2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

geçmiş olsun cnm

ayy geçmiş olsun canım...

bende sabah bi aç uyandımki sormayın yaa :) ama nasıl, bayılcam açlıktan oderece :26: 1 dilim ekmek yedim, buseferde midem nasıl bulandı geçti Allah tan bian kuscam sandım

Sağolun kızlar.
Zuzu benimde midem bulanıyor regl olduğumda ilk günler oluyor bana da çok kötü ya Allah sağlık versin gerisi önemli değil valla

ben de haftasonumu anlatayım. Çok doldum...Cumadan eşim görümceyi almaya gitti; 9 gibi geldiler yemek yedik çaydı derken saat 12 yi buldu; görümceme oturma odasında köşeyi açtık biz yerimize yattık. Cumartesi sabah da uyandık hemen bi şeyler atıştırıp görümcem uyurken annemlere geçtik ordan depodan kitaplarımı notlarımı filan aldık Eşim çok şaşırdı senin benden çok kitabın varmış diyeBiz yoldayken görümce aradı nerde kaldınız ben çayı demledim diye; hemen geliyoruz dedik kahvaltıyı yaptığımızda saat 2 civarıydı. bi çay atmış demliğe kavanozun yarısını boşaltmış çok kalabalık bir misafire bile o kadar çay atılmaz bilmiyo desek hiç evlerinde öyle bi şey yapmaz bize resmen eziyet... Kendisi de 1 bardaktan fazla içmez... Eşim sordu kardeşim orduya mı demliyorsun neden bu kadar çay attın diye; pek oralı olmadım ben. Neyse vakit ilerliyor bizim kız durmuyor habire sinemaya gidelim gezmeye gidelim. Bu ay sıkışık olduğumuz için açıkçası sinemaya masraf yapmak istemiyorduk. Allahtan evlerinden gelirken eşim laptopunu aldırmış onla oyalandı biraz. Ama onla da internete giremedi. Hiç benim bilgisayarımdan gir diye teklif etmedim; abininkinden girsene dedim. Eşimin masa üstünde facebooktan kaydettiği fotografları vardı bir klasörde. Onlara bakmş abi neden benim resimlerimi kaydediyorsunuz bana sorsanız söylerim elbette erkek arkadaşım olursa dedi bi de çoğul konuşuyor. Dedim çoğul ifadeler kullanma beni ne diye katıyorsun; hiç haberim yokmuş gibi davrandım O resimdeki arkadaşlarından birini aradı yaaa XXX biliyo msun abim bizim resimlerimizi kaydetmiş merak etmiş filan dedi sinir oldum eşim de kırılmış filan ama kayınvalidem böyle yetiştirmiş kızda saygı eksik biz napalım. Sonra duşa girecem diye tutturdu ben sanıyorum ki havlusunu getirdi; bi de benden havlu istedi ona da sinir oldum. Neyse akşam olmak üzere bu yine sinema filan diye sayıklıyor dedim seni teyzeme götüreyim orda kuzenle vakit geçirirsiniz kuzen görümcemle emsal. Teyzemde oturduk akşam eve gelirken yolda bizimkisi ben yarın sabah arkadaşıma kahvaltıya geçecem abiiiiii sabah beni eve bırakabilir misin hazırlanmam gerekiyor demez mi; eşimin dün ALES i vardı ve bu sınav bizim için çok önemli hayatiydi ben teyzemden özellikle erken kalkmışım sırf eşim erkenden uyusun uykusunu alsın diye. Bi de kayınvalidemlerin eviyle eşimin sınava gireceği okul çok ters istikamet. Dedi ben seni sabah bırakamam hem annemin haberi var mı arkadaşa gideceğinden. Görümcemin dediğine göre kayınvalidem izin vermişmiş kız arkadaşı görümcemi evlerinden arabasıyla alacakmışmış tekrar eve arabayla bırakacakmışmış; tabi eşim inanmadı aradı k validemi :))) Hanımefendi banyodaymış görüşemedik mesaj attık sabah arasın diye. Bu arada görümceme yatağı yine açtım yattı gözünde bi ton makyaj yüzünde allık; banyoya pamuk ve makyaj temizleyici bırakıyorum lütfen makyajını sil öyle yat dedim. hiç oralı olmadı. Sonra bir kez daha XX bak rimelin göz kalemin yastık yorgan kılfına çıkar sonra onları çıkarmam zor olur lütfen sil öyle yat dedim. Yine oralı olmadı en son kendim yatağa geçerken yine tekrar ettim. Yine oralı olmadı yapacam kalkacam filan dedi. Yerime yattım ama çatlaycam artık sinirden. Neyse dün sabah erkenden uyandık eşimi yolladım ondan sonra da hiç ses etmedim görümceme kahvaltıya gidecek adam vakitlice kendisi uyanır alarm kurar. Ben de kk ya bakarken uyumuş kalmışım yatakta. saat 10 buçuk gibi uyandı lavaboya geçti ben de yeni uyandığımdan irek oturma odasına tv ye geçtim telefonu sessizde sürekli k validem arıyor ışığı yanıp yanıp sönüyor. Bizimkisi lavabodan çıktı telefonun baktı hıı arkadaşım mesaj atmış beni evimizden alacakmış dedi hiç annem aramış demedi sonra hazırlandı ben de kahvaltı yapalım öyle çık dedim birlikte kahvaltı yaptık öyle gitti evlerine. Ardından kayınvalidem aradı sirken benim haberim var endişelenmeyin diye. Eşim karar verdi anne ve babasının birarada olduğu bir akşam kardeşiyle ilgili konuşacak.. Akşam aradı bu akşam yine bana geliyormuş allahtan dün çarşafını yastık yorgan kılıfını yıkamamıştım nolur nolmaz diye; kızlar uzun anlattım biliyorum ama lütfen bana peygamber sabrı dileyin

