2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

offf epey olmuş 10 gün
bu randevuyu pek anlamıoum ne diousunuz yani bugün olmaz ama yarın söz
öyle mi diosunuz ben hiç hayır diemioum ki

belki de öyledir canım. insanın aklına gelir mutlaka, korkusu olur. ama umarım korktuğun gibi değildir. sağlığın yerindedir.

İlaçlarımı içtim kremimi kullandım geçti ama bugün kaşıntı vardı gerçi akıntı yok benim kuruntum galiba

elfim ben sebamed in intimate jeli var; genital bölge için; her duşa girdigimde mutlaka onu kullanıyorum düzenli olarak; mantar filan olmuyorum. Zaten bunu bana dr um önermişti.

belki de öyledir canım. insanın aklına gelir mutlaka, korkusu olur. ama umarım korktuğun gibi değildir. sağlığın yerindedir.

İnş. canım

daha öncelerden umutlandıım için bu ay hiç bişey hissetmiyorum zaten kasıklarımda ağrımaya başladı yakında regl olurum.

gerçi dün gece başım çok dönüyordu şimdide dönüyor ama tansiyonum 10 a 6 ydı düşük yani.

hayırlısı neyse o olur inşallah canım. eşim çıkmış, gidip alayım onu. iyi akşamlar kızlarrr

Karabiber ekleme bu tarife aynısı benim ıspanaklı börek harcım, azcık da kaşar rendeliyosun bu sosa süper oluyo böreği

nigar eşin daha da mı geç gelio artık :26:
bebeyim 2 gündür karşıda eşim, eve gelişi 3'ü buluyor.. ben de yalnız uyumak istemiyorum
ama yarın akşam eve gitcem, evimi özledim yaa (((
annemle kıymalı yalancı mantı yapıcaz, gideyim ben.. sonra da kuzey-güney var alırız leysimizi, yoğurt sosumuzu izleriz kardeşimle
zuzuuuu yarın bari daha çok gel topike, yokluğun belli oluyo

Son düzenleme:
günaydın kızlar. ya bizim araba bozuldu, ancak gelebildim işyerine. araba evin kapısının önünde. tamirciye haber verdim, bakacaklar gün içinde. sabah sabah moralim çok kötü

Ya ben güneyi beğeniyordum normalde ama dün kuzey neydi öyleee. bitirdi beni türkü söylediği sahneeee

günaydın kızlar. ya bizim araba bozuldu, ancak gelebildim işyerine. araba evin kapısının önünde. tamirciye haber verdim, bakacaklar gün içinde. sabah sabah moralim çok kötü
aaa yeni arabanız mı? :26: :26: :26:

Ya ben güneyi beğeniyordum normalde ama dün kuzey neydi öyleee. bitirdi beni türkü söylediği sahneeee
evet sen Güneyi beğeniyosun, Kuzey benim
bambaşka bişi o yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…