2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kesinlikle öyle canım.

komşularıma da tembih ettim gelirse bana söyleyin die, nolur nolmaz, eşim kıramaz, dayanamaz verir merirse komşularım sağolsun, zaten yeni sevgilisi alt komşumun yeğeni kız gelemez, teyzesi görür

canm yaa allah sabır versin...ben sen anlattıkça sinir oldum, bide yaşasam sinir harbi geçiririm heralde

nekk burda bi konu okuduydum...

Kadının bekar kaynı ,kız arkadaşını kadının evine getiriyomuş, gece geç saatlere kalıyolarmış evde falan , eşide pek bişey demiyomuş...baya gitmiş öle , hatta bikere farketmiş, kaynı ve sevgilisi, kadının ve eşinin bornozunu kullanmışlar :26:
Sonra kaynı kızdan ayrılmış, bigün kadın işten eve erken gelmiş ve ne görsün (allah'ım sen koru) o kızla eşi banyoda

eşim evdeyken gelemiyorlardı zaten canım. gündüz benm canımı yiyorlardı.

komşularıma da tembih ettim gelirse bana söyleyin die, nolur nolmaz, eşim kıramaz, dayanamaz verir merirse komşularım sağolsun, zaten yeni sevgilisi alt komşumun yeğeni kız gelemez, teyzesi görür

Allahım sen koru yarabbim, ne kızlar var yaa, Allahım yuvamızdan, eşlerimizden uzak tutsunn.........
okumamak gerekiyor böyle konuları işte, tövbe yarabbim :26:

valla dilşadcım okudukça ben sinir oldum ya. ben o konularda biraz sert mizaçlıyımdır, kaynıma söylerim rahatsız olduğumu. hiç bakmam kimseye. inşallah İzmir'e gittiğimizde böyle konularla uğraşmam. biz nişanlanmadan önce eşimin kardeşlerine gider gelirdik ama ben dikkat ederdim yani, öyle aramadan gitmezdik hiç. gittiğimizde saatli kalkardık. ben de eşimin kardeşlerinden aynı düşünceyi beklerim, onlar düşünmüyorsa da ben söylerim. insan okuyunca bile sinir oluyor ya. sarhoş hallerini hele hayatta çekemem.

fırsat sitesine twilight serisinin yeni filmi gelmiş, aldım hemen 2 bilet. biz de sinemaya gidelim diye düşünüyorduk zaten, iyi denk geldi.

eşim evdeyken gelemiyorlardı zaten canım. Gündüz benm canımı yiyorlardı.

canım aklıma geldi diye yazdım

Allahım sen koru yarabbim, ne kızlar var yaa, allahım yuvamızdan, eşlerimizden uzak tutsunn.........
Okumamak gerekiyor böyle konuları işte, tövbe yarabbim :26:

evet nekim yaa, herşeyden herkezden şüphelenir hale gelicez böle böle:26:

Allahım sen eşlerimize evliliğimize ve aklımıza mukayet ol:26:

Ayyy çok kötü bir durum yaa kendimi düşünemiyorum o durumda ne yaparım diye Allah korusun bizleri o tür insanlardan... Allah eşlerimizi doğru yoldan saptırmasın inşallah. AMİN......

dün köstebek pasta yapayım dedim,aldım elime geri koydum, zor geldi yaaa...bide kuluç mu ne deniyo ya, çok ağrıyodu daha da üşütmeym mutfakta dedim

bugün yarın yaparım belkim :))

Ayyy çok kötü bir durum yaa kendimi düşünemiyorum o durumda ne yaparım diye Allah korusun bizleri o tür insanlardan... Allah eşlerimizi doğru yoldan saptırmasın inşallah. AMİN......

amin canım
bende gecen eşime kızıoum nerdesin geç kaldın die nie bana güvenmiosun dedi
aslında çok güvenirim ama ona dedimki
eğer güvenirsem yanlışında çok yıkılırım o yüzden dedim.
saçmalama ben sana yanlış yapar mıyım dio ama yemedim yani
gerçekten yaş ilerledikçe güven duygusun azalıo yani benim genel olarak herkese azaldı diebilirim

dün köstebek pasta yapayım dedim,aldım elime geri koydum, zor geldi yaaa...bide kuluç mu ne deniyo ya, çok ağrıyodu daha da üşütmeym mutfakta dedim

bende de kuluç var ve hala geçmedi aslında geçer gibi olmuştu sabah serviste gelirken araç aniden şerit değiştirince orda sarsıldım sanırım yine başladı :/

ben de artık pasta yapacağım zaman hemen bi köstebek alıp yapıyorum kolayıma gidiyor, ama hasta olunca insanın gözü hiç bişe almıyor işte. geçmiş olsun canım.

bende de kuluç var ve hala geçmedi aslında geçer gibi olmuştu sabah serviste gelirken araç aniden şerit değiştirince orda sarsıldım sanırım yine başladı :/

canm geçmiş olsun, dün çok kötüydüm yaa yarımyarım nefes alabiliyodum çok batıyodu ( bugün şükür düne göre iyiyim ama geçmedi...
akşam enki nin tavsiyesiyle sıcak su torbası + sıcak duş iyi geldi :)

yapmadıysan yap sende ,aslında torba değilde havlu demiştide torba kolayıma geldi benim

sıcak su torbasından hala edinemedim ama eşime masaj yaptırdım sert sert geçmedi; çok kötü degil ama artacak diye korkuyorum

Banada eşim saçmala ben öyle birşeyi asla yapmam der hep ama insanoğlu işte hep bir şüphe var yinede erkeğe güvensende o kadar değişik kadınlar var ki yoldan çıkarabilecek, yanlış yaptırabilecek, sırf kendi egosunu tatmin etmek için baştan çıkarmaya çalışan, günübirlik zevki için hiçbirşey umurunda olmayan kadınlar var. Yinede güveniyorum eşime ama birgün olurda beni aldatacak olursan benden ayrıl dedim benleyken beni asla aldatma kaldıramam dedim. Doğrumu yaptım bilmiyorum ama öyle demiştim.

Eki Görüntüle 288107

van depreminde ölen arkadaşım ve bebeği, depremden 10 dk önce buse kafe....

kıyamam ya, Allah rahmet eylesin. Canım sen de çok bakma artık böyle fotolara falan. sen de hamilesin sonuçta, kötü etkilenirsin. insan bebeğini kucağına alınca ne hayaller kuruyordur gelecekleri için. birbirlerine doyamadan ama en azından beraber gitmişler. Allah'ım çok büyük, vardır bir bildiği.

dilsad resmi görünce bir tuhaf oldum boğazım düğümlendi bu resimdeki yerde mi hayatını kaybetti arkadaşın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…