ben de kardeşimin evine giderken havlumu götürmem :44: ayrıca da yastık yorgan zaten yıkanacak canım, böyle şeylere takma bukadar.. 3 defa tekrarlamışsın birde.. kendimi görümcenin yerine koyuyorum da ben gelmezdim ki evinize yaptığım her şey "batacaksa"..

bu arada cuma günü büyük görümcem aradı kayınvalidem yanında ya kayınvalidesiyle ve ananeyle birlikte. adam biraz düşünr ya 8 gün mü kalınır 2 gün kal 3 gün kal. 8 güm ne demek insaf diyoo :))) sabahtan kalkıyorlarmış görümcemde tv yok akşama kadar sıkılıyoruz biz bi tv alsanıza diyorlarmış. Onun da orda eli yakasında.

ya bi de böyleler bağırdım ben bi sinirle ama sen uzatma modunda. Bizde demir diiliz yani kırılıouz sonuçta
Zuzu benimde midem bulanıyor regl olduğumda ilk günler oluyor bana da çok kötü ya Allah sağlık versin gerisi önemli değil valla
yaa asıl benim dün akşam eve dönerken arabada midem bi bulantı arabayı falan durdurdu eşim açtım kapıyı inip çıkarcam yani nası fena oldum. Hiç anlam veremedim gecede bi huzursuzdum işte uyuyamadım dün avm de içeri dışarı derken üşüttüm sanırım :26:
kızlar uzun anlattım biliyorum ama lütfen bana peygamber sabrı dileyin
oysa ısmarlama olmuo canım sabır işleri valla elfiden seans öneririm sana yinede Allah kolaylık versin.

yastık yorgan elbette yıkanacak bir normal kılıfı yıkama olur bir de waterproff rimel boyalı kılıfı yıkama. Evlerinde kayınvalidem de sürekli şikayetçi bu konudan. Takmamaya çalışıyorum ama ben kaldığım yerde çok dikkat ediyorum mutlaka o da dikkat ediyor ama umursamaz ve saygısız tavırlar beni çileden çıkarıyor. Kayınvalidem gezmelere yada ş dışındaki kocasını genç asistanlara kaptırmamak için beklemeye gidecek diye henüz 21cik yaşındaki görümcemin sorumluluğunu bize yükleyip daha çocuğumuz olmadan o sorumluluktan bizim soğumamızı sağlaması hoş olmasa gerek :))))

canım nolcakki havludan...sen görümcenden pek hazetmedğin için ,çok takmışsın :)

tamm umursamazlığı sinir bozucu olabilirde, böle şeylerin lafını etme, takma daha da sinir olursun

oysa ısmarlama olmuo canım sabır işleri valla elfiden seans öneririm sana yinede Allah kolaylık versin.

Dilekkkkk

kaynanam konuşmuyor ya bizimle tabi kimseye çatamıyor dün hep teyzeye çattı her yaptığına bağırdı çağırdı
yaptığım yemekleride yemiyor aklında planları varmış kendine ev arıyormuşmuş ben duymaktan sıkıldım o söylemekten sıkılmadı

en güzeli takmican tabi benim gibi böyle regl olamıyorsun stresten o da ayrı...

sirkencim geçmiş olsun canım valla ben de aynı dertten muzdaribim o yüzden çoook ii anlıyorum seni. yine en azından havlu istemiş, benm kaynımda öyle ii huylar da yok, hangisini bulursa ona kurulanırdı ben çıldırırdım, benm eşimle bile lifim ayrıyken, kaynım her seferinde kendisine verdiğimi kullanmamakta inat edip, hep bizimkileri kullandı, biz her seferinde yeni açmak zorunda kaldık. her neyse,,,, nektarcım bazı şeyler yaşandıkça kasıyor insanı, sirken makyaj konusunda da haklı, ben bir gece göz makyajımı temizlemeyi gözüm almadığı için öylece yattım, üstüne kaç sefer yıkandı nevresim ama yastıkta hafif siyahlık var kalem mi rimel mi bilmiyorum, incecik bir çizgi duruyor.

