2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hadi yarenay geçmiş olsun bir şey olmamasına sevindim

nek, sirken Allah size sabır versin ya. evin dışından bir kişinin sorumluluğunu almak çok zor. sizin evlerde kalmayınca insan sürekli huzursuz olur. emanet sonuçta.
ben kardeşim için herşeye katlanırım yarenim ama evet zor ..
laptopumu aşağı indireyim bari, 1 hafta oyalansın alar o şimdi annemin arkasından

ay ben de istiyorum kestane, ama sobada pişecek.. soba nerden bulurum kii

zuzuuuum ev batsa da o yılbaşılar en güzel oluyo yaaaaa, arkadaşlarla olmak çok daha eğlenceli ailelerle biraz sıkıcı oluyo ama keşkem çocukları analarına velan bıraksalar uykuları gelir mızmız olur onlar şimdi ve ev batacağından daha çok batar

evet öle yap, hatta bir iki kıyafetini koy oraya, orda kalcağın gecenin sabahında giyersin
ev kıyafetlerim var da birde iş kıyafeti götüreyim evet bu da iyi fikir
...
kızlar yaaa bi adam geldi, bizim çok eski çalışanımızmış..yanisi çalışan değil de adam kamyoncu, bizim şirketten mal taşımış Trabzona..
şimdi kaza yapmış, belli zaten özür kalmış biraz hareketlerinde, başında da izi var beyin ameliyatı olmuş..
kızı hastanedeymiş, 180 tl eksikmiş parayı denkleştirmiş onu istedi..ama vermediler gönderdiler..
okadar içim acıdı ki, tüm gün aklımdan çıkmaz şimdi.. benim olsa o an veriridim yani o parayı :26: :26:

Son düzenleme:

evet canım çok eğlenicez o kesin , salona masa açcaz herkes bişeyler yapıcak...koyucaz masaya ,servis tabaklarınıda koyucaz kim ne istiyosa alsın..

benim korkum çocuklar zaten :) yiyip içerken dikkat etmiyorlar, bide ikisi aynı yaşta daha küçük okula gitmiyolar hoppalalar ,biraraya gelince hem çok kavga ediyolar hemde çok azıyolar ne yastık kalıyo, ne koltuk kalıyo..çıkıyolar tepelerine falan böle işte napimm gözüm görmücek artık ogün :) küçük odaya kapatayım ben onları,koltuktan başka bişey yok :)))

alacağımı vardı adamın şirketten ....

ve koskoca şirket 180 tl veremedi ölemi...insanlık ölmüş resmen

evet evet kapat onları bi odaya, coşup yorulur, erken uyur onlar zaten.. evden gelirken bir-kaç oyuncak getirsinler oyalanırlar

alacağımı vardı adamın şirketten ....

ve koskoca şirket 180 tl veremedi ölemi...insanlık ölmüş resmen
ıhh yok alacağı yoktu da işte yardım istemeye gelmiş.. patron çinde belki o olsaydı verirdi, ay bilmiyorum :26:

haklısınız galiba ben okudukça sinir oldum elfi kimbilir nasıl dayanıyor.

bu arada elfi valla sende peygamber sabrı var tebrik ediyorum seni ben hiç dayanamam.

şahsen ben dayanamıyorum,söylüyorum. mesela gece orda kaldık ya 3 te kaldırdım adamı kalk konuşacaz dedim

canım bence eşine çıtlatman ii olmuş, abisi bilsin abisi halletsin bosver.

çok sevindim canım ucuz atlatmışsınız. pahalıya mal olmamıştır. gidersen akla gelmeyip harcanan bi sürü para oluyor. ama sen bilirsin ve nasip tabii

ayyy içim acıdı yaa. (((

zuzum seni tebrik ediyorum büyük cesaret doğrusu; çocuklu bir yılbaşı misafiri. sen o çocukların ilgisini çekecek birkaç oyuncak ayarla. Odayı onlara ayırma fikri de güzel... umarım yılbaşı eğlenceniz güzel geçer.

diloş bu arada hayırlı teskereler kaynına canım, unuttum galiba söylemeyi.

İzmir konusunu ilk eşim açtı zaten. değişiklik olur senin için falan dedi, hatta ve hatta salsa gecesine gitmem için bile izin verdi ben şok tabii. burda çok bunladığımı biliyor. yaşıtım arkadaşım da yok ya, ondan içinden gelmiş. ama işte benim içim rahat etmiyor. e bir de maddiyat var işin ucunda. oraya harcayacağım 500 tl'yi kenara atmak çok daha mantıklı.

dilsad ben de söylemeyi unutmuşum kayınbiraderine hayırlı teskereler sağlıkla askerliğini yapar akıllanır gelir.

benm bi sandık oyuncağım var. ii oluyor evde oyuncak olması, gelen çocuk oyalanıyor baya bi. kendi bebişliğimden çoğu oyuncak birazda sevgiliyken kocişin bana aldıkları :)))

tşk ederim canım

benm bi sandık oyuncağım var. ii oluyor evde oyuncak olması, gelen çocuk oyalanıyor baya bi. kendi bebişliğimden çoğu oyuncak birazda sevgiliyken kocişin bana aldıkları :)))

tşk ederim canım

ne güzel; çocukluğumdan kalma hiç oyuncağım yok çocuğumun oynayabilceği. Bize bi çocuk gelse sadece kuzu şeklinde kalemliğim var bir de jenga :)) Aslında ufak tefek şeyler hazır bulundurmakta fayda var. Bir de evime gelen en küçük misafirim şimdiye kadar 9 yaşındaki kuzenim oldu.

benm yeğenim 2,5 yaşında olduğu için en başta o geldiğinde lazım oluyor,yerini biliyor gidip kendi alıp geliyor, burda kalır mısın oğlum diyorum, şizin beşik yok diyo :)))
yaa bana o kadar çok çocuklu misafir geliyo ki yoruyor beni.

ben yemeğe çıkıyorum kızlar, bugün anniş çağırdı özel menü yapmış bana :) afiyet olsun hepinize.

ayy kızlar yılbaşına daha çok var ama..yılbaşında arkdaşlarla bizim evde toplanıcaz...10 kişi ve üzeri olucak büyük ihtimal ,ama 10 garanti..bide çocukları.....
evim güzel evim batıcak

çocuklar mı
yaa tam bi facia benim için ama oyuncak uygun bi oda erkenden de uyurlarsa sorun yok gibi

yaa şu hayaller düşünceler istekler bölümüne maliyet dahil olunca sinir oluoum

pek durdukları yerde durmuyolar ama napayım,eğlenmeme bakıcam artık... inş canım

yaa zuzunun yılbaşı partisinde çocuklara facia dedim ama
şunu da günün fotoğrafı seçtim çok tatlı yaa
Allah hepimize nasip etsin

ay kız böle olsalar neyse :))) yedir mamasını uyusun :))

dilşad bende okudum okudum yazamadım, hayırlı teskereler Allah kavuştursun...kaynının erkek arkisinden çok kız arkisi var demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…