2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın sinem. nasılsınız, bebiş nasıl

Selam canim,

Kusura bakma cevabi gec yaziyorum cikmak zorunda kaldim sabah

Dr. gittik renkli ultrasyona girdik 4D bizim pitircik büyümüs saglikli cok sükür.

Umarim sende iyisindir ve hersey yolundadir.

Öpüyorum seni yarin görüsmek üzere...

iyi akşamlarrrr

sinemcim renkli ultrasonda bebeğin yüzü baya seçiliyor dimi, benim bi tanıdık da almış, resmine baktık da resmen babasına benziyor yüzü, baya net seçiliyor :)))

evet cnm herseyi net gözüküyor.

biz benzetemedik kimseye :)

bir an önce öpmek istiyorum yaa öyle iyicene görünce büyümüs halini dayanamiyorum

neyse ki az kaldi

hem korkuyorum hem heyecanlaniyorum nasil doguracam bilmiyorum valla :26:

süper bi şey yaaaa, cidden az kaldı dayan doğunca doya doya öpersin. yeni doğduğu zamanlar insan öpmeye bile kıyamıyor

teşekkür ederim canım, sana da geçmiş olsun..
yıldönümünüz de kutlu olsun
ben şuan nasıl mızmızım bilsen hele eşime iyice nazlanıyorum, ağlıyorum telefonda

yok canım, bir sürü farklı tarifi var nette kuru fasülyenin. daha tam damak tadımıza uyanını bulamadım. her seferinde değişik tariften yapıyorum
tereyağlı yaptın mı yarenim? biz çok seviyoruz, en son yaptığımda ocaktan alınca fırınladım 10 dk, tereyağ ile süper olduu

günaydın kızlar

Ben akşam yemekten sonra yatamadm bi türlü biraz tv izliyim diye ısrar ettim eşime. o da o sırada ıhlamur yaptı bana sonra marş marş yatağa dedi. 22:30 da yattım gece aralıklarla kalktım çok kötüydüm sonra 6 da uyandım telefonumun şarjı bitiyordu şarja taktım su içtim 1 saat daha uyudum o en sonki 1 saat iyi geldi gibi. hala burnum akıyor ama kulağım boğazım daha iyi gibi.

ben doğru düzgün uyuyamadım bu gece, bir de ilaç verdi annem bana onun tüm yan etkilerini yaşıyorum şuan; mide bulantısı, uyuklama, kulak çınlaması, idrar yapma zorluğu izin al diyor kızlar napsam bilemedim

napim diye soruyosun halen , izin a tabiii, dünde kötüydüm bugün dayanamıcam artık dee..

ayşam sanada geçmiş olsun , nice senelere eşinle mutlu huzurlu çocuklu bereketli

günaydınnnn 9da geldim ben geç kaldım napim eşim yat geç git dedi, bide öe bi sarılıp uyumuşki boynumdakalkamadım bende :)

Günaydın herkese....
Nek izin al git o zaman canım kötü olmuşsun yaa ilacın adı neydi?
Elfiş geçmiş olsun canım sen dinlen biraz daha bence...

günaydın kızlar
dün internet gitti akşam giremedim
regl yaklaşıo gergin ve sancılıyım

heh aynen böyle diycem gelsin Zeki Bey :26: cesaret edersem inş

burası mavi olucak " "
Günaydın herkese....
Nek izin al git o zaman canım kötü olmuşsun yaa ilacın adı neydi?
Elfiş geçmiş olsun canım sen dinlen biraz daha bence...
ilaç Katarin canım, bitki çayı istedim yukarıdan bakalım ne yapıcaklar bana :2:

canımm iice kötü olmuşsun git tabii duramıoum ben de
keşke hiç gitmeseydin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…