- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
canım tamam yanlış anlaşılma olmuş herhaldecanım onu demek istemedim zaten pişmiş olduğu için yemek az ocakta kalıyor ya yemeğin suyu katılaşmıyor. yoksa ben de süzgece koyup çook yıkıyorum.
canım hadi hayırlısı Allah gönlüne göre versingünaydın kızlar...
bu sabah acayip mutluyum :) dün doktora gidecektim ya gittim ve o sağ yumurtalığımda olan kist küçülmüş ve yumurtalıklarım artık hamile kalmak için uygunmuş...
çalışmalara başlıyorum artık kızlar.. umarım en kısa zamanda sizlere müjdeli haberi veririm :)
canım inşallah istediğin gibi pozitif çıkar kan sonucuda bize mutlaka yaz merakla beklioum :18:kızlar ben dün gece dayanamadım test yaptım ve çoook silik de olsu 2. çizgiyi gördüm ve çok mutlu oldumbugün de o yüzden emin olmak için kan testi yaptırdım sonucu öğleden sonra 3-3,5 gibi belli olacak adetim gecikti gelmedi hala
çoook sevindimm, merakla bekliyorz test sonuçlarını biz de luxxor, buraya da haber vermeyi unutmakızlar ben dün gece dayanamadım test yaptım ve çoook silik de olsu 2. çizgiyi gördüm ve çok mutlu oldumbugün de o yüzden emin olmak için kan testi yaptırdım sonucu öğleden sonra 3-3,5 gibi belli olacak adetim gecikti gelmedi hala
kızlar ben dün gece dayanamadım test yaptım ve çoook silik de olsu 2. çizgiyi gördüm ve çok mutlu oldumbugün de o yüzden emin olmak için kan testi yaptırdım sonucu öğleden sonra 3-3,5 gibi belli olacak adetim gecikti gelmedi hala
canım tamam yanlış anlaşılma olmuş herhalde
canım hadi hayırlısı Allah gönlüne göre versin
canım inşallah istediğin gibi pozitif çıkar kan sonucuda bize mutlaka yaz merakla beklioum :18:
undo, çok geçmiş olsun canım.. müjdeli haberini de bekliyoruz en kısa zamanda
çoook sevindimm, merakla bekliyorz test sonuçlarını biz de luxxor, buraya da haber vermeyi unutma
luxxorcummm inşallah test sonuçların beklediğin gibi çıkar canım. test sonucunu alır almaz bizimle paylaş lütfen, ben bile heyecan yaptım bak
undo geçmiş olsun canım, hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.
Bende çok heyecanladım inşallah hamilesindir luxxorcum
ay inanmıyoruuummmm çok sevindimmm ve çok heyecanlannddımmm
inşallah bebiş vardırrr
çok çok sağolun kızlar yaa çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor saati nasıl 3-4 edecem bilmiom vallahepinize yanımda olduğunuz için teşekkür ederim haber vereceğim mutlaka
çok çok sağolun kızlar yaa çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor saati nasıl 3-4 edecem bilmiom vallahepinize yanımda olduğunuz için teşekkür ederim haber vereceğim mutlaka
Herşeyde bi hayır var derler ya kim demişse doğru demiş. Lazer yerinden aradılar taşınmışlar makineler daha kurulmamış yarın gelmeyin biz sizi arıcaz dediler :)
Herşeyde bi hayır var derler ya kim demişse doğru demiş. Lazer yerinden aradılar taşınmışlar makineler daha kurulmamış yarın gelmeyin biz sizi arıcaz dediler :)
pazar günü yıldönümümüz, ne yapıcam bilmiyorum, hevesim de kalmadı gerçi. bi taraftan da fırsatlara falan bakıyorum bi otel denk getirsem diye, ama benim şansımdan heralde eskiden fıstık gibi fırsat veren yerler bu ara yok üffffffffff
luxxorcummm inşallah test sonuçların beklediğin gibi çıkar canım. test sonucunu alır almaz bizimle paylaş lütfen, ben bile heyecan yaptım bak
undo geçmiş olsun canım, hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.
darısı sana olsun diyelim mi meslektaşım
günaydın kızlar...
bu sabah acayip mutluyum :) dün doktora gidecektim ya gittim ve o sağ yumurtalığımda olan kist küçülmüş ve yumurtalıklarım artık hamile kalmak için uygunmuş...
çalışmalara başlıyorum artık kızlar.. umarım en kısa zamanda sizlere müjdeli haberi veririm :)
evet canım tabak sıralaması uymuyo böyle bakınca
nevresim takımı yada pike takımı en uygun hediyedir, mutlaka kullanılır..bence uygun :))
hayırlısı neyse o olsun canım, bir kez daha oturup başbaşa konuşma gibi bir durumları yok mu? :/
az önce de yazmışım gitmemiş mesajım.
oo bebiş haberleri çoğalacak yakında anlaşılan elfi ve undo
dilşadcım pike takımı bence uygun olur kuzenim de bana ev hediyesi öyle bi takım almıştı hala severek kullanıyorum
kızlar ben dün gece dayanamadım test yaptım ve çoook silik de olsu 2. çizgiyi gördüm ve çok mutlu oldumbugün de o yüzden emin olmak için kan testi yaptırdım sonucu öğleden sonra 3-3,5 gibi belli olacak adetim gecikti gelmedi hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?