2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yaa ,taksi nekadar yazıyo.....
6 tl yazıyo zuzum

Bide kaçgün kalcak..uzun kalcaksa git canımmm
1 hafta kalıcak en fazla 10 gün ve ben aşağı taşınıcam galiba
barışla ilgilenmem lazım, yemek yapamaz babam, okul gömlekleri, pantolonları ütülnemleşi, çantası hazırlanıyor her akşam
bize alalım onu diyorum, gelmiyor, mecburen ben gitcem.. hafta sonu evimde kalırım ama bu akşam ve pazartesinden itibaren orda olucam..

Son 40 dk
Nek 1 gün daha kalsan birşey olur mu ki?
Annen gittiğinde dönersin evine zaten gerisi hafta sonu.
Çok zorlanırım diyorsan da git artık taksiyle dönersin :26:
dün akşam eşim izin almış bir-kaç saat, annemi görmeden gitmiyim demiş.. birlikte gittik, yemek felan yedik, çay içtik sonra eşim beni eve bırakıp işe geçti.. 11 de geri geldi

Nekkk eşin geç gelecekse önce eşinin fikrini al o da git der herhalde. annenide arama süpriz yap git oraya
öyle yaptım

he canım he, abisi de alır ya ay nasıl sinir oldum kıza yaa

yarenim bence de 1 haftasında izmire git, diğerini eşinle evde geçir..

sdk yarıştırıyo resmen....

canım sen dur daha, biz elfinin görümcesine sinir olma hallerimizi çokdan aştık...artık "görsek boğucaz" derecesindeyiz :)))
dimmi nekk yaren
1 görümcesi, 2 kayınvalidesi ama çibanın başı görümcek tabisi

canım sen dur daha, biz elfinin görümcesine sinir olma hallerimizi çokdan aştık...artık "görsek boğucaz" derecesindeyiz :)))
dimmi nekk yaren
haklısınız galiba öyle düşünmekte:26:

cnm aileni özlediysen ve eğer maddi yönden sarsılmayacaksanız bence gidip görsen ii olur. hem senin için rahatlamış olur çünkü bir ara rüya falan gördün korktun hemde aileni sevindirmiş olursun. tabi karar senin

bu arada günaydın herkese

elficim o görümceni yolarım haaa

yarenay eşin olmadan gitmek istememeni anlıoum ama anneni de ne zamandır görmüosun yarısını izmirde geçirebilirsin izninin tabii maddi imkanlarda uygunsa :26:

zuzucum elfiyle biz aynıyız zaten bende gittim 11de ama çamaşır bulaşık bide yatmadan önce örtü kaymış mı lavabo temiz mi mutfakta bulaşık var mı kontrol edioum manyak gibi

güle güle canım ne kadar sana çektirmiş olsada allah kavuştursun ailesine. yolu açık olsun

gule gule dilsad

tşk kızlarr, gece yine kayınvalidede kaldık ilk günden yalnız bırakmak olmazmış cadıyı

ya kızlar bişey sorcm sizler evlisiniz ya benm düğünüm 23 24 haziranda olck ve adetim 23 haziranda bitcek evlendiğimde ilk geceden hamile kalırmıyım kafama takıldı ya sizden cevap bekliyorum:26:

korunmasız ilişkilerde her zaman bu risk var, korunmayı neden düşünmüyorsunuz ki?

geçmiş olsun canım, inşallah bu dönemi sancısız atlatırsın.
yüzsüz görümce

demetcim zuzunun da dediği gibi biz elfişin görümcesini yolda görsek boğazlayacak derecedeyiz sen daha yeni duyuyorsun gıcıklıklarını kendisinin.

