bizim arabada birşey yokmuş çok şükür kızlar. akünün suyu bitmiş, onu takviye edip getirmiş usta. dalga geçti bizimle, siz kullanmayı bilmiyorsunuz diye
İzmir konusunda maddiyat konusunu hiç düşünmedim. şimdi baktım da git gel bilet ortalama 250 tl. tutuyor. e bi de İzmir'e gidince alışveriş falan yapsam, en az 500'e patlar bana. yok ya çok fazla. gitmeyim en iyisi ben. hem maddi, hem manevi olarak huzurlu olmıcam orda.
ben kardeşim için herşeye katlanırım yarenim ama evet zor ..nek, sirken Allah size sabır versin ya. evin dışından bir kişinin sorumluluğunu almak çok zor. sizin evlerde kalmayınca insan sürekli huzursuz olur. emanet sonuçta.
ay ben de istiyorum kestane, ama sobada pişecek.. soba nerden bulurum kiiyarenim yaaa neyşin var bu soğuklarda, otur evinde boşver
ben kestane istiyorummmm, geçen fırında yaptım ama tv dalmışım unuttum bayaa kızarmışlar kıtır kıtır olmuş, sertleşmiş çok kalınca...yiyemedim :'(
ayy kızlar yılbaşına daha çok var ama..yılbaşında arkdaşlarla bizim evde toplanıcaz...10 kişi ve üzeri olucak büyük ihtimal ,ama 10 garanti..bide çocukları.....
evim güzel evimbatıcak
ev kıyafetlerim var da birde iş kıyafeti götüreyim evet
evet öle yap, hatta bir iki kıyafetini koy oraya, orda kalcağın gecenin sabahında giyersin
zuzuuuum ev batsa da o yılbaşılar en güzel oluyo yaaaaa, arkadaşlarla olmak çok daha eğlenceli ailelerle biraz sıkıcı oluyo ama keşkem çocukları analarına velan bıraksalaruykuları gelir mızmız olur onlar şimdi ve ev batacağından daha çok batar
ev kıyafetlerim var da birde iş kıyafeti götüreyim evetbu da iyi fikir
...
kızlar yaaa bi adam geldi, bizim çok eski çalışanımızmış..yanisi çalışan değil de adam kamyoncu, bizim şirketten mal taşımış Trabzona..
şimdi kaza yapmış, belli zaten özür kalmış biraz hareketlerinde, başında da izi var beyin ameliyatı olmuş..
kızı hastanedeymiş, 180 tl eksikmiş parayı denkleştirmiş onu istedi..ama vermediler gönderdiler..
okadar içim acıdı ki, tüm gün aklımdan çıkmaz şimdi.. benim olsa o an veriridim yani o parayı :26::26:
evet evet kapat onları bi odaya, coşup yorulur, erken uyur onlar zaten.. evden gelirken bir-kaç oyuncak getirsinler oyalanırlarevet canım çok eğlenicez o kesin , salona masa açcaz herkes bişeyler yapıcak...koyucaz masaya ,servis tabaklarınıda koyucaz kim ne istiyosa alsın..
benim korkum çocuklar zaten :) yiyip içerken dikkat etmiyorlar, bide ikisi aynı yaşta daha küçük okula gitmiyolar hoppalalar ,biraraya gelince hem çok kavga ediyolar hemde çok azıyolarne yastık kalıyo, ne koltuk kalıyo..çıkıyolar tepelerine falan böle işte napimm gözüm görmücek artık ogün :) küçük odaya kapatayım ben onları,koltuktan başka bişey yok :)))
ıhh yok alacağı yoktu da işte yardım istemeye gelmiş.. patron çinde belki o olsaydı verirdi, ay bilmiyorum :26:alacağımı vardı adamın şirketten ....
ve koskoca şirket 180 tl veremedi ölemi...insanlık ölmüş resmen
haklısınız galiba ben okudukça sinir oldum elfi kimbilir nasıl dayanıyor.
bu arada elfi valla sende peygamber sabrı var tebrik ediyorum seni ben hiç dayanamam.
diş eti rahatsızlıkları C vitamini eksiklerinde kendini gösteriyor. Bol bol meyve tüket bu aralar zuzum
Kızlar bu hafta benim görümce de başımıza dert oldu. Biliyorsunuz anne ve anane yok görümcem bu hafta çarşambadan itibaren evde tek başına yı oynuyor. Bize gel dedik okulu bahane etti; biz de işlerden geçemedik oraya. Dün bir ara facebookta pazar günü arkadaşlarıyla çekildigi resimlerden eklemiş; yanında bir erkek var ama baya samimiler. Akşam eşim saat 9 buçuk gibi aradı evi ev cevap vermedi; bu sefer görümcemi aradı XXX nerdesin diye. Yoldayım abi eve geçiyorum yarın akşam da size gelecem dedi. Tabi eşim baya huylandı yoldayım diyor ama arkadan araç sesi gelmiyor bu kız sessiz bir yerde bana yalan söylüyor diye. Neyse aradan 15 dk geçti evi aradık yine nefes nefese açtı. Sonrasında ben bu gördüğüm fotograflardan bahsettim sen gördün mü diye. Eşim daha da huzursuz olmaya başladı. Kayınvalidem gelsin onunla konuşacak bakalım. Kadın resmen burda bi çocuğunun daha oldugunu unutup ya kocasının peşinden gidiyor yada çalışan büyük kıza 1 haftalığına kalmaya gidiyor. Abi burda ya nasılsa bi şey oldugunda hemen yanında biter...Benim napmam gerekiyor kızlar??
