- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
:26::26::26:
Benim kaynımda ilk başlarda takılıyodu bana, yenge şu anahtarı versene bizim kız gelcek gibilerinden, yada gelelim size oturmaya diye takılıyodu ,kaynanam eşim falan hep beraberdik....
Kaynıma dedim sen geç onu ,elin kızını evime sokmam ne ben varken nede yokken, ciddi olur yani yüzük takılır anca ozamn gelir evime dedim kaynanamda vardı :))
ki gerçektende öle tanımadığım insanın ne işi var evimde, gitsin kaynanama oturmaya :))))misalen yani
benim kaynım da o anahtar mevzusunu yapıyordu, her gittiğimizde söylüyordu
bi gün eşimin faceinde konuşmalarını gördüm anahtar istemiş yine, eşim de bi ara veririm demiş
ben ->tabi.. eşime patladım, yeter artık bu ne ya ben yüzük takmadan önce sizin eve adım attımmı, kimse gelemez evime ciddi bişi olmadan aralarında diye.. artık konuştu mu ne yaptı bir daha o mevzu açılmadı
hazrlamıyorum zaten canım 29 ekimde yapacaktım hatırlıyorsan, bana ters konuştuğu için vazgeçmiştim. Dükkanı biz açtık, altınlarımı verdim, kredi çektim maaşımı aynen krediye veriyorum, kaynım dükkana ortak saydı kendini. Ben de iptal ettim prgramı. Gece hoşgeldin bile demedim dün akşam zaten duyacak anlayacak durumda değildi. Ama ailecek gerçekten yüzsüzler her şeyi söledim, geldiler konuşmadım hala kalmaya devam ediyor. Bi ara annesigilde yatıyordu da söylendiğimi duydular, kalmıyor artık. Kaynanam kendi evinde gece 1 de bile bizim yattığımız odaya geliyor, uyumuyor, bize gelince sırf kalmak için 9da yatıyordu. Ama eşimle konuştuk artık bizde orda kalmıcaz azcık acındırdım.
benim kaynım da o anahtar mevzusunu yapıyordu, her gittiğimizde söylüyordu
bi gün eşimin faceinde konuşmalarını gördüm anahtar istemiş yine, eşim de bi ara veririm demiş
ben ->Tabi.. Eşime patladım, yeter artık bu ne ya ben yüzük takmadan önce sizin eve adım attımmı, kimse gelemez evime ciddi bişi olmadan aralarında diye.. Artık konuştu mu ne yaptı bir daha o mevzu açılmadı
canm yaa allah sabır versin...ben sen anlattıkça sinir oldum, bide yaşasam sinir harbi geçiririm heralde
nekk burda bi konu okuduydum...
Kadının bekar kaynı ,kız arkadaşını kadının evine getiriyomuş, gece geç saatlere kalıyolarmış evde falan , eşide pek bişey demiyomuş...baya gitmiş öle , hatta bikere farketmiş, kaynı ve sevgilisi, kadının ve eşinin bornozunu kullanmışlar :26:
Sonra kaynı kızdan ayrılmış, bigün kadın işten eve erken gelmiş ve ne görsün (allah'ım sen koru) o kızla eşi banyoda
komşularıma da tembih ettim gelirse bana söyleyin die, nolur nolmaz, eşim kıramaz, dayanamaz verir merirse komşularım sağolsun, zaten yeni sevgilisi alt komşumun yeğeni kız gelemez, teyzesi görür
Kadının bekar kaynı ,kız arkadaşını kadının evine getiriyomuş, gece geç saatlere kalıyolarmış evde falan , eşide pek bişey demiyomuş...baya gitmiş öle , hatta bikere farketmiş, kaynı ve sevgilisi, kadının ve eşinin bornozunu kullanmışlar :26:
Sonra kaynı kızdan ayrılmış, bigün kadın işten eve erken gelmiş ve ne görsün (allah'ım sen koru) o kızla eşi banyoda
eşim evdeyken gelemiyorlardı zaten canım. Gündüz benm canımı yiyorlardı.
Allahım sen koru yarabbim, ne kızlar var yaa, allahım yuvamızdan, eşlerimizden uzak tutsunn.........
Okumamak gerekiyor böyle konuları işte, tövbe yarabbim :26:
canm yaa allah sabır versin...ben sen anlattıkça sinir oldum, bide yaşasam sinir harbi geçiririm heralde
Ayyy çok kötü bir durum yaa kendimi düşünemiyorumo durumda ne yaparım diye Allah korusun bizleri o tür insanlardan... Allah eşlerimizi doğru yoldan saptırmasın inşallah. AMİN......
dün köstebek pasta yapayım dedim,aldım elime geri koydum, zor geldi yaaa...bide kuluç mu ne deniyo ya, çok ağrıyodu daha da üşütmeym mutfakta dedim
bugün yarın yaparım belkim :))
dün köstebek pasta yapayım dedim,aldım elime geri koydum, zor geldi yaaa...bide kuluç mu ne deniyo ya, çok ağrıyodu daha da üşütmeym mutfakta dedim
bugün yarın yaparım belkim :))
bende de kuluç var ve hala geçmedi aslında geçer gibi olmuştu sabah serviste gelirken araç aniden şerit değiştirince orda sarsıldım sanırım yine başladı :/
ben de artık pasta yapacağım zaman hemen bi köstebek alıp yapıyorum kolayıma gidiyor, ama hasta olunca insanın gözü hiç bişe almıyor işte. geçmiş olsun canım.
canm geçmiş olsun, dün çok kötüydüm yaa yarımyarım nefes alabiliyodum çok batıyodu( bugün şükür düne göre iyiyim ama geçmedi...
akşam enki nin tavsiyesiyle sıcak su torbası + sıcak duş iyi geldi :)
yapmadıysan yap sende ,aslında torba değilde havlu demiştide torba kolayıma geldi benim
amin canım
bende gecen eşime kızıoum nerdesin geç kaldın die nie bana güvenmiosun dedi
aslında çok güvenirim ama ona dedimki
eğer güvenirsem yanlışında çok yıkılırım o yüzden dedim.
saçmalama ben sana yanlış yapar mıyım dio ama yemedim yani
gerçekten yaş ilerledikçe güven duygusun azalıo yani benim genel olarak herkese azaldı diebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?