nektar geçmiş olsun; ofiste sıcak bir şeyler içsene boğazına iyi gelir; aslında bu mevsimden itibaren evde ıhlamuru hiç eksik etmemek gerekiyor akşamları yemekten sonra çay yerine...
Kızlar dün noldu.. öğleden sonra eşimin ananesindeydik kayınvalidem de gelmişti; belki hatırlarsınız benim oturma odamda kalorifer üzerinde duran bir dantel örtü üzerinde de çiçek vardı. Kayınvalidemin nişan hediyesi.. Geçenlerde biz ananeye bir masa aldık ben de örtüyü yıkadım ütüledim ona verdim çiçekle beraber sen koy diye. Baya hoşuna gitti. Dün kayınvalidem ne dese beğenirsiniz ben o çiçeği o kadar özendim nişanda aldım burda ne işi var?Çok fazla kirleniyor kalorifere mermer kestirecem isi önlesin diye ondan buraya getirdim dedim. Tamam o zaman mermeri kestirince geri götür zaten tabloları da asmadın dedi Ya hala unutmamış
nektar geçmiş olsun; ofiste sıcak bir şeyler içsene boğazına iyi gelir; aslında bu mevsimden itibaren evde ıhlamuru hiç eksik etmemek gerekiyor akşamları yemekten sonra çay yerine...
Kızlar dün noldu.. öğleden sonra eşimin ananesindeydik kayınvalidem de gelmişti; belki hatırlarsınız benim oturma odamda kalorifer üzerinde duran bir dantel örtü üzerinde de çiçek vardı. Kayınvalidemin nişan hediyesi.. Geçenlerde biz ananeye bir masa aldık ben de örtüyü yıkadım ütüledim ona verdim çiçekle beraber sen koy diye. Baya hoşuna gitti. Dün kayınvalidem ne dese beğenirsiniz ben o çiçeği o kadar özendim nişanda aldım burda ne işi var?Çok fazla kirleniyor kalorifere mermer kestirecem isi önlesin diye ondan buraya getirdim dedim. Tamam o zaman mermeri kestirince geri götür zaten tabloları da asmadın dedi Ya hala unutmamış
canım, ne işi kuracak ki 10 bin yetiyor?
Mobilyacı canım babasının mesleği zaten eleman yönünden sıkıntısı olmicak. Kira, malzeme, makine gibi şeylere 10 bin tl yetiyor dedi. Zaten sipariş üzerine olacağı için sipariş alınıp malzeme kesilecek mobilyada çok para var 1 iş alsa masrafını kapatır kar eder yani. Bizim mobilyalarıda k.babam yaptı kendi isteğime göre yaptırmıştım iç dizaynını.
Mobilyacı canım babasının mesleği zaten eleman yönünden sıkıntısı olmicak. Kira, malzeme, makine gibi şeylere 10 bin tl yetiyor dedi. Zaten sipariş üzerine olacağı için sipariş alınıp malzeme kesilecek mobilyada çok para var 1 iş alsa masrafını kapatır kar eder yani. Bizim mobilyalarıda k.babam yaptı kendi isteğime göre yaptırmıştım iç dizaynını.
Ya ben hiç anlamam neden kendi istedikleri olması gerektiğini. dün bize eşimin kuzenide bizdeydi bizden 1 ay önce evlendi mobilyalarını koltuk takımını beyaz almış. dedim oturma odam ile salonum ayrı olsa bende salona beyaz isterdim. kaynanam hemen atladı ordan ay ben beyaz almamda istememde. çabuk kirlenir diyor.
sanki temizlikle uğraştığı var.
unutmamışmı kız tabloları :))) geçen seneki mevzu değilmiydi :))))
nişanda almış sonuçta zorunluğu olduğu için aldı, sanki içinden geldide aldı :))))
canm benm eşimde mobilyacı :))) nireliydi eşin
Benim k.validem de karışır mesela bir keresinde vitrinime vitrin setinin haricinde hoşuma giden yaldızlı bardak setimi koymuştum.
K.v diyor ki ben sana vitrin için olanlardan alacam diyor eşimde bende beğeniyoruz anne hiç gerek yok dedik.
Yookk ben alacam diyor birşey demedim içimden de istediğin kadar al ben koymucam vitrinime demiştim. Gerçi almadı daha o ayrı
Adanalıyık Allahın adamıyık kızz senin eşin nireliydi
Benim k.validem de karışır mesela bir keresinde vitrinime vitrin setinin haricinde hoşuma giden yaldızlı bardak setimi koymuştum.
K.v diyor ki ben sana vitrin için olanlardan alacam diyor eşimde bende beğeniyoruz anne hiç gerek yok dedik.
Yookk ben alacam diyor birşey demedim içimden de istediğin kadar al ben koymucam vitrinime demiştim. Gerçi almadı daha o ayrı
benm kayınvalidem de ve eşyalar geldiğinde onu şuraya koy bunu buraya koy çok karışmaya çalıştı da hiç bi dediğini yapmadım benm evim benm zevkim ona ne. ya kızlar bişe dicem benm kaynanam bebekle ilgili hiç ağzını açmıyor. hiç bi hevesi yok. napiyim ben. olur mu böyle? öyle zoruma gidiyo ki. sanki babamın evinden getirdim ben bu çocuğu.
ankara :)
sendemi adanalısın canım....
Evet canım...............
Haklısın canım... Ama aynı evin içinde 2 tane evin hanımı olmuyor. Sen iyiysen herkesle aran iyidir. İnş. kendi evine çıkarsın canım...Ben kaynanamla oturduğum için karışabilir aslında aslına bakarsam. ama kim sorsa gelinle aran nasıl diye, iyi aramız, çünkü ben hiç bişeylerine karışmıyorum çok iyi bir kaynanayım diyor. hatta dün kaynı aradı o sordu onada aynısını söyledi.
Bide ben şimdi istediklerimi alamadıktan sonra ilerki yaşlarda alsam nolurr
benm kayınvalidem de eve eşyalar geldiğinde onu şuraya koy bunu buraya koy çok karışmaya çalıştı da hiç bi dediğini yapmadım benm evim benm zevkim ona ne. ya kızlar bişe dicem benm kaynanam bebekle ilgili hiç ağzını açmıyor. hiç bi hevesi yok. napiyim ben. olur mu böyle? öyle zoruma gidiyo ki. sanki babamın evinden getirdim ben bu çocuğu.
ozamn Adana'da oturuyosunuz :)))
benim burnum kanadı :26: niye acabaBenim boğazım çok kötü ya yanıyor.Dişime kulağıma vuruyor ağrısı. keşke eve gidip yatabilsem.
ıhlamur yapim kendime evet :)nektar geçmiş olsun; ofiste sıcak bir şeyler içsene boğazına iyi gelir; aslında bu mevsimden itibaren evde ıhlamuru hiç eksik etmemek gerekiyor akşamları yemekten sonra çay yerine...
benim burnum kanadı :26: niye acaba
ay çok fenayım izin alamıyorumağladım rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?