bir derdim var konusu gibi oldu kusura bakmayın
çok sevindim canım ucuz atlatmışsınız. pahalıya mal olmamıştır. gidersen akla gelmeyip harcanan bi sürü para oluyor. ama sen bilirsin ve nasip tabiibizim arabada birşey yokmuş çok şükür kızlar. akünün suyu bitmiş, onu takviye edip getirmiş usta. dalga geçti bizimle, siz kullanmayı bilmiyorsunuz diye
İzmir konusunda maddiyat konusunu hiç düşünmedim. şimdi baktım da git gel bilet ortalama 250 tl. tutuyor. e bi de İzmir'e gidince alışveriş falan yapsam, en az 500'e patlar bana. yok ya çok fazla. gitmeyim en iyisi ben. hem maddi, hem manevi olarak huzurlu olmıcam orda.
ev kıyafetlerim var da birde iş kıyafeti götüreyim evetbu da iyi fikir
...
kızlar yaaa bi adam geldi, bizim çok eski çalışanımızmış..yanisi çalışan değil de adam kamyoncu, bizim şirketten mal taşımış Trabzona..
şimdi kaza yapmış, belli zaten özür kalmış biraz hareketlerinde, başında da izi var beyin ameliyatı olmuş..
kızı hastanedeymiş, 180 tl eksikmiş parayı denkleştirmiş onu istedi..ama vermediler gönderdiler..
okadar içim acıdı ki, tüm gün aklımdan çıkmaz şimdi.. benim olsa o an veriridim yani o parayı :26::26:
zuzum seni tebrik ediyorum büyük cesaret doğrusu; çocuklu bir yılbaşı misafiri. sen o çocukların ilgisini çekecek birkaç oyuncak ayarla. Odayı onlara ayırma fikri de güzel... umarım yılbaşı eğlenceniz güzel geçer.
diloş bu arada hayırlı teskereler kaynına canım, unuttum galiba söylemeyi.
İzmir konusunu ilk eşim açtı zaten. değişiklik olur senin için falan dedi, hatta ve hatta salsa gecesine gitmem için bile izin verdiben şok tabii. burda çok bunladığımı biliyor. yaşıtım arkadaşım da yok ya, ondan içinden gelmiş. ama işte benim içim rahat etmiyor. e bir de maddiyat var işin ucunda. oraya harcayacağım 500 tl'yi kenara atmak çok daha mantıklı.
dilsad ben de söylemeyi unutmuşum kayınbiraderine hayırlı teskereler sağlıkla askerliğini yapar akıllanır gelir.
benm bi sandık oyuncağım var. ii oluyor evde oyuncak olması, gelen çocuk oyalanıyor baya bi. kendi bebişliğimden çoğu oyuncak birazda sevgiliyken kocişin bana aldıkları :)))
tşk ederim canım
ne güzel; çocukluğumdan kalma hiç oyuncağım yok çocuğumun oynayabilceği. Bize bi çocuk gelse sadece kuzu şeklinde kalemliğim var bir de jenga :)) Aslında ufak tefek şeyler hazır bulundurmakta fayda var. Bir de evime gelen en küçük misafirim şimdiye kadar 9 yaşındaki kuzenim oldu.
ayy kızlar yılbaşına daha çok var ama..yılbaşında arkdaşlarla bizim evde toplanıcaz...10 kişi ve üzeri olucak büyük ihtimal ,ama 10 garanti..bide çocukları.....
evim güzel evimbatıcak
İzmir konusunu ilk eşim açtı zaten. değişiklik olur senin için falan dedi, hatta ve hatta salsa gecesine gitmem için bile izin verdiben şok tabii. burda çok bunladığımı biliyor. yaşıtım arkadaşım da yok ya, ondan içinden gelmiş. ama işte benim içim rahat etmiyor. e bir de maddiyat var işin ucunda. oraya harcayacağım 500 tl'yi kenara atmak çok daha mantıklı.
yaa şu hayaller düşünceler istekler bölümüne maliyet dahil olunca sinir oluoum
zuzum seni tebrik ediyorum büyük cesaret doğrusu; çocuklu bir yılbaşı misafiri. sen o çocukların ilgisini çekecek birkaç oyuncak ayarla. Odayı onlara ayırma fikri de güzel... umarım yılbaşı eğlenceniz güzel geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?