2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yesinler seni, 3 günlük hamişsem diyor ya

zuzum, börek ara sıcak olarak servis ediliyor ki, yanisi ana yemekten önce
ama ben genelde kocaman bir tabağa dilimlerim ortaya koyarım, alan alır

Bence böreği güzel bi tabağa al ortaya koy isteyen tabağına alsın. sende çayın yanına sadece tatlı ver.

Riske atıp gitmiyim dimi lazere. Yarın sadece konuşmaya gideyim bide onlar tüylerini almadan gel görelim demişlerdi gösterir durumu anlatır evime dönerim :)

bence böreği güzel bi tabağa al ortaya koy isteyen tabağına alsın. Sende çayın yanına sadece tatlı ver.

pekisi öle yapayımm

riske atıp gitmiyim dimi lazere. Yarın sadece konuşmaya gideyim bide onlar tüylerini almadan gel görelim demişlerdi gösterir durumu anlatır evime dönerim :)

sen bilirin canım, için nasıl rahat edicekse

benim hiç ezilme problemin olmadı ama sen önceden haşlıosun bende 1 gece önceden yıkayıp ıslatıoum suda beklio iyice şişiolar ertesi günde düdüklüde pişirioum 45 dk tam yeterli oluyor. Haşlanmış olunca tabiki senin gibi 10 dk falan tutuoum yani barbunya haşlanmıştı tamek hazır barbunya 10 dk tuttum onu tavsiye ederim ayrıca çok lezzetliydi
böreğini ortaya koyman en uygun düşünce olmuş

Uff çalışmam gerek ama canım istemiyor...

Ben gidiim de çalışmaya çalışayım bariii....gelirim gene

Van'a can kurtarmaya gelen Japon doktor 5.6 büyüklüğündeki depremde ölmüş
adam kendi ülkesinde ne depremler atlatır, gelir burda ölür, ironik bir durum resmen

bende sıralamayı böyle yapmıştım işte nigarla aynı düşünmüşüm
ama sen tabağa koy yani ben şeye de takıldım
tabakları diziouz ya en alta düz büyük orta boy çukur ve kase
çorba bitince kaseyi alıp yemek tabağına nohut pilav koymalısın en altta düz kalanada börek alınır.
yenme sırasıyla tabak sırası uymadı nigar

Riske atıp gitmiyim dimi lazere. Yarın sadece konuşmaya gideyim bide onlar tüylerini almadan gel görelim demişlerdi gösterir durumu anlatır evime dönerim :)

ya burdan ayrılmıoum da ama herşeyi kaçırıoum ne zaman oldu yaa 3 günlük dio elfim yaaa çok tatlısın
bu lazere gittiğin yer yapalım bişi olmaz falan der biliousundur işte onların çoğunun derdi para oluo seninki nası bilmem ama bi zararı olmaz falan der yani yanılıo muyum :44:

ben de haşlanmış kuru fasulye alıyorum, hemen açıp marul soğan doğrayıp salatasını yapıyorum çok da lezzetli oluyor o haşlanmışlar. yemekte hiç haşlanmış kullanmadım. suyu biraz katılaşmış helimelenmiş seviyoruz da biz.

Van'a can kurtarmaya gelen Japon doktor 5.6 büyüklüğündeki depremde ölmüş
adam kendi ülkesinde ne depremler atlatır, gelir burda ölür, ironik bir durum resmen

japon bayan doktor da tedaviden sonra tekrar van a gitmek istediğini söylemiş.

canım ben kuaförüme saçımı boyatmaya gittim geçen cuma, 4. ayını bitir o zaman gel sadece uçlarına yaparım dedi. brezilya fönünü de hamile olduğun sürece yapmam doğumdan sonra gelirsin dedi. dediğin gibi para için bazı yerler yaparız dior, kuaförüme güvenim arttı.

bir arkadaşımın pazar günü nişanı var, düğünü burda olmıcak. o yüzden hediyesini nişana götürcem, kendi züccaciyede çalışıyor her şeyini kendi beğendiği şekilde almıştır, biraz sonra hediyesini almaya gidecem pike takımı gibi bişe alayım diorum kendi kullanmasa bi misafirine verir. uygun olur mu sizce?

