bizim mağazaya da girseydin ya dileeek, bana el sallardın ben izlerdims eni burdan kameradan eski kayıtlardangünaydın kızlar
dün akşam ankamall'a gittik işyerindeki ark. ile eşim geldi aldı bizi
watsons diye bi mağaza var ordan syoss şampuan ve kremi aldım fena diil gibi birde bal özlü saç maskesi aldım bakalım nası olcak.
saçımda çok fazla kırılma oluo maşa ve kurutmadan dolayı sanırım.
neyse sonra göz kalemi falan istioduk onları aldık.
ve geldik bershka'ya gittik ve bir tane deri mont beğendim eşime almıştık kotondan onun bayan versiyonu gibi biz severiz öyle takım giyinmeyi birbirimize uymayı ve montu aldım birlikte giyelim die.
Eşim 8. yıl hediyen olsun dedi tmm dedim
yorucu bi akşamdı 11de geldik yemek yok :26: hemen tavuk sote yaptım azcık yedik.
çamaşırlar vardı beyazlar ve renkliller onlar kurumuş onları katlayıp yerleştirdim epeyde çoktu.
sonra eşim baktım yanaşıokarşılıksız kalamazsdım tabiki vee :92:
sonuç olarak; yorgun ve uykusuzum
ara ara oluyor o bende de, tuzlu ve asitli yiyecekler nasıl acıtıyo dimmiya canım diş etimde kabarmış, tamda sağ tarafımdazor kahvaltı yaptım
marazlıyım bugün....
bence hiç karışma sen sirken.. eşin ve kardeşi kendi halletsin, hem halledilecek çok bişe de göremedim ben :26: arkadaşlarıyla buluşup fotoğraf çektirmiş bunda ne var ki? hem 22 yaşında, sevgilisi olsa ailesi kötü mü karşılar, kafam karıştı..diş eti rahatsızlıkları C vitamini eksiklerinde kendini gösteriyor. Bol bol meyve tüket bu aralar zuzum
Kızlar bu hafta benim görümce de başımıza dert oldu. Biliyorsunuz anne ve anane yok görümcem bu hafta çarşambadan itibaren evde tek başına yı oynuyor. Bize gel dedik okulu bahane etti; biz de işlerden geçemedik oraya. Dün bir ara facebookta pazar günü arkadaşlarıyla çekildigi resimlerden eklemiş; yanında bir erkek var ama baya samimiler. Akşam eşim saat 9 buçuk gibi aradı evi ev cevap vermedi; bu sefer görümcemi aradı XXX nerdesin diye. Yoldayım abi eve geçiyorum yarın akşam da size gelecem dedi. Tabi eşim baya huylandı yoldayım diyor ama arkadan araç sesi gelmiyor bu kız sessiz bir yerde bana yalan söylüyor diye. Neyse aradan 15 dk geçti evi aradık yine nefes nefese açtı. Sonrasında ben bu gördüğüm fotograflardan bahsettim sen gördün mü diye. Eşim daha da huzursuz olmaya başladı. Kayınvalidem gelsin onunla konuşacak bakalım. Kadın resmen burda bi çocuğunun daha oldugunu unutup ya kocasının peşinden gidiyor yada çalışan büyük kıza 1 haftalığına kalmaya gidiyor. Abi burda ya nasılsa bi şey oldugunda hemen yanında biter...Benim napmam gerekiyor kızlar??
bir derdim var konusu gibi oldu kusura bakmayın
saol zuzum, bu akşam gidiyor.. 17:30 gibi çıkıp otobüs durağına yetişmeye çalışıcam..bide unutmadan yazayım :))
araba noldu
nekkk canım Allah kavuştursun, bugünmü gidicekti yoksa dünmü çıkıcaktı yola :44: zor olcak ama napcan 1 hafta idare etceksizni..bikaç gün kaçır kendi evinize kardeşini :))) yarım orda yarım sizde geçer gider 10 gün
saol zuzum, bu akşam gidiyor.. 17:30 gibi çıkıp otobüs durağına yetişmeye çalışıcam..
gelmez ki kardeşim bize, birde mızmız şimdi annem gidiyor diye, hiç ayrılmadılar daha
bakalım napıcaz.. evet geçecek bir şekilde 10 gün
allah kavuştursun sağ salim gidip gelsin inş.
saolun kızlar :))Sirken bencede karışma eşin annesiyle konuşup halleder.
