2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım demekki senin ondan bişey istemeni samimiyet olarak görüp seviniyor.

Özgee ateşim varmış bebeyim, arkadaşım öyle söylüyor
evet, ben bu akşam anneme gitsem ya yarenim süpersinn, yoksa sirkenin dediği gibi bu hafta bitmez toparlanıyım ben (

Özgee ateşim varmış bebeyim, arkadaşım öyle söylüyor
evet, ben bu akşam anneme gitsem ya yarenim süpersinn, yoksa sirkenin dediği gibi bu hafta bitmez toparlanıyım ben (

Dikkat et canım terlersen çok iyi oluyor ateşi atıyor vücut. Öptüm geçmiş olsun tekrardan...

kızlar çok geçmiş olsun
burda da çevremde herkes hastaydı, en sonunda ben de fena oldum. dün gece evlilik yıldönümümüzdü ya dışarı çıktık yemek yedik. eve gelirken de kuruyemiş ve şarap aldık bi kadeh içtim ama bana bi ağırlık bastı, yavaş yavaş da boğaz ağrısı başladı, eşim bi sıcak bitki çayı yaptı, içer içmez sızdım.

gece zaten çok zor uyudum döndüm durdum her şey batıyor sanki, üstümdeki kıyafetler falan.

bugün de fenayım, kafamı kaldıramıyorum. Eşim de gündüz evdeydi, hadi dedi temzlik yapalım belki birazcık açılırsın. yatak odasına giremedik bi tek, diğer odaları öyle böyle hallettik, eşim pek beceremese de sağolsun yine de yardım etti sayılır :)

sürekli bi ağlama modundayım ben de nek, hastayken hep böyle oluyorum mızmız falan değilimdir ama bu dönemde sürekli ağlayasım gelyor nedense?

Ayşecim sanada geçmiş olsun

Evlilik yıldönümüzde kutlu olsun canımcım.. Nice mutlu sağlıklı huzurlu seneler görürsünüz inşallah.

Ohh temizliğide çıkarmışsınız aradan ne güzelll

selam kızlar. hemen bi ceeee diyip kaçıyorum. kuru fasülye yapmam lazım. netten farklı birkaç çeşit bakıyorum. her seferinde başka türlü yapıyorum

hasta olan herkesi yarın sapasağlam görmek istiyoruz inşallah. dikkat edin kendinize kızlar. öptüm herkesi

saol elfimm

ama evim rezalet durumdaydı cidden inanamazsın, o yüzden iyi oldu walla aradan çıktı, ay canım kocişim yaa bi de kahvaltı bulaşıkları vardı, hadi dedim ben sabunlıyım sen durula, yaptı walla :)))))

nasıl oldun biraz daha iyi misin? bol bol sıcak bitki çayı çorba falan içmeye çalışıom ben, hiç olmadı ılık su, o bile iyi geliyor boğazıma

yaren değişik kuru fasulye nasıl oluyor yaa :)) mesela sucuklu falan yapıyorlar değişik derken böyle bi şey mi diosun?

Son düzenleme:

Evet en sonki toz olayından bahsetmiştin en azından bitirdiniz el birliği ile. bende ıhlamur ve ılık su içiyorum artık sudan midem bulandı. eve gidince bol bol dinlenicem ve yarın iyi olacam

canım evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun, nice mutlu yıllara inşallah. hastalardan uzak durmak lazım bu aralar, dikkat edin. ben çok mızmızımdır hemen şımarıveririm eşime. sağolsun nazımı çekiyor ya, ben de keyfini çıkarıyorum

yaren değişik kuru fasulye nasıl oluyor yaa :)) mesela sucuklu falan yapıyorlar değişik derken böyle bi şey mi diosun?

yok canım, bir sürü farklı tarifi var nette kuru fasülyenin. daha tam damak tadımıza uyanını bulamadım. her seferinde değişik tariften yapıyorum

Evet en sonki toz olayından bahsetmiştin en azından bitirdiniz el birliği ile. bende ıhlamur ve ılık su içiyorum artık sudan midem bulandı. eve gidince bol bol dinlenicem ve yarın iyi olacam

inş. canım kayınvalideni falan kimseyi takma güzelce yat dinlen. gerekirse abartılı hasta numarası yap dokunmasın sana dicem ama kocan da seni korurken numaraya gerek yok heralde

yarenim teşekkür ederim alıntın çıkmamış kusura bakma

benim eşim hastayken mesela habire bi şey ister benden falan, ben onun gibi yapamam, mrr mrr mrr yatarım sadece :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…