Günaydın Kızlar

Ayşam inşallah orta yolunu bulursunuz. İki taraf içinde çok zor bir durum

kızlar haklısınız babam hastayken annem ona çok baktı ama dediğine göre allah rızası için baktım, başka bi hasta olsa yine bakardım ona da, hastanedeyken de diğer hastalara nasıl yadım ettim siz gördünüz, ben herkese bakarım falan dedi.

bence de şu an için ayrı durmaları en sağlıklısı, ama işte bu durumda da babam üzülüyor. neyse şu an için babam diğer eve ya da halamların oda boş olan evine gitmeye karar verdi bakalım ileriki zamanlar bizim için ne getirecek...

Canım ovulasyon umu takip ettim ilk çalışmayı başlattık tutarmı tutmazmı bilmiyoruz bu da 3 gün önceydi. ama doktorlar son adet tarihini baz alarak hesaplıyorlar. bana göre 3 gün doktorlara göre 2 haftalık oluyor. :))

Parasını ödedim bi ara baya ara vermek zorunda kaldım makineden dolayı. o zaman çoğaldılar sanki 10 seans gittim bide artık gelme dedirtmeye çalışıyorlar zaten.tüylerin Bitmiş derine zarar verir gibi şeyler söyledi uzatıp gelicemde görün dedim bende yarın gider gösteririm konuşurum %1 ihtimal olsa bile ne yapmayı öneriyorsunuz dicem. zaten batmak üzereler eleman yok müşteri çok kesin derki yapmayalım ama en azından bi konuşmaya gidicem.

ben kutudan çıkarınca 2 kere yıkadım o içindeki suyu kullanmadım
o zaman tebrik edioum kuaförü tabiki var öyle yerler ama çoğu ticaret için sağlık sıhhat düşünmüo yani
bence uygun olur tabi kız herşeyi almıştır dediğin gibi misafire verir hiç olmadı
ne desem bilemioum ki ikiside kendine göre haklı.
artık çocuk değiller kocaman insanlar dicem :44: ama karar veremioum çünkü biraz yaşlandıkça çocuklaşabiliolar da
annen yıllardır epey yıpranmış galiba babanında son pişmanlığı ve üzüntüsü işe yaramıyor sanırım
baban hasta oldugu için köyde yalnız kalması pek uygun diil tabi ama halanla da ne kadar kalabilir bilmioum
Allah sana güç versin annene babana kardeşine ve eşine tüm sorunlara yetişmen ve ayakta sağlam durabilmen için

canım onu demek istemedim zaten pişmiş olduğu için yemek az ocakta kalıyor ya yemeğin suyu katılaşmıyor. yoksa ben de süzgece koyup çook yıkıyorum.

günaydın kızlar...

bu sabah acayip mutluyum :) dün doktora gidecektim ya gittim ve o sağ yumurtalığımda olan kist küçülmüş ve yumurtalıklarım artık hamile kalmak için uygunmuş...
çalışmalara başlıyorum artık kızlar.. umarım en kısa zamanda sizlere müjdeli haberi veririm :)

evet canım tabak sıralaması uymuyo böyle bakınca

nevresim takımı yada pike takımı en uygun hediyedir, mutlaka kullanılır..bence uygun :))

hayırlısı neyse o olsun canım, bir kez daha oturup başbaşa konuşma gibi bir durumları yok mu? :/

az önce de yazmışım gitmemiş mesajım.

oo bebiş haberleri çoğalacak yakında anlaşılan elfi ve undo

dilşadcım pike takımı bence uygun olur kuzenim de bana ev hediyesi öyle bi takım almıştı hala severek kullanıyorum

şu an için yok cnm konuşma durumları, annem karşı karşıya gelmez mümkün diil.

ya bugün burası bi karışık, giremiyorum kolay kolay kusura bakmayın kızlar ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…