2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

:) nekim yaaa siz yazmayınca bi bakim dedim...evet okumamam lazım hep diyorum da genede bakıyom :)

Buna benzer bi konu bu hafta kanıt a konu olmuştu kız abisini o kadar kıskanıyorki abiside kızın en yakın arkadaşına aşık öyle planlar yaptı ki en yakın arkadaşı öldü abisi istemeyerek başkasını öldürdü oda suça teşvik ettiği için 2 ölü 2 müebbet hapis ile sonuçlandı kıskançlığın sonu.

Son 40 dk
Nek 1 gün daha kalsan birşey olur mu ki?
Annen gittiğinde dönersin evine zaten gerisi hafta sonu.
Çok zorlanırım diyorsan da git artık taksiyle dönersin :26:

Nekkk eşin geç gelecekse önce eşinin fikrini al o da git der herhalde. annenide arama süpriz yap git oraya

sabır diliyorum ya.

Regl olucam her ayki gibi çok gerginim yoğun bir gün geçirdim görümcem msnde yazıyor akşama ne yemek var size gelicez

gelde birlikte ypalım dedim yemek yok. olmaz ben sadece yemek yemeye gelirim dedi. o zaman ne olursa onu yersin dedim

domatesli biberli bulgur pilavı yapacaktım sadece onu yapıcam

bide diyoki patates kızart sen temizlicen sanki dedim abime söyliyimde balık alsın görürsün diyo

cnm anladığım kadarıyla görümcen evli. aynı zamanda orası sizin eviniz kayınvaliden yanınızda kalıyor. ne bu böyle annesine gelir gibi zırt pırt geliyor.sonuçta sen çalışıyorsun ve yorgun gidiyorsun eve. kendine hizmet ettirecek birini arıyor kendine galiba

Görümcem evli canım. Kayınvalideyle birlikte oturuyoruz lafa gelince ben size değil anneme geliyorum diyo ama yerinden kalkmıyor. neyse dün geldiler yediler gittiler

Ayy çok sinir bozucu yaa... İyi demişsin valla. Bende olsam sinirlenirdim hakkatten.
Benim görümcem böyle demez ya kendi gelip yardım eder sağolsunlar.
Noldu sonra peki?

Görümcem evli canım. Kayınvalideyle birlikte oturuyoruz lafa gelince ben size değil anneme geliyorum diyo ama yerinden kalkmıyor. neyse dün geldiler yediler gittiler

gunaydın herkese bu hafta da cumayı getirdik :)) Görümcenin yaptığı çok ayıp; o annesine geliyorsa çalışıyorsa kalkıp yemeğe bulaşığa yardım etmesi lazım. Geçenlerde de okumuşmtum seni ona yardımcı olsun diye çağırabiliyor ama size geldiğinde yerinden kımıldamıyor. sinir bozucu bir durum.

Bu hafta sonu benimki de bna gelecek bakalım nasıl maceralar bizi bekliyor

günaydın kızlar. evdeki nette problem vardı, giremedim yine. bir daha almıcam bu netten ya, sürekli sorun. apartmanca kullandığımız için birşey de yapamıyorum. kendimize özel alcam önümüzdeki ay. bu arada ben dün senelik iznimi aldım kızlar. 28 Kasım - 12 Aralık arası yıllık iznimi kullancam. İzmir'e gidip gitmeme konusunda çok kararsızım. ne yapsam bilemedim. eşim olmadan gitmek çok içimden gelmiyor açıkçası, ama annemi de çok özledim.

sdk yarıştırıyo resmen....

canım sen dur daha, biz elfinin görümcesine sinir olma hallerimizi çokdan aştık...artık "görsek boğucaz" derecesindeyiz :)))
dimmi nekk yaren

owwww süpperrrr,çok sevindim yaaa...bende istiyoruuummmmm

bence 3-4 gün kal, ama 5.gün gel evine...eşin yalnız dahada sıkılırrr, hemde bence haksızlık olur ama ilk 3-4 gün git mutlaka

..

günaydın buarada, hayırlı cumalar.....

burnumun içi yaramı olmuş ne, kıyo ama silemiyorum, dokunsam çok acıyooo:2:

elfiii :))) dün akşam seni andım kızzz ,he bide dilek geldi aklıma :))ahahaha

dün bende çok yoruldum v.dairesine git müşteriye git derken yoğun bi gün geçirdim...artık hızlı yürümekten ayak bileklerim kopcak gibi ağrıyodu akşam, basamıyodum hatta üstüne çok ağrıdı neysem kot almıştım eşime gelince hemen koltuğa bıraktım , yemeğe giriştim ...yemekten sonrada uzandım koltuğa kalkmadım...bitarafım kalk kaldır şunu diyo , bitarafım çok yoruldum yat diyoo

ay dedim filiz olsa, şimdi kalkıp kaldırmıştı ,üstüne daha da iş yapardı diyorum :))))

ama gaza geldim akşam yemekten sonra gardolabı indircem komple ,çok karıştı içi :)

yareany madem bu kadar iznin var ve anneni özledin birazını izmirde geçir izninin birazını da evinde eşinle geçir.

zuzu burnunu slemeycek kadar acıyors hasta oluyorsun dikkatli ol

günaydın kızlar

dün akşam ankamall'a gittik işyerindeki ark. ile eşim geldi aldı bizi
watsons diye bi mağaza var ordan syoss şampuan ve kremi aldım fena diil gibi birde bal özlü saç maskesi aldım bakalım nası olcak.
saçımda çok fazla kırılma oluo maşa ve kurutmadan dolayı sanırım.

neyse sonra göz kalemi falan istioduk onları aldık.

ve geldik bershka'ya gittik ve bir tane deri mont beğendim eşime almıştık kotondan onun bayan versiyonu gibi biz severiz öyle takım giyinmeyi birbirimize uymayı ve montu aldım birlikte giyelim die.
Eşim 8. yıl hediyen olsun dedi tmm dedim

yorucu bi akşamdı 11de geldik yemek yok :26: hemen tavuk sote yaptım azcık yedik.
çamaşırlar vardı beyazlar ve renkliller onlar kurumuş onları katlayıp yerleştirdim epeyde çoktu.
sonra eşim baktım yanaşıo karşılıksız kalamazsdım tabiki vee :92:

sonuç olarak; yorgun ve uykusuzum

alıştık artık görümceme napalımmm

Yarencim çok sevindim izinde olmana. gitmen konusunda kararsız kaldım eşin ne diyor. gitsen belki senin için iyi olurdu.

zuzuş çok şekersin ya :)) akşama yardıma gelelim sana :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…