2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dilşadcım öncelikle sağlıklı sıhhatli bir bebiş olsun inşallah. benim de içime erkek doğuyor senin bebiş.

benim de içime erkek doğuyo diloşun bebişi :))
yapmayın etmeyin :) erkek demeyin :) kız olsun bıcır bıcır. :)

luxxorcum inşallah içine doğduğu gibidir tatlım. ama bu yöntemi bize anlatman lazım, sanırım bununla ilgili bir bilgisi yok canım.

kızlar, ateşinize bakıyorsunuz dilinizin ucunu aşağı çevirip ağız içinde sabahları. düzenli ateş olursa hamilesiniz :) ben böle bliorum yani.

Evet luxxorcum bu yöntem nasıl oluyor ?

canım fertility friend sitesine üye ol öncelikle o seni yönlendiriyor tablo yapman konusunda adetinin normalde 1. gününden itibaren her sabah yataktan kalkmadan ateş ölçmen gerekiyor onu tablonu işliyorsun hatta ovulasyon gününde ateşin düşüp ertesi gün birden yükseliyor böylece ovulasyonunu da takip edebiliyorsun kkda var bu ateş ölçme topiği filan ilgilenirsen bi bak oralara ben ilk kez bu ay başladım da heycanlı güzel bişi

Ovulasyonu internetten takip ediyorum zaten ama bu yöntemde ilginç geldi

hergün düzenli olarak yapmak hiç bana göre değil ben bu yüzden herhangi bir ilacı kullanamıyorum benim için zor bir yöntemmiş.

ayy inş hamilesindir canım
bugünmüş regl günün..nezaman test yapıcaksın?

asıl sen böyle deme canım, sağlıklı olsun, hayırlı bi evlat olsun da erkek olsun yani.. Allah gönlüne göre versin inş

hergün düzenli olarak yapmak hiç bana göre değil ben bu yüzden herhangi bir ilacı kullanamıyorum benim için zor bir yöntemmiş.

ilahi yarenaycım e o zaman sana ovulasyon testi öneririm hamile kalmaya çalıştığında o daha basit ayda2-3 gün yapıyorsun

Hakkımızda hayırlısı

Ben kurbanda Denizlideydim dolu dolu geçti eşim kurbanı kendi kesiyormuş bir ilke daha şahit oldum kayınvaldem saolsun fazla iş yaptırmadı bana "kızım sen git otur sen elini sürme" deyip durdu e ben de üstelemedim

ilahi yarenaycım e o zaman sana ovulasyon testi öneririm hamile kalmaya çalıştığında o daha basit ayda2-3 gün yapıyorsun

benim ovulasyon testim elfiş ona veriyorum tarihleri sağolsun o söylüyor. mesela yarın ovulasyonum başlıyormuş. hepimiz için hayırlısı canım.

umarım bu ay çift çizgiyi görür, sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirirsin

ayy neekkk orya nisan gibi yazmışın yaa :))) ben onu "insan gibi" diye okudum ., böle oldum:26: döndüm bidaha okudum sonrada böle oldum

canm hadi inşallah hayırlısıyla

en basit yemek nedir kızlar akşam 1 saatte pişirebilceim en geç? hiç bişi yok evde:26:

en basit yemek nedir kızlar akşam 1 saatte pişirebilceim en geç? hiç bişi yok evde:26:

pilav
makarna
taze fasulye ( 10 dk da çıtçıt kırıp 15dk da pişirirsin düdüklüde )

hazır pizza

ımmm düşüniimmm

buarada nekk brukoliyi yedim sonunda ,ama arkadaş ona sarımsak da kattı, fena olmadı

ateş ölçme yönt. duymuştum luxxor, ateşin yüksek olduğu zamnlarda gebelik şansı yüksek oluyomuş.

sarımsaklı domates soslu makarna
fırın makarna
et sote

brokoli ve sarımsağı hayal bile edemedim şimdi
ikisi de kokuyor ıhh ben almiyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…