superiiimm o zaman elin tatlı senin sen gibi hayatım elin de tatlı demekki doru haklısın nabza göre şerbet kim ne yiyorsa onu yapıcan mesela damak tadı belli şeylere alışmış bir insana gidip ne biliim portakallı pekin ördeği mesela yaparsan isterse çok güsel olsun yemez yani benim kardeşim mesela hiç yeni tatları denemeye cesareti yoktur bense tam tersi yeni bir şeyin tadını hep çok merak ederim illaki de yerim ama mesela bezelye sevmeyen birine iftarda bezelye pişir yemez bizim bi kere geldi başımıza meer sevmiormuş adam bezelyeyi biz de bilmioduk annem bezelye yapmıştı adam yemedi tadına bile bakmadı o derece ama çok kısmıştım adama sonuçta biz nerden bilcez ne sevceini hem misafir umduunu deil bulduunu yer demişler yani kadın o kadar uğraşmış etmiş nezaketen de olsa yer insan dimi ama
supercim sende haklısıncanımcım,, mutfakta pratik olmak sana çok zaman kazandırır,
mesela kıymanı önceden soğanla kavurup buzluğa koyabilirsin, buzuluktan çıkardığın gibi üstüne biber domates salça ve tuz ekler 5 dk kavurursun oldu bitti,sadece patlıcanları kızartırsın.
ya da köfteni yoğurup yuvarlayıp dolapta bekletebilirsin sadece sana kızartması yada yemekte kullanması kalır,eve gittiğinde çok yorulmammış olursun..
sen becerikli kızsın bak ilk defa yaptıklarını herkes beğenmiş,yemekten korkma o senden korksun
canım zaten sen yeni gelinsin kimse senden dört dörtlük zor yemekler beklemez,sadece ben onlarda kolay olduğu için fikir vermek istedim,yanlış anlama tatlım
sagol fikir için dadlummm
biaz düşünerek hareket etmek gerek...
çok şımartmayalım..yasakkelime
hahahahaha olabilir canım kötükedihüso
aferin sanazuzu 88
zuzucum bazı meyveler deepfreze atılıyor biliyormusun canım,
tabi her meyve değil mesela erik,şeftali vişne,çilek falan...
:
aaa şeftaliyi bilmiyodum bayılırım
ozaman alıp koyayım ama olduğu gibimi koycam ne blimyani
çekirdeğini falan ayırcn mı nasıl yapıyon nasıl
geldimmmm kısslarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?