günaydın kızlarrr.
üf dün gece bayaa bi yazmıştım ama cevapla ya basmamışım ekran öyle kalmış, sonra da kk otomatik sistemden çıkarmış beni, bütün yazdıklarım boşa gitti(
dün eltimle gezdik baya, iyi alışveriş yaptı walla doğumdan sonra kiloları veremedi o yüzden giyecek bi şeyim yok diodu artık bol bol varD bütün avm'yi aldı çünkü nerdeyse :)))
elficim benim makinem sinbo, evelnirken anneme çok masraf olmasın die ölesine bi şey aldırmıştım. aslında tipine göre çekim gücü iyi ama sana yaramaz tabibenimkinin de sapı kırıldı biraz fazla zorlamıştım :!: şimdilik idare edio ama ilerde ben de değiştiricem.
yaren sonuç noldu cnm baya merak ediom lanet patronunuz kaç zamandır böle oyalıo sizi insanın canını sıkıo bi an önce ne sölicekse söylese artık!!!
bugün babamın yanına gidicez, ne zamandır uğramadık ayıp oldu((
Günün rengi: Turuncu'ymuş
yıldız haritası, astroloji felanBu günün rengi ne oluyor?
yarenay işten çıkarılma bugünde belli olmadı mı? :26:
canım belli oldu mu? hayırlı haberlerle gel inşallah.
günaydın
kızlar günaydın,
size bişi sormak istiyorum
eşime hediye olarak traş makinası alacagım ama ne marka biliyorum ne de model
eşiniz kullanıyorsa eger ve memnunsa bana yardımcı olabilirmisiniz?
gün içerisinde cok yogun oalcak bugun pek giremeyebilirim, ama yarın yine sorumu hatırlarım herkese
ben de 22:30 da uyudum dün gece.. anneciğimdeydim zaten, yemek yedim, duş aldım yattım..
Günaydın herkese
günaydın kızlarrr.
üf dün gece bayaa bi yazmıştım ama cevapla ya basmamışım ekran öyle kalmış, sonra da kk otomatik sistemden çıkarmış beni, bütün yazdıklarım boşa gitti(
dün eltimle gezdik baya, iyi alışveriş yaptı walla doğumdan sonra kiloları veremedi o yüzden giyecek bi şeyim yok diodu artık bol bol varD bütün avm'yi aldı çünkü nerdeyse :)))
elficim benim makinem sinbo, evelnirken anneme çok masraf olmasın die ölesine bi şey aldırmıştım. aslında tipine göre çekim gücü iyi ama sana yaramaz tabibenimkinin de sapı kırıldı biraz fazla zorlamıştım :!: şimdilik idare edio ama ilerde ben de değiştiricem.
yaren sonuç noldu cnm baya merak ediom lanet patronunuz kaç zamandır böle oyalıo sizi insanın canını sıkıo bi an önce ne sölicekse söylese artık!!!
ii olmuş ama epey para harcamıştır neyse güle güle giysin.günaydın kızlarrr.
selammmm
bi geçmişe göz atıp çıkıcam
yarenaycım benm eşimde ben traş bıçağımla mutluyum makina falan istemem diyor, annem nişanlıyken alacaktı aldırmadı.
yarenaycım benm eşimde ben traş bıçağımla mutluyum makina falan istemem diyor, annem nişanlıyken alacaktı aldırmadı.
yaa benimkine ben aldım traş makinesi ama sakallarını kesmesini istemioumonu sakallı o kadar çok sevioum ki adam kullanamıo
hatta dün banyodan çıkmış fön makinesi ile önce saçlarını sonra baktım sakallarına tutuo napıosun aşkım dedim eee uzun bunlarıda kurutuoum dio
abartma dedim.
feysim de varEvet canım, genede tek tek okuyamadım...
Bi yarenimin gene iş sıkıntısı varmış, senin de maşallahın varmış :) rakı falan, allah bozmasın....
He bide nekk twitterın hayırlı olsun
Neyse ben kaçar ,
ben sana özelden kendimi gösteriyimNekk dün seni twitter da aradım bulamadım :)))
yaa benimkine ben aldım traş makinesi ama sakallarını kesmesini istemioumonu sakallı o kadar çok sevioum ki adam kullanamıo
hatta dün banyodan çıkmış fön makinesi ile önce saçlarını sonra baktım sakallarına tutuo napıosun aşkım dedim eee uzun bunlarıda kurutuoum dio
abartma dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?