Sağolun kızlar.

canım sorma onu hiç :)

benimde ilk hgün çok sancılı ve bulantılı geçiyor ((

hatta evlenene kadar heray istifra ediyodum ilk gün ( afedersiniz...

Allah'a şükür ,kusmam geçti

bende dün baktım carfura ama bulamadım o çaydan...

canım nolcakki havludan...sen görümcenden pek hazetmedğin için ,çok takmışsın :)

tamm umursamazlığı sinir bozucu olabilirde, böle şeylerin lafını etme, takma daha da sinir olursun

aslında özünde iyi birisi evlerinde yine en iyi diyalogu benimle güya. Ama işte umursamaz rahat tavırlar hiç bana göre degil. Eşim deli oluyor zaten. Misal cumartesi teyzemden gelince gece eşim uyardı tv sesini çok açmaması için; hemen küçümser tavırlara giriyor aaaa siz böyle mi izliyorsunuz tv yi ne kadar kısıkta böye tv mi izlenir...Hemen eşim savunmaya geçiyor ben bu saatte tv izleyecem diye komşularımı rahattsız edemem bazen benim de arada kaldığım oluyor.

canımmm, seninki kötüymüş...sormadan kullanması...

ama havluyuda taşıcak değil ya yanında, istemiş bunda bişey yok....

peki sirken çıkarmışmı makyajını onu sölemedin :)sabah bakmışındır yastığa....

tabiki bunlar hoş şeyler değil , ama sen boşa sinir olma,,,,sonuçta o böle biri abisinede annesinede sanada....
en iyisi takmamak... ama her yaptığını sorun etme....

olabilir çayı belkim kafası dalgındı çok koydu ama umursamazlığı yüzünden açıklama yapmadı...heleki havlu ,hiç önemsencek bişey değil....

kendi sağlığına edersin

evet çıkarmış makyajı ama yarımyamalak :S ben 3. kez derken utanarak dedim artık.

canım ben ona kaaaaaç defa söyledim bak bu senin havlun, sürekli de banyoda duruyor, her geldiğinde izinsiz duşa giriyor, alıştık artık da, en azından kendi havlusunu kullanmayı öğrenebilirdi. gerçi çocukda da suç yok annesigilde bi tane yeşil bi havlu var 3ü de onu kullanıyor, biz nişanlıyken eşim almıştı bizim alışverişte onlara. ondan önce hepsi el havlusuyla kurulanıyorlarmış.
askerde ya şimdi, ya afganistan ürdün ya da güneydoğuya gidecekmiş, zor olacak galiba.

eşim de isyanlarda annem beni diğer kız kardeşimi böyle yetiştirmedi bir yere giderdim 7 düveli duyardı. buna neden bu kadar rahat davranıyorlar anlayamıyorum diyor. Bana göre hiç bir şey yok evimde rahat olmasını sağlamaya çalışıyorum en sıkışık anlarımda; ama sorumluluğunu yüklemek ağır geliyor bize.

bence de havlu olayı sorun yaratılcak bişi diil
ayy o teyzeyede yazık yaa kadına eziyet oldu gezme :26: k.validen ev mi arıomuş kardeşiyle oturcakmış. Sizin zaten gitcenizi bilmio mu? Siz şimdi evin borcunu ödüosunuz peki tapu ne zaman teslim yani detaya inelim :44:
Yarenay gibi oldum
peki sirken çıkarmışmı makyajını onu sölemedin :)sabah bakmışındır yastığa....

Görümcen rahat biri gibi. en küçükleri galiba. biraz şımartılarak büyütülmüş. anneside madem bu kadar merak ediyor bebek gibi yanında gezdirsin onu. kocaman kıza bakıcılık yapıyorsunuz

dilsad sen gerçekten çok zor durumlarla karşılaşmışsın. Afganistan ürdün mü uzun dönem mi gitmişti? Allah yardımcısı olsun.

selam kızlar...

sabah eşimi uğurladım, sonra yatağımıza geçip biraz kitap okudum, biraz playstation oynadım karnım acıktı kahvaltı yapmaya kalktım. sonra evimle uğraşcam. tatilim diye hafta sonu bol bol eşimle zaman geçirdim, hiç dokunmadım eve.

sirkencim sanki bana görümcene çocukmuş gibi davranıyorsunuz gibi geldi. sonuçta erkek arkadaşı falan olması çok doğal değil mi o yaşta? tamam sizden küçük olabilir ama yaşı 12-15 değil ki. evde yalnız kalabilir, kendi kararlarını verebilir bence.

elfişim sen hala regl olmadın mı ya? test de mi yapmadınnn???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…