Nekkkk annene hayırlı yolculuklar...
kardeşinin yanına mı gidiyor?
bizim mağazaya da girseydin ya dileeek, bana el sallardın ben izlerdims eni burdan kameradan eski kayıtlardan
güle güle kullan tatlım montunu
bizim mağazaya da girseydin ya dileeek, bana el sallardın ben izlerdims eni burdan kameradan eski kayıtlardan
güle güle kullan tatlım montunu
ara ara oluyor o bende de, tuzlu ve asitli yiyecekler nasıl acıtıyo dimmi
bence hiç karışma sen sirken.. eşin ve kardeşi kendi halletsin, hem halledilecek çok bişe de göremedim ben :26: arkadaşlarıyla buluşup fotoğraf çektirmiş bunda ne var ki? hem 22 yaşında, sevgilisi olsa ailesi kötü mü karşılar, kafam karıştı..
saolun kızlar :))
elfişim evet, kızkardeşimin yanına gidecek, çok özlemiş.. kızkardeşim de ağlıyo telefonda tam 1 yıl oldu görüşmüyolar :26: benim düğünümden beridirgerçi ben de çok özledim ya
euromoda, migros ankamoll de tükkanı var şirketinsizin mağaza mı?
ben bilmioum ki :44:
bir müddet idare etceksiniz artık canım, ama gelip sizde kalması daha iyi olurmuş tabii..ben de karışamam ki. sorun şu; görümcem evde yalnız kaldığı zamanlar oluyor. Ne zaman evde yalnız kalsa ya eve haber vermeden geç gidiyor yada arkadaş filan getiriyor. Kayınvalide de ş dışına kayınpederin yanına gittiği için hep bize emanet ediyor. Bizde de stres oluyor
maddi durumum bu sene el vermiyor dediArada kardeşinde gelsin özlenmezmi yaa
evet o gitgeller çok yorucu oluyo, sabah erken kalkıp eve geçiyorum giyinip servise yetişmek için felan ama idare edicem artık..nigar yaa sana da zor olacak kardeşin sizde kalsaydı ama kalmaz diosun.
1 hafta 10 gün git gel yapcan yani :26:
yarenay sizin araba noldu bu arada
sirkencim bencede kıza suç atmaya çalışır gibi anlaşılır k.validen ile konuştuğunda kızı suçlu bile olsa sen gelinsin bence hiç karışma sonra görümcende sana tepki gösterir ve bunlar döner dolaşır eşinle aranı bozar.
bizim arabada birşey yokmuş çok şükür kızlar. akünün suyu bitmiş, onu takviye edip getirmiş usta. dalga geçti bizimle, siz kullanmayı bilmiyorsunuz diye
İzmir konusunda maddiyat konusunu hiç düşünmedim. şimdi baktım da git gel bilet ortalama 250 tl. tutuyor. e bi de İzmir'e gidince alışveriş falan yapsam, en az 500'e patlar bana. yok ya çok fazla. gitmeyim en iyisi ben. hem maddi, hem manevi olarak huzurlu olmıcam orda.
tamamnigarcım aklımda olsun bi daha gidersem gezcem tarih ve saati sana bildircem
anlıyorum canım, senin işin daha zor tabii.. benim kardeşim laf dinlemez, üzer ama anlayışla karşılarsın çünkü 8 yaşında.. bu koskocaman kız nasıl davranacağını şaşırır insan.. kayınvaliden de kızını bırakıyorsa güvensin ona da bıraksın, her defasında emanet edip gitmesi, üstelik sık sık gitmesi hiç hoş değil..nektarım seninki bir haftalık idare... Benimki kayınvalidemin keyfine göre idare; çünkü bizde kayınvalidem ayın yarısında burda yarısında şehir dışında oluyor; geçici bir durum degil. Canımı sıkan da o. Bir de eşimin de benim de işlerimiz eve de geliyor; işi işte bırakamıyoruz sonra sürekli takip etmemiz gereken eğitimlerimiz var hepsi bir arada olunca zor oluyor
sevindim canım arabada bişi olmamasına.. izmir konusunu da eşinle son olarak bi konuş, öyle daha net karar verirsinbizim arabada birşey yokmuş çok şükür kızlar. akünün suyu bitmiş, onu takviye edip getirmiş usta. dalga geçti bizimle, siz kullanmayı bilmiyorsunuz diye
İzmir konusunda maddiyat konusunu hiç düşünmedim. şimdi baktım da git gel bilet ortalama 250 tl. tutuyor. e bi de İzmir'e gidince alışveriş falan yapsam, en az 500'e patlar bana. yok ya çok fazla. gitmeyim en iyisi ben. hem maddi, hem manevi olarak huzurlu olmıcam orda.
kardeşini sabah baban kaldıramazmı okula canım...
sen akşam yedir onları, kardeşinin çantasını hazırla eve geç...
sabah eve gidip giyinip servise yetişmek çok çok zor olur senin içn.. normaldede kaçırabiliyosun çinkim :))))
nasıl da tanımış beni
zaten ben kaldıramiycam onu zuzum, o 8:15 de uyanıyor ben 7 de evden çıkmak zorundayım.. babam kaldıracak mecburen..
ama o akşam eve geçme olayı keşkeeee olsa, her gece 6 tl taksiye veririsem olabilir ama, du bakalım en azından 2-3 gece geçer 2-3 gece orda kalırım.. aklıma yattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?