yesinler seni, 3 günlük hamişsem diyor yaBizde dün görümceme yemeğe gittik bugünde anneanneme gidiyoruz anneannem yarın manisaya gidiyor kız kardeşinin yanına tatil amaçlı. akşama gidicez. iki gündür yemekten yırttım.
kızlar ya yarın lazerim var gidip gitmemede kararsızım. Ya o gün tutmuşsa ve ben 3 günlük hamile isem ne olacak
yesinler seni, 3 günlük hamişsem diyor ya
zuzum, börek ara sıcak olarak servis ediliyor ki, yanisi ana yemekten önce
ama ben genelde kocaman bir tabağa dilimlerim ortaya koyarım, alan alır
bence böreği güzel bi tabağa al ortaya koy isteyen tabağına alsın. Sende çayın yanına sadece tatlı ver.
riske atıp gitmiyim dimi lazere. Yarın sadece konuşmaya gideyim bide onlar tüylerini almadan gel görelim demişlerdi gösterir durumu anlatır evime dönerim :)
benim hiç ezilme problemin olmadı ama sen önceden haşlıosun bende 1 gece önceden yıkayıp ıslatıoum suda beklio iyice şişiolar ertesi günde düdüklüde pişirioum 45 dk tam yeterli oluyor. Haşlanmış olunca tabiki senin gibi 10 dk falan tutuoum yani barbunya haşlanmıştı tamek hazır barbunya 10 dk tuttum onu tavsiye ederim ayrıca çok lezzetliydiDilek nohut haşlanmış olduğu için önceden, hep pişirdiğimde eziliyodu nohut zamanını ayarlayamıyodum...dün gece 8-9 dk tuttum düdüklüde, bakalım inş ezilmemmiştir...gerçi ben 5dk tutayım dediydim unutmuşum saati
yesinler seni, 3 günlük hamişsem diyor ya
zuzum, börek ara sıcak olarak servis ediliyor ki, yanisi ana yemekten önce
ama ben genelde kocaman bir tabağa dilimlerim ortaya koyarım, alan alır
Riske atıp gitmiyim dimi lazere. Yarın sadece konuşmaya gideyim bide onlar tüylerini almadan gel görelim demişlerdi gösterir durumu anlatır evime dönerim :)
benim hiç ezilme problemin olmadı ama sen önceden haşlıosun bende 1 gece önceden yıkayıp ıslatıoum suda beklio iyice şişiolar ertesi günde düdüklüde pişirioum 45 dk tam yeterli oluyor. Haşlanmış olunca tabiki senin gibi 10 dk falan tutuoum yani barbunya haşlanmıştı tamek hazır barbunya 10 dk tuttum onu tavsiye ederim ayrıca çok lezzetliydi
böreğini ortaya koyman en uygun düşünce olmuş
Van'a can kurtarmaya gelen Japon doktor 5.6 büyüklüğündeki depremde ölmüş
adam kendi ülkesinde ne depremler atlatır, gelir burda ölür, ironik bir durum resmen
ya burdan ayrılmıoum da ama herşeyi kaçırıoum ne zaman oldu yaa 3 günlük dio elfim yaaa çok tatlısın
bu lazere gittiğin yer yapalım bişi olmaz falan der biliousundur işte onların çoğunun derdi para oluo seninki nası bilmem ama bi zararı olmaz falan der yani yanılıo muyum :44:
günaydın kızlar...
adaşım ya Allah sabır versin. çok zordur o durumlar bilirim. bizimkiler de birkaç kez ayrılma noktasına geldiler maalesef. hatta benim düğünden birkaç ay önce de aynı şeyi yaşadık. çocuklar için en zor durum. hangisine üzüleceğini bilemezsin, ortasını bulamazsın. kim ne dese onaylamak zorunda kalırsın onları daha fazla üzmemek için. Allah yardımcınız olsun. canım bazen inceldiği yerden kopması herkes için daha iyi oluyor. eğer gerçekten artık birlikte yaşayamıyorlarsa biraz ayrı kalmalarında yarar var. belki birbirlerini özleyip tekrar birleşirler. senin yapabileceğin tek şey hayırlısı için dua etmek canım. anne - babalarımızın kendi içlerinde ve bizden öncesinde neler yaşadığını bilemeyiz. annen kriz geçirdiğine göre içinde biriktirmiş bazı şeyleri ve patlak vermeye başlamış. daha önceden boşanmışlardı diyorsun, ama kopan ip bağlandığında eskisi kadar sağlam olmuyor maalesef.
tşk ederim canım
ailelerin brlikte yaşamaya tahammülü kalmadığında bazen zor da olsa, bitirmek en doğrusu oluyor, belki birlikte yaşamaya devam etseler birbirlerini çok daha fazla yıpratacaklar. dua edin, ortada kalıp, taraf tutsanız da belli tmeyin, nihayetinde ayrılma kararı veren ikisi. ve ikisi de çocuklarından asla vazgeçmez. anne babanız olmak hep gurur verir. annene ve babana desek olup, zamana bırakın.
günaydın arkadaşlar
Günaydın herkeseHayırlı cumalar :)
Ayşam, babanın sağlık sorunları var ama.. bu durumda annenin ayrılmaya kalkması hiç doğru değil bence..
