2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende akşama ne yapcamı bilmioum şimdi de uyukluoum zaten eve gidip yatmak istioum ama çamaşırım var beyazlar hiç sevmioum
yemekte yok
aslında ıspanak püresi kalmıştı dünden.
havuç salatasıda bolca yapmıştım onuda bi saklama kabına koymuştum duruoo
mercimek çorbam var.
sanırım yanına et türü bişi lazım onuda 2 gün önce yapmıştım tavuklu bişiler yapsam ama ne?

eve geçerken hani tabaklarda satılan şu tavuk kalçaları var ya ızgaralık gibi onlardan alsana; kekik, pul biber biraz da karabiber ve hafif de sirke damlat. o etleri tavada kızart. Eşin iki butla sen de bir tanesiyle doyarsın gerisini de buzluğa atarsın

dilek yaaa sabah ıspanak püresini sordum sölemedin nası yapıosunnnn
eşimi aradım akşam yemeği evde yeyip gideriz de mi diyorum nere gidecez ki dio. yarın kardeşi askere gidiyo bu akşam evde oturmayı düşünüyomuş

ben ne yemeği yapayım sirken? bana da söle bana da.

benimde dünden çorbam var buzlukta köfte var onu kızartır yanınada biberli domatesi bi bulgur pilavı yapayım

dilek sende 7 de çıkıyorsun nasıl yetiştiriyorsun

bugün kayınvalidemler görümceme gidiyorlar 1 hafta kalacaklar. Eşim aradı az önce işten izin almış annemleri uğurlamaya gidiyorum dedi. Bu hafta çok sıkı oldugundan biraz zor olmuştur izin alması. dönüşte nasıl geleceksin dedim arabayı alırım dedi. Oysaki sabah araçta yakıt kalmamış alsam mı ne diyordu. Ben de araba bize bu hafta lazım mı dedim yok dedi; o zaman şu sıkışık dönemde neden alalım dedim. Sinir oldummmm

sirkencim bunlar bizi yaşlandıracak. bizimki de elektriği suyu ödemedi, kardeşinin otobüs biletini aldı.

sirkencim bunlar bizi yaşlandıracak. bizimki de elektriği suyu ödemedi, kardeşinin otobüs biletini aldı.

yoo bizim öyle bir sorunumuz yok sorumlulukalrımız tam yerine getiriyoruz; ama açıkçası artık kayınvalidemin arabasına her binişimde depoyu fulleyerek vermek istemiyorum ne binelim ne de fulleyelim diyorum.

Eşine deseydin bi 20 tl lik benzin alsaydı götürüp getirmesini yetsin yeter. sonrada kullanmayın hiç

eşimin iki but yiceni nerden çıkardın ona tavuk olsun da 5 tane bile yer
canım özür dilerim atlamışım.
ıspanakları doğrayıp tencereye azcık su damlatarak onları bi haşlıoum dielim
sonra başka bi tencerede yağ ile 1 yemek kaşığı kadar unu kavuruoum un pembeleşince ıspanakları eklioum 1 bardak süt ile tuz karabiber eklioum azcıkta öyle pişirioum böle bişi işte. Kıymalı yemeğinden daha çok seviouz bunu.etin yanına güzel oluo
benimde dünden çorbam var buzlukta köfte var onu kızartır yanınada biberli domatesi bi bulgur pilavı yapayım

dilek sende 7 de çıkıyorsun nasıl yetiştiriyorsun
kuzum ben de 7de çıkıoum evet ama eşim 10da gelio 3 saatte yapıoum bazen yemek bazen temizlik bazen çamaşır ütü. Eşim geldiğinde iş yapmıoum onunla vakit geçirmeye çalışıoum
yoğurtlu çorba, patates yemeği ve pilav yapayım bi de salata tamamdır.
senin salatan hiç eksik olmuo
Ben bu gece de annemlerdeyim galiba
nigar eşin daha da mı geç gelio artık :26:

ohh elfişş bitane kdv kaldı, o da bi sorun var müşteri gelcek yarına yapıcam....rahatladım

gerçi yarında çok giremicem vergidairesinde işlerim var...ama rahatladım valla

birazdan çıkıcam ,kaş+bıyık aldırcam, sonrada anneme gidicem, özledim.... yemeğe ordayım :) evde yemek yok, eşimle kaynım naparlarsa artık bilemicem

:kuzum ben de 7de çıkıoum evet ama eşim 10da gelio 3 saatte yapıoum bazen yemek bazen temizlik bazen çamaşır ütü. Eşim geldiğinde iş yapmıoum onunla vakit geçirmeye çalışıoum

Senin eşin geç geliyormuş ben 8 de evde oluyorum hepimiz aynı anda evde oluyoruz çünkü eşim bizi toplaya toplaya geliyor önce annesini alıyor sonra beni servisin bıraktığı yerden alıyor bazen ben geç kalıyorum bekliyorlar beni

20:30 da yemek yiyoruz 9 da ben mutfaktan çıkmış oluyorum sonra 12 ye kadar geçiyor öleee

benimde beyazlılar yıkanacak 3 saat sürüyor onları beklicem teldekileri teyze toplamıştır eşime randevu da verdim bu arada ben griptim iyileştim eşimin taşları başladı bugün patlama yaşıcaz galiba 10 gün oldu çünkü

Bende yarına bıraktım kdv yi bugün vericekim tembellik yaptım

Yorgunsun tabi git annene. büroda çalışırken kdv nin son günleri kolum kalkmıyordu git yemeğini ye eşinde kırsın bi yumurta yesinler :)))

elfişimmm güç kuvvet versin Allah sana, 10 gün ne demek ya regl tarihine ne kadar kaldı bu arada?

benim patates yemeğim var dünden. ama mantım var buzlukta, bu akşam onu yapcam kocişe süpriz olsun. patatesin yanına da pilav yapayım da yarın işe götürürüz.

bu arada ben annemi çooook özledim ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…