2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Hayırlı haberi ilk luxxor verecek galiba. bi kaç gün daha bekleyip test yapacaktı hayırlısı olur inşallah

kızlar ben dün gece dayanamadım test yaptım ve çoook silik de olsu 2. çizgiyi gördüm ve çok mutlu oldum bugün de o yüzden emin olmak için kan testi yaptırdım sonucu öğleden sonra 3-3,5 gibi belli olacak adetim gecikti gelmedi hala

Slm kızlar,

alishia annen ve baban için üzgünüm ama haklarında böylesi hayırlı olacaksa, böyle mutlu huzurlu olacaklarsa öyle olsunlar. Aklı başında yetişkin insanlar elbetki kendileri için doğru kararı verirler.

Herkeste başladı hamilelik telaşı maşallah, artıııkkk hhiiiççç biişşeyyy demiyommm sağlıkla doğurun anacım

canım onu demek istemedim zaten pişmiş olduğu için yemek az ocakta kalıyor ya yemeğin suyu katılaşmıyor. yoksa ben de süzgece koyup çook yıkıyorum.
canım tamam yanlış anlaşılma olmuş herhalde
canım hadi hayırlısı Allah gönlüne göre versin
canım inşallah istediğin gibi pozitif çıkar kan sonucuda bize mutlaka yaz merakla beklioum :18:

ya ben bu smile hep bakıo bişiler arıo gibi düşünüodum ama bunun adı güçlü bacıymış bazularını gösteriomuş meğersem

undo, çok geçmiş olsun canım.. müjdeli haberini de bekliyoruz en kısa zamanda

çoook sevindimm, merakla bekliyorz test sonuçlarını biz de luxxor, buraya da haber vermeyi unutma

Son düzenleme:
luxxorcummm inşallah test sonuçların beklediğin gibi çıkar canım. test sonucunu alır almaz bizimle paylaş lütfen, ben bile heyecan yaptım bak

undo geçmiş olsun canım, hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.

ay inanmıyoruuummmm çok sevindimmm ve çok heyecanlannddımmm

inşallah bebiş vardırrr

canım tamam yanlış anlaşılma olmuş herhalde

canım hadi hayırlısı Allah gönlüne göre versin

canım inşallah istediğin gibi pozitif çıkar kan sonucuda bize mutlaka yaz merakla beklioum :18:

undo, çok geçmiş olsun canım.. müjdeli haberini de bekliyoruz en kısa zamanda

çoook sevindimm, merakla bekliyorz test sonuçlarını biz de luxxor, buraya da haber vermeyi unutma

Bende çok heyecanladım inşallah hamilesindir luxxorcum

ay inanmıyoruuummmm çok sevindimmm ve çok heyecanlannddımmm

inşallah bebiş vardırrr

çok çok sağolun kızlar yaa çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor saati nasıl 3-4 edecem bilmiom valla hepinize yanımda olduğunuz için teşekkür ederim haber vereceğim mutlaka

çok çok sağolun kızlar yaa çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor saati nasıl 3-4 edecem bilmiom valla hepinize yanımda olduğunuz için teşekkür ederim haber vereceğim mutlaka

inşallah üzülmeyiz genede sen sakin olmaya çalış dicemde ,ben bilem heyecan yaptım ,sen nasıl olmayasın :)))

Herşeyde bi hayır var derler ya kim demişse doğru demiş. Lazer yerinden aradılar taşınmışlar makineler daha kurulmamış yarın gelmeyin biz sizi arıcaz dediler :)

Herşeyde bi hayır var derler ya kim demişse doğru demiş. Lazer yerinden aradılar taşınmışlar makineler daha kurulmamış yarın gelmeyin biz sizi arıcaz dediler :)

cidden öyle cnm yani nasıl da denk gelmiş :)))

luxxor yaaa bak heyecanlandım şimdi, üff daha 2 saat var nerdeyse bak bize de haber ver hemen inş. hamilesindir cnm

arsecim saol inş. hayırlısı neyse o olsun artık...

pazar günü yıldönümümüz, ne yapıcam bilmiyorum, hevesim de kalmadı gerçi. bi taraftan da fırsatlara falan bakıyorum bi otel denk getirsem diye, ama benim şansımdan heralde eskiden fıstık gibi fırsat veren yerler bu ara yok üffffffffff

Son düzenleme:

nasıl da denk gelmiş :)

canım fırsatını bulursan kaçırma, iyi gelir....

Evet iyi denk geldi

Ayşam otel düşünmem daha iyi olur. uzaklaşırsın biraz kafan dağılır.

bulamıyorum ama kızlar yaaa, yarın son günüm. olmazsa otellerin kendi sitelerine bakıp bi araştırırım yarınn

kızlar toplantı varmış ben kaçtım öptümmmmm

darısı sana olsun diyelim mi meslektaşım

elfişim gerçekten iyi olmuş, şansına denk gelmiş

adaşım sen sitelerden bak, bu saatten sonra zor biraz. bir gecelik çok birşey tutmaz sanırım, sezon sonu ya bir de.

darısı sana olsun diyelim mi meslektaşım

yok canım demeyelim, benim kociş yan çizdi maalesef. İzmir'e saklayalım diyor

ayy hadi inşallah canım.

bellona dan klozet takımı aldım

pike takımları 100 küsürdü beni aşıyordu 65 e aldım bunu.

inşallah hayırlı haberlerle gel canım merakta bırakma bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…