- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
kızlar selam.. dilsaşdım geçmiş olsun
yaren ve elfiş güle güle kullanın cicilerinizi
benim bayramım afedersiniz .ok gibi geçti. 1.gün kurban faln işte klasik.
2.gün bi-iki yere çıkabildik yarım yamalak eşim çalıştı.
3.gün tam gün çalıştı hiç yoktu.
bu arada 3.gün annem babam ayrılmaya karar verdi. zaten bikaç sene önce yine tartışıp falan boşanmışlardı ama işte barıştırmıştık, birlikte yaşıolardı annem bi olaydan dolayı (+ eski şeyleri de üstüne ekleyip) babama git dedi. ya baya uzun hikaye, şu an yaşadıkları yer annemin evi, o yüzden annem babama git dedi. babamı bize çağırdım 2 gündür bizde kalıyor, dün annemle bi konuşayım diye eşimle falan gittik neden böylr yapıyorsun anne falan demeye, kadın sinir krizi geçirdi, bi taraftan o ağlıo haykıra aykıra, bi taraftan kardeşim ve ben.
kızlar ya naıcam bilmiom bir arada olduklarında annem üzülüyo yıpranıyor hep, ama şimdi de babam çok üzgün durumda ona üzülüyorum yok mu bunun bi çıkar yolu, yok...bulamıyorum...
kardeşi geldi bugün akşam, "baba ben her seferinde sizi barıştırmak için uğraştım, en son ayrılıp yine barıştığınızda bi daha olursa ben karışmam demiştim, artık annemi üzmeni istemiyorum gece gözüme uyku girmedi vs..." dedi ve babama artık annem istemediği sürece onunla barışma konuşma olaylarına girme dedi. bizim burdan bi 15-20 dk uzaklıkta babamın ailesinin yaşadığı, bizim de eski evimizin olduğu bi köy var, babam yarın ya da c.tesi eşyalarını toplayıp dönecek...
...............daha anlatacak o kadar çok şey var ki, neyse kızlar bi ara yine dökerim içimi, şimdi babam yanımda pek uzun yazamıcam.................
kızlar selam.. dilsaşdım geçmiş olsun
yaren ve elfiş güle güle kullanın cicilerinizi
benim bayramım afedersiniz .ok gibi geçti. 1.gün kurban faln işte klasik.
2.gün bi-iki yere çıkabildik yarım yamalak eşim çalıştı.
3.gün tam gün çalıştı hiç yoktu.
bu arada 3.gün annem babam ayrılmaya karar verdi. zaten bikaç sene önce yine tartışıp falan boşanmışlardı ama işte barıştırmıştık, birlikte yaşıolardı annem bi olaydan dolayı (+ eski şeyleri de üstüne ekleyip) babama git dedi. ya baya uzun hikaye, şu an yaşadıkları yer annemin evi, o yüzden annem babama git dedi. babamı bize çağırdım 2 gündür bizde kalıyor, dün annemle bi konuşayım diye eşimle falan gittik neden böylr yapıyorsun anne falan demeye, kadın sinir krizi geçirdi, bi taraftan o ağlıo haykıra aykıra, bi taraftan kardeşim ve ben.
kızlar ya naıcam bilmiom bir arada olduklarında annem üzülüyo yıpranıyor hep, ama şimdi de babam çok üzgün durumda ona üzülüyorum yok mu bunun bi çıkar yolu, yok...bulamıyorum...
kardeşi geldi bugün akşam, "baba ben her seferinde sizi barıştırmak için uğraştım, en son ayrılıp yine barıştığınızda bi daha olursa ben karışmam demiştim, artık annemi üzmeni istemiyorum gece gözüme uyku girmedi vs..." dedi ve babama artık annem istemediği sürece onunla barışma konuşma olaylarına girme dedi. bizim burdan bi 15-20 dk uzaklıkta babamın ailesinin yaşadığı, bizim de eski evimizin olduğu bi köy var, babam yarın ya da c.tesi eşyalarını toplayıp dönecek...
