elfişim gerçekten iyi olmuş, şansına denk gelmiş
adaşım sen sitelerden bak, bu saatten sonra zor biraz. bir gecelik çok birşey tutmaz sanırım, sezon sonu ya bir de.
yok canım demeyelim, benim kociş yan çizdi maalesef. İzmir'e saklayalım diyor
yok canım demeyelim, benim kociş yan çizdi maalesef. İzmir'e saklayalım diyor
Yarenay bende eşin gibiyim bu ay tutmamışsa yine bi süre ara vericem.
Allah hakkınızda hayırlısını versin canım. hepimiz için hayırlı zamanda sağlıklı hamişlikler vardır inşallah kaderimizde.
sen nie ara veriosun elfim? sen istemio muydun:44:Yarenay bende eşin gibiyim bu ay tutmamışsa yine bi süre ara vericem.
sen nie ara veriosun elfim? sen istemio muydun:44:
canım bence de ertelemek çok daha mantıklı olmuş
zaten emin değilsen, kafan karışıksa olmaz ki elfim.. kesin net bir karar alıp öyle yola çıkın bu konuda eşinle :)))Yarenay bende eşin gibiyim bu ay tutmamışsa yine bi süre ara vericem.
Allah hakkınızda hayırlısını versin canım. hepimiz için hayırlı zamanda sağlıklı hamişlikler vardır inşallah kaderimizde.
canım valla ne kadar mantıklı olduğu tartışılır. bir taraftan mantıklı gibi görünüyor ama mantıksız tarafı da çok. seneye ev al, eşya al bir sürü borç. bi de üstüne hamile kalırsam en az 2 yıl çalışmıcam demektir. burda en azından hamileliğim boyunca çalışırım. gelirimizi etkilemez. seneye de dönünce 1 sene bebişime kendim bakar sonraki yıl çalışırım diye planlıyordum ben. kaybımız 1 sene olurdu yani. eşim illa İzmir diyor. e o öyle deyince yapacak birşey kalmıyor bana da.
zaten emin değilsen, kafan karışıksa olmaz ki elfim.. kesin net bir karar alıp öyle yola çıkın bu konuda eşinle :)))
Yarencim seni daha mantıklı buluyorum ben. yeni işe giricen hemen hamile kalıcan olurmu hiç öyle. Burda en azından çalışıyorsun sigortadan doğum paranıda alırdın. hatta doğumunu orda yapardın kktc ve tc vatandaşlığı bir mi oluyor bilmiyorum ama çocuk için iyi olurdu sanırım. sonra izmire dönünce annene bebeği bırakır önce ev bakardınız. ev bulunca iş bakardınız bu arada annen bebeğe bakar sende iş bulana kadar bebeğin 4 - 5 aylık olur sonra işine gider gelirdin.
hemen çark edioum tmm tabiki mantıklı ama bende yaban elde yalnız annesi kardeşi yok die dedim.
ama bu hayatta maalesef tüm planlar maddiyata bakıo
Kafam hala çok karışık. yine kredi ödememiz geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?