2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Nekk cim bende çok önce açmıştım ama ingilizce bilmediğim için kullanmadım türkçeye çevirdim zaten peki takip ettiğim kimse yok öyle kurcalıyorum :)

benm de eşim traş olduğu gün ona bakasım gelmiyo. eskiden baya baya kirli sakallıydı,o haline bayılıyorum, şimdi dükkan sahibiyim sakallı olmam ayıp diyor haftada 2 kere traş oluyor gıcık oluyorum, çok ilginçsin millet kocasını zorla traş olsun öpeyim die bekler sen yüzüme bakmıyosun diyo.

ben hiç uzattırmam sakallarını, sevmiyorum öyle. hemen yüzü kararıveriyor gibi geliyor. araplara dönüyor. hep sinek kaydı olsun istiyorum çoook geceler yataktan göndermişimdir traş olsun die

canım eşimin traş makinesinin markasını unuttum ya memnun makinasından. ama işte markası neydi

canım eşim değil de, kaynıma hediye almıştık philips in jeli içine konanından memnun diye biliyorum

Eşimin kullandığı grundig di herhalde çok aparatı vardı. Memnun ondan.
Ben sana philipsi öneririm ama. Philipsin özellikle bu tarz ürünleri çok güzel oluyor.

benim eşim kullanmıyor canım. ben de bir ara niyetlenmiştim hediye olarak alayım diye, ben mach3'le mutluyum, kullanmam dedi. babama almıştık o da kullanmıyor. o yüzden vazgeçtim ben de.

hepinize teşekkür ederim kızalr, yeni okyabildim yazdıklarınızı, benimde aklımda philips geciyor bakalım...

bak bir ortak noktamız daha çıktı
bende hiç sevmem çıplak surat çocuk gibi sevmioum
benim eşimde önce kesiodu sonra kendi dükkanın ya nie takılıosun dedim artık kesmio
sç traşına gidio kestircem dio ben ağlamaya başlıoum
kestirmio sacı kısaltıp gelio
hıı bide randevulu falan gidio berbere akşam 10da falan gidio
oohhh beyim ben bile randevuyla gitmioum sıra beklioum orda dioum

ben de traşlı halini çok seviyorum eşimin, çok yakışıklı oluyo çinkim özledim şimdi aşkımı

ben hiç uzattırmam sakallarını, sevmiyorum öyle. hemen yüzü kararıveriyor gibi geliyor. araplara dönüyor. hep sinek kaydı olsun istiyorum çoook geceler yataktan göndermişimdir traş olsun die

bende hic sevmiyyorum uzatmasini ama üseniyor tras olmaya adece uzadiginda makineyle kesiyor jilet vurmuyor

:13:
sabah, saç traşı olayım dedi, isyan çıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…