2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlarrr.

üf dün gece bayaa bi yazmıştım ama cevapla ya basmamışım ekran öyle kalmış, sonra da kk otomatik sistemden çıkarmış beni, bütün yazdıklarım boşa gitti (

dün eltimle gezdik baya, iyi alışveriş yaptı walla doğumdan sonra kiloları veremedi o yüzden giyecek bi şeyim yok diodu artık bol bol var D bütün avm'yi aldı çünkü nerdeyse :)))

elficim benim makinem sinbo, evelnirken anneme çok masraf olmasın die ölesine bi şey aldırmıştım. aslında tipine göre çekim gücü iyi ama sana yaramaz tabi benimkinin de sapı kırıldı biraz fazla zorlamıştım :!: şimdilik idare edio ama ilerde ben de değiştiricem.

yaren sonuç noldu cnm baya merak ediom lanet patronunuz kaç zamandır böle oyalıo sizi insanın canını sıkıo bi an önce ne sölicekse söylese artık!!!

bugün babamın yanına gidicez, ne zamandır uğramadık ayıp oldu ((

ohh maşallah eltine. bebişidemi gezdirdiniz o kadar.

evet canım makine almamız şart oldu ama benimde k.validem alacakmış karışmaktan vazgeçtim beko diye tutturmuş hiç uğraşamıcam ilerde bende istediğim bi makine alırım. baban ile annen aynı durumdalarmı? Babanın sağlığı nasıl?

yarenay işten çıkarılma bugünde belli olmadı mı? :26:

canım belli oldu mu? hayırlı haberlerle gel inşallah.

günaydın

yok kızlar maalesef henüz haber yok biraz iş geldi, bugünü böyle atlatırız sanırım. artık takmıyorum. herşey olacağına varır.

benim eşim kullanmıyor canım. ben de bir ara niyetlenmiştim hediye olarak alayım diye, ben mach3'le mutluyum, kullanmam dedi. babama almıştık o da kullanmıyor. o yüzden vazgeçtim ben de.

ben de 22:30 da uyudum dün gece.. anneciğimdeydim zaten, yemek yedim, duş aldım yattım..
Günaydın herkese

oohhh sefanız olsun canım. eltin baya iyi para harcamış demek ki

bizde hala haber yok iş konusunda, kaynayacak galiba yine.

telefonda falan da konuşmadınız mı babanla canımm, morali nasıl acaba?

ii olmuş ama epey para harcamıştır neyse güle güle giysin.
babanın durumu nası oldu canım ve annenle araları nası:44:
Günün rengi: Turuncu'ymuş

bi günde bana uygun bi renk olsun yaa

Evet canım, genede tek tek okuyamadım...
Bi yarenimin gene iş sıkıntısı varmış, senin de maşallahın varmış :) rakı falan, allah bozmasın....
He bide nekk twitterın hayırlı olsun

Neyse ben kaçar ,

yarenaycım benm eşimde ben traş bıçağımla mutluyum makina falan istemem diyor, annem nişanlıyken alacaktı aldırmadı.

bebişli kayınvalideye bıraktık cnm :)) biraz da süt sağdık onlar mutlu mesut takılmışlar evde

babamla da telde konuşuom ama bize biraz uzak ya yanına hiç gidmemiştik o yüzden birazdan çıkıcaz. Annemle durumları hala aynı, bi gelişme yok şimdilik, bu konudan bahseden de yok zaten şu an. belki biraz daha ilerde...

turuncuyu severim ama çok diil, pek kullanmam da, ne kıyafetlerimde de ne evimde falan turuncu yok hatırladığım kadarıyla

benim kocişte de eskiii bi traş makinesi var, sakalları çok uzunsa önce onunla alır sonra mach3le :) bilinen bi şey değil, çok da kullanmaz zaten, o yüzden tavsiyede bulunamıcam canım (

Son düzenleme:
yarenaycım benm eşimde ben traş bıçağımla mutluyum makina falan istemem diyor, annem nişanlıyken alacaktı aldırmadı.

yaa benimkine ben aldım traş makinesi ama sakallarını kesmesini istemioum onu sakallı o kadar çok sevioum ki adam kullanamıo
hatta dün banyodan çıkmış fön makinesi ile önce saçlarını sonra baktım sakallarına tutuo napıosun aşkım dedim eee uzun bunlarıda kurutuoum dio
abartma dedim.

ya ben de kirli sakal falan seviyorum ama bizimki bi abartıo bi iki hafta kesmio bazen dede mi olcan bu ne hal die kızıp zorla kesitiriom. Bi de ilk çıkarkenki hali çok fena yaa, suratıma falan batıo o bi iki günü hiç sevmiyorum :))

ben çıkıom kızlar kendinize ii bakınnn byeeeeeeee

feysim de var
kolay gelsin sana canım

Nekk dün seni twitter da aradım bulamadım :)))
ben sana özelden kendimi gösteriyim rumuz kullanıyorum ondan bulamamışsındır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…