6 tl yazıyo zuzumyaa ,taksi nekadar yazıyo.....
1 hafta kalıcak en fazla 10 gün ve ben aşağı taşınıcam galibaBide kaçgün kalcak..uzun kalcaksa git canımmm
dün akşam eşim izin almış bir-kaç saat, annemi görmeden gitmiyim demiş.. birlikte gittik, yemek felan yedik, çay içtik sonra eşim beni eve bırakıp işe geçti.. 11 de geri geldiSon 40 dk
Nek 1 gün daha kalsan birşey olur mu ki?
Annen gittiğinde dönersin evine zaten gerisi hafta sonu.
Çok zorlanırım diyorsan da git artık taksiyle dönersin :26:
Nekkk eşin geç gelecekse önce eşinin fikrini al o da git der herhalde. annenide arama süpriz yap git oraya
he canım he, abisi de alır yasabır diliyorum ya.
Regl olucam her ayki gibi çok gerginim yoğun bir gün geçirdim görümcem msnde yazıyor akşama ne yemek var size gelicez
gelde birlikte ypalım dedim yemek yok. olmaz ben sadece yemek yemeye gelirim dedi. o zaman ne olursa onu yersin dedim
domatesli biberli bulgur pilavı yapacaktım sadece onu yapıcam
bide diyoki patates kızart sen temizlicen sanki dedim abime söyliyimde balık alsın görürsün diyo
yarenim bence de 1 haftasında izmire git, diğerini eşinle evde geçir..günaydın kızlar. evdeki nette problem vardı, giremedim yine. bir daha almıcam bu netten ya, sürekli sorun. apartmanca kullandığımız için birşey de yapamıyorum. kendimize özel alcam önümüzdeki ay. bu arada ben dün senelik iznimi aldım kızlar. 28 Kasım - 12 Aralık arası yıllık iznimi kullancam. İzmir'e gidip gitmeme konusunda çok kararsızım. ne yapsam bilemedim. eşim olmadan gitmek çok içimden gelmiyor açıkçası, ama annemi de çok özledim.
1 görümcesi, 2 kayınvalidesisdk yarıştırıyo resmen....
canım sen dur daha, biz elfinin görümcesine sinir olma hallerimizi çokdan aştık...artık "görsek boğucaz" derecesindeyiz :)))
dimmi nekk yaren
haklısınız galiba öyle düşünmekte:26:canım sen dur daha, biz elfinin görümcesine sinir olma hallerimizi çokdan aştık...artık "görsek boğucaz" derecesindeyiz :)))
dimmi nekk yaren
günaydın kızlar. evdeki nette problem vardı, giremedim yine. bir daha almıcam bu netten ya, sürekli sorun. apartmanca kullandığımız için birşey de yapamıyorum. kendimize özel alcam önümüzdeki ay. bu arada ben dün senelik iznimi aldım kızlar. 28 Kasım - 12 Aralık arası yıllık iznimi kullancam. İzmir'e gidip gitmeme konusunda çok kararsızım. ne yapsam bilemedim. eşim olmadan gitmek çok içimden gelmiyor açıkçası, ama annemi de çok özledim.
.
zuzu burnunu slemeycek kadar acıyors hasta oluyorsun dikkatli ol
güle güle canım ne kadar sana çektirmiş olsada allah kavuştursun ailesine. yolu açık olsun
gule gule dilsad
ya kızlar bişey sorcm sizler evlisiniz ya benm düğünüm 23 24 haziranda olck ve adetim 23 haziranda bitcek evlendiğimde ilk geceden hamile kalırmıyım kafama takıldı ya sizden cevap bekliyorum:26:
sabır diliyorum ya.
Regl olucam her ayki gibi çok gerginim yoğun bir gün geçirdim görümcem msnde yazıyor akşama ne yemek var size gelicez
gelde birlikte ypalım dedim yemek yok. olmaz ben sadece yemek yemeye gelirim dedi. o zaman ne olursa onu yersin dedim
domatesli biberli bulgur pilavı yapacaktım sadece onu yapıcam
bide diyoki patates kızart sen temizlicen sanki dedim abime söyliyimde balık alsın görürsün diyo
günaydın kızlar
dün akşam ankamall'a gittik işyerindeki ark. ile eşim geldi aldı bizi
watsons diye bi mağaza var ordan syoss şampuan ve kremi aldım fena diil gibi birde bal özlü saç maskesi aldım bakalım nası olcak.
saçımda çok fazla kırılma oluo maşa ve kurutmadan dolayı sanırım.
neyse sonra göz kalemi falan istioduk onları aldık.
ve geldik bershka'ya gittik ve bir tane deri mont beğendim eşime almıştık kotondan onun bayan versiyonu gibi biz severiz öyle takım giyinmeyi birbirimize uymayı ve montu aldım birlikte giyelim die.
