bende akşama ne yapcamı bilmioum şimdi de uyukluoum zaten eve gidip yatmak istioum ama çamaşırım var beyazlarhiç sevmioum
yemekte yok
aslında ıspanak püresi kalmıştı dünden.
havuç salatasıda bolca yapmıştım onuda bi saklama kabına koymuştum duruoo
mercimek çorbam var.
sanırım yanına et türü bişi lazım onuda 2 gün önce yapmıştım tavuklu bişiler yapsam ama ne?
bende akşama ne yapcamı bilmioum şimdi de uyukluoum zaten eve gidip yatmak istioum ama çamaşırım var beyazlarhiç sevmioum
yemekte yok
aslında ıspanak püresi kalmıştı dünden.
havuç salatasıda bolca yapmıştım onuda bi saklama kabına koymuştum duruoo
mercimek çorbam var.
sanırım yanına et türü bişi lazım onuda 2 gün önce yapmıştım tavuklu bişiler yapsam ama ne?
eve geçerken hani tabaklarda satılan şu tavuk kalçaları var ya ızgaralık gibi onlardan alsana; kekik, pul biber biraz da karabiber ve hafif de sirke damlat. o etleri tavada kızart. Eşin iki butla sen de bir tanesiyle doyarsın gerisini de buzluğa atarsın
yoğurtlu çorba, patates yemeği ve pilav yapayım bi de salata tamamdır.
sen de pilavı bulgur pilavı yapsana :))))
sirkencim bunlar bizi yaşlandıracak. bizimki de elektriği suyu ödemedi, kardeşinin otobüs biletini aldı.
bugün kayınvalidemler görümceme gidiyorlar 1 hafta kalacaklar. Eşim aradı az önce işten izin almış annemleri uğurlamaya gidiyorum dedi. Bu hafta çok sıkı oldugundan biraz zor olmuştur izin alması. dönüşte nasıl geleceksin dedim arabayı alırım dedi. Oysaki sabah araçta yakıt kalmamış alsam mı ne diyordu. Ben de araba bize bu hafta lazım mı dedim yok dedi; o zaman şu sıkışık dönemde neden alalım dedim. Sinir oldummmm
Eşine deseydin bi 20 tl lik benzin alsaydı götürüp getirmesini yetsin yeter. sonrada kullanmayın hiç
eve geçerken hani tabaklarda satılan şu tavuk kalçaları var ya ızgaralık gibi onlardan alsana; kekik, pul biber biraz da karabiber ve hafif de sirke damlat. o etleri tavada kızart. Eşin iki butla sen de bir tanesiyle doyarsın gerisini de buzluğa atarsın
canım özür dilerim atlamışım.dilek yaaa sabah ıspanak püresini sordum sölemedin nası yapıosunnnn
eşimi aradım akşam yemeği evde yeyip gideriz de mi diyorum nere gidecez ki dio. yarın kardeşi askere gidiyo bu akşam evde oturmayı düşünüyomuş
kuzum ben de 7de çıkıoum evet ama eşim 10da gelio 3 saatte yapıoum bazen yemek bazen temizlik bazen çamaşır ütü. Eşim geldiğinde iş yapmıoum onunla vakit geçirmeye çalışıoumbenimde dünden çorbam var buzlukta köfte var onu kızartır yanınada biberli domatesi bi bulgur pilavı yapayım
dilek sende 7 de çıkıyorsun nasıl yetiştiriyorsun
senin salatan hiç eksik olmuoyoğurtlu çorba, patates yemeği ve pilav yapayım bi de salata tamamdır.
nigar eşin daha da mı geç gelio artık :26:Ben bu gece de annemlerdeyim galiba
:kuzum ben de 7de çıkıoum evet ama eşim 10da gelio 3 saatte yapıoum bazen yemek bazen temizlik bazen çamaşır ütü. Eşim geldiğinde iş yapmıoum onunla vakit geçirmeye çalışıoum
ohh elfişş bitane kdv kaldı, o da bi sorun var müşteri gelcek yarına yapıcam....rahatladım
gerçi yarında çok giremicem vergidairesinde işlerim var...ama rahatladım valla
birazdan çıkıcam ,kaş+bıyık aldırcam, sonrada anneme gidicem, özledim.... yemeğe ordayım :) evde yemek yok, eşimle kaynım naparlarsa artık bilemicem
elfişimmm güç kuvvet versin Allah sana, 10 gün ne demek yaregl tarihine ne kadar kaldı bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?