- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Allahım geride kalanlara sabır versin, mekanları cennet olsun
nekadar yoğunum bugün yaa, bir de hastayım kemiklerim bile ağrıyor hiç çekemiyorum.. deliricem
Off ya çok kötü hisstetim kendimi... Nasıl bakıyor yavrusuna.
Takdir-i İlahi Allahım öyle uygun görmüş Allah rahmet eylesin canım arkadaşın daha çok genç....
kıyamam ya, Allah rahmet eylesin. Canım sen de çok bakma artık böyle fotolara falan. sen de hamilesin sonuçta, kötü etkilenirsin. insan bebeğini kucağına alınca ne hayaller kuruyordur gelecekleri için. birbirlerine doyamadan ama en azından beraber gitmişler. Allah'ım çok büyük, vardır bir bildiği.
dilsad resmi görünce bir tuhaf oldum boğazım düğümlendi bu resimdeki yerde mi hayatını kaybetti arkadaşın?
aminnnallah geride kalanların ailelerine sabır versin..
aminnnAllahım geride kalanlara sabır versin, mekanları cennet olsun
................
bende dün haberlerde 7 yaşında engelli bi çocuğun havale geçirip soğuğa da dayanamayıp öldüğünü duydum
diğer kardeşlerini gösterdi karlar içinde bir naylon çadır ayaklarda tek bir çorap üstlerinde incecik hırkalar elleri mahvolmuş
o kadar kötü oldum ki saydım sayabildiğim herkese o milletvekilleri bakanlar tüm partililer bizim halkımızda ii durumda diil
hayatın zorluklarını hep izliyoruz tvlerde ama o büyükbaşlar.........
nekadar yoğunum bugün yaa, bir de hastayım kemiklerim bile ağrıyor hiç çekemiyorum.. deliricem
finans müdürümüzle lafladık, çok kötüyüm felan dedim.. yok yok zımba gibisin dedi gitti sırf izin vermesin diyeay Allah sabır versin canım ya. İzin alma şansın olsaydı keşke, kızlardan biri idare edemez mi seni izin alsan?
finans müdürümüzle lafladık, çok kötüyüm felan dedim.. yok yok zımba gibisin dedi gitti sırf izin vermesin diye
4 buçuk saat var daha :26:
finans müdürümüzle lafladık, çok kötüyüm felan dedim.. yok yok zımba gibisin dedi gitti sırf izin vermesin diye
4 buçuk saat var daha :26:
akşam iş çıkışı dershanem var. nasıl çekecem bilmiorum hiç halim yok, bugün gitmeyim dedim eşime,git git dior.derslerini aksatma dior. bayılacam gce eve gidene kadar.
kpss için mi kursa gidiyorsun canım???
evet canım bugün başlıyor
keşke, vermezler kiicanım izin alabilirsen dinlen biraz.
aynen tatlım, inş bize de nasip olur bi gün kendi işimizi yapmak
Gıcık adam kendi karısı kızı olsa hemen git dinlen der. Bu hayatta kendi işin olacak arkideş yav.
Bize 5 saat var daha off off...
üstünü kalın giy deyip geçiştirdibütün idarecilerde de vardır bu zaten. senin insan olduğun, hasta olabileceğin gerçeğiyle falan hiç ilgilenmezler. senden sağlıklısı yoktur. Allah yardımcın olsun canım.
aynen tatlım, inş bize de nasip olur bi gün kendi işimizi yapmak
Eşimin bu aralar hep aklında iş açmak o da sıkıldı başkalarını zengin etmekle.
Bir yerden kredi ayarlayabilse 10 bin tl ye halledecek ama yok işte bankalardan daha önce hep sorunluydu puanı düşük diye çekemiyor.
Kısmet artık birikim yapmak şartt...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?