2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben gecenlerde eltime gittim ..afedersiniz doymadım yane........bunu diyorum sadece..

sunum çok kötüydü...alaycıydı..yine kalabalıktık ama..nasıldı biliyormusunuz

pasta şeklindeydi...
bir tabakta biraz pilav..yanında azıcık tavuk..kuru pasta şeklindeydi..aç kaldım resmen..

ben onlara göre fazla bile sunum yapıyorum gelene deger veriyorum...bunları düşünüyor insan...
bilmem anlatabildim..ama ben elimden gelsin herşeyi yaparım allahın izniyle...

ay teşekkür ederim tatlım sagolŞeniz
aynen öyle sevmedigim şeyide sunamamki...
bende bilmedgim şeyi hiç tadıyım şunu dememkaydirigubbakcemile3

supercim sende haklısıncanımcım,, mutfakta pratik olmak sana çok zaman kazandırır,
mesela kıymanı önceden soğanla kavurup buzluğa koyabilirsin, buzuluktan çıkardığın gibi üstüne biber domates salça ve tuz ekler 5 dk kavurursun oldu bitti,sadece patlıcanları kızartırsın.
ya da köfteni yoğurup yuvarlayıp dolapta bekletebilirsin sadece sana kızartması yada yemekte kullanması kalır,eve gittiğinde çok yorulmammış olursun..
sen becerikli kızsın bak ilk defa yaptıklarını herkes beğenmiş,yemekten korkma o senden korksun

canım zaten sen yeni gelinsin kimse senden dört dörtlük zor yemekler beklemez,sadece ben onlarda kolay olduğu için fikir vermek istedim,yanlış anlama tatlım

ilk zamanlar korkuyordum ama o korku gitti..
gittğim yerlerde ymek incelmesi bile yapar oldumkaydirigubbakcemile3

köfteyi yapıyım yapıp yapıp buzluga bırakcam evet..öyle iyi olur..hemde aşkım seviyor..

canım zaten sen yeni gelinsin kimse senden dört dörtlük zor yemekler beklemez,sadece ben onlarda kolay olduğu için fikir vermek istedim,yanlış anlama tatlım

sagol fikir için dadlummm

biaz düşünerek hareket etmek gerek...
çok şımartmayalım..yasakkelime

bnede dün akşam bozulmaya yüz tutmuş meyveler vardı aldım hepsinin suyunu sıktım kaydirigubbakcemile3 içtik güzel oldu
özellikle kışın yapıcam bunu

ama biraz bardakta kalmıştı bi baktım tortuları dibine çökmş
bende diyodum sıkıp sıkıp şişeye koyaym dursun içeriz ama öyle görnce vaz caydım sankimbilmiyorumkismile

zuzucum bazı meyveler deepfreze atılıyor biliyormusun canım,
tabi her meyve değil mesela erik,şeftali vişne,çilek falan...

aferin sanazuzu 88

:icecream:

zuzucum bazı meyveler deepfreze atılıyor biliyormusun canım,
tabi her meyve değil mesela erik,şeftali vişne,çilek falan...

aaa şeftaliyi bilmiyodum bayılırım
ozaman alıp koyayım ama olduğu gibimi koycam ne blimyani
çekirdeğini falan ayırcn mı nasıl yapıyon nasıl

ya pratik şeyler mutfakta çok kolaylaştırıyo işleri, ben p.tesi günü tatildiya, gittim alışveriş yaptım, patlıcan aldım kırmızı biber aldım, taze barbunya aldım,ayşe kadın aldım,börülce aldım,kıyma aldım hepsini dondurucuya koymak için, ayy çok komikti.biberle patlıcanı közledim koydum,pilaki şeklinde barbunya koydum,fasulyeyi pişirdim,börülceyide haşladım koydum.köfte yaptım koydum.ayy bir baktım herşey buzlukta,çok güldüm,akşama Allahtan iftara davetliydik yoksa evdeki bütün yiyecekler buzluktaydı aç kalacaktık kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…