- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
günaydın herkese nasılsınız
Günaydın Zeynep gözükmüyorsun ne zamandır sen nasılsın neler yapıyorsun?
gece oldu yattık kalktık buraya geldim
yaa dün 12de kalkınca sanırım uyuyamadım bilmioum odada tvye bakarken çok uykum vardı yatak odasına gittik yok kalktım elimi ayağımı yıkadım sıcak suyla bi rahatlayım die su içtik dolandım geri geldim yok hep parça parça.Neden uyuyamadın Dilek. ne için tartıştınız ?
aynen canım benimde durum vahim eve gidip yatcam yemek falan hiç bişi yapmıcamuykusuzluktan ölüyorum.
zuzu, diloş, dilek, ben
hepimiz eşlerimizle tartışmışızama kısa süreli olup, barışma yaşanması güzel.. afferim bize :129:
gezmeden yakın döndüm baya gezdim memlekettten döndükten sonra annemde geldi benimle gezdik kardeşim ben annemle sonrada izmire gittik teyzem hacılığa gitmişti onu görmeye gittik geçen salı geldim 2gün kaldım ingilizce kursum başladı gelmek zorunda kaldım şimdide kursa gidicem eşimi bekliyorum beraber çıkıyoruz .bbi uğrayayım dedim
aynen canım benimde durum vahim eve gidip yatcam yemek falan hiç bişi yapmıcam
Bende regl olmuşum çok kötü sancım var çay içiyorum şimdi.
Umarım daha kötü olmam yoksa yolun sonu acile gidip iğne olmak.
canım, benze şeyler için kavga etmişiz..
yaa dün 12de kalkınca sanırım uyuyamadım bilmioum odada tvye bakarken çok uykum vardı yatak odasına gittik yok kalktım elimi ayağımı yıkadım sıcak suyla bi rahatlayım die su içtik dolandım geri geldim yok hep parça parça.
sabahta kalktım tost kahve falan yaptım eşimi uyandırdım kalktı ilk seferdeelini yüzünü yıkadı geldi geri yattı bende çorap giyiodum yatağın ucuna oturmuş. Kalkıp kahvaltı etsene dedi.
"TMM YAA" moduna girdi doğru düzgün konuş dedim. sen sesini yükseltme dedi ama ayağıyla dürttü beni.
o ayağınla bi daha aynı şeyi sakın yapma dedim bağırarak bağırma dedi bi daha yaptı bende seni uyarıoum yapma dedim bi daha konuşmadık kapıdan çıkarken para verio istemioum senin paranı dedim. cebime falan sokmaya çalıştı yine bağırdım istemioum die oda ayakkabılığın üstüne fırlattı çıktık arabadan inerkende hiç bişi demedim. Böyle yani ben üzerine titredikçe şımarıo
aynen canım benimde durum vahim eve gidip yatcam yemek falan hiç bişi yapmıcam
benim de olmam lazım bugünBende regl olmuşum çok kötü sancım var çay içiyorum şimdi.
zuzu, diloş, dilek, ben
hepimiz eşlerimizle tartışmışızama kısa süreli olup, barışma yaşanması güzel.. afferim bize :129:
size bol muhabbetler kızlar ben çıkıyorum kursa gidiyorum görüşürz hepinize kolay gelsin
canım, benze şeyler için kavga etmişiz..
bizim de tartışmamız böyle oldu gibi..
uyandırdım, başladı bağırmaya "ne güzel uyuyodum yaaaa ne diye uyandırıyosun beni", dedim "e yeter 11 de yattık, saat sabah 11 daha nekadar uyucan, 12 saat olmuş".. "istersem 50 saat uyurum" dedi.. bişi demedim.. sonra elektrikler yoktuya arayalım kaçta gelecekmiş dedim, kalk ara dedim.. kızdı yataktan çıkacak diye, numarayı da unutmuş "neydi numara" felan diye homurdanıyo "156 diye kalmış aklımda" dedim "ne 156sı yaa" diye çıkıştı yine..sustum.. kavga çıkmasın.. aradı geri yattı, sırtımı dönmüştüm ben, sarılmaya çalıştı.. Ben de "sarılma, istemiyorum" dedim.. gene bağırdı "bıktım bu nazından, kaprisinden yeter artıkkk!!" diye.. uyuzzz yaa hem bağıracak hemde hiç bişi olmamış gibi davranıcam, sarılacak beklesinn!! Kalktım ben de aşağı indim, o da annesine gitmiş kahvaltıya..gece geldi işte aşağıya (annemlere)
benim de olmam lazım bugünbol şekerli iç çayı canım, hafifletiyor ağrıyı :))
geçmiş olsun canım, inşallah kolay atlatırsın
başka markette denk gelirsen al ondan, gerçekten etkisi oluyor
Tamam canım öyle içim doğadanın özel günler çayını bulamadım reale bakmıştım. Olsa ondan içerdim hafifletirdi belki
Sende olursun belkim bekle bakalım ben geçen ay 31'inde olmuştum bu ay 3 gün önce oldum.
Eşinle de tartışmanıza üzüldüm canım hiç yok yere kavga etmişsiniz ama geçmiş barışmışsınız
Sağol canım inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?