Eşim 8. yıl hediyen olsun dedi tmm dedim
yorucu bi akşamdı 11de geldik yemek yok :26: hemen tavuk sote yaptım azcık yedik.
çamaşırlar vardı beyazlar ve renkliller onlar kurumuş onları katlayıp yerleştirdim epeyde çoktu.
sonra eşim baktım yanaşıokarşılıksız kalamazsdım tabiki vee :92:
sonuç olarak; yorgun ve uykusuzum
zuzuş çok şekersin ya :)) akşama yardıma gelelim sana :)))
zuzucum elfiyle biz aynıyız zaten bende gittim 11de ama çamaşır bulaşık bide yatmadan önce örtü kaymış mı lavabo temiz mi mutfakta bulaşık var mı kontrol edioum manyak gibi
elficim o görümceni yolarım haaa
yarenay eşin olmadan gitmek istememeni anlıoum ama anneni de ne zamandır görmüosun yarısını izmirde geçirebilirsin izninin tabii maddi imkanlarda uygunsa :26:
zuzucum elfiyle biz aynıyız zaten bende gittim 11de ama çamaşır bulaşık bide yatmadan önce örtü kaymış mı lavabo temiz mi mutfakta bulaşık var mı kontrol edioum manyak gibi
demetcim zuzunun da dediği gibi biz elfişin görümcesini yolda görsek boğazlayacak derecedeyizsen daha yeni duyuyorsun gıcıklıklarını kendisinin.
İzmir'e gidersem eşime çok haksızlık olur diye düşünüyorum kızlar. biz Ramazan bayramında gittiğimizde anne ve babası Mardin'deydi, göremedi. şimdi ben gitcem o yine göremicek. ondan kafam karışıyor çok. benim annem zaten Nisan gibi hayırlısıyla ablamın doğumuna gelecek. kafam çok karışık...
ya canım diş etimde kabarmış, tamda sağ tarafımdazor kahvaltı yaptım
marazlıyım bugün....
ya canım diş etimde kabarmış, tamda sağ tarafımdazor kahvaltı yaptım
marazlıyım bugün....
haklısınız galiba ben okudukça sinir oldum elfi kimbilir nasıl dayanıyor.
bu arada elfi valla sende peygamber sabrı var tebrik ediyorum seni ben hiç dayanamam.
İzmir'e gidersem eşime çok haksızlık olur diye düşünüyorum kızlar. biz Ramazan bayramında gittiğimizde anne ve babası Mardin'deydi, göremedi. şimdi ben gitcem o yine göremicek. ondan kafam karışıyor çok. benim annem zaten Nisan gibi hayırlısıyla ablamın doğumuna gelecek. kafam çok karışık...
diş eti rahatsızlıkları C vitamini eksiklerinde kendini gösteriyor. Bol bol meyve tüket bu aralar zuzum
Kızlar bu hafta benim görümce de başımıza dert oldu. Biliyorsunuz anne ve anane yok görümcem bu hafta çarşambadan itibaren evde tek başına yı oynuyor. Bize gel dedik okulu bahane etti; biz de işlerden geçemedik oraya. Dün bir ara facebookta pazar günü arkadaşlarıyla çekildigi resimlerden eklemiş; yanında bir erkek var ama baya samimiler. Akşam eşim saat 9 buçuk gibi aradı evi ev cevap vermedi; bu sefer görümcemi aradı XXX nerdesin diye. Yoldayım abi eve geçiyorum yarın akşam da size gelecem dedi. Tabi eşim baya huylandı yoldayım diyor ama arkadan araç sesi gelmiyor bu kız sessiz bir yerde bana yalan söylüyor diye. Neyse aradan 15 dk geçti evi aradık yine nefes nefese açtı. Sonrasında ben bu gördüğüm fotograflardan bahsettim sen gördün mü diye. Eşim daha da huzursuz olmaya başladı. Kayınvalidem gelsin onunla konuşacak bakalım. Kadın resmen burda bi çocuğunun daha oldugunu unutup ya kocasının peşinden gidiyor yada çalışan büyük kıza 1 haftalığına kalmaya gidiyor. Abi burda ya nasılsa bi şey oldugunda hemen yanında biter...Benim napmam gerekiyor kızlar??
bir derdim var konusu gibi oldu kusura bakmayın
ben artık benden sıkılmayın diye çok şeyi anlatmıyorum. İyice zıvanadan çıkmış. her geldiğinde ortalığı karıştırıp gidiyo. bide dün diyorki bu eve ben ne zaman gelsem kavga oluyor benim yüzümden galiba. artık gelmem dedi bu kaçıncı gelmem deyişi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?