2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bu nasıl test yaa bilsem başlamiycaktım 40 soru sıkıldım
Mücadele dolu
Kolay bir hayatınız olmayacak gibi görünüyor. Ama siz zaten hiçbir şeyi kolay yoldan elde etmeyi amaçlamıyorsunuz. Haksızlıklara tahammül edemiyor, onlara karşı sesinizi yükseltmekten kaçınmıyorsunuz. Başkalarının imkansız olduğunu düşündüğünüz hayalleriniz var. Ve bir hedef ne kadar uzaksa siz ona o kadar bağlanıyorsunuz. Elinizdekilerin kıymetini biliyor ama çıtayı hep daha yükseklere koyuyorsunuz. Bu nedenle hayatınız mücadeleyle geçecek.

üstteki uzunsa başlamim hiç kaç soru?

kızlarrr oğluşa isim bulalım hadiiii
ben yusuf sadra yı beğeniyorum ama eşim beğenmiyor, isim bulamıyorum napcam ben

Athena
Zekanızla dikkatleri üzerinize çekiyorsunuz. Sizi özel yapan stratejik düşünmedeki yeteneğiniz. Verdiğiniz her karar, kendinizi daha donanımlı bir insan yapmak üzerine. Sanata karşı iyi bir beğeni anlayışınız var. Bazen bu donanımlı, zeki ve kendinize güvenen tavırlarla özellikle karşı cinsi korkuttuğunuzu bilmenizde fayda var. Tek başınıza ayakta durmaktan ve yalnız kalmaktan çok hoşlanıyorsunuz ama arada bir kendinize neden diye soruyorsanız, cevabı bu.

off çok sıkılıyorum, biraz kitap okuyayım,
dün bittirdiğim kitap da sıktı birazcık Bourbon Hanedanı felan ama yarım bırakmadımm.. yenisine başliyım bari

kızlarrr oğluşa isim bulalım hadiiii
ben yusuf sadra yı beğeniyorum ama eşim beğenmiyor, isim bulamıyorum napcam ben

yaa dilşad üzgünüm ama eşinin tarafındayım bende beğenmedim.
ayrıca kesin 2 isim mi olcak.

ben bu konuda kararsız kalıoum benim yeğeniminde iki ismi var kız tarafı birini söylüo erkek tarafı birini okulda da birisi mutlaka kullanılmayacak bu yüzden 2 isim için ben kendi adıma kararsızım.

ve ayrıca nedense 4 harfli erkek isimleri hep daha şık gelmiştir bana :44:

Mert
Ulaş
Ufuk
Mert
Bora
Adar

bende bunları sevioum yaa
ama eşim oğlumuz olursa ATEŞ koyacakmış Allah kısmet ederse

ayrıca evde çalışmalar yapıooo

Ateşşşş gel oğlummm diye görseniz çok komik yaa

ben de tek isim taraftarıyım :)))

yusuf sadra yusuf yüzlü demek olduğu için 2 li. ille iki isim olsun demiyorum güzel olsun içimize sinsin ama bulamıyorum peki utku nasıl? eşim aybars olabilir dio?

Mert
Ulaş
Ufuk
Mert
Bora
Adar

bende bunları sevioum yaa
ama eşim oğlumuz olursa ATEŞ koyacakmış Allah kısmet ederse
Mert güzel isim :) Benim iki arkadaşımın da oğluşlarının isimleri Mert
yoksa ben de düşünürdüm yani
adar hiç hoş gelmedi kulağıma da dilime de
Ateş olan çocuklar çok hiperaktif ve çok yaramaz oluyomuş

yusuf sadra yusuf yüzlü demek olduğu için 2 li. ille iki isim olsun demiyorum güzel olsun içimize sinsin ama bulamıyorum peki utku nasıl? eşim aybars olabilir dio?
Utku da çok basınçlı böyle, hıçkırık tutmuş seni de utku utku dermişsin gibi geliyo bana
aybarsı hiç hiç sevmiyorum, annemin alt kat komşusunun oğlu, nasıll itici bi ergen ondan kaynaklanıyor galiba
ay ömer ismini bnde istyorumys boşver korayıı
dimmi, sıcacık, masum, hem ağır

ömer de benm teyzemin torunu
off kız ismi bulmak bin kat kolay hiç bi erkek ismi aa işte bu dedirtmiyor
yekta
alper
aras
arda
aykut
kerem
kutay
kutsi
kürşad
mehmet

isimlerin anlamlarının da güzel olmasına bakıyorum bunlar anlamı gzel olanlardan

ya bende çok seviyorum aşkım eğer ebbeğimiz olursa ömer koyalım diyorum yok diyo bende kıs olursa sen koy dedim

yekta, kürşat, kutsi koyma sakın çocuğun ismini diloş yaa :26:
kerem, aras, arda güzel

ya bende çok seviyorum aşkım eğer ebbeğimiz olursa ömer koyalım diyorum yok diyo bende kıs olursa sen koy dedim
Allah hayırlı zamanda versin herkese
baturalp
duha
erva
kayra
soy ismimiz kaya olduğu için son 3 ü uyumlu oluyor
duha nasıl bir isimdir :26: duha diye seslenmek acaip geldi
bunlar da hoşuma gitmedi hiç benim.. zevkler ve renkler tartışılmaz tabisi

batuhan ismi benim favorim
batuhan hoş evet :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…