...............daha anlatacak o kadar çok şey var ki, neyse kızlar bi ara yine dökerim içimi, şimdi babam yanımda pek uzun yazamıcam.................
Günaydın herkeseHayırlı cumalar :)
Ayşam, babanın sağlık sorunları var ama.. bu durumda annenin ayrılmaya kalkması hiç doğru değil bence..
Tabi olayları, eskiyi - yeniyi bilmem anlattığın kadarını biliyorum ben sadece ama keşke iyice toparlanmasını bekleseydi annen böyle bir kararı almadan.. Moral çok önemli zaten hastalık süresince, inş babanı kötü etkilemez.. Üzüldüm çok((
bu arada 3.gün annem babam ayrılmaya karar verdi. zaten bikaç sene önce yine tartışıp falan boşanmışlardı ama işte barıştırmıştık, birlikte yaşıolardı annem bi olaydan dolayı (+ eski şeyleri de üstüne ekleyip) babama git dedi. ya baya uzun hikaye, şu an yaşadıkları yer annemin evi, o yüzden annem babama git dedi. babamı bize çağırdım 2 gündür bizde kalıyor, dün annemle bi konuşayım diye eşimle falan gittik neden böylr yapıyorsun anne falan demeye, kadın sinir krizi geçirdi, bi taraftan o ağlıo haykıra aykıra, bi taraftan kardeşim ve ben
hayırlı cumalar canımve günaydın, nekim sanada hayırlı cumalar ve herkese :) ben geç kaldım bugünde, yeni geldim ..... akşam ıspanağı kavurdum böreği sardım..ama yufkaların arasına sadece yağ+yoğurt karışımı sürdüm..yumurtada kırcktım nektarı demişti pişirirken sür yumurtayı diye geri koydumama nekk senin sosunda vardı yaa...onun tarifini bulmadım (( sadece ıspanaklı lorlu olcak artık.... nohutta pişirdim, eve gidince böreği fırına vercem ,o arada pilavıda yapcam...salata bide anemm çorbayı unuttum :) tarhana yaparım hadi napimm
hımm sostan yapaydın yumoş olurdu böreğin zuzum
2 kaşık tereyağ, iki kaşık un, iki bardak süt bukadar sosun tarifi
olsunn, onu da başka zaman yaparsın..
Ayşaya takıldı aklım yaa, çok üzüldüm(
hayırlı cumalar canım
tarhana çorbasını iyi düşündün gayet uygun nohut ve pilav da olacak salata peki kavurma yapcak mısın?
böreği sonra çayla mı verceksin ben hiç yapmıoum yani yemekte ikram etmioum sonra çayın yanında tatlı bişi daha yapıp verioum.
eti çıkarmadım canım yaaa....bakim eşim gün içinde eve gidebilirse ,buzluktan dolaba indirteyim....yoksa başka sefere artık
böreğide yemeğe mi çıkarsam çayamı kararsız kaldım...çayın yanına bişey yapamadım ama annemin bize koyduğu kadayıf dolmasıyla ,biri getirdiydi baklava var...onları çıkarırım diye düşündüm...
ama börekte kararsızım
bizde dün görümceme yemeğe gittik bugünde anneanneme gidiyoruz anneannem yarın manisaya gidiyor kız kardeşinin yanına tatil amaçlı. Akşama gidicez. Iki gündür yemekten yırttım.
Kızlar ya yarın lazerim var gidip gitmemede kararsızım. Ya o gün tutmuşsa ve ben 3 günlük hamile isem ne olacak
ben burda duydum işte yemekte böreğiOnun içinde sordum sana
şimdi düşünüoum önce çorba sonra börek ve en son nohut pilav versen
çayın yanında da tatlılarını versen uygun olur.
Böreği çayla veriyim desen zaten insanlar sofradan tok kaldıkları için börek yenmeyebilir :26:
zuzum ben olsam böreği çayla veririm. Tatlın da varmış. Bir tatlı, bir tuzlu yanına da çay ohhh misss
ohh iyisin :)
canm 3 günlükten nolcak ki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?