2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende dün haberlerde 7 yaşında engelli bi çocuğun havale geçirip soğuğa da dayanamayıp öldüğünü duydum
diğer kardeşlerini gösterdi karlar içinde bir naylon çadır ayaklarda tek bir çorap üstlerinde incecik hırkalar elleri mahvolmuş
o kadar kötü oldum ki saydım sayabildiğim herkese o milletvekilleri bakanlar tüm partililer bizim halkımızda ii durumda diil
hayatın zorluklarını hep izliyoruz tvlerde ama o büyükbaşlar.........

nekadar yoğunum bugün yaa, bir de hastayım kemiklerim bile ağrıyor hiç çekemiyorum.. deliricem

Off ya çok kötü hisstetim kendimi... Nasıl bakıyor yavrusuna.
Takdir-i İlahi Allahım öyle uygun görmüş Allah rahmet eylesin canım arkadaşın daha çok genç....

evet canım 22 yaşındaydı, bebiş 2 aylık ve eşi 26 yaşındaydı

evet canım 3ü bir gitti. yattıkları yerde de bebekleri aralarında.

dilsad resmi görünce bir tuhaf oldum boğazım düğümlendi bu resimdeki yerde mi hayatını kaybetti arkadaşın?

evet canım, haberlerde bahsettikleri öğretmenlerin toplandığı kafe orası. fotoda depremden hemen önce. enkazdan sağ çıkan arkadaşları arkadaşımın kardeşine yollamış bugün fotoyu.

allah geride kalanların ailelerine sabır versin..
aminnn

Allahım geride kalanlara sabır versin, mekanları cennet olsun
aminnn

................

aynennn öyle canım

nekadar yoğunum bugün yaa, bir de hastayım kemiklerim bile ağrıyor hiç çekemiyorum.. deliricem

canım izin alabilirsen dinlen biraz.

ay Allah sabır versin canım ya. İzin alma şansın olsaydı keşke, kızlardan biri idare edemez mi seni izin alsan?
finans müdürümüzle lafladık, çok kötüyüm felan dedim.. yok yok zımba gibisin dedi gitti sırf izin vermesin diye
4 buçuk saat var daha :26:

finans müdürümüzle lafladık, çok kötüyüm felan dedim.. yok yok zımba gibisin dedi gitti sırf izin vermesin diye

Gıcık adam kendi karısı kızı olsa hemen git dinlen der. Bu hayatta kendi işin olacak arkideş yav.
Bize 5 saat var daha off off...

akşam iş çıkışı dershanem var. nasıl çekecem bilmiorum hiç halim yok, bugün gitmeyim dedim eşime,git git dior.derslerini aksatma dior. bayılacam gce eve gidene kadar.

bütün idarecilerde de vardır bu zaten. senin insan olduğun, hasta olabileceğin gerçeğiyle falan hiç ilgilenmezler. senden sağlıklısı yoktur. Allah yardımcın olsun canım.

defterimi falan da getirdim de yanımda bugün rahatsız uyandım ondan gözüm almıyor canım. inşallah akşama kadar düzelirim.

canım izin alabilirsen dinlen biraz.
keşke, vermezler kii

Gıcık adam kendi karısı kızı olsa hemen git dinlen der. Bu hayatta kendi işin olacak arkideş yav.
Bize 5 saat var daha off off...
aynen tatlım, inş bize de nasip olur bi gün kendi işimizi yapmak

bütün idarecilerde de vardır bu zaten. senin insan olduğun, hasta olabileceğin gerçeğiyle falan hiç ilgilenmezler. senden sağlıklısı yoktur. Allah yardımcın olsun canım.
üstünü kalın giy deyip geçiştirdi tşk ederim canım

Benim boğazım çok kötü ya yanıyor.Dişime kulağıma vuruyor ağrısı. keşke eve gidip yatabilsem.

aynen tatlım, inş bize de nasip olur bi gün kendi işimizi yapmak

Eşimin bu aralar hep aklında iş açmak o da sıkıldı başkalarını zengin etmekle.
Bir yerden kredi ayarlayabilse 10 bin tl ye halledecek ama yok işte bankalardan daha önce hep sorunluydu puanı düşük diye çekemiyor.
Kısmet artık birikim yapmak şartt...

nektar geçmiş olsun; ofiste sıcak bir şeyler içsene boğazına iyi gelir; aslında bu mevsimden itibaren evde ıhlamuru hiç eksik etmemek gerekiyor akşamları yemekten sonra çay yerine...

Kızlar dün noldu.. öğleden sonra eşimin ananesindeydik kayınvalidem de gelmişti; belki hatırlarsınız benim oturma odamda kalorifer üzerinde duran bir dantel örtü üzerinde de çiçek vardı. Kayınvalidemin nişan hediyesi.. Geçenlerde biz ananeye bir masa aldık ben de örtüyü yıkadım ütüledim ona verdim çiçekle beraber sen koy diye. Baya hoşuna gitti. Dün kayınvalidem ne dese beğenirsiniz ben o çiçeği o kadar özendim nişanda aldım burda ne işi var? Çok fazla kirleniyor kalorifere mermer kestirecem isi önlesin diye ondan buraya getirdim dedim. Tamam o zaman mermeri kestirince geri götür zaten tabloları da asmadın dedi Ya hala unutmamış

canım, ne işi kuracak ki 10 bin yetiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…