2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ARSECİM BEN DE KOYDUM KIŞLIK DOLABIMA BİRSÜRÜ ŞEY VİŞNE KOYDUM MISIR KOYDUM TAZE FASULYE BEZELYE BARBUNYA PATLICAN ÜZÜM YAPRAĞI BAMYA DOMATESİ RENDELEYİP BİİBER DOĞRAYIP YEMEKLİK KARIŞTIRDIM ONU KOYDUM İİ OLUOR VALLA AMA DOLAPTA YER KALMADI NAPCAM BİLMİORUM YANİ bilmiyorumkismile

evet benimde dolabımda yer kalmadı,o yüzden sevgilim mini dondurucu alacak, araştırıyoruz kaydirigubbakcemile3

yarın akşam misafirim varmışakannehir

ay bu akşamda iftara davetliyiz .erken gelip bişyler yapmam lazım yarına..

kıs naptı ajikal ben kaçırdımmı off çok işim var yaaabilmiyorumkismile

:)))) yok yok buzluğa koyulna meyvelerden bahsetti şeftali falan bende nasıl koyduğunu sordum ben bilmiyorumki dedi:))) ondan yani:))

bende yarın doktora randevum var, tahlillerimi tekrarlıycaz ,bakalım ne çıkacak

ne tahlil canımbilmiyorumkismile

ellerine sağlık arsecim bende geçende aynı şeyleri yaşadım,aldığım herşeyi buzluğa koydum
benimde dondurucumda 2 kg taze fasulyem 1 kg taze barbunyam,2 kg bamyam var,domatesle kavurup soğuduktan sonra poşetledim
içlerini boşaltıp temizlediğim 11 taneden 4 poşet dolmalık biberim ve dolma yapmak için kırmızı biberim,yemeklere koymak için 2 poşet doğradığım kırmızı biberim,közlenmiş ve kızarmış patlıcanım,kavrulmuş kıymam,sigara böreklerim,kıyılmış maydanoz ve dereotum var
ayrıca şimdilik 5 kavanozda kendi yaptığım kışlık domateslerim

kıslaar kötü haber çok üzgünüm resimleri tarayıcıya koydum bir heves taratmaya başladım ama sonuç rezalet hiç bir şey görünmüor kapkaranlık görünüor renkli tara dedim ondada renkli ama o kadar koyu ki gece gibi anlaşılmıor hiç olmadı yani yaa tarayıcı sanırım bozulmuş ama illaki o resimleri bilgisayarıma atıcam mutlaka göstericem tamam mı kıslar

ajikal soğanlarıda yemeklik doğrayıp buzluğa atıyomusun

geçenlerde birinden duydum o doğrayıp buzluğa koyuyomş acil yemek işi olduğunda ordan kullanıyomuşfisfisfis

ajikal soğanlarıda yemeklik doğrayıp buzluğa atıyomusun

geçenlerde birinden duydum o doğrayıp buzluğa koyuyomş acil yemek işi olduğunda ordan kullanıyomuşfisfisfis

evet canım benimde aklıma geldi,duyunca çok pratik olacağını düşündüm,ve epey araştırdım,
soğanların durdukça aromasının arttığını ve acılaştığını söylemiş bir çok insan,ama denemek için 2 tane soğanı küp koüp doğrayıp buzluğa koyucam,sonucu sana da söylerim canım,test etmiş oluruz

sogan kokarya..
iki dakikalık iş onu dogramak ilahi kıslarkaydirigubbakcemile3

anlaştık ozamankaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

hayatım cep telime çekiim iyi güzel de işyerindeki bilgisayarım laptop deil ki bluetoothla göndereim uspsi kayıp hatta sen öle deince tele çektim hafıza kartını bilgisayarın girişine takıım dedim ama kart küçük geldi olmadı oraya offf atamadım yaaa resimleri of of of orda resim çekinmek yasaktı ordaki fotoğrfçı çekiodu sadece biz de kameraya çektik resimleri de ordan satın aldık o yüzden oldu bunlar kıslar yaa atamıorum bilgisayara şuandaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…