2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

selam kızlar. bugün işyeri karışıktı biraz. girdim ama okumayı bile ancak bitirebildim. eşim de erken geldi bugün çalışanlara sabır, geri kalan herkese iyi tatiller diliyorum

annemlerden bağlanıyorum
eve geçtim eşim oturma odasındaki koltukta uyuya kalmış, yanına yattım azcık.. uyandı, rahat durmadı
duş alıp çıktık annemlere geldik, akşam ne yapsam yemek diye düşünüyorum..
babam tavuk kanat almış, onları yapıcam mecbur çünkü tavuk durmaya gelmez :26:
ben de kıyma almıştım, onu soğanlayıp dolaba koyayım bari yarına dayanır dimmi :26:

Bence soğanlama şimdiden nek kokar belkim:26:
Yarın yapacağın zaman soğanlarsın. 1 günde dolapta kalsa bişe olmaz herhalde kıymaya.

Bence soğanlama şimdiden nek kokar belkim:26:
Yarın yapacağın zaman soğanlarsın. 1 günde dolapta kalsa bişe olmaz herhalde kıymaya.
öyle mi dersin canım, ama yarın öğleden sonra yapıcam köfteyi :44: buzluğa da atmak istemiyorum, çözdürmekle uğraşmim diye
ama evet kokar soğan, yarın 1-2 saat önce yapim köfte harcımı..

iyi pazarlar sana da sinemm.

Kimse girmemiş bugün (

Kızlar bugün bi gaza geldim ki sormayın. normal temizlik günümdü, ben bi de ondan önce camlara giriştim, salonun ön cephesi hariç her yeri sildim. oh beeeeeee aylardır dertleniodum sonunda bu da aradan çıktı walla. Ev temzliğinden sonra banyomu da yaptımmm karnımı da doyurdummm ohh mis :))))

Günaydın kızlar

bende cumartesi teyze ile gezdim bakırköyde. kumpir yedik sohbet ettik eve geldik görümceme gitti teyze. kaynanamda ordaydı eşimle bende annemlere gittik yemek yedik kardeşim bize bağlama çaldı türkülü bir geceydi çok güzel geçti pazar günüde 10 da uyandık kahvaltı yaptık teyze ile temizlik yaptık eşimde kestane koydu fırına. havada çok bunaltıcıydı evde zaman geçirdik

günaydın kızlar

kötü bi sabahtı benim için eşimle atıştık sinir tepemde resmen.

ben cmt mağlum 7ye kadar burdaydım (yalnız)
akşam eve gittim temizlik yaptım ama şöyle bi yalandan yani.
pazar günü 12de kalktık eşimi ortağı çağırdı 1de gitti hesap kitap yapmaya bende hazırlandım 3 gibi kız ark ile buluştum eltimi de çağırdım ark nişanlısına hediye falan aldık. Eltim bize gidelim dedi arabayla gelmiş 4 bayan atladık arabaya gittik eşlerimizi de aradık bizi ordan alırsınız die yemek muhabbet çaylar kahveler sonra erkekler geldi 9da 2 saatte öyle oturduk 11de çıktık benim annemlere uğradık masa sehpa ve saklama kabı almışlardı onları aldım biraz oturduk sonra eve geçtik ve zaten saat yarım olmuştu yattık.
Tüm gece uyuyamadım çok yorgun ve uykusuzum

cengizhan koyun sizde

benm annem de hep kesme şeker atar pilava
saol canım amin.
valla karar veremiyoruz canım. bakalım zamana bıraktık

canım hepimiz aynı durumdayız ve anne babalarımıza bakalım, onların borcu bitiyor mu ufak tefek de olsa evde yenilenecek şeyler çıkıyor, tatiller, geziler, şunlar bunlar, bi sürü akılda olmayan ama çıkan masraf oluyor, hayat böyle. bugünümüze şükür.
valla canim belli degil

ben aras güney,rüzgar,baran isimlerini begeniyorum ama esim isttemiyorr

babasina sordu o koyacak galiba

bakalim
hayırlısı olsun canım, ama benm fikrim çocuğun adını koymak anne babaya düşer, eşin tamam fikir alsın ama tamamen dedeye bırakmasın.
günaydın kızlar muhabbet yine elfinin görümcesine gelmiş ay elficim senin görümcenin adını örümcek olarak değiştiriyorum canım izninle
canımm hamilelik nasıl gidiyor?
ben de böyle düşünüyorum biliyosun elfim :/
ezdirme kendini, çünkü gerçekten eziyor seni görümcen..
kayınvaliden de aynı şekilde..
:13:
ben de her canım sıkıldığında burda yazıp rahatlıyorum belki başınızı ağrıtıyorum ama en azından üstümden bi yük kalkmış oluyor.

bu arada günaydınnnnnnnnn

günaydın kızlarrr.....

cumartesi 3.30 da eve gittim çamaşırları attım mak.ye karnımı doyurdum.... girdim battaniyemin altına (hayaldi gerçek oldu ) uyumuşum...saat 6 da eşimin gelmesine uyandım :)))
yemekten sonra anneme gidicektik, eşim uyuzluk yaptı gelmedi ben kaynımla gittim..küstüm ona tabii, bütün gece konuşmadım yatarkende sarılmadım,uyudum (zarzor tabii) pazar sabahta 8.45te uyandık,yüz vermedim...bırakırmı :) zorla üstüme çıkıyo konuşayım diye..neyse azıcık konuşmaya başladım, kahvaltıya götürdü beni affettirsin diye kendini :))) pazar kahvaltımızıda dışarda güneşte ve denize nazırr yaptık sonra eve geldikk veee duş aldım arkiye gittik ,arkilerle pide falan yaptırdık gırgır şamata yedik içtik ,gece oldu yattık kalktık buraya geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…