2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Dün kimse konuşmuyordu bugünde kimse susmamış :))

Zuzum yılbaşında allah kolaylık versin sana. yeni yıla nasıl girersen öyle geçer derlerya 2012 senin için bol misafirli bol çocuklu bi sene olacak galiba :)))))))

Testler çözülmüş ohh maşallah :))

isimlerde konuşulmuş ben seçemedim ya o kadar çok isim varki :))) tek isimden yanayım ama eşimde erkek olursa babasının adını istiyor babasının adı Muhammed Cengiz iki isimli yani. Ama cengiz diye sesleniliyormuş cengiz + başka isim mi olsa acaba diyorum bazen ama aslında hiç istemiyorum cengizi

ayyy aynı benm kocişşş hamileliğimin başından beri barbaros diyordu zor vazgeçirdik kızıl sakal demek kulağa bile hoş gelmiyo anlamını geçsem de.

hatırlıyorum

ay yuşa da çok tuhaff :26:

zuzum 20 dk çok, 10 dk kaynat yeter bence tadı da gitmesin hepten :44:
ohh 5 te çıkıyosun süper, iyi akşamlar sana canım

evet yumuşak gibi geliyo yuşa :)))

nekimm 10 dk kaynattım zaten çok tuhafki 10 dk sonra birden dumanlar fazla fazla ve gürültüyle dışarı attı :18:kapadım hemen...yani test ettim onayladım 10 dk yetermiş

istersen konserve al canım, hemen pişmez belki her fasulye bir olmuyor

ben kons. sevmiyorum yaaa

ayy elfimmm yok ben almayımmm :)))) bütün yıl okadar kalabalık çocuklu falan :)))

gidim fasulyemi pişirim artık, sucuklu istedi eşim....

pirinç de ısladım ,pilavımıda yapayım

brokolide haşlanıyo şuan

gidim fasulyemi pişirim artık, sucuklu istedi eşim....

pirinç de ısladım ,pilavımıda yapayım

brokolide haşlanıyo şuan

zuzu pial yaparken şehriye ile pirinci kavururken tuzu atıyoruz ya yanında 1 kesme de şeker atınca pilav daha güzel oluyor. Kayınvalidemden gördüm denedim gerçekten pilavlarım ertesi güne kalsa dahi taze gibi duruyor

Bende duymuştum tane tane yapıyor pilavı. Eskiden atardım şeker ne zamandır atmıyorum :)

evet bende duydum, bide limon sıkıyolar..parlaklık veriyomuş pirince...

şekeri taze fasulyeye de atıyolarr

yaaa ne pişmez kuruymuş.. 10 dk kaynadı düdüklüde ama pişmemiş tencereye boşalttım (çünkü gene duman attırdı ) bi 15-20 dk orda kaynadı...genede kimisi tam yumuşamamış, 2 çeşitdi galiba fasulye.....

brokolimde bozulmuş yaaa haşladım ne güzel limonladım z.yağladım ımhhh, ama bi aldım ağzıma geri çıkardım bidaa ( çok kötü olmuş tadı, 10 gün olmuştur dolapta kalalı (

Selam kızlarrr.
Gündüz bi ara okudum yazayım dedim ekran öyle kalakalmış acil sınav hazırlamamız gerekti. Hiç de keyfim yoktu bugün, gündüz regl oldum karnım ağrıdı biraz, allahtan 10.30dan 15.30a kadar dersim yoktu o arada masaya kafamı koydum biraz ağrı kesici falan da aldım iyi geldi.
çekil bakimm ne ısırması onu yumuşak yumuşak öpmen lazım
bende petrol yeşili giydim şu günün rengi bi tutmuo zaten bende :26:
bugün ben de petrol yeşili giydimmmmmm :) bence günün rengi petrol yeşiliymiş bugün
tşk ettim kızlar amin
kız arkadaşı sürüsüyle. :))) teli bize bıraktı ya ooo ne msjlar var. :))) kankası bi kızla çıkacaksa soruyomuş sen bunla çıktın mı ona göre çıkacam die :)
yok artıkkkk kaynın çok fenaymış haa senin
allah kavuştursun cnm bu arada
bence de Dileğin kocasına benzerse o erkek çocuk, hele bi de Ateş olursa adı, onu kimse durduramaz bence

evet yaa çok konuşulmuş dimmi bugün. eski formuna dönüyor heralde topic :))

erkek isimlerinde ben Ege, Can, Kaan, Toprak isimlerini beğeniyorum. Arda ve Kerem de güzel bence Dilşad.

günaydın kızlar, bugün çok neşeliyimmmm... 2 hafta tatile çıkacak olmanın verdiği neşe sanırım hoş o kadar süre evde tek başıma nasıl geçiririm bilmiyorum ama yine de düşünmesi bile güzel

