2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

selam inci

bu arada fatma senin bebek işi 8 eylüldemi belli olcaktı kısss
bayramdan sonra müjdeyi verirsin öyleyse:))

Misafirlere musakka yerine başka bir yemekte yapabilirsin canım,,
bana iftara gelen misafir için musakka pilav salata çok alelade geliyor ne bileyim,
günlük bir yemek sanki...
ona kullanacağın kıymayla kadınbudu köfte yapabilirsin,yada başka bişey,,
nacizane benim fikrim kızma olurmu ?

Haklısın şekerim benim maksadım sadece iftar yemegi vermek..
ne biliyorsam onu yapıyorum
6 da evde olucam elim alıştı ona gidip hemen yapıcam..
ben kadın budu köfte bilmiyorumki hem:sm_confused:

bu konuda ben zayıfım kıslar herşey yemegi bilmiyorumki..
ilerleyen senelerde herşeyi yapar duruma gelirim..
adım adım ilerliyorum..
boyumdan büyük işe kalkışmam..lmaz:

canım normal köfte yap sende,izmir köfte yapabilirsin fırında patatesli,emin ol musakkadan bin kat daha kolay,bi bak google dan istersen,
videolu anlatımları bile var,uğraşmazsın hem...
olumunekankayizsmile

evet canm bencede boyundan büyük işe kalkışma :)))))
bende ilk davetimde kıymalı pide ,fırında dolam, çorba yaptım .omu beni yaptı benmi onu anlamadmkafamçokkarıştı

daha çay ikramında ayaklarım zonk zonk etmeye başlamıştı bile bizde12 kişiydik:)))

evet ajikal bende aynısını söylemiştim ama sonra super banada açıklamasını söylemişti.
gerçi normalde zor şeyler değil,süperde becerikli kız ama zamanı az, eğer c.tesi falan olsaydı yapardı ama bugün işten çıkıp iftara kadar yetiştirmesi lazım o yüzden zorlanır.gerçi normal köftede aynı sürede ve daha kolay.
hemen kıymayı baharatlandır, yuvarlak yuvarlak yap pişmesi çok kolay , hatta hazır köfte harçları var onlarda olur

anaaaaaaa
bide bişey daha dicem,,
sen yeni gelinsin bu kadar sık misafir çağırmasana supercim,sana da yazık
10 kişiyi doyurmak kolay mı,bide yapılan masrafta cabası

yaaaaaaaaaa akannehiro yüzden onlara bu marifet çok bilesositososito

ramazan diye napalım .canım..

haklısın supercim bence önce kendi kendine alıştırmalar yap kocana yap ilk deişik yemekleri zaten yapa yapa eli alışıor insanın her defasında daha da güsel yapıor insan ben evde mutfaa girerim üniverstedeyken de evde kalıordum her yemei denerdim meraktan öle öle alıştım ben mesela ama misafire ilk defa yaptıım yemei vermem tabiki haklısın

kaydirigubbakcemile5
kalabalık için yemek secimi zor kıslar eşimin üç 4 abisi var biri yurt dışında..üçü gelcek karısı çoçugu ooooo
benim ailem az ama biz üç kardeşiz...

evet arsea.s
ben diger ikramlarla gerekn ilgiyi gösteriyorum zaten meyvesiydi kahvesiydi..midelerini şişirip gönderiyom annem diyo karnım şiştikaydirigubbakcemile3

köftede hiç denemdi arse yavaş yavaş

ilk mesela karnı yarık düşünmüştüm sonra vazgeçtim...
o adar kişiye yapmak zor olur diye..
bizim bir abla o kadar yorma kendini zor yemekler deniyosun diyor :d

ben aşkımla ne yi seviyorsam onu yapıyorum açıkçası..
sevmedigim şeyi yapmak istemem gelenede..kendimizedeyerimseniben

tabi tatlım sen bilirsin, ama köftede daha kolay gibi geliyo bana, yani patlıcanı soy falan derdi yok en azından bayanssulusmile

biliyormusun ben ilk yaptıgım yemegi verdimmmmm ve çok begendiler..
senin ilk yapman buysa oo dediler..
aşkımda şaırdı dediki senin elinin lezzeti var dedi..
benden tarif bile istemişlerdi..

birde kıslar şöyle bişey var..nabza göre şerbet....:1ninca:

superiiimm o zaman elin tatlı senin sen gibi hayatım elin de tatlı demekki doru haklısın nabza göre şerbet kim ne yiyorsa onu yapıcan mesela damak tadı belli şeylere alışmış bir insana gidip ne biliim portakallı pekin ördeği mesela yaparsan isterse çok güsel olsun yemez yani benim kardeşim mesela hiç yeni tatları denemeye cesareti yoktur bense tam tersi yeni bir şeyin tadını hep çok merak ederim illaki de yerim ama mesela bezelye sevmeyen birine iftarda bezelye pişir yemez bizim bi kere geldi başımıza meer sevmiormuş adam bezelyeyi biz de bilmioduk annem bezelye yapmıştı adam yemedi tadına bile bakmadı o derece ama çok kısmıştım adama sonuçta biz nerden bilcez ne sevceini hem misafir umduunu deil bulduunu yer demişler yani kadın o kadar uğraşmış etmiş nezaketen de olsa yer insan dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…