- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
benim de bugün regl tarihim, ama gelecek gibi değil..
senin olayın başka gerçi, elfim test al pazar günü yap.. hakkınızda hayırlısı
Dün regl günümdü geçti bugünde bişey yok. ama karnım ağrıyor. bu aralar çok stres yaptım hem işte hem evde. ondan kaynaklanıyor galiba
Bende bazen derim çalışmak içinmi yaşıyoruz yaşamak içinmi çalışıyoruz diye...
valla canim belli degil
ben aras güney,rüzgar,baran isimlerini begeniyorum ama esim isttemiyorr
babasina sordu o koyacak galiba
bakalim
bakıoum da teyzeyle arandan su sızmıoiş çıkışı teyzeyide alıp bakırköy meydana gideyim biraz zaman geçireyim her cumartesi aynı temizlik temizlik. zaten teyzede yardım ediyor. tabi görümcem teyzem bize gelicekti niye karar değiştirdi dedi. akşam gelecekmiş dedim bozuldu şimdi arar öğlen gelmesi için ısrar eder. ben ondan önce arayayım dimi :)))
galiba hastalıklarımız kışın daha çok karışıo yani tarihller üşüttüğümüz için olsa gerek.benim de bugün regl tarihim, ama gelecek gibi değil..
senin olayın başka gerçi, elfim test al pazar günü yap.. hakkınızda hayırlısı
nası yaa ben kesinlikle karşı çıkarım istemioum anne babaya düşermiş isim koymakvalla canim belli degil
ben aras güney,rüzgar,baran isimlerini begeniyorum ama esim isttemiyorr
babasina sordu o koyacak galiba
bakalim
evet, varmış bile.. aradım rahatladım..bu ay fazlasıyla stres yaptım geç yapıcam testi
annen gittimi?
galiba ondan canım, ben birde çok stresliyim..hem işim yoğun, hem de maddi manevi huzursuzluklar yaşıyorum..galiba hastalıklarımız kışın daha çok karışıo yani tarihller üşüttüğümüz için olsa gerek.
ben elfinin hamile olabilceni düşünmüoum nedense :26:
bakıoum da teyzeyle arandan su sızmıokanka oldunuz
ama bu güzel yani hele bide k.validende sonra teyze sanırım bi melek
galiba hastalıklarımız kışın daha çok karışıo yani tarihller üşüttüğümüz için olsa gerek.
ben elfinin hamile olabilceni düşünmüoum nedense :26:
nası yaa ben kesinlikle karşı çıkarım istemioum anne babaya düşermiş isim koymak
galiba ondan canım, ben birde çok stresliyim..hem işim yoğun, hem de maddi manevi huzursuzluklar yaşıyorum..
misal al işte bu hafta yine maaş yok, gel de hafta sonu çık gez şimdi.. annem yokken kardeşimi bi sinemaya götürseydim iyi olucaktı, zaten yüzü asık kuzumun
avatarındaki kız sana benziyo bence dilek, uymuş
canım tabiki Allah'a şükür. Hep dioum bi çok insandan daha iyi durumdayız die.
ama dönüp bakıoum bazen yeni evlendik sayılır hepimizin 1- 1,5 yıl falan oldu işte. Borçlar düzenlemeler derken...
Yani bakıoum extra hiç bişi yok. Çalışıouz ama hayatta yaşayabilmek için hayatı yaşamak için diil.
Bi kaç kıyafet yiyeceklerimiz fatura ödemeleri bitti işte.
Bazen bi hafta sonu kaçamağı bazen 1 gece dışarda eğlence ya anlıosundur sen beni.
hıı bunları hiç mi yapmıouz yapıouz ama ama aslında buraya vereceğimiz parayla kartı kapatsak borç bitsinde herşey yapılır.
1 yılı böyle geçirdim bak bitti peki borçlar bitio mu hayırrr
evet, varmış bile.. aradım rahatladım..
çok yoğun geçecek benim için gelecek hafta, hafta sonu da öyle gerçi..
dün gece eşimi bekledim..1 de işi bitti, kağıthaneden taksiyle aşağıdan geçip beni aldı eve geçtik.
eve gidince de uykum kaçtı durdum 1 saat felan,nasıl uykum var şu ann..
Sağolsun çok iyi ya ama ikide bir beni övüyor kaynanam kıskanıyor. geçen çaya geln misafirlere gitmiş teyze dün. kuzenleri demiş gelini çok beğendik hem sıcak kanlı hem güzel falan demişler akşam teyze anlatıyor kaynanamda hiç oralı değil :))
Bende düşünmüyorum dilekcim o kada gerginimki dün iş yerinde sıkıntım devam ediyor pazartesiye bıraktım evdede gerginim eşim kardeşi ile annesiyle konuşmuyor. yine bir sürü kavgalar edildi. o görümcem yüzünden oda iyice kızgınım
Anlıyorum seni gerçekten canım...
Aynen biz de öyleyiz 2 kişi çalışıyor eve güzel para giriyor ama girdiği gibi de çıkıyor. Herşeyi erteliyoruz o yüzden. Mesela borçlar bitsin araba alıp çocuk yapalım diye düşünüyoruz, Bekliyoruz.
İnş. biter borçlar da biraz rahatlarız.
yaa ben anlamıoum ne güzel övüo işte sülaleri memnun olacağına kulak ardı edio
eşine de yazık ya.
bunlar ana kız demiolar mı oğlumuz abimiz üzülüo die.
dertleri ne anlamıoum onlara eli maşalı bi gelin lazımmış ama olmamış işte.
Ya eşinle sizin aranız bozulmasında kimsenin yaptığı yanına kar kalmıo. Biz bu dünya kalıo sanıp sinirleniouz zaman zaman ama diğer tarafıda var madalyonun
lüffen bu bi rüya olsunnn, ayıldığımda evde battaniyemin altında olayım lüffeeenn
hadi 1,2,3, uyanalımm
kıskanıyorlar işte canım. eşimde akrabalar tarafından çok sevilir kardeşide onu çekemiyor en son teyzeye eşimi kötüledi ya insan abisini karalar mı ya. teyzede gitse diğer akrabalara anlatsa amacı ne yani bu görümcemin. eşimde çok sinirlendi kardeşine saydıda saydı kaynanam yatağından çıktı bana bak bi daha x e laf edersen senin ağzına ...... diyor ya
dünde görümcemin kaynanasına gittiler bizi çağıran yok gitmedik sütlaç yaptım eşimle güzel vakit geçirdim banyo yaptım o kadar huzurlu geçti ki. sonra geldiler sizi sordular niye gelmediniz diye. bişey demedim dicektim çağıran olmadı ki sonra vazgeçtim huzurum kaçmasın dedim.
lüffen bu bi rüya olsunnn, ayıldığımda evde battaniyemin altında olayım lüffeeenn
hadi 1,2,3, uyanalımm
bak mesela biz aldık arabamızı da ama borç öde dur yani.
eşime dükkan açtık o altınlarla falan yetmedi biraz borçta ona.
bide öğrenim kredisi çıktı bu arada çok lazımmış gibi
kartları falan söylemioum şükür hepsi ödenio
ama sanki hiç bitmio
bi taraftan da dioum borç ödemeden bişi sahibi olunmuo
borç bittiğinde dükkanda arabada bizim olmuş olcak.
sonra çocuk için birikim yapmaya başlıcaz. ve çocuk doğacak tüm yatırımlar ona.
peki hani benim yaşamak istediklerim
hadi 1,2,3, uyanalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?