2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kıslar kusura bakmaın tarayıcı güzel çalışmadıı için karanlık resmler eklesem de görünmüor zaten bişi deişmicek ama eklicem ilerleyen günlerde mutlaka ben de sizlerle paylaşmak istiorum hem de çok istiorum gerçekten ama çok üzüldüm zaten taramayınca tarayıcı çünkü slayt yapıcaktık ve bu resimleri de eklicektik şimdi düşünüorum nasıl eklicez bunları die yaaa

başka birinin tarayıcısından yapıp kendine mail atsan
sonarad buraya olmamıkiibilmiyorumkismile

heaven dert etme, bir ara şimdi yeni bellek kartlar var onlardan al istersen , ben aldım harika oluyo, normal usb gibi ama telefona çekiyosun,sonra telefonun hafıza kartını usb ye yerleştirme yeri var,onu takıyosun bir anda herşey halloluyo. tüm telefoncularda var. 5 tl fiyatıda zemuszemus

heavencım dışarıda bir yerde taratırsın sizin ki bozulmuşsa canımm....bu arada hayırlı olsun allah düğününü de haayırlısıyla atlatmak nasip etsin

ajikal bende denemek için dün koydum, tesadüf oldu aslında soğan büyüktü, yarısını kullandım,diğer yarısı kalıp çürüyecekti,dedim bunu doğrayıp buzluğa atayım bakalım, doğradım,çift buzdolabı poşetine koydum ,bakalım nolacak zemuszemus

şuan burda başka tarayıcı yok ama eşim bulursa birinden atar bana da zaten olduunda ilk sizle paylaşıcam kıslar ok yerimseniben

bu arada allah seni napmasın
lafı meşhur oldu burda....
arseden kaptımmmmm hep bana derdi....:roflol:

arseee benimde eşim soğan almış kocaman kocaman
ayol 2 kişilik yemeğin neresine kocaman soğan doğrıyım dimi,bende kabuğuyla bir iki ye böldüm,
kullanmıcağım yarım soğanın kestiğim yerinden streç filmle kapladım,buzdolabımın aldına koydum 3-4 gün unuttum kaldı orda,hiç bişey olmamıştı,taptaze çok şaşırdımm,hatta bi kerede küp küp doğrayıp minik saklama kabına koydum oda bişey olmadı,acaba fazla bekletmeden hemen kullandığım için olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…