2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bir hamişimiz cepte sayılır (luxxor), undo ve elfiş de hamiş adayı.. oh bebişlerimiz çoğalıyorr

Yarenay bende eşin gibiyim bu ay tutmamışsa yine bi süre ara vericem.

bakıcam adaşım sitelere falan. walla iyi bi otel olsun diyorum ama iyi oteller de sezon sonu olmasına rağmen 150-200den aşağı iyi otel yok.

ayy bu arada tekin acar'da ismim var inş. benimdir

dilşad güle güle kullan çok hoş. ben banyoda açık renk kullanamıyorum yaa pis eşim mahvediyor her şeyi. gerçi hiç bi odada kullanamıyorum nerdeyse :))))))

canım tşk deee ben bunu bi arkadaşıma hediye aldım :)
benmki krem kahve banyoda ama bizim wc çok uzun, lavabo kısmına koymak için alıcam kendime de aynısından.makinaya atıp yıkıyoruz zaten kirlensin boswer :)

canım bence de ertelemek çok daha mantıklı olmuş

canım valla ne kadar mantıklı olduğu tartışılır. bir taraftan mantıklı gibi görünüyor ama mantıksız tarafı da çok. seneye ev al, eşya al bir sürü borç. bi de üstüne hamile kalırsam en az 2 yıl çalışmıcam demektir. burda en azından hamileliğim boyunca çalışırım. gelirimizi etkilemez. seneye de dönünce 1 sene bebişime kendim bakar sonraki yıl çalışırım diye planlıyordum ben. kaybımız 1 sene olurdu yani. eşim illa İzmir diyor. e o öyle deyince yapacak birşey kalmıyor bana da.

Saat 3 luxxxx nerdesin

2,30-3 arası dememişmiydi yoksa 3,30-4 arasımıydı

yok yaa 4değildi :44:

hıı sende haklıymışsın canım.
izmire dönme tarihe size bağlı dimi?
durumları biraz daha düzeltince döneceksiniz yani!

zaten emin değilsen, kafan karışıksa olmaz ki elfim.. kesin net bir karar alıp öyle yola çıkın bu konuda eşinle :)))

Dün dedim eşime zaten allah aşkına napıyoruz biz diye. Dedim bi doktora gitseydim ne bileyim yakın zamanda kontrollerimi yaptırdım çok şükür bişeyim yok ama en azından folik asite başlasaydım. bi hastane bulalım sürekli orda ol kontrollerini dedi. Hastane araştırması yapacaktık sözde. Kaza olsa diye bekliyoruz galiba

Yarencim seni daha mantıklı buluyorum ben. yeni işe giricen hemen hamile kalıcan olurmu hiç öyle. Burda en azından çalışıyorsun sigortadan doğum paranıda alırdın. hatta doğumunu orda yapardın kktc ve tc vatandaşlığı bir mi oluyor bilmiyorum ama çocuk için iyi olurdu sanırım. sonra izmire dönünce annene bebeği bırakır önce ev bakardınız. ev bulunca iş bakardınız bu arada annen bebeğe bakar sende iş bulana kadar bebeğin 4 - 5 aylık olur sonra işine gider gelirdin.

hemen çark edioum tmm tabiki mantıklı ama bende yaban elde yalnız annesi kardeşi yok die dedim.
ama bu hayatta maalesef tüm planlar maddiyata bakıo

Kafam hala çok karışık. yine kredi ödememiz geldi aklıma

bizde akşam eşimle konuştuk arabanın kredisi var ve daha 3 tane borç. kredi bitince bi daha çekelim arabayı yükseltelim dio hani bebek için yatırım yapcaktık dedim.
ama 2000 motor bi araba almalıyım bişi olunca seni hemen hastaneye yetiştirmek için dio
ben 2 yıl daha ertelerim zaten evlendiğimde 3 yıl yok demiştim aynı hesaba gelir yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…