iki gündür acayip bel agrilarim var hic bir sey yapamiyorum
bugün iyiyim ama üstümde bir agirlik var bende anlamadim.
Aaa bana da kociş almıştı elfi :))Kettle ım bozulmuştu onsuzda yapamıyorum dedim netten bakalım arzumdan kettle. elektrik süpürgesi ve şarjlı elekt. süpürgesi aldı kocişim bana. :))
canım hiç zorlama kendini. uzan. bebiş ağırlaştığı için ağrı yapıyordur belinde. her gün fazla fazla yapıyorsun zaten. bugünlük yapma birşey.
Geçmiş olsun. Sen hamileydin değil mi sinem? Öyle hatırlıyorum öyleyse hamilelikte normal bel ağrısı çok yorma kendini uzan bol bol.
Sen kaç aylıksın canım?tesekkürler canim evet hamileyim
ilk 4 ayda normalde oluyormus
birde 9. ayda oluyormus benim biraz erken basladi bakalim
erken dogum belirtiside olabilirmis
Aaa bana da kociş almıştı elfi :))
Sen nasılsın iyimisin noldu görümcenle aran?
güle güle kullan canım :)))Kettle ım bozulmuştu onsuzda yapamıyorum dedim netten bakalım arzumdan kettle. elektrik süpürgesi ve şarjlı elekt. süpürgesi aldı kocişim bana. :))
güle güle kullan canım :)))
Sen kaç aylıksın canım?
Kesin git o zaman doktora ihmal etme.
elfişşşş ya test yapsana yavrum. aaa heyecan yaptım burda
iyiyim canım sağol. görümcemle mesafeliyim haftasonu hiç görüşmedik sabahlarıda günaydın diyorum o kadar.bundan sonra böyleeee
En iyisi o canım, mesafeli olmak...
Bundan sonra bende böyleyim herkese karşı hemde.
Kimse kırılmasın diye kendimi üzmicem ben üzülmek istemiyorum artık.
Herkes ederi kadar bundan sonra.
bugün herkes neyin var diyor bitkin halsizim. canım hiç bişey yapmak istemiyor
senin daha heyecanlı olmanı beklerdim kuzumm ya. anlamadım ben seni bu sefer:44::44:
Selam Kızlar
kac gündür giremiyordum,
gecen hafta bilgisayarım çöktü iş yerinde tüm bilgielrimi kaybettim, tamire felan gitti
neyse herkes nasıl, ben biraz gecmişi okuyayım geliyorum
bazı aylar bu heyecanı yaşadım ya bu ayda heyecanlanmak istemiyorum açıkçası. ondan sanırım. en iyisi ben gidip yemek yiyeyim
ayy nefret ederim bilgisayarın çökmesinden. sürekli yedek almak zorunda kalıyorum sırf bu yüzden. bütün işim bilgisayarla ve arşivle olduğu için en büyük kabusum bu. senin bilgilerini sakladığın bir arşivin var mıydı canım?
.
bize özel
zuzummm mesaj kutun dolu maalesef, o yüzden almamış olabilir misin acaba
Kettle ım bozulmuştu onsuzda yapamıyorum dedim netten bakalım arzumdan kettle. elektrik süpürgesi ve şarjlı elekt. süpürgesi aldı kocişim bana. :))
iki gündür acayip bel agrilarim var hic bir sey yapamiyorum
bugün iyiyim ama üstümde bir agirlik var bende anlamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?