2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

selam kızlar. bugün pek tadım yoktu o yüzden yazamadım. patron suratsız suratsız ortalıkta dolanıyordu.

bu akşam için ezogelin çorba, musakka ve pilav yapcam. mutfağa girmekte geç bile kaldım.

kayınvalide konuları çok sakatmış ya. benim kayınvalidem eşime çok düşkündür ama burda olduğumuz sürede yokluğuna alışmıştır sanırım. arada bir msnde falan görüşürüz benimle de gayet iyi konuşur. tabii yakında olunca ne olacak bilemem. eşim annesinden çok babasına düşkündür ki ben severim kayınpederimi. ağır, oturaklı, mantıklı ve sevecen biridir. kayınvalidemi o dengeler diye düşünüyorum.

o zaman ii umarım dengelemeyi başarır bazen pek dinlemiolar da :26:
sen hiç bide bunu düşünerek endişe etme siz eşinle durumu ii tutmayı başarırsınız. (inş)

o zaman ii umarım dengelemeyi başarır bazen pek dinlemiolar da :26:
sen hiç bide bunu düşünerek endişe etme siz eşinle durumu ii tutmayı başarırsınız. (inş)

inşallah canım. ilk sene belki biraz problem yaşarız ama ben biraz baskın biriyimdir, çok zamanımı almaz dengeyi sağla(t)mak

Son 15..............
Herkese iyi akşamlar. Birazdan kaçarım ben...

iyi akşamlar canım.

iyi akşamlar kızlar. elficim çok geçmiş olsun eşine ya inş. tekrarlamaz cnm bi daha

h.sonu hiç giremedim, kayınvalidemlerin üst katta bi odalı bi evleri daha var oraya h.sonu laminat yapıldı soba kuruldu 2 gündür oralardaydık sıcak sıcak oturduk :)) bi de h.sonu biraz alışveriş yaptım kaban hırka panço falan aldım kendime.
normalde p.tesileri dersim yoktu ama artık bu haftadan itibaren var (amann sıkıldım :))

günaydın kızlar...

canım aldıklarını güle güle kullan. özlet kendini adaşım, bu kadar uzak kalma bizden. derslerinin artmasının sana bir faydası oluyor mu, ek ücret falan?

güle güle giy canım hayırlı olsun

Günaydın Kızlarrr

günaydııınnn

güle güle kullan üstünde paralansın cnm

günaydın kızlar

Son düzenleme:
günaydın kızlar

sinemcim nasılsın nası gidio
alishia güle güle giy aldıklarını
elfim napıosun eşin nası?

Kızlar Günaydın,

dün sabahtan evdeydim ögleden sonrada dişçiye gittim. haftasonu porselen köprüm kırılarak düştü. onun için dişçiye başladım yine ya hiç sevmiyorum diş doktoruna gitmeyi.

elficim, eşine tekrar cok cok gecmiş olsun...

alishia, güzel günlerde kullanman dilegiyle...

gunaydın kızlar

işlerden yazamadım bir türlü; alisha güle güle giy aldıklarını.

Çikolata geçmiş olsun diş işleri zor olur da porselen köprüyü nasıl kırdın???

gunaydın kızlar

işlerden yazamadım bir türlü; alisha güle güle giy aldıklarını.

Çikolata geçmiş olsun diş işleri zor olur da porselen köprüyü nasıl kırdın???

cok teşekkür ederim cnm sagol
15 yıllık bir köprüydü, son bir aydır hareket ediyordu cıkacagı belliydi zaten haftasonuda elime kontrol ederken elime geldi :):):):)

Son düzenleme:
günaydınnnn

çiko geçmiş olsun, ayşam bişeyler almışın heralde güle güle giy....

geçmişi okuyamıcam kızlar ,bi görüneyim dedim...dün 7 de çıktım bugünde öle olcak galiba...perşembeye kadar böleyim hoşçakalın kendinize cici bakın baybayınnn:80:

güle güle giy cnm aldıklarını :)))

Günaydın herkese, servisi kaçırdım ben

teşekkürler zuzu,

iyi çalışmalar sana kolay gelsinnn

geçmiş olsun cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…