2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bi sebebi yok canım. bize geliyor işten çıkınca. canı ne zaman isterse.

iyi ama sana zor olur kayınvaliden kızmıyor mu kayınbiraderine? Bir de evin müsait mi ki? Bizim geçenlerde eşimin bir arkadaşı kalmaya geldi çocuk burda askerliğini yapıyor ama h sonları filan eve çıkabiliyor. Hafta içi iş çıkışı buluşmuşlar çok geç saate kalınca çocuk tekrar birliğne dönmemiş; ben samimi oldugu bir arkadası vardı onu bekliyordum bu bahsettiğim çocuk sürpriz çıktı. Ama çok bozuldum afedersiniz çocuk çok kötü kokuyordu ayakları sanırım o gece nasıl sabahı ettim bir Allah bilir. Birdaha o günden sonra evde gelip çok zorunlu olmadıkça kimseee kalamaz diye bir kural koydum rahatladım

kayınvalidem kızar mı hiç. memnun oluyor, benm rahatımı bozsunlar da nasıl olursa olsun. ev 2+1 canım. oturma odasında kanepeyi açıyoruz. zor oluyor toplamıyor bile, bi ara bize eşofman falan bırakmıştı, geri götürdü evine. geliyor eşimin kıyafetlerinden giyiyor, hemen yıkıyorum ertesi gün yine geliyor. başka bişe kirleniyor. bunalttılar iice. bi de bazen, bi arkadaşı var onu getiriyor yanında. çocuk 2 yekadar oturuyor öyle gidiyor. mecburum sanki ben ağırlamaya.

ay yok arttıkkkk

Ve eşinde buna müsade ediyo pesss....kaynım kimki ni geçtim kaynımın arkisi kim oluyokiben ona hizmet edicem evimi açıcam...valla eşim öle bi durumda kaynımıda arkadaşınıda kovardı, gece 2 ye kadar :26:

eğer bekar bi arkadaşını da getirip gece ikilere kadar senin evinde oturuyorlarsa direk şikayet et kayınpederine. Ben şikayet ettim eşimi şaka yollu; nasıl kızdılar. Sen yeni evlisin üstüne bir de bebek bekliyorsun çok zorda kalırsa (kar yağar kış olur kendi evlerine geçemezse) gelsin kalsın yoksa kendi evleri dururken sende ne işi var; oturacaksa otursun abisiyle vakit geçirsin ama edebiyle vakitlice de kalkmasını bilsin. bir olur iki olur üçüncüden sonra sen de sıkılırsın aradaki saygı da gider.

Benim de sinir oldugum nokta o gece eşimin arkadaşları diğer arkadaşı almışlar ama söz konusu bu asker arkadaşları olunca müsait degil evimiz demişler ki hepsi de bekarlar bi eşim evli. Dedim onlar bekarken müsait değiller sen yeni evli g.t içi kadar evin varken nasıl müsait olursun??? bir de eşim o arkadaşından pek haz etmediğimi bilir. iyi niyetini kullanmışlar işte.

dilşadcım gerçekten eşin çok yüz vermiş kardeşine. ben hiç gelemem böyle şeye. o da çok düşüncesizmiş yani. bir de rahat rahat cevap veriyor. kayınvalidenle değil de eşinle konuş bence canım. kayınvaliden cephe almasın sana daha fazla. eşinle net bir şekilde konuş. bekar evi gibi kullanmasın kardeşi sizin evinizi.

insanoğlu çiğ süt emmiş derler gece ikiye kadar başka arkadaşının sizin evde ne işi var? Arkadaşını getirmesinden de rahatsız oldugunu açık açık dile getir.

dün eşime dedim ben sizinle markete gelmicem uzanıp biraz tv izlicem dedim kaynanamlar hazırlanırken uzandım tv yi açtım kaynanam geldi dediki buzluktan peyniri çıkardınmı aa unuttum dedim kalktım çıkardım geri uzandım. markete gitmeden eksikleri sayıyordu 2 parçada ben söyledim ya sen onları bize yazsan biz unuturuz da dedi. kalkmak istemedim eşime seslendim yaz dedim. teyzeyede saydım eksikleri. 3 kişisiniz ya unutmazsınız dedim kalkmadım. illa beni kaldıracak ya odasından bana seslendi efendim anne dedim bi gelsene dedi. gittim bana diyorki toz alma bezleri vardı onlar nerede. sanki ben uzanırken soramaz bide o an için lazımda değil sonra lazım olacakmış illa beni kaldırmak için odasına kadar çağırdı sorduğu soru karşısnda şok oldum. sonra gittim geri uzandım trip yaptım eşim anladı. anne şimdi bunu sormak içinmi çağırdın karımı dedi. zaten eşim beni savununce sinir oluyor sanane sen karışıyosun dedi eşime.

Canım niye böyle müsade ettin kaynına bak alışmış kaynın kendi evi gibi geliyor kalıyor
Kendi yetmiyor arkadaşını da getiriyor. Bu 1 olur 2 olur ama fazla olmuş artık yani kaynın.
Ben en çok eşine sinirlendim valla hiç bişe demiyor mu sonuçta yabancı bir erkek geliyor evinize gece 2 ye kadar sende hizmet ediyormuşsun hamile halinle bide.
Tavrını koymazsan önünü alamazsın benden demesi bazen böyle olmakla yaranılıyor insanlara çünkü güzellikten anlamıyorlarsa.

