geçmiş olsun cnm
ayy geçmiş olsun canım...
bende sabah bi aç uyandımki sormayın yaa :) ama nasıl, bayılcam açlıktan oderece :26: 1 dilim ekmek yedim, buseferde midem nasıl bulandıgeçti Allah tan bian kuscam sandım
ya bi de böyleler bağırdım ben bi sinirle ama sen uzatma modunda. Bizde demir diiliz yani kırılıouz sonuçtacanım, benze şeyler için kavga etmişiz..
bizim de tartışmamız böyle oldu gibi..
uyandırdım, başladı bağırmaya "ne güzel uyuyodum yaaaa ne diye uyandırıyosun beni", dedim "e yeter 11 de yattık, saat sabah 11 daha nekadar uyucan, 12 saat olmuş".. "istersem 50 saat uyurum" dedi.. bişi demedim.. sonra elektrikler yoktuya arayalım kaçta gelecekmiş dedim, kalk ara dedim.. kızdı yataktan çıkacak diye, numarayı da unutmuş "neydi numara" felan diye homurdanıyo "156 diye kalmış aklımda" dedim "ne 156sı yaa" diye çıkıştı yine..sustum.. kavga çıkmasın.. aradı geri yattı, sırtımı dönmüştüm ben, sarılmaya çalıştı.. Ben de "sarılma, istemiyorum" dedim.. gene bağırdı "bıktım bu nazından, kaprisinden yeter artıkkk!!" diye.. uyuzzz yaa hem bağıracak hemde hiç bişi olmamış gibi davranıcam, sarılacak beklesinn!! Kalktım ben de aşağı indim, o da annesine gitmiş kahvaltıya..gece geldi işte aşağıya (annemlere)
yaa asıl benim dün akşam eve dönerken arabada midem bi bulantı arabayı falan durdurdu eşim açtım kapıyı inip çıkarcam yani nası fena oldum. Hiç anlam veremedim gecede bi huzursuzdum işte uyuyamadım dün avm de içeri dışarı derken üşüttüm sanırım :26:Zuzu benimde midem bulanıyor regl olduğumda ilk günler oluyor bana da çok kötü ya Allah sağlık versin gerisi önemli değil valla
oysa ısmarlama olmuo canımkızlar uzun anlattım biliyorum ama lütfen bana peygamber sabrı dileyin
ben de kardeşimin evine giderken havlumu götürmem :44: ayrıca da yastık yorgan zaten yıkanacak canım, böyle şeylere takma bukadar.. 3 defa tekrarlamışsın birde.. kendimi görümcenin yerine koyuyorum da ben gelmezdim ki evinize yaptığım her şey "batacaksa"..
oysa ısmarlama olmuo canımsabır işleri valla elfiden seans öneririm sana yinede Allah kolaylık versin.
Sağolun kızlar.
Zuzu benimde midem bulanıyor regl olduğumda ilk günler oluyor bana da çok kötü ya Allah sağlık versin gerisi önemli değil valla
canım nolcakki havludan...sen görümcenden pek hazetmedğin için ,çok takmışsın :)
tamm umursamazlığı sinir bozucu olabilirde, böle şeylerin lafını etme, takma daha da sinir olursun
sirkencim geçmiş olsun canımvalla ben de aynı dertten muzdaribim o yüzden çoook ii anlıyorum seni. yine en azından havlu istemiş, benm kaynımda öyle ii huylar da yok, hangisini bulursa ona kurulanırdı ben çıldırırdım, benm eşimle bile lifim ayrıyken, kaynım her seferinde kendisine verdiğimi kullanmamakta inat edip, hep bizimkileri kullandı, biz her seferinde yeni açmak zorunda kaldık. her neyse,,,, nektarcım bazı şeyler yaşandıkça kasıyor insanı, sirken makyaj konusunda da haklı, ben bir gece göz makyajımı temizlemeyi gözüm almadığı için öylece yattım, üstüne kaç sefer yıkandı nevresim ama yastıkta hafif siyahlık var kalem mi rimel mi bilmiyorum, incecik bir çizgi duruyor.
aslında özünde iyi birisi evlerinde yine en iyi diyalogu benimle güya. Ama işte umursamaz rahat tavırlar hiç bana göre degil. Eşim deli oluyor zaten. Misal cumartesi teyzemden gelince gece eşim uyardı tv sesini çok açmaması için; hemen küçümser tavırlara giriyor aaaa siz böyle mi izliyorsunuz tv yi ne kadar kısıkta böye tv mi izlenir...Hemen eşim savunmaya geçiyor ben bu saatte tv izleyecem diye komşularımı rahattsız edemem bazen benim de arada kaldığım oluyor.
canımmm, seninki kötüymüş...sormadan kullanması...
ama havluyuda taşıcak değil ya yanında, istemiş bunda bişey yok....
peki sirken çıkarmışmı makyajını onu sölemedin :)sabah bakmışındır yastığa....
canımmm, seninki kötüymüş...sormadan kullanması...
ama havluyuda taşıcak değil ya yanında, istemiş bunda bişey yok....
bence de havlu olayı sorun yaratılcak bişi diilcanım nolcakki havludan...sen görümcenden pek hazetmedğin için ,çok takmışsın :)
tamm umursamazlığı sinir bozucu olabilirde, böle şeylerin lafını etme, takma daha da sinir olursun
ayy o teyzeyede yazık yaa kadına eziyet oldu gezme :26: k.validen ev mi arıomuş kardeşiyle oturcakmış. Sizin zaten gitcenizi bilmio mu? Siz şimdi evin borcunu ödüosunuz peki tapu ne zaman teslim yani detaya inelim :44:Dilekkkkk
kaynanam konuşmuyor ya bizimle tabi kimseye çatamıyor dün hep teyzeye çattı her yaptığına bağırdı çağırdı
yaptığım yemekleride yemiyor aklında planları varmış kendine ev arıyormuşmuş ben duymaktan sıkıldım o söylemekten sıkılmadı
en güzeli takmican tabi benim gibi böyle regl olamıyorsun stresten o da ayrı...
canım ben ona kaaaaaç defa söyledim bak bu senin havlun, sürekli de banyoda duruyor, her geldiğinde izinsiz duşa giriyor, alıştık artık da, en azından kendi havlusunu kullanmayı öğrenebilirdi. gerçi çocukda da suç yok annesigilde bi tane yeşil bi havlu var 3ü de onu kullanıyor, biz nişanlıyken eşim almıştı bizim alışverişte onlara. ondan önce hepsi el havlusuyla kurulanıyorlarmış.
askerde ya şimdi, ya afganistan ürdün ya da güneydoğuya gidecekmiş, zor olacak galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?