2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bazen k.valideler eve gelen gelinlerden öğreniolar bazı şeyleri ben öyle düşünüoum. Yaş nedeniyle mi hep erkek çocuk nedeniyle mi bilmioum ama benimki de öyle. Bazen eşim bişiye takılıo ananın evinde sanki öyle miydi muhabbetine girmek istioum ama neyse dilek sus dioum :26:

Dilommm yok öyle bişey biz evimize geçince normal şartlarda yine birlikte oturmak için aldık o evi. teyzede istemiyor zaten. ona dedi gel burdan ev tutalım senide işe koyalım teyze istemedi. bekar olduğu için babasından emekli maaşı alıyor malatyadaki evde onların ve merkezde ev. orda çok rahat. hem çalışsın hemde ablasının hizmetini yapsın bide sürekli azar işitsin kim seçerki böyle bi seçeneği.
ev eşimin üzerine. çevre düzenlemesine başlanılmış dün gidecektik yağmur yağarsa çamur olur dedik üstümüz başımız vazgeçtik. yakında teslim edilir taa ki o ana kadar kaynanamın ne yapacağını bilemeyiz. hergün bi karar alıyor. bunların o huyunu hiç sevmiyorum aldıkları kararları anında değiştirirler

ohh en iyisini yapmışsın valla canım ne güzel. yaparsın bugün ev işlerini nolcak ki.

elfim senin kaç gün geçti ve ne zaman yapcaksın testi?

bugün çok yoğun olcam öğleden sonra ( yazamam belkim...

şimdide öğlesonrası için hazırlık yapıyorum...banka v.dairesi çok işim var

kıyamam yaa, seninkiler zaten apayrı bişi canım

ohh süper yarenim tadını çıkar :)

yok canım olmadım 3 gün geçti ama inanılmaz ağrım oluyor bazen oldum olucam diyorum yok bişey. bu sefer hemen test yapmıcam genelde göğüslerde farklılık olurmuş bende öyle bişey yok kaşıntı dışında. onun için yoktur diyorum.

selam yarenay hangi kitabı okuyorsun? Bence görümcem büyük tabiki; küçük gibi davranmıyoruz çok saf bir yönü var; bunu bahar şenliklerinde bizzat gördük sırf arkadaş edinebilmek için kendinden çok ödün veriyor ve bundan kaınvalidem de farkında; neyse o kadarı beni ilgilendirmiyor. Kayınvlidem hem yalnız kalabilir endişelenmeyin diyor ama eşim biz sabah çok erken çıkıyoruz evden; biz size geçemeyiz o gelebilir buraya diyince de hemen ifadesini değiştiriyor; alttan alttan mesajı veriyor eşime.

ayy süper yaa, afferim sana yarenim tadını çıkart tatilinin..

anladım canım. sen bi de önceki rahatsızlıktan da gecikmiş olabilir yine diye düşünüyorsun sanırım. bence öğlen al bir test yap. eğer varsa ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi olur bence. sonuçta testler falan yapılıyor. test yapmakla birşey kaybetmezsin ki

iskender pala'nın od kitabını okuyorum canım. eşine söyle bence sürekli kendinize dert etmeyin. sonuçta sizin de bi hayatınız, sınavlarınız, işiniz var. bütün tatilinizi onu oyalamayakla geçirmişiniz anladığım kadarıyla. keşke bıraksaydınız tek başına. annesine de söylerdiniz bizim programımız yoğun diye. belki böyle bırakıp bırakıp gitmekten vazgeçer. ya da en azından sizden ümidi keserdi

ayy süper yaa, afferim sana yarenim tadını çıkart tatilinin..

ilk defa böyle bir duygu yaşıyorum ya süpermiş. 2 hafta tatilim ve sonra işime geri döncem. normalde sadece iş arama sürecinde tatil yapabiliyordum, senelik izin kullanmak çok farklı bir duyguymuş

ilk defa böyle bir duygu yaşıyorum ya süpermiş. 2 hafta tatilim ve sonra işime geri döncem. normalde sadece iş arama sürecinde tatil yapabiliyordum, senelik izin kullanmak çok farklı bir duyguymuş

darısı başımaa, bu yaz inşallahh.. bişi çıkmaz da devam edersem burda, seneye 2 hafta Bulgaristanda olucam, nasıl iple çekiyorum nassıll

ben gidip kahvaltı hazırlayım, yoksa sizinle konuşmaktan tatil günümde aç kalcam

darısı başımaa, bu yaz inşallahh.. bişi çıkmaz da devam edersem burda, seneye 2 hafta Bulgaristanda olucam, nasıl iple çekiyorum nassıll

ay inşallah canım ya. insanın ailesinden birinin de olsa uzakta olması çok çok zor. kızkardeşini de, sizi de çok iyi anlayabiliyorum. umarım hep beraber olacağınız günler gelir biran önce

nası yaa sizin ev bitip siz oraya geçerken k.validen mi gelcek
şuanki ev k.validenin kendi evimi yoksa kira mı:44:
ya bunları herkes bilio belki ama ben yine sordum kusura bakmayın artık

Son düzenleme:

yarenay sen neden tatili bu zamanda yaptın geçende sordum cvp alamadım :26:

Aynı benim gibisin sende canım... Bende küs olduğumuzda hiçbirşey yapasım gelmiyor, durgunlaşıyorum barışmayı istiyorum haklıysam bile... Ah biz kadınlar...

Yoksa

Aynen öyle oluyor canım bana da. Bir keresinde gelinlik provasında çıkarttım :89:

Ohh tatilin tadını iyice çıkart yarenaycım. En güzelini yaptın haftasonu bişe ellememekle, eşinle vakit geçirmekle...
Ben çok özledim öyle tüm gün vakit geçirmeyi başbaşa...

Bu arada gittim geldim kızlar acile iğne oldum geçti ağrım bulantım. Çok kötü olmuştum çünkü.
Oh iyiyim şimdi Allaha şükür.

dilsad sen gerçekten çok zor durumlarla karşılaşmışsın. Afganistan ürdün mü uzun dönem mi gitmişti? Allah yardımcısı olsun.

evet canım, liseyi dışardan okuyor zaten. amin

aynennn öyle işte, söylenecek çok şeyin yeri zamanı geliyor da susuyoruz.

kıyamam yaa, seninkiler zaten apayrı bişi canım

bak öğrendin nekiim

ben gidip kahvaltı hazırlayım, yoksa sizinle konuşmaktan tatil günümde aç kalcam

afiyet olsun canım.

ordakiler bunlar işi pişirmiş demiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…