dimmi
teyze k.validenin kardeşi dimmi? hiç ablasına çekmemiş
Canım teyze dediğin eşinin teyzesi mi yani kaynananın kız kardeşi yada ablası mı?
DARISI KAYNANANA
NEGÜZEL DÜŞÜNCELİYMİŞ
kıza yazmışım ya kısma olucaktı :26: ay iyi değilim ben, müzik açim bari.. neşem gelir belkim
aynen :))
ben çalışmaya gidiyorum artıkın :)) işimi hafifleteyim biraz....
Elfii dün azdaha bitane ggv göndermeyi unutuyodum7de çıktım dün, 6da çıksaydım kesin unutmuştum... 6yı geçe geldi aklıma çünkü :26:
Aaa bizdede kesiliyor her ay geçenlerde farkettik ekstrede.:95:
Onlar geri alınabiliyor muymuş kızlar biz bu zaman kadar hiç almadık nasıl alacaz peki toplu verirler mi yoksa bundan sonrakileri mi verirler? :124:
kızlar kredi kartı üyelik aidatlarını geri alabilan varmı? biraz önce hesaba baktım 65 tl kesilmiş
Aaa bizdede kesiliyor her ay geçenlerde farkettik ekstrede.:95:
Onlar geri alınabiliyor muymuş kızlar biz bu zaman kadar hiç almadık nasıl alacaz peki toplu verirler mi yoksa bundan sonrakileri mi verirler? :124:
Evet hiç çekmemiş hiçççççç
Kaynanamın kız kardeşi 40 yaşında ama bekar.
Aminnnnnnnn :))
Ay canım yolladın sanıyordum yoksa sana hatırlatırdım bide ben bayramdan önce gönderdim hepten unuttum sana haber vermeyi.
kızlar slm,
bugun canım cok sıkkınağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum...
toplu verilmiyor sanırım ama tandığım çoğu kişi kredi kartına yıllık masraf alıyorlar diye bankasıyla papaz oldu kartı iptal edecem diye tehdit edince kesmiyorlar yada geri veriyorlar
aylık değildir canım, ücretler yıllık alınıyor.
Aynısından bende de var canım o da bekar beraber yaşıyorlar hatta... :111:
Bende severim teyzeyi çok koştururlar yardım ederler benide sever.
kızlar slm,
kızlar slm,
kızlar slm,
Hayırdır ne oldu canım ..
dün aksam telefonda kayınvalidem bir sürü laf soktu, bayramda gidemedik diye resmen hıncını cıkardı.. ama biz bayramda hiçbiryere gidemedik ki yani benim ailemin yanına da gidemedik.... sadece gelsinler gitsinler istiyor ama neden gidemedigimizi sorgulamıyor hiç,
benim ailemden uzak gecirdigim ilk bayram ben istemezmiydim annemin yanında olmayı ama bu sefer maddi durumlar el vermedi her ikisine gitmeye.. bizde haksızlık olmasın diye hiçbir yere gidemedik...
bu arada gecmek istedigim bölümle ilgilide hala dönüş olmadı... ama su an en cok aksam kayınvalidemin söyledikleri canımı acıtıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?