İzmir'e gidersem eşime çok haksızlık olur diye düşünüyorum kızlar. biz Ramazan bayramında gittiğimizde anne ve babası Mardin'deydi, göremedi. şimdi ben gitcem o yine göremicek. ondan kafam karışıyor çok. benim annem zaten Nisan gibi hayırlısıyla ablamın doğumuna gelecek. kafam çok karışık...

zuzuş çok şekersin ya :)) akşama yardıma gelelim sana :)))

olurr, gelinnn :)

zuzucum elfiyle biz aynıyız zaten bende gittim 11de ama çamaşır bulaşık bide yatmadan önce örtü kaymış mı lavabo temiz mi mutfakta bulaşık var mı kontrol edioum manyak gibi

dilek aldıklarını güle güle kullan, çok güzel bi akşam olmuş bence :)

Görümcemle arama mesafe koydum artık gelselerde eşine ayıp olmasın diye bişeyler yapıyorum

Dilek bende yatmadan kontrol ederim. Eşim koltukların yastıklarına dikkat etmez öylece bırakır ben düzeltir öyle yatarım :)))

güle güle mutlu günlerde kullan aldıklarını

haklısınız galiba ben okudukça sinir oldum elfi kimbilir nasıl dayanıyor.

bu arada elfi valla sende peygamber sabrı var tebrik ediyorum seni ben hiç dayanamam.

ya canım diş etimde kabarmış, tamda sağ tarafımda zor kahvaltı yaptım

marazlıyım bugün....

diş eti rahatsızlıkları C vitamini eksiklerinde kendini gösteriyor. Bol bol meyve tüket bu aralar zuzum

Kızlar bu hafta benim görümce de başımıza dert oldu. Biliyorsunuz anne ve anane yok görümcem bu hafta çarşambadan itibaren evde tek başına yı oynuyor. Bize gel dedik okulu bahane etti; biz de işlerden geçemedik oraya. Dün bir ara facebookta pazar günü arkadaşlarıyla çekildigi resimlerden eklemiş; yanında bir erkek var ama baya samimiler. Akşam eşim saat 9 buçuk gibi aradı evi ev cevap vermedi; bu sefer görümcemi aradı XXX nerdesin diye. Yoldayım abi eve geçiyorum yarın akşam da size gelecem dedi. Tabi eşim baya huylandı yoldayım diyor ama arkadan araç sesi gelmiyor bu kız sessiz bir yerde bana yalan söylüyor diye. Neyse aradan 15 dk geçti evi aradık yine nefes nefese açtı. Sonrasında ben bu gördüğüm fotograflardan bahsettim sen gördün mü diye. Eşim daha da huzursuz olmaya başladı. Kayınvalidem gelsin onunla konuşacak bakalım. Kadın resmen burda bi çocuğunun daha oldugunu unutup ya kocasının peşinden gidiyor yada çalışan büyük kıza 1 haftalığına kalmaya gidiyor. Abi burda ya nasılsa bi şey oldugunda hemen yanında biter...Benim napmam gerekiyor kızlar??

bir derdim var konusu gibi oldu kusura bakmayın

haklısınız galiba ben okudukça sinir oldum elfi kimbilir nasıl dayanıyor.

bu arada elfi valla sende peygamber sabrı var tebrik ediyorum seni ben hiç dayanamam.

ben artık benden sıkılmayın diye çok şeyi anlatmıyorum. İyice zıvanadan çıkmış. her geldiğinde ortalığı karıştırıp gidiyo. bide dün diyorki bu eve ben ne zaman gelsem kavga oluyor benim yüzümden galiba. artık gelmem dedi bu kaçıncı gelmem deyişi bilmiyorum

yarenay nisana daha epey var.
aslında bizler ne söylersek söyleyelim olmaz yani yaşayan durumları bilen sizsiniz.
Eşinle konuşup karar vermek en iyisi o ne dio?

be saaa ne dedim gulümmm....3 güncük git gör ,fazla kalma eşine haksızlık olurr...ama kendinede haksızlık etme...

ama bence en iyisi eşine sor, direk sorma da bi ağzını ara bakim ne düşünüyo

cnm senin pek yapabileceğin bir şey yok bunu kayınvalidenin dşünmesi gerekiyor aslında. ama fotoğrafları eşine söylemekle ii etmişsin.

bide unutmadan yazayım :))

araba noldu

nekkk canım Allah kavuştursun, bugünmü gidicekti yoksa dünmü çıkıcaktı yola :44: zor olcak ama napcan 1 hafta idare etceksizni..bikaç gün kaçır kendi evinize kardeşini :))) yarım orda yarım sizde geçer gider 10 gün

aptal yaa!

sinemin çay yazısındaki
görümce kaşık tamda bu işte arada bi gelir karıştırır gider diodu yaa
ama bu arada bi diil her zaman karıştırıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…