2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

gunaydın kızlar sabah az daha servisi kaçırıyordum alarma rağmen uyumuş kalmışız. Tabi ofiste yulaflı bisküviyle kahvaltı yapıyorum gitti güzelim diyet :26::26:

nektar bence bugünlük izin al güzelce dinlen çünkü bu hastalıklarda en iyi ilaç yatarak dinlenmek.

günaydın kızlar
öncelikle nek ve elfi geçmiş olsun size.
nek bencede tüm cesaretini topla ve izin iste isteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci derler sen dene şansını

heh aynen böyle diycem gelsin Zeki Bey :26: cesaret edersem inş

burası mavi olucak " "

ilaç Katarin canım, bitki çayı istedim yukarıdan bakalım ne yapıcaklar bana :2:

Nek: Keşke daha hafif bir ilaç içseydin canım katarin biraz kuvvetli ve yan etkisi çok sen aynen zuzunun dediğini de git eve dinlen Milleti sen mi kurtaracan

ZuZu: :103:

Bizim bu teyze ne kadar iyi ya. bulaşık makinesini boşaltmış çamaşırları katlamış yemek yapmış bide biz eve gider gitmez masayı hazırlıyor. sofrayı toplamaya eşim izin vermedi ya ben öyle oturamamki diyor. zaten yorduk seni bugün otur dedim. kaynanamda uzanmış yine kapmış koltuğu bende dedim evet hiç oturamıyorsun fark ettim ama otur sen kafanı toplamaya geldin dedim.

canımm iice kötü olmuşsun git tabii duramıoum ben de
keşke hiç gitmeseydin valla

Evet Nektarcım tüm cesretini topla git 1 saat uyku bile iyi geliyor.

günaydın kızlar
öncelikle nek ve elfi geçmiş olsun size.
nek bencede tüm cesaretini topla ve izin iste isteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci derler sen dene şansını
saolun kızlar
ben şimdi akşama kadar istedim istiycem izin diye dururum, sonra neyse bu gün de bitiyor der kalırım
biliyorum kendimi.. gelsin müdürüm yanıma diycem ama verirse artık

heh aynen böyle diycem gelsin zeki bey :26: Cesaret edersem inş

burası mavi olucak " "

:

topla cesaretini..

:))) niye mavi :)))

Uff kızlar kusucam galiba çok kötü oldum içim kalktı yüreğim çarptı (( haber okudum yaşlı dedeyi araba altına almış ((( içim çok fena oldu
Artık haberde okunmuyo yaa (
sabahda 2 kere pis adamlar beni buldu yola şeyttiler midem kalktı, ay sizinde midenizi kaldırcam şimdi, susayım:26:

Nek: Keşke daha hafif bir ilaç içseydin canım katarin biraz kuvvetli ve yan etkisi çok sen aynen zuzunun dediğini de git eve dinlen Milleti sen mi kurtaracan
dimmi

teyze k.validenin kardeşi dimmi? hiç ablasına çekmemiş

Canım teyze dediğin eşinin teyzesi mi yani kaynananın kız kardeşi yada ablası mı?

DARISI KAYNANANA

NEGÜZEL DÜŞÜNCELİYMİŞ

maviyle işaretledim ya o cümleni, ondan smileyler o kısma, anlatamadım da şimdi

ben de okudum o haberi

Son düzenleme:
maviyle işaretledim ya o cümleni, ondan smileyler o kıza, anlatamadım da şimdi

Ben de okudum o haberi

evet anamadım ,neyse

Yaa deminde dicektim kaynada :) topicte kaç kişinin olduğunu gösteren yer varya...5 kullanıcı diyo mesela, kimler olduğu çıkmıyor bende

bendede çıkmıyordu array yazıyordu şimdi düzeldi ama

aynen :))

ben çalışmaya gidiyorum artıkın :)) işimi hafifleteyim biraz....

Elfii dün azdaha bitane ggv göndermeyi unutuyodum 7de çıktım dün, 6da çıksaydım kesin unutmuştum... 6yı geçe geldi aklıma çünkü :26:

evet anamadım ,neyse

Yaa deminde dicektim kaynada :) topicte kaç kişinin olduğunu gösteren yer varya...5 kullanıcı diyo mesela, kimler olduğu çıkmıyor bende

kıza yazmışım ya kısma olucaktı :26: ay iyi değilim ben, müzik açim bari.. neşem gelir belkim

kızlar kredi kartı üyelik aidatlarını geri alabilan varmı? biraz önce hesaba baktım 65 tl kesilmiş

günaydın kızlar, sabah geldim site bakımda yazıyordu, yazamadım.
nekk katarini içince ben duramıyorum uyku bastırıyor, bence git dinlen.

kızlar kredi kartı üyelik aidatlarını geri alabilan varmı? biraz önce hesaba baktım 65 tl kesilmiş

canım, benm annmler geri alıyor her yıl. bankaya dilekçe veriyorsun. senin hangi banka?
ama benm kartım garanti, orası geri vermiyor dilekçeyle, tüketici haklarına gitmen gerekiyor, onunla da uğraşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…