Kızlar benm eşimde ailesi de anlamazzz. eşim cumartesi işe gitti kardeşi öğlene kadar yattı, dinen bile nikah düşüyor benmle evde kalması en başta günah. ama nolacak dior söyleyince eşim, kardeşim sana bişe mi yapacak dior. neyseki 10 gün sonra askere gidiyor. bu seferde annesi çıkar başımıza dayanamıyorum beni tek bırakmayın falan der. kayınpederime söylemeye gelince, çocuk gibi onu bile eşim idare ediyor, orda öle konuşma, burda şunu giy falan die, ben kaynımı sölesem güler geçer kayınpederim.

Dilşadcım bencede eşinle konuşmalısın. off hep şu üçüncü şahıslar yüzünden eşimizle tartışmak zorunda kalıyoruz. eşinde dicek o benim kardeşim sonra başlıcaksınız tartışmaya. Kardeşinin tartışmadan ruhu duymuyacak o yine gelecek gidecek arkadaşlarını getirecek. olan size olacak.

bi ara alışmıştı, kız arkadaşını getiriyordu hatta yüzsüzce yedek anahtar istiyordu ama tepki koyduk artık eve kız arkadaş getiremyor, oturma odasının kapısını kapatıp saatlerce çıkmıyorlardı. gittiklerinde bi giriyordum ki koltuklar sağa sola kaymış oda dağınık, eşim bi orda tepki koymayı başarabildi işte, kayınvalideme de söylemiştim benm evimi günahlarına alet etmesinler, ii bişe yapıyosa sen evini aç size gelsinler dedim, o zaman kızmıştı annesi.

öyleyse direk kayınbiraderinin kendisine söyle.

insanın sırf iyilik olsun diye yaptığı şeyler süreklilik kazanınca gün gelir üstüne görev olarak kalır yapmayınca da neden yapmıyorsun diye kızılır.

Bence hiç kayınbiraderine partiydi yemekti hazırlama. gerçi askerlik bu.
bu seferde allah korusun bişey olsa keşke dersin. sen 10 gün daha sık dişini. kaynanan gelirsede yüz verme. yatman gerekiyorsa yat pek sohbet etme. zamanla anlar istenmediğini. pek gelmez belki

dilşadcım gercekten çok sinir bozucu durumlar :26:
neyseki 10gün sonra gidiomuş hayatta neler oluyor ne işi var yaa
ben asla müsade etmem eşim yokken yalnız kalcaz evde
kıyamam sana yaa

canım zaten konuyu uzatmıyorsam tek sebebi eşimle kötü olmamak çünkü benm eşim ailesine asla laf söyletmiyor, yeri gelince dior, haklı olduğunu biliorum ama ben söyleyemem söyletemem die.

artık annesine söylicem o anlamıyor bakalım annesi anlıcak mı.

hazrlamıyorum zaten canım 29 ekimde yapacaktım hatırlıyorsan, bana ters konuştuğu için vazgeçmiştim. dükkanı biz açtık, altınlarımı verdim, kredi çektim maaşımı aynen krediye veriyorum, kaynım dükkana ortak saydı kendini. ben de iptal ettim prgramı. gece hoşgeldin bile demedim dün akşam zaten duyacak anlayacak durumda değildi. ama ailecek gerçekten yüzsüzler her şeyi söledim, geldiler konuşmadım hala kalmaya devam ediyor. bi ara annesigilde yatıyordu da söylendiğimi duydular, kalmıyor artık. kaynanam kendi evinde gece 1 de bile bizim yattığımız odaya geliyor, uyumuyor, bize gelince sırf kalmak için 9da yatıyordu. ama eşimle konuştuk artık bizde orda kalmıcaz azcık acındırdım.

eşin konusunda çok çok şanslısın elfimm inş hep böyle arkanda olur

:26::26::26:

Benim kaynımda ilk başlarda takılıyodu bana, yenge şu anahtarı versene bizim kız gelcek gibilerinden, yada gelelim size oturmaya diye takılıyodu ,kaynanam eşim falan hep beraberdik....
Kaynıma dedim sen geç onu ,elin kızını evime sokmam ne ben varken nede yokken, ciddi olur yani yüzük takılır anca ozamn gelir evime dedim kaynanamda vardı :))

ki gerçektende öle tanımadığım insanın ne işi var evimde, gitsin kaynanama oturmaya :))))misalen yani

eşin konusunda çok çok şanslısın elfimm inş hep böyle arkanda olur

İnşallah canım. bende kendimi bu konuda şanslı sayıyorum.

dünde bi sürü misafir vardı teyze hep yardım etti bana. suratımda asıktı hasta halimle, misafirliğe gelen 2 genç kız kaynanam yerinden kalkmadılar bide yemek yiyemedim çorbalar bitti tek tek mutfağa gidip servis yaptım. görümcemde vardı o da aynı zaten yerinden kalkmadı. bide gelmiş neyin var diyor çok hastayım ayakta duramıyorum dedim. eşim bi ara ortalıktan kayboldu gitmiş ıhlamur almış kaynattı içirdi bana. isteyen misafirlerede verdi.

benim kaynım da o anahtar mevzusunu yapıyordu, her gittiğimizde söylüyordu
bi gün eşimin faceinde konuşmalarını gördüm anahtar istemiş yine, eşim de bi ara veririm demiş
ben -> tabi.. eşime patladım, yeter artık bu ne ya ben yüzük takmadan önce sizin eve adım attımmı, kimse gelemez evime ciddi bişi olmadan aralarında diye.. artık konuştu mu ne yaptı bir daha o mevzu açılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…