Günaydın Kızlarrr

2 hafta evde olsam keşke bende. dışarı adım atmasam uyusam bol bol :))))

Günaydın herkese bugün cumartesiiii.. :))
Yarencim ohh ne güzel 2 hafta tatilin tadını çıkar. Ben 1 güne bile ne kadan seviniyorum

bence de Dileğin kocasına benzerse o erkek çocuk, hele bi de Ateş olursa adı, onu kimse durduramaz bence
evet yaa çok konuşulmuş dimmi bugün. eski formuna dönüyor heralde topic :))
yaa evet ben o zaman kesin kafayı yerim ikisine hayatta yetişemem
ayyyyyy ne kadar güzel ben bol bol dinlenir gezer temizlik yapardım ama maalesef
benim yılım nisanda doluo ve haziranda bi izin kullanmam lazım bide tatil için sonra.
Ya ben yazınca aklıma geldi sen neden şimdi kullandın :44:
2 hafta evde olsam keşke bende. dışarı adım atmasam uyusam bol bol :))))
boll bol uyusam kısmını her sabah söylüoum ve pazar günü uyucam dioum ama yok her pazar 9 bilemedin 10 kalkıoum eşim bu sabah dio ki akşam sıcak güzel bi banyo yap yarın 12ye kadar yatarsın pamuk gibi dio
Günaydın herkese bugün cumartesiiii.. :))
Yarencim ohh ne güzel 2 hafta tatilin tadını çıkar. Ben 1 güne bile ne kadan seviniyorum
evet bugün cumartesi ben bugün anladım ki pztden çok cmt sendromu yaşıoum galiba. Biz ark. ile dönüşümlü çalışıouz yaa onada alışmışım tek başıma gün geçmio bi de akşam 7ye kadar topikte boş oluo yazın patron gelmezdi yine daha iyiydi şimdi oda sabahtan akşama kadar burda

ama bu hafta iyice anladım ki zaman çooookk hızlı geçio hemde çok. Bi çok şeye yetişemioum yapamıoum hayatı biraz yarım yaşıoum galiba...

Öyle düşünme, zaman hemen geçiyor dediğin gibi kimse 4 dörtlük istediğini yapamıyor ki dilo...
Geçenlerde bende patlak vermiştim kriz geçirip aynen dediğin gibi hiçbirşeye yetişemiyorum hiçbirşey yapamıyorum gibi hissediyorum demiştim.
Hayat bu zaten birşeylerin peşinde koşup, mücadele ederken kendinden ödün vermek....
Biz çok büyük mutluluklar bekliyoruz hayattan ama hayat ufak mutluluklardan ibaret aslında. Sevdiğinin sana aldığı bir çiçek bile seni güldürüyorsa o dur mutluluk bence. Allaha şükür sevdiklerimiz yanımızda.

canım tabiki Allah'a şükür. Hep dioum bi çok insandan daha iyi durumdayız die.
ama dönüp bakıoum bazen yeni evlendik sayılır hepimizin 1- 1,5 yıl falan oldu işte. Borçlar düzenlemeler derken...
Yani bakıoum extra hiç bişi yok. Çalışıouz ama hayatta yaşayabilmek için hayatı yaşamak için diil.
Bi kaç kıyafet yiyeceklerimiz fatura ödemeleri bitti işte.
Bazen bi hafta sonu kaçamağı bazen 1 gece dışarda eğlence ya anlıosundur sen beni.
hıı bunları hiç mi yapmıouz yapıouz ama ama aslında buraya vereceğimiz parayla kartı kapatsak borç bitsinde herşey yapılır.
1 yılı böyle geçirdim bak bitti peki borçlar bitio mu hayırrr

Dün regl günümdü geçti bugünde bişey yok. ama karnım ağrıyor. bu aralar çok stres yaptım hem işte hem evde. ondan kaynaklanıyor galiba

iş çıkışı teyzeyide alıp bakırköy meydana gideyim biraz zaman geçireyim her cumartesi aynı temizlik temizlik. zaten teyzede yardım ediyor. tabi görümcem teyzem bize gelicekti niye karar değiştirdi dedi. akşam gelecekmiş dedim bozuldu şimdi arar öğlen gelmesi için ısrar eder. ben ondan önce arayayım dimi :)))

Dün regl günümdü geçti bugünde bişey yok. ama karnım ağrıyor. bu aralar çok stres yaptım hem işte hem evde. ondan kaynaklanıyor galiba
benim de bugün regl tarihim, ama gelecek gibi değil..
senin olayın başka gerçi, elfim test al pazar günü yap.. hakkınızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…