- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
dilşadcım öncelikle sağlıklı sıhhatli bir bebiş olsun inşallah. benim de içime erkek doğuyor senin bebiş.
yapmayın etmeyin :) erkek demeyin :) kız olsun bıcır bıcır. :)benim de içime erkek doğuyo diloşun bebişi :))
luxxorcum inşallah içine doğduğu gibidir tatlım. ama bu yöntemi bize anlatman lazım, sanırım bununla ilgili bir bilgisi yok canım.
Evet luxxorcum bu yöntem nasıl oluyor ?
yapmayın etmeyin :) erkek demeyin :) kız olsun bıcır bıcır. :)
canım fertility friend sitesine üye ol öncelikle o seni yönlendiriyor tablo yapman konusunda adetinin normalde 1. gününden itibaren her sabah yataktan kalkmadan ateş ölçmen gerekiyor onu tablonu işliyorsun hatta ovulasyon gününde ateşin düşüp ertesi gün birden yükseliyor böylece ovulasyonunu da takip edebiliyorsun kkda var bu ateş ölçme topiği filan ilgilenirsen bi bak oralara ben ilk kez bu ay başladım da heycanlı güzel bişi
canım sağlıklı olsun da sen de öyle deme benceAllah gönlüne göre versin inşallah:13:
canlarım adetim normalde bugündü ama halen yok bişi bakalımbu tabloda önceki adetimin 9. gününden bugüne kadar ateş ölçümüm eğer ateşim önümüzdeki 2-3 gün içerisinde o kırmızı çizginin altına düşerse adetim gecikmiş bebek yok demek ama düşmezse ve kırmızılar gelmezseee o zaman
ayy inş hamilesindir canımcanlarım adetim normalde bugündü ama halen yok bişi bakalımbu tabloda önceki adetimin 9. gününden bugüne kadar ateş ölçümüm eğer ateşim önümüzdeki 2-3 gün içerisinde o kırmızı çizginin altına düşerse adetim gecikmiş bebek yok demek ama düşmezse ve kırmızılar gelmezseee o zaman
asıl sen böyle deme canım, sağlıklı olsun, hayırlı bi evlat olsun da erkek olsun yani.. Allah gönlüne göre versin inşyapmayın etmeyin :) erkek demeyin :) kız olsun bıcır bıcır. :)
kızlar, ateşinize bakıyorsunuz dilinizin ucunu aşağı çevirip ağız içinde sabahları. düzenli ateş olursa hamilesiniz :) ben böle bliorum yani.
hergün düzenli olarak yapmak hiç bana göre değilben bu yüzden herhangi bir ilacı kullanamıyorum benim için zor bir yöntemmiş.
ayy inş hamilesindir canım
bugünmüş regl günün..nezaman test yapıcaksın?
ilahi yarenaycım e o zaman sana ovulasyon testi öneririm hamile kalmaya çalıştığında o daha basit ayda2-3 gün yapıyorsun
biz de bebiş olayına nisan gibi başlayalım çalışmalara diyorduk ama ben yine karar değiştirdim
herşeyimizi düzene sokalım diyorum, seneye bu zamanlara erteledim.. ne acelesi var ki diyorum? bakalım yine fikir değiştirmezsem
merhaba kızlarnasılsınız bakalım geçmişi okumadan daldım bi göz atayım şimdi ben de bu ay hissediyorum bişiler var gibi [Url = http://www.fertilityfriend.com/home/388b2f/] Yumurtlama Grafik [/ url] bakın tabloma ateşim çok iyi gidiyor
henüz benim kadar cesaretli değil, bir de erkek olduğundan ilk denemede olacak diye düşünüyor
Luxxorcum inşallah hamilesindir canımmm
benim ovulasyon testim elfişona veriyorum tarihleri sağolsun o söylüyor. mesela yarın ovulasyonum başlıyormuş. hepimiz için hayırlısı canım.
umarım bu ay çift çizgiyi görür, sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirirsin
en basit yemek nedir kızlar akşam 1 saatte pişirebilceim en geç? hiç bişi yok evde:26:
ayy neekkk orya nisan gibi yazmışın yaa :))) ben onu "insan gibi" diye okudum ., böle oldum:26: döndüm bidaha okudum sonrada böle oldum
canm hadi inşallah hayırlısıyla
sarımsaklı domates soslu makarnaen basit yemek nedir kızlar akşam 1 saatte pişirebilceim en geç? hiç bişi yok evde:26:
brokoli ve sarımsağı hayal bile edemedim şimdipilav
makarna
taze fasulye ( 10 dk da çıtçıt kırıp 15dk da pişirirsin düdüklüde )
hazır pizza
ımmm düşüniimmm
buarada nekk brukoliyi yedim sonunda ,ama arkadaş ona sarımsak da kattı, fena olmadı
en basit yemek nedir kızlar akşam 1 saatte pişirebilceim en geç? hiç bişi yok evde:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?