Reglime çok az kaldı 2 güncük kaldı. ama mantarım var yine galiba. mantar olunca geç regl oluyorum
sen tedaviyi yarıda mı bıraktın? ya da tekrar kontrole gitmedin mi?
Senin eşin geç geliyormuş ben 8 de evde oluyorum hepimiz aynı anda evde oluyoruz çünkü eşim bizi toplaya toplaya geliyor önce annesini alıyor sonra beni servisin bıraktığı yerden alıyor bazen ben geç kalıyorum bekliyorlar beni
20:30 da yemek yiyoruz 9 da ben mutfaktan çıkmış oluyorum sonra 12 ye kadar geçiyor öleee
benimde beyazlılar yıkanacak 3 saat sürüyor onları beklicem teldekileri teyze toplamıştır eşime randevu da verdim bu arada ben griptim iyileştim eşimin taşları başladı bugün patlama yaşıcaz galiba 10 gün oldu çünkü
offf epey olmuş 10 gün
bu randevuyu pek anlamıoum ne diousunuz yani bugün olmaz ama yarın söz
öyle mi diosunuz ben hiç hayır diemioum ki
İlaçlarımı içtim kremimi kullandım geçti ama bugün kaşıntı vardı gerçi akıntı yok benim kuruntum galiba
elfim ben sebamed in intimate jeli var; genital bölge için; her duşa girdigimde mutlaka onu kullanıyorum düzenli olarak; mantar filan olmuyorum. Zaten bunu bana dr um önermişti.
belki de öyledir canım. insanın aklına gelir mutlaka, korkusu olur. ama umarım korktuğun gibi değildir. sağlığın yerindedir.
Karabiber ekleme bu tarife aynısı benim ıspanaklı börek harcım, azcık da kaşar rendeliyosun bu sosa süper oluyo böreğicanım özür dilerim atlamışım.
ıspanakları doğrayıp tencereye azcık su damlatarak onları bi haşlıoum dielim
sonra başka bi tencerede yağ ile 1 yemek kaşığı kadar unu kavuruoum un pembeleşince ıspanakları eklioum 1 bardak süt ile tuz karabiber eklioum azcıkta öyle pişirioum böle bişi işte. Kıymalı yemeğinden daha çok seviouz bunu.etin yanına güzel oluo
bebeyim 2 gündür karşıda eşim, eve gelişi 3'ü buluyor.. ben de yalnız uyumak istemiyorumnigar eşin daha da mı geç gelio artık :26:
aaa yeni arabanız mı? :26: :26: :26:günaydın kızlar. ya bizim araba bozuldu, ancak gelebildim işyerine. araba evin kapısının önünde. tamirciye haber verdim, bakacaklar gün içinde. sabah sabah moralim çok kötü
evet sen Güneyi beğeniyosun, Kuzey benimYa ben güneyi beğeniyordum normalde ama dün kuzey neydi öyleee. bitirdi beni türkü söylediği sahneeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?