günaydın sinem. nasılsınız, bebiş nasıl
Herkese iyi akşamlar kızlar
Yarın görüşmek üzere
Herkese iyi akşamlar kızlar
Yarın görüşmek üzere
iyi akşamlarrrr
sinemcim renkli ultrasonda bebeğin yüzü baya seçiliyor dimi, benim bi tanıdık da almış, resmine baktık da resmen babasına benziyor yüzü, baya net seçiliyor :)))
evet cnm herseyi net gözüküyor.
biz benzetemedik kimseye :)
bir an önce öpmek istiyorum yaa öyle iyicene görünce büyümüs halini dayanamiyorum
neyse ki az kaldi
hem korkuyorum hem heyecanlaniyorum nasil doguracam bilmiyorum valla :26:
teşekkür ederim canım, sana da geçmiş olsun..kızlar çok geçmiş olsun
burda da çevremde herkes hastaydı, en sonunda ben de fena oldum. dün gece evlilik yıldönümümüzdü ya dışarı çıktık yemek yedik. eve gelirken de kuruyemiş ve şarap aldık bi kadeh içtim ama bana bi ağırlık bastı, yavaş yavaş da boğaz ağrısı başladı, eşim bi sıcak bitki çayı yaptı, içer içmez sızdım.
gece zaten çok zor uyudum döndüm durdum her şey batıyor sanki, üstümdeki kıyafetler falan.
bugün de fenayım, kafamı kaldıramıyorum. Eşim de gündüz evdeydi, hadi dedi temzlik yapalım belki birazcık açılırsın. yatak odasına giremedik bi tek, diğer odaları öyle böyle hallettik, eşim pek beceremese de sağolsun yine de yardım etti sayılır :)
sürekli bi ağlama modundayım ben de nek, hastayken hep böyle oluyorum mızmız falan değilimdir ama bu dönemde sürekli ağlayasım gelyor nedense?
tereyağlı yaptın mı yarenim? biz çok seviyoruz, en son yaptığımda ocaktan alınca fırınladım 10 dk, tereyağ ile süper olduuyok canım, bir sürü farklı tarifi var nette kuru fasülyenin. daha tam damak tadımıza uyanını bulamadım. her seferinde değişik tariften yapıyorum
ben doğru düzgün uyuyamadım bu gece, bir de ilaç verdi annem bana onun tüm yan etkilerini yaşıyorum şuan; mide bulantısı, uyuklama, kulak çınlaması, idrar yapma zorluğuizin al diyor kızlar napsam bilemedim
heh aynen böyle diycem gelsin Zeki Bey :26: cesaret edersem inşnapim diye soruyosun halen , izin a tabiii, dünde kötüydüm bugün dayanamıcam artık dee..
ayşam sanada geçmiş olsun , nice senelere eşinle mutlu huzurlu çocuklu bereketli
günaydınnnn 9da geldim ben geç kaldım napim eşim yat geç git dedi, bide öe bi sarılıp uyumuşki boynumdakalkamadım bende :)
ilaç Katarin canım, bitki çayı istedim yukarıdan bakalım ne yapıcaklar bana :2:Günaydın herkese....
Nek izin al git o zaman canım kötü olmuşsun yaa ilacın adı neydi?
Elfiş geçmiş olsun canım sen dinlen biraz daha bence...
ben doğru düzgün uyuyamadım bu gece, bir de ilaç verdi annem bana onun tüm yan etkilerini yaşıyorum şuan; mide bulantısı, uyuklama, kulak çınlaması, idrar yapma zorluğuizin al diyor kızlar napsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?