taksiyle dönebilirim ancak :26: öyle mi yapsam napsam :44:canım gece kalma orda ,dön....dönemezmisin....
Dönemezsen telde konuş akşam...2gecedir ordaymışın zaten...
taksiyle dönebilirim ancak :26: öyle mi yapsam napsam :44:
Annemi ariyım bi, gelme diycek.. Rahatsız olma..
sabır diliyorum ya.
Regl olucam her ayki gibi çok gerginim yoğun bir gün geçirdim görümcem msnde yazıyor akşama ne yemek var size gelicez
gelde birlikte ypalım dedim yemek yok. olmaz ben sadece yemek yemeye gelirim dedi. o zaman ne olursa onu yersin dedim
domatesli biberli bulgur pilavı yapacaktım sadece onu yapıcam
bide diyoki patates kızart sen temizlicen sanki dedim abime söyliyimde balık alsın görürsün diyo
cnm anladığım kadarıyla görümcen evli. aynı zamanda orası sizin eviniz kayınvaliden yanınızda kalıyor. ne bu böyle annesine gelir gibi zırt pırt geliyor.sonuçta sen çalışıyorsun ve yorgun gidiyorsun eve. kendine hizmet ettirecek birini arıyor kendine galiba
sabır diliyorum ya.
Regl olucam her ayki gibi çok gerginim yoğun bir gün geçirdim görümcem msnde yazıyor akşama ne yemek var size gelicez
gelde birlikte ypalım dedim yemek yok. olmaz ben sadece yemek yemeye gelirim dedi. o zaman ne olursa onu yersin dedim
bide diyoki patates kızart sen temizlicen sanki dedim abime söyliyimde balık alsın görürsün diyo
Görümcem evli canım. Kayınvalideyle birlikte oturuyoruz lafa gelince ben size değil anneme geliyorum diyo ama yerinden kalkmıyor. neyse dün geldiler yediler gittiler
sabır diliyorum ya.
cnm anladığım kadarıyla görümcen evli. aynı zamanda orası sizin eviniz kayınvaliden yanınızda kalıyor. ne bu böyle annesine gelir gibi zırt pırt geliyor.sonuçta sen çalışıyorsun ve yorgun gidiyorsun eve. kendine hizmet ettirecek birini arıyor kendine galiba
günaydın kızlar. evdeki nette problem vardı, giremedim yine. bir daha almıcam bu netten ya, sürekli sorun. apartmanca kullandığımız için birşey de yapamıyorum. kendimize özel alcam önümüzdeki ay. bu arada ben dün senelik iznimi aldım kızlar. 28 Kasım - 12 Aralık arası yıllık iznimi kullancam. İzmir'e gidip gitmeme konusunda çok kararsızım. ne yapsam bilemedim. eşim olmadan gitmek çok içimden gelmiyor açıkçası, ama annemi de çok özledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?