evt küs olmak beni de üzüo ama yelkenleri suya indirmek istemioum
Aynı benim gibisin sende canım... Bende küs olduğumuzda hiçbirşey yapasım gelmiyor, durgunlaşıyorum barışmayı istiyorum haklıysam bile... Ah biz kadınlar...
kızda heyecan mı kalıo çay kaşığı görümce k.valide derkensenin daha heyecanlı olmanı beklerdim kuzumm ya. anlamadım ben seni bu sefer:44::44:
kızlar 4. tahminim de tuttu
miroşun bebiki erkekmişş
sıra luxxorda, ona da kız diyorum
ay kalbim temiz benim walla
tebrikler Allahım darısı bizlere olsun. Bende erkek istioum Allah gönlüme göre versin inş.
hamile kalmadan tahminde bulunabilir misin nigarcım:44:
önce hamiş kalman lazım dileğim, konsantre olmam lazım (ay havaya da giriyorum he )
inş Allahım gönlümüze göre verir hepimizin
benim başım ağrıyo sürekli ,kızlar
bu kış gireli hergün başımda ince bi sızı, bazen beynim uyuşuyo sanki uyumak istiyorum sadece...bazen boynumdan tutuyo,bazende başımdan
eşime ddim dr gideyimmi acaba, kızdı bana git ama banyo yapınca hep ıslak yatıyosun dedi
kardeşimde bu şikayetlerle gitti dr , sinüzit demiş dr.
miroşun bebiki erkekmişş
benim ensemden bi ağrı girio kafamı tutamıoum gözlerim falan o kadar kötü oluo ki. Bu çok uzun saatler ekrana baktığım için yorgunluktan olabilirmiş. Ama bazen dayanılmaz bi ağrı oluo başımda
canım doktora git hiç ihmal etme :44: inş ciddi bişi değildir, benim de çok sık oluyor baş ağrılarım ama benimkisi migren maalesefbenim başım ağrıyo sürekli ,kızlar
bu kış gireli hergün başımda ince bi sızı, bazen beynim uyuşuyo sanki uyumak istiyorum sadece...bazen boynumdan tutuyo,bazende başımdan
eşime ddim dr gideyimmi acaba, kızdı bana git ama banyo yapınca hep ıslak yatıyosun dedi
eşim de tutturmuş geçen gün, nisanda çalışmalara başlıyoruz diye.. arkadaşlarının bebişleri oluyomuş (bu ara çok sık çevresindekiler baba oldu) kıskanıyomuşbağlantıyı koparmayalım o zaman tatlım seneye kasımda kısmet olursa düşünüoum
bence sen test yap bu akşam al, yarın sabah yapaaa ne güzel.... gerçektende kalbin temiz. şeyi bilsene ben hamileyim değilmiyim :) test yapmama gerek kalmasın :)
Dilekcim evet sanırım heyecan çay kaşığı olan görümcemden dolayı böyle.
miroşun bebiki erkekmişş
evt küs olmak beni de üzüo ama yelkenleri suya indirmek istemioum
ayrıca hamile diilim canım
kızda heyecan mı kalıo çay kaşığı görümce k.valide derken
ama bende test yapmanı beklioum :18:
tebrikler Allahım darısı bizlere olsun. Bende erkek istioum Allah gönlüme göre versin inş.
hamile kalmadan tahminde bulunabilir misin nigarcım:44:
önce hamiş kalman lazım dileğim, konsantre olmam lazım (ay havaya da giriyorum he )
inş Allahım gönlümüze göre verir hepimizin
benim başım ağrıyo sürekli ,kızlar
canım doktora git hiç ihmal etme :44: inş ciddi bişi değildir, benim de çok sık oluyor baş ağrılarım ama benimkisi migren maalesef
eşim de tutturmuş geçen gün, nisanda çalışmalara başlıyoruz diye.. arkadaşlarının bebişleri oluyomuş (bu ara çok sık çevresindekiler baba oldu) kıskanıyomuş
ben de başağrısından ölüyorum, hele yeni evliyken yatak yorgan yatıyordum kışın. sinüzit benmki de. ama kronikleşmiş ya o kötü işte.geçmiş olsun canım.
benim babamda dizgici o gitti bazen iki büklüm oluo yürüyemiodu bu ense ağrısından önce kulak falan die araştırıldı kulak dengeyi sağladığı için bi problem mi var die. Orda bişi çıkmadı beyin filmlerine falan bakıldı yine yok. Göz yorgunluğunun başa vurması yani bu.evet canım belkide olabilir....aslında bu hafta gidebilirim dr. izin alma açısından rahat bi hafta...
ama ben iyice bakılsın istiyorum, tahlil falan...napabilirlerki nasıl olucak tedavi...
canım doktora git hiç ihmal etme :44: inş ciddi bişi değildir, benim de çok sık oluyor baş ağrılarım ama benimkisi migren maalesef
eşim de tutturmuş geçen gün, nisanda çalışmalara başlıyoruz diye.. arkadaşlarının bebişleri oluyomuş (bu ara çok sık çevresindekiler baba oldu) kıskanıyomuş
bence sen test yap bu akşam al, yarın sabah yapben de merak ediyorumm
ama kabul etmedivaaaayyy nektara işi büyütme teklifi :)))
hafta ortası test alayım öyle hemende çıkmaz sanırım. dün gece çok fena karnım ağrıyordu arada oluyor gidiyo
yoktu canım, herseyim gitti
mailler bilgiler
en kötüsü fotograflarımın büyük bir cogunlugu başka bir yerde kayıtlı değildi
hafta ortası test alayım öyle hemende çıkmaz sanırım. dün gece çok fena karnım ağrıyordu arada oluyor gidiyo
ama kabul etmedi
kuzum kaç gün gecikti die sordum bişi sölemedin :44:
zuzum bence saçını kurutupta yat bak farklılık varsa saçın ıslak yattığın için baş ağrın olabilir
benim babamda dizgici o gitti bazen iki büklüm oluo yürüyemiodu bu ense ağrısından önce kulak falan die araştırıldı kulak dengeyi sağladığı için bi problem mi var die. Orda bişi çıkmadı beyin filmlerine falan bakıldı yine yok. Göz yorgunluğunun başa vurması yani bu.
Yan etkiler kış ıslak saç falan derken sinüzit ve migrende varsa kıvranıosun.
Annemde migren için karanlık bi odada alnına patates salatalık falan sarar uyur öyle geçio dio
benimkide arada havaya girio hadi yapalım falan dio geçen buraya eklediğim bebiş fotosunu ona da yollamıştım akşam geldi ne demek istedin yani bizde mi yapalım dioYaa hayır bu şartlarda istemioum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?