2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

eşim dün akşam 10 gibi gelecekti, sabah öyle söylemişti yani, geç kalırım merak etme demişti. benm tel tamirde haberleşemedik. temizlik yaptım uyudum baktım yorgunum bi banyo yapiim dedim akşam 6 buçuk gibi girdim, eşim gelmiş zili çalmış çalmış duymamışım suyun sesinden. kapıyı açmaya çalışmış ben arkadan kitlemiştim banyodayım diye, açamamış balkondan girmeye çalışmış girememiş, aşağı düşüyordum diyor. bi ara kapıyı salladığını duydum sarındım havluya çıktım kapıyı açtım, ablamla konuşuyor telde bayıldı ya da düşük yaptı heralde falan die konuşuyor, geldi bana bağırdı napıyosun neden kitliyosun korkudan öldük diyor annemleri ablamları kendi annesigili aramış, tamam korkmuş ama ben napiim 10 dan önce gelemem demişti. sonra ben ağladım,ağladım... babam aradı ağlama dedi, bağırdı bana dedim. çok korktu o yüzden bağırmıştır falan dedi, sonra eşim yemek sordu yapmadım uyumuşum dedim. sen yorulma ben dışardan söyleyim dedi, neyse dışardan yemek geldi yedik,tv izledik, ben de gece 3e kadar uyudum bi uyandım daha gözümü kırpmadım uykusuzluktan ölüyorum.

Günaydın kızlar
berbat bir pazar günü sonrası yine iş başı
Pazar günü saat 17:00 ye kadar elektrikler yoktu, gerginim tabi temizlik yapamadım, ev darmadağın
bi pazarımız var kahvaltı yapamadık.. eşime patladım, tartıştık
gece 11 de geldi ama özür diledi barıştım, annemlerde kaldık zaten..
saat 2 de yatıp 6 da kalktım ben de ölüyorum uykusuzluktan..

zuzu, diloş, dilek, ben
hepimiz eşlerimizle tartışmışız ama kısa süreli olup, barışma yaşanması güzel.. afferim bize :129:

Günaydın Zeynep gözükmüyorsun ne zamandır sen nasılsın neler yapıyorsun?

gezmeden yakın döndüm baya gezdim memlekettten döndükten sonra annemde geldi benimle gezdik kardeşim ben annemle sonrada izmire gittik teyzem hacılığa gitmişti onu görmeye gittik geçen salı geldim 2gün kaldım ingilizce kursum başladı gelmek zorunda kaldım şimdide kursa gidicem eşimi bekliyorum beraber çıkıyoruz .bbi uğrayayım dedim

gece oldu yattık kalktık buraya geldim

Neden uyuyamadın Dilek. ne için tartıştınız ?
yaa dün 12de kalkınca sanırım uyuyamadım bilmioum odada tvye bakarken çok uykum vardı yatak odasına gittik yok kalktım elimi ayağımı yıkadım sıcak suyla bi rahatlayım die su içtik dolandım geri geldim yok hep parça parça.
sabahta kalktım tost kahve falan yaptım eşimi uyandırdım kalktı ilk seferde elini yüzünü yıkadı geldi geri yattı bende çorap giyiodum yatağın ucuna oturmuş. Kalkıp kahvaltı etsene dedi.
"TMM YAA " moduna girdi doğru düzgün konuş dedim. sen sesini yükseltme dedi ama ayağıyla dürttü beni.
o ayağınla bi daha aynı şeyi sakın yapma dedim bağırarak bağırma dedi bi daha yaptı bende seni uyarıoum yapma dedim bi daha konuşmadık kapıdan çıkarken para verio istemioum senin paranı dedim. cebime falan sokmaya çalıştı yine bağırdım istemioum die oda ayakkabılığın üstüne fırlattı çıktık arabadan inerkende hiç bişi demedim. Böyle yani ben üzerine titredikçe şımarıo
uykusuzluktan ölüyorum.
aynen canım benimde durum vahim eve gidip yatcam yemek falan hiç bişi yapmıcam

canım günaydın. Ne zamandır yoksun. Ama epey gezmişsin kursa başlamanda ne iyi olmuş.
Daha iyisindir umarım

Bende regl olmuşum çok kötü sancım var çay içiyorum şimdi.
Umarım daha kötü olmam yoksa yolun sonu acile gidip iğne olmak.

canım, benze şeyler için kavga etmişiz..
bizim de tartışmamız böyle oldu gibi..
uyandırdım, başladı bağırmaya "ne güzel uyuyodum yaaaa ne diye uyandırıyosun beni", dedim "e yeter 11 de yattık, saat sabah 11 daha nekadar uyucan, 12 saat olmuş".. "istersem 50 saat uyurum" dedi.. bişi demedim.. sonra elektrikler yoktuya arayalım kaçta gelecekmiş dedim, kalk ara dedim.. kızdı yataktan çıkacak diye, numarayı da unutmuş "neydi numara" felan diye homurdanıyo "156 diye kalmış aklımda" dedim "ne 156sı yaa" diye çıkıştı yine.. sustum.. kavga çıkmasın.. aradı geri yattı, sırtımı dönmüştüm ben, sarılmaya çalıştı.. Ben de "sarılma, istemiyorum" dedim.. gene bağırdı "bıktım bu nazından, kaprisinden yeter artıkkk!!" diye.. uyuzzz yaa hem bağıracak hemde hiç bişi olmamış gibi davranıcam, sarılacak beklesinn!! Kalktım ben de aşağı indim, o da annesine gitmiş kahvaltıya..gece geldi işte aşağıya (annemlere)

benim de olmam lazım bugün bol şekerli iç çayı canım, hafifletiyor ağrıyı :))

Son düzenleme:
zuzu, diloş, dilek, ben
hepimiz eşlerimizle tartışmışız ama kısa süreli olup, barışma yaşanması güzel.. afferim bize :129:

size bol muhabbetler kızlar ben çıkıyorum kursa gidiyorum görüşürz hepinize kolay gelsin

güle güle canımm

ayy geçmiş olsun canım...

bende sabah bi aç uyandımki sormayın yaa :) ama nasıl, bayılcam açlıktan oderece :26: 1 dilim ekmek yedim, buseferde midem nasıl bulandı geçti Allah tan bian kuscam sandım

Tamam canım öyle içim doğadanın özel günler çayını bulamadım reale bakmıştım. Olsa ondan içerdim hafifletirdi belki
Sende olursun belkim bekle bakalım ben geçen ay 31'inde olmuştum bu ay 3 gün önce oldum.
Eşinle de tartışmanıza üzüldüm canım hiç yok yere kavga etmişsiniz ama geçmiş barışmışsınız

geçmiş olsun canım, inşallah kolay atlatırsın

Sağol canım inşallah...

ya yeni aldığım montum tüyleniyo yaa ( hatta içindekiler dışına çıkıyo tüy tüy (( bugün/yarın gidicez değiştirmeye, uzak da yaa arabada olmayınca gidemedik bitürlü ((

başka markette denk gelirsen al ondan, gerçekten etkisi oluyor
ben çok ilaç içtim ya bu ay, antibyotikler vitaminler felan ondan geç gelir belkim benimkisi
özür dilemeseydi uzardı genelde hep neşeli uyanır benim eşim ama nolduysa pazar sabahı anlamadım işte ama iyi ki barıştık, küs olunca çok etkiliyorum ben hep yüzüm asık, ağlamaklı oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…