- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
amaaan ne zor işmiş bu yaaa.
yazdım kağıtlara katladım iş çıkışı kocişe gideyim çeksin bi tane bakalım ne çıkacak ama bu ölesine tabii.
evet canım daha erken, bak bol son anda Doğa koydu bebikinin ismini.. benim arkadaşım 2 hafta sonra doğum yapıcak hala isim yok ortada :))evet canım bilinen bi çok ismin aslında yanlış anlamlarla kullanıldığını okumuştum. mesela ecrin Allahın hediyesi die biliyoruz ama değilmiş...... gibi gibi...... bu yüzden çok kafam karışıyor. ablam da bi anda aklına gelecek öle düşünüp durma dedi biraz önce.
evet canım daha erken, bak bol son anda Doğa koydu bebikinin ismini.. benim arkadaşım 2 hafta sonra doğum yapıcak hala isim yok ortada :))
Bulursun içine sinen isim, sağlıkla gelsin de meleğiniz :)))
mali müşavir geldi saat 11 de bu saate kadar kavga ediyoruz bi kayıt var ben benimki doğru diyorum o yanlış diyor çözümde bulamadım ben ona bakmaya devam edicem sonra gelir geçmişi okurum
kolay gelsin canım ....
Batuhan ı bende seviyorum
ama sık görüştüğümüz biri var oğlunun adı iki isimmiş ben diğerini biliyodum sadece, yazın öğrendimki batu x miş adı((
bende yakın çevremde aynı isim istemiyorummm
eşimde daha önce sölemiştim, nekk hatırlarsın belkim böle ağır abi ismi istiyo :) ağzı doldurcakmış misal :barbaros
hatırlıyorumkolay gelsin canım ....
Batuhan ı bende seviyorum
ama sık görüştüğümüz biri var oğlunun adı iki isimmiş ben diğerini biliyodum sadece, yazın öğrendimki batu x miş adı((
bende yakın çevremde aynı isim istemiyorummm
eşimde daha önce sölemiştim, nekk hatırlarsın belkim böle ağır abi ismi istiyo :) ağzı doldurcakmış misal :barbaros
ay yuşa da çok tuhaff :26:" duha" ne yaa,, yuha der gibi
Benim kuzenim oğluna "yuşa" ismini koyduydu..ne tuhaf dimmi
zuzum 20 dk çok, 10 dk kaynat yeter bence tadı da gitmesin hepten :44:Neysem kaçam şimdi, şu kuru fasulyeyi söleyin bana yaa(
geceden koymadım,haşlamada yok...gidince bi 20 dk kaynatsam düdüklüde gazı gitse, sonra salçalasam nolurrr
Neysem kaçam şimdi, şu kuru fasulyeyi söleyin bana yaa(
geceden koymadım,haşlamada yok...gidince bi 20 dk kaynatsam düdüklüde gazı gitse, sonra salçalasam nolurrr
Mert
Ulaş
Ufuk
Mert
Bora
Adar
bende bunları sevioum yaa
ama eşim oğlumuz olursa ATEŞ koyacakmış Allah kısmet ederse
ömer de benm teyzemin torunu
off kız ismi bulmak bin kat kolay hiç bi erkek ismi aa işte bu dedirtmiyor
yekta
alper
aras
arda
aykut
kerem
kutay
kutsi
kürşad
mehmet
isimlerin anlamlarının da güzel olmasına bakıyorum bunlar anlamı gzel olanlardan
ben de ısrarla isimde Ğ sevmiyorum :)))adar hiç hoş gelmedi kulağıma ya. Ateş benim de şimdiye kadar aklımda en net olan erkek ismiydi. ama Kur'an-ı Kerim'in Türkçesini okuyunca anında vazgeçtim. ateş ve cehennem hep yan yana kullanılıyordu. o yüzden vazgeçtik o isimden.
kürşad ve alper ismini severim ben de. Ben Oğuz Kağan düşünüyorum şimdi. ama hep birlikte kullanılması kaydıyla. yani bazıları birini, bazıları diğerini kullanmasın istiyorum. olur mu biliyorum ama:44::44:
ya bende oğlum olursa kaya koysam dioum kızlık soyadım :44:baturalp
duha
erva
kayra
soy ismimiz kaya olduğu için son 3 ü uyumlu oluyor
ağzı doldurcakmış misal :barbaros
ama mesela buĞra çok güzel.ben de ısrarla isimde Ğ sevmiyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?