Tabi olayları, eskiyi - yeniyi bilmem anlattığın kadarını biliyorum ben sadece ama keşke iyice toparlanmasını bekleseydi annen böyle bir kararı almadan.. Moral çok önemli zaten hastalık süresince, inş babanı kötü etkilemez.. Üzüldüm çok((
Günaydın Kızlar
Ayşam inşallah orta yolunu bulursunuz. İki taraf içinde çok zor bir durum
canım çok üzüldüm yaa...ama en baştan benimde aklıma ilk babanın rahtsızlığı geldi aklıma(
tam iyileşene kadar keşke köye falan gitmeseydi,
annen içinde üzgünüm yarenin dediği gibi çok biriktirmişki kriz geçirmiş kadın ,yazık
herşeyin hayırlısı
canım kızlar da yazmış her ailede yaşanıyor tabiki. Bu onlar icinde üzücü sizin içinde baban daha yeni çıkmıştı hastaneden annen o zamanlar hep yanındaydı yani sen öyle yazıyodun demekki annen kadir kıymet biliomuş sizlerin hatrına iyiliğindenn babanın yerinde yer almış ama eve dönünce yine sorunlar başladı demekki annem üzülüo demiş ya kardeşin o olaylara şahit olmuştur. Düzelme şansı yoksa sizler tabiki zorlamamalısınız. Herkes kendi yaşadığını bilio keşke düzelse barışsalar ama zaman çok önemli
senin şuanda ayrım yapmadan iki tarafıda sakinleştirip dertlerine ortak olman lazım.
inşallah daha büyük sorunlar çıkmaz
Günaydın Kızlar
hala çok ama çok yorgunum ve yarın çalışıoum
ya burdan ayrılmıoum da ama herşeyi kaçırıoum ne zaman oldu yaa 3 günlük dio elfim yaaa çok tatlısın
bu lazere gittiğin yer yapalım bişi olmaz falan der biliousundur işte onların çoğunun derdi para oluo seninki nası bilmem ama bi zararı olmaz falan der yani yanılıo muyum :44:
ben kutudan çıkarınca 2 kere yıkadım o içindeki suyu kullanmadımben de haşlanmış kuru fasulye alıyorum, hemen açıp marul soğan doğrayıp salatasını yapıyorum çok da lezzetli oluyor o haşlanmışlar. yemekte hiç haşlanmış kullanmadım. suyu biraz katılaşmış helimelenmiş seviyoruz da biz.
o zaman tebrik edioum kuaförücanım ben kuaförüme saçımı boyatmaya gittim geçen cuma, 4. ayını bitir o zaman gel sadece uçlarına yaparım dedi. brezilya fönünü de hamile olduğun sürece yapmam doğumdan sonra gelirsin dedi. dediğin gibi para için bazı yerler yaparız dior, kuaförüme güvenim arttı.
bence uygun olur tabi kız herşeyi almıştır dediğin gibi misafire verir hiç olmadıbir arkadaşımın pazar günü nişanı var, düğünü burda olmıcak. o yüzden hediyesini nişana götürcem, kendi züccaciyede çalışıyor her şeyini kendi beğendiği şekilde almıştır, biraz sonra hediyesini almaya gidecem pike takımı gibi bişe alayım diorum kendi kullanmasa bi misafirine verir. uygun olur mu sizce?
ne desem bilemioum ki ikiside kendine göre haklı.bence de şu an için ayrı durmaları en sağlıklısı, ama işte bu durumda da babam üzülüyor. neyse şu an için babam diğer eve ya da halamların oda boş olan evine gitmeye karar verdi bakalım ileriki zamanlar bizim için ne getirecek...
ben kutudan çıkarınca 2 kere yıkadım o içindeki suyu kullanmadım
o zaman tebrik edioum kuaförütabiki var öyle yerler ama çoğu ticaret için sağlık sıhhat düşünmüo yani
bence uygun olur tabi kız herşeyi almıştır dediğin gibi misafire verir hiç olmadı
evet canım tabak sıralaması uymuyo böyle bakıncabende sıralamayı böyle yapmıştım işte nigarla aynı düşünmüşüm
ama sen tabağa koy yani ben şeye de takıldım
tabakları diziouz ya en alta düz büyük orta boy çukur ve kase
çorba bitince kaseyi alıp yemek tabağına nohut pilav koymalısın en altta düz kalanada börek alınır.
yenme sırasıyla tabak sırası uymadı nigar
nevresim takımı yada pike takımı en uygun hediyedir, mutlaka kullanılır..bence uygun :))bir arkadaşımın pazar günü nişanı var, düğünü burda olmıcak. o yüzden hediyesini nişana götürcem, kendi züccaciyede çalışıyor her şeyini kendi beğendiği şekilde almıştır, biraz sonra hediyesini almaya gidecem pike takımı gibi bişe alayım diorum kendi kullanmasa bi misafirine verir. uygun olur mu sizce?
hayırlısı neyse o olsun canım, bir kez daha oturup başbaşa konuşma gibi bir durumları yok mu? :/kızlar haklısınız babam hastayken annem ona çok baktı ama dediğine göre allah rızası için baktım, başka bi hasta olsa yine bakardım ona da, hastanedeyken de diğer hastalara nasıl yadım ettim siz gördünüz, ben herkese bakarım falan dedi.
bence de şu an için ayrı durmaları en sağlıklısı, ama işte bu durumda da babam üzülüyor. neyse şu an için babam diğer eve ya da halamların oda boş olan evine gitmeye karar verdi bakalım ileriki zamanlar bizim için ne getirecek...
evet canım tabak sıralaması uymuyo böyle bakınca
nevresim takımı yada pike takımı en uygun hediyedir, mutlaka kullanılır..bence uygun :))
hayırlısı neyse o olsun canım, bir kez daha oturup başbaşa konuşma gibi bir durumları yok mu? :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?