ama o ad çok çabuk kurutmuyo gerçi
inş süper fark olur saçlarında :)))
Kurutmadan yatamam bende ama mecburen yattım öyle havluyla aldım ıslaklığını sonra ördüm yattım :) İnşallah canımmmm :)
Yarencim sağol. Çalışmalara başladınızmı ? Biz başladık şimdi internetten baktımda tam ovulasyon günüme denk gelmiş korktum nedense....
Ben hala kararsızım ama eşimle konuştuk biraz. fikrimizi ne kadar karışıkta olsa olumlu olmasından yanayız.
ya inş kimsenin sorunlu olmaz. Bizim aileler zıt karakterde birbirine hayat düşünceleri oldukça farklı babam sonunda patladı :26:
bizimkilerde kesinlikle zıt, fikirler, yaşamlar her şey...
Başladık amin canım. doğru zamanmı bilmiyoruz ama hayırlısını versin rabbim
Evet canım fiyatı çok ama saçlarımda çok kötü bi durumdaydı. Kurutmak bile yasak şu anda bana. fön makinesinide yağlandırma yapıyormuş.
yok canım daha başlamadık biz. ayın 11'i ovulasyonum (sen söylemiştin) ama net birşey yok henüz. özellikle eşim çok arada kalıyor. ben tabii biraz daha duygusal olduğumdan başlamaktan yanayım. ama eşim bi tamam diyor, ertesi gün vazgeçiyor. bir bebek görüp istiyor, bağıran, çığlık atan bir bebek görüp vazgeçiyor baya karışık yani ortalık. bakalım eşimin anlık duygularının arasında olursa olur
ben de diyorum eşime, hayırlı değilse, vakti değilse zaten gelmeyecektir. herkes ilk denemede hamile kalıyor diye birşey yok ki. biz üstümüze düşeni yapıp hayırlısı için dua edelim diyorumhenüz benim kadar cesaretli değil, bir de erkek olduğundan ilk denemede olacak diye düşünüyor
kızlar bizimkilerin de yaşamları hatta dilleri ayrı ama annem özellikle herkesle iyi anlaşabilir tabii art niyet görmedikçe. çok şükür, belki de uzakta olduğumdan, eşimin ailesinden art niyet görmedik şimdiye kadar. nadir de olsalar annemi arayıp sorarlar görümcelerim, sağ olsunlar. inşallah hep böyle seviyeli ve iyi giderler. ama tabii hepsine yakın olunca mutlaka değişiklikler olacaktır.
woobies oynuoum valla takılıp kalıoum gelemioum hırs yaptım ama olmuo sürekli 7.level geri dönüoum
hayırlısıyla ve boool bool nasibiyle gelsin bebiş canım.
eşim de randevu almış biraz önce, 16 kasım a. cinsiyetini öğrencez ve 3lü tarama yaptırcaz inşallah, gösterirse sıpa.
Sağol diloşcum
Hadi hayırlısı olsun içinden geçen bişey varmı?
Bence senin kızın olacak öyle geçti içimden :)
hiç bişi anlamadım ben bu tablodan, bu takip yöntemi hakkında hiç bişi bilmediğim için galiba :/merhaba kızlarnasılsınız bakalım geçmişi okumadan daldım bi göz atayım şimdi ben de bu ay hissediyorum bişiler var gibi [Url = http://www.fertilityfriend.com/home/388b2f/] Yumurtlama Grafik [/ url] bakın tabloma ateşim çok iyi gidiyor
benim de içime erkek doğuyo diloşun bebişi :))dilşadcım öncelikle sağlıklı sıhhatli bir bebiş olsun inşallah. benim de içime erkek doğuyor senin bebiş.
merhaba kızlarnasılsınız bakalım geçmişi okumadan daldım bi göz atayım şimdi ben de bu ay hissediyorum bişiler var gibi [Url = http://www.fertilityfriend.com/home/388b2f/] Yumurtlama Grafik [/ url] bakın tabloma ateşim çok iyi gidiyor
hiç bişi anlamadım ben bu tablodan, bu takip yöntemi hakkında hiç bişi bilmediğim için galiba :/
regl tarihine nekadar kaldı canım?
luxxorcum inşallah içine doğduğu gibidir tatlım. ama bu yöntemi bize anlatman lazım, sanırım bununla ilgili bir bilgisi yok canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?