2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bizim mağazaya da girseydin ya dileeek, bana el sallardın ben izlerdims eni burdan kameradan eski kayıtlardan
güle güle kullan tatlım montunu

ya canım diş etimde kabarmış, tamda sağ tarafımda zor kahvaltı yaptım

marazlıyım bugün....
ara ara oluyor o bende de, tuzlu ve asitli yiyecekler nasıl acıtıyo dimmi

bence hiç karışma sen sirken.. eşin ve kardeşi kendi halletsin, hem halledilecek çok bişe de göremedim ben :26: arkadaşlarıyla buluşup fotoğraf çektirmiş bunda ne var ki? hem 22 yaşında, sevgilisi olsa ailesi kötü mü karşılar, kafam karıştı..

saol zuzum, bu akşam gidiyor.. 17:30 gibi çıkıp otobüs durağına yetişmeye çalışıcam..
gelmez ki kardeşim bize, birde mızmız şimdi annem gidiyor diye, hiç ayrılmadılar daha
bakalım napıcaz.. evet geçecek bir şekilde 10 gün

allah kavuştursun sağ salim gidip gelsin inş.

Sirken bencede karışma eşin annesiyle konuşup halleder.

Nekkkk annene hayırlı yolculuklar...
kardeşinin yanına mı gidiyor?

allah kavuştursun sağ salim gidip gelsin inş.

Sirken bencede karışma eşin annesiyle konuşup halleder.

Nekkkk annene hayırlı yolculuklar...
kardeşinin yanına mı gidiyor?
saolun kızlar :))
elfişim evet, kızkardeşimin yanına gidecek, çok özlemiş.. kızkardeşim de ağlıyo telefonda tam 1 yıl oldu görüşmüyolar :26: benim düğünümden beridir gerçi ben de çok özledim ya

ben de karışamam ki. sorun şu; görümcem evde yalnız kaldığı zamanlar oluyor. Ne zaman evde yalnız kalsa ya eve haber vermeden geç gidiyor yada arkadaş filan getiriyor. Kayınvalide de ş dışına kayınpederin yanına gittiği için hep bize emanet ediyor. Bizde de stres oluyor

Arada kardeşinde gelsin özlenmezmi yaa

nigar yaa sana da zor olacak kardeşin sizde kalsaydı ama kalmaz diosun.
1 hafta 10 gün git gel yapcan yani :26:

yarenay sizin araba noldu bu arada

sirkencim bencede kıza suç atmaya çalışır gibi anlaşılır k.validen ile konuştuğunda kızı suçlu bile olsa sen gelinsin bence hiç karışma sonra görümcende sana tepki gösterir ve bunlar döner dolaşır eşinle aranı bozar.

sizin mağaza mı?
ben bilmioum ki :44:
euromoda, migros ankamoll de tükkanı var şirketin

bir müddet idare etceksiniz artık canım, ama gelip sizde kalması daha iyi olurmuş tabii..

Arada kardeşinde gelsin özlenmezmi yaa
maddi durumum bu sene el vermiyor dedi evini tadilattan geçirdi, o yüzden galiba.. ama değmiş yaa süpper olmuş evi, minik villa gibi :)

evet o gitgeller çok yorucu oluyo, sabah erken kalkıp eve geçiyorum giyinip servise yetişmek için felan ama idare edicem artık..

nektarım seninki bir haftalık idare... Benimki kayınvalidemin keyfine göre idare; çünkü bizde kayınvalidem ayın yarısında burda yarısında şehir dışında oluyor; geçici bir durum degil. Canımı sıkan da o. Bir de eşimin de benim de işlerimiz eve de geliyor; işi işte bırakamıyoruz sonra sürekli takip etmemiz gereken eğitimlerimiz var hepsi bir arada olunca zor oluyor

bizim arabada birşey yokmuş çok şükür kızlar. akünün suyu bitmiş, onu takviye edip getirmiş usta. dalga geçti bizimle, siz kullanmayı bilmiyorsunuz diye

İzmir konusunda maddiyat konusunu hiç düşünmedim. şimdi baktım da git gel bilet ortalama 250 tl. tutuyor. e bi de İzmir'e gidince alışveriş falan yapsam, en az 500'e patlar bana. yok ya çok fazla. gitmeyim en iyisi ben. hem maddi, hem manevi olarak huzurlu olmıcam orda.

kardeşini sabah baban kaldıramazmı okula canım...

sen akşam yedir onları, kardeşinin çantasını hazırla eve geç...

sabah eve gidip giyinip servise yetişmek çok çok zor olur senin içn.. normaldede kaçırabiliyosun çinkim :))))

nek, sirken Allah size sabır versin ya. evin dışından bir kişinin sorumluluğunu almak çok zor. sizin evlerde kalmayınca insan sürekli huzursuz olur. emanet sonuçta.

yarenim yaaa neyşin var bu soğuklarda, otur evinde boşver

ben kestane istiyorummmm, geçen fırında yaptım ama tv dalmışım unuttum bayaa kızarmışlar kıtır kıtır olmuş, sertleşmiş çok kalınca...yiyemedim :'(

ayy kızlar yılbaşına daha çok var ama..yılbaşında arkdaşlarla bizim evde toplanıcaz...10 kişi ve üzeri olucak büyük ihtimal ,ama 10 garanti..bide çocukları.....

evim güzel evim batıcak

yaa eşimin bi arkadaşı da araba almıştı ilk arabası hiç bişi bilmio bi gün aramış araba çalışmıo napcam.
diğer ark. gitmiş ki benzin yok sizinki ona dönmüş

canım izmir sana pahalıya patlıo bence bilmioum ama madem gelcek annen 4 5 ay daha sabret o zaman.
eşini de yalnız bırakma o annesini gördü ben göremioum durumuna da düşmesin adam.

nigarcım aklımda olsun bi daha gidersem gezcem tarih ve saati sana bildircem
tamam el salla bana
anlıyorum canım, senin işin daha zor tabii.. benim kardeşim laf dinlemez, üzer ama anlayışla karşılarsın çünkü 8 yaşında.. bu koskocaman kız nasıl davranacağını şaşırır insan.. kayınvaliden de kızını bırakıyorsa güvensin ona da bıraksın, her defasında emanet edip gitmesi, üstelik sık sık gitmesi hiç hoş değil..

sevindim canım arabada bişi olmamasına.. izmir konusunu da eşinle son olarak bi konuş, öyle daha net karar verirsin
nasıl da tanımış beni
zaten ben kaldıramiycam onu zuzum, o 8:15 de uyanıyor ben 7 de evden çıkmak zorundayım.. babam kaldıracak mecburen..
ama o akşam eve geçme olayı keşkeeee olsa, her gece 6 tl taksiye veririsem olabilir ama, du bakalım en azından 2-3 gece geçer 2-3 gece orda kalırım.. aklıma yattı

Son düzenleme:

evet öle yap, hatta bir iki kıyafetini koy oraya, orda kalcağın gecenin sabahında giyersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…