Sağol Dilekcim
Bende toparlanıp çıkayım öpüyorum hepinizi.
iyi tatiller
dilekkk ben çıkıyorum 3te, izin verdi patron..darısı sana
annemlerden bağlanıyorum
eve geçtim eşim oturma odasındaki koltukta uyuya kalmış, yanına yattım azcık.. uyandı, rahat durmadı
duş alıp çıktık annemlere geldik, akşam ne yapsam yemek diye düşünüyorum..
babam tavuk kanat almış, onları yapıcam mecbur çünkü tavuk durmaya gelmez :26:
ben de kıyma almıştım, onu soğanlayıp dolaba koyayım bari yarına dayanır dimmi :26:
öyle mi dersin canım, ama yarın öğleden sonra yapıcam köfteyi :44: buzluğa da atmak istemiyorum, çözdürmekle uğraşmim diye
Bence soğanlama şimdiden nek kokar belkim:26:
Yarın yapacağın zaman soğanlarsın. 1 günde dolapta kalsa bişe olmaz herhalde kıymaya.
cengizhan koyun sizdeDün kimse konuşmuyordu bugünde kimse susmamış :))
Zuzum yılbaşında allah kolaylık versin sana. yeni yıla nasıl girersen öyle geçer derlerya 2012 senin için bol misafirli bol çocuklu bi sene olacak galiba :)))))))
Testler çözülmüş ohh maşallah :))
isimlerde konuşulmuş ben seçemedim ya o kadar çok isim varki :))) tek isimden yanayım ama eşimde erkek olursa babasının adını istiyor babasının adı Muhammed Cengiz iki isimli yani. Ama cengiz diye sesleniliyormuş cengiz + başka isim mi olsa acaba diyorum bazen ama aslında hiç istemiyorum cengizi
benm annem de hep kesme şeker atar pilavazuzu pial yaparken şehriye ile pirinci kavururken tuzu atıyoruz ya yanında 1 kesme de şeker atınca pilav daha güzel oluyor. Kayınvalidemden gördüm denedim gerçekten pilavlarım ertesi güne kalsa dahi taze gibi duruyor
saol canım amin.Selam kızlarrr.
Gündüz bi ara okudum yazayım dedim ekran öyle kalakalmış acil sınav hazırlamamız gerekti. Hiç de keyfim yoktu bugün, gündüz regl oldum karnım ağrıdı biraz, allahtan 10.30dan 15.30a kadar dersim yoktu o arada masaya kafamı koydum biraz ağrı kesici falan da aldım iyi geldi.
bugün ben de petrol yeşili giydimmmmmm :) bence günün rengi petrol yeşiliymiş bugün
yok artıkkkk kaynın çok fenaymış haa senin
allah kavuştursun cnm bu arada
bence de Dileğin kocasına benzerse o erkek çocuk, hele bi de Ateş olursa adı, onu kimse durduramaz bence
evet yaa çok konuşulmuş dimmi bugün. eski formuna dönüyor heralde topic :))
erkek isimlerinde ben Ege, Can, Kaan, Toprak isimlerini beğeniyorum. Arda ve Kerem de güzel bence Dilşad.
canım hepimiz aynı durumdayız ve anne babalarımıza bakalım, onların borcu bitiyor mu ufak tefek de olsa evde yenilenecek şeyler çıkıyor, tatiller, geziler, şunlar bunlar, bi sürü akılda olmayan ama çıkan masraf oluyor, hayat böyle. bugünümüze şükür.canım tabiki Allah'a şükür. Hep dioum bi çok insandan daha iyi durumdayız die.
ama dönüp bakıoum bazen yeni evlendik sayılır hepimizin 1- 1,5 yıl falan oldu işte. Borçlar düzenlemeler derken...
Yani bakıoum extra hiç bişi yok. Çalışıouz ama hayatta yaşayabilmek için hayatı yaşamak için diil.
Bi kaç kıyafet yiyeceklerimiz fatura ödemeleri bitti işte.
Bazen bi hafta sonu kaçamağı bazen 1 gece dışarda eğlence ya anlıosundur sen beni.
hıı bunları hiç mi yapmıouz yapıouz ama ama aslında buraya vereceğimiz parayla kartı kapatsak borç bitsinde herşey yapılır.
1 yılı böyle geçirdim bak bitti peki borçlar bitio mu hayırrr
hayırlısı olsun canım, ama benm fikrim çocuğun adını koymak anne babaya düşer, eşin tamam fikir alsın ama tamamen dedeye bırakmasın.valla canim belli degil
ben aras güney,rüzgar,baran isimlerini begeniyorum ama esim isttemiyorr
babasina sordu o koyacak galiba
bakalim
canımm hamilelik nasıl gidiyor?günaydın kızlarmuhabbet yine elfinin görümcesine gelmiş ay elficim senin görümcenin adını örümcek olarak değiştiriyorum canım izninle
:13:ben de böyle düşünüyorum biliyosun elfim :/
ezdirme kendini, çünkü gerçekten eziyor seni görümcen..
kayınvaliden de aynı şekilde..
ben de her canım sıkıldığında burda yazıp rahatlıyorum belki başınızı ağrıtıyorum ama en azından üstümden bi yük kalkmış oluyor.bak işte bunu söylemek istemiştim aklı başında kadın anlar zaten kimin ne kastettiğini
anlat sen bitanem. Zaten onlarada tepki göstermiosun kendi kendini hasta etcen atma içine biz paylaşmaya çalışırız yani ben kendi adıma öyle söyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?