2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Son düzenleme:
Aaa bizdede kesiliyor her ay geçenlerde farkettik ekstrede.:95:
Onlar geri alınabiliyor muymuş kızlar biz bu zaman kadar hiç almadık nasıl alacaz peki toplu verirler mi yoksa bundan sonrakileri mi verirler? :124:

Ay canım yolladın sanıyordum yoksa sana hatırlatırdım bide ben bayramdan önce gönderdim hepten unuttum sana haber vermeyi.

Onlar geri alınabiliyor muymuş kızlar biz bu zaman kadar hiç almadık nasıl alacaz peki toplu verirler mi yoksa bundan sonrakileri mi verirler? :124:

toplu verilmiyor sanırım ama tandığım çoğu kişi kredi kartına yıllık masraf alıyorlar diye bankasıyla papaz oldu kartı iptal edecem diye tehdit edince kesmiyorlar yada geri veriyorlar

kızlar kredi kartı üyelik aidatlarını geri alabilan varmı? biraz önce hesaba baktım 65 tl kesilmiş

valla patronum almıştı bikere :) hangi bankaydı hatırlamıyorum da ,kapatın dedi ama ciddi kızmıştı, heray 500 den aşağı ödemiyorum bide aydatmı kesiyonuz demişti kapatcaktı da ,sonradan allem edip kallem edip geri yatıralım paranızı diyip vazgeçirmişlerdi patronumu :))

aylık değildir canım, ücretler yıllık alınıyor.

Ay canım yolladın sanıyordum yoksa sana hatırlatırdım bide ben bayramdan önce gönderdim hepten unuttum sana haber vermeyi.

yaa sorma yaa, bu müşterilierimizn dışında, muhasebesini tutmuyoruz sadece beyannameleri gönderiyoruz, bitek bizlerde varya e-beyanname şifresi...
onun beyannamelerinide ben gönderiyorum, ggv+kdv sini verdiydi, dün aklıma geldi allah tan hemen ggvyi gönderdim arkasından da kdvyi gönderdim...

hani müşteri olsabiz liste yapıyoruz gönderdiklerimiz kontrol için, orda da çıkardı ama ...müşteri olmadığından listede deolmuyor, unutsaydım vay halime....
adamın parasınıda ben almıyom patronum alıyo, ama cezasına ben katlanırdım kesin

Aynısından bende de var canım o da bekar beraber yaşıyorlar hatta... :111:
Bende severim teyzeyi çok koştururlar yardım ederler benide sever.

Kaynanam kız kardeşine teklif etti ayrı eve çıkıp birlikte oturalım diye. teyze istemedi

bide teyze hep bu yaşına kadar yaşlı hasta annesine baktı eşimin anneannesi mayıs ayında vefat etti o zamandan beri yalnız kalıyor karışanı yok kafası rahat. kaynanam ona da çektirir

Benim kayınvalide tek çocuk olduğundan hiç teyze dayı gibi tantanalar yok; kpederin iki ablası iki de erkek kardeşi var; onlarla da daha mesafeliler haliyle ben de sadece bayramda düğünde filan görüşüyorum. Burda iki halamız ve bir amcamız yaşıyor daha evime adım atmadılar.

kızlar size bir şey soracam bu aydan sonra ben de hesabımda toplu para bulundurmayıp bir yatırıma yönlenmek istiyorum krediyle ev gibi ama eğer bedelli çıkarsa ve eşim için uygun olursa onu hemen askere yollayabiliriz. Bankada altın hesabı nasıl oluyor bilginiz var mı?

Hayırdır ne oldu canım ..

dün aksam telefonda kayınvalidem bir sürü laf soktu, bayramda gidemedik diye resmen hıncını cıkardı.. ama biz bayramda hiçbiryere gidemedik ki yani benim ailemin yanına da gidemedik.... sadece gelsinler gitsinler istiyor ama neden gidemedigimizi sorgulamıyor hiç,

benim ailemden uzak gecirdigim ilk bayram ben istemezmiydim annemin yanında olmayı ama bu sefer maddi durumlar el vermedi her ikisine gitmeye.. bizde haksızlık olmasın diye hiçbir yere gidemedik...

bu arada gecmek istedigim bölümle ilgilide hala dönüş olmadı... ama su an en cok aksam kayınvalidemin söyledikleri canımı acıtıyor

Aman canım niye canını sıkıyorsun ki onlarında amacı bu zaten. açıklama bile yapmasaydın bu bayram kimseye gidemedik deyip konuyu kapatsaydın.

İnşallah istediğin bölüme geçersinde o sana moral olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…