2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar 4. tahminim de tuttu
miroşun bebiki erkekmişş
sıra luxxorda, ona da kız diyorum
ay kalbim temiz benim walla

Aynı benim gibisin sende canım... Bende küs olduğumuzda hiçbirşey yapasım gelmiyor, durgunlaşıyorum barışmayı istiyorum haklıysam bile... Ah biz kadınlar...
evt küs olmak beni de üzüo ama yelkenleri suya indirmek istemioum
ayrıca hamile diilim canım
senin daha heyecanlı olmanı beklerdim kuzumm ya. anlamadım ben seni bu sefer:44::44:
kızda heyecan mı kalıo çay kaşığı görümce k.valide derken
ama bende test yapmanı beklioum :18:
miroşun bebiki erkekmişş

tebrikler Allahım darısı bizlere olsun. Bende erkek istioum Allah gönlüme göre versin inş.
hamile kalmadan tahminde bulunabilir misin nigarcım:44:

tebrikler Allahım darısı bizlere olsun. Bende erkek istioum Allah gönlüme göre versin inş.
hamile kalmadan tahminde bulunabilir misin nigarcım:44:
önce hamiş kalman lazım dileğim, konsantre olmam lazım (ay havaya da giriyorum he )
inş Allahım gönlümüze göre verir hepimizin

benim başım ağrıyo sürekli ,kızlar

bu kış gireli hergün başımda ince bi sızı, bazen beynim uyuşuyo sanki uyumak istiyorum sadece...bazen boynumdan tutuyo,bazende başımdan

eşime ddim dr gideyimmi acaba, kızdı bana git ama banyo yapınca hep ıslak yatıyosun dedi

kardeşimde bu şikayetlerle gitti dr , sinüzit demiş dr.

benim ensemden bi ağrı girio kafamı tutamıoum gözlerim falan o kadar kötü oluo ki. Bu çok uzun saatler ekrana baktığım için yorgunluktan olabilirmiş. Ama bazen dayanılmaz bi ağrı oluo başımda

miroşun bebiki erkekmişş

aaa ne güzel.... gerçektende kalbin temiz. şeyi bilsene ben hamileyim değilmiyim :) test yapmama gerek kalmasın :)

Dilekcim evet sanırım heyecan çay kaşığı olan görümcemden dolayı böyle.

benim ensemden bi ağrı girio kafamı tutamıoum gözlerim falan o kadar kötü oluo ki. Bu çok uzun saatler ekrana baktığım için yorgunluktan olabilirmiş. Ama bazen dayanılmaz bi ağrı oluo başımda

evet canım belkide olabilir....aslında bu hafta gidebilirim dr. izin alma açısından rahat bi hafta...

ama ben iyice bakılsın istiyorum, tahlil falan...napabilirlerki nasıl olucak tedavi...

canım doktora git hiç ihmal etme :44: inş ciddi bişi değildir, benim de çok sık oluyor baş ağrılarım ama benimkisi migren maalesef

bağlantıyı koparmayalım o zaman tatlım seneye kasımda kısmet olursa düşünüoum
eşim de tutturmuş geçen gün, nisanda çalışmalara başlıyoruz diye.. arkadaşlarının bebişleri oluyomuş (bu ara çok sık çevresindekiler baba oldu) kıskanıyomuş

aaa ne güzel.... gerçektende kalbin temiz. şeyi bilsene ben hamileyim değilmiyim :) test yapmama gerek kalmasın :)

Dilekcim evet sanırım heyecan çay kaşığı olan görümcemden dolayı böyle.
bence sen test yap bu akşam al, yarın sabah yap ben de merak ediyorumm

miroşun bebiki erkekmişş

vaaaayyy nektara işi büyütme teklifi :)))

önce hamiş kalman lazım dileğim, konsantre olmam lazım (ay havaya da giriyorum he )
inş Allahım gönlümüze göre verir hepimizin

hehehe maşallah herkesi biliyor helallllll. ben rüyamda 2 kere erkek görmeme rağmen kız diye direttim erkek çıktı nekk bildi.

ben de başağrısından ölüyorum, hele yeni evliyken yatak yorgan yatıyordum kışın. sinüzit benmki de. ama kronikleşmiş ya o kötü işte.geçmiş olsun canım.

hafta ortası test alayım öyle hemende çıkmaz sanırım. dün gece çok fena karnım ağrıyordu arada oluyor gidiyo

gidiim dimi ...

dünde bana diyo eşim, bebek yapalım mı diye :) ama o muzurluğuna diyo, ses tonundan anlarım ben ciddi olup olmadığını

ben de başağrısından ölüyorum, hele yeni evliyken yatak yorgan yatıyordum kışın. sinüzit benmki de. ama kronikleşmiş ya o kötü işte.geçmiş olsun canım.

sağol canım, sanada....

Zuzum bence saçını kurutupta yat bak farklılık varsa saçın ıslak yattığın için baş ağrın olabilir

evet canım belkide olabilir....aslında bu hafta gidebilirim dr. izin alma açısından rahat bi hafta...
ama ben iyice bakılsın istiyorum, tahlil falan...napabilirlerki nasıl olucak tedavi...
benim babamda dizgici o gitti bazen iki büklüm oluo yürüyemiodu bu ense ağrısından önce kulak falan die araştırıldı kulak dengeyi sağladığı için bi problem mi var die. Orda bişi çıkmadı beyin filmlerine falan bakıldı yine yok. Göz yorgunluğunun başa vurması yani bu.
Yan etkiler kış ıslak saç falan derken sinüzit ve migrende varsa kıvranıosun.

annemde migren için karanlık bi odada alnına patates salatalık falan sarar uyur öyle geçio dio

benimkide arada havaya girio hadi yapalım falan dio geçen buraya eklediğim bebiş fotosunu ona da yollamıştım akşam geldi ne demek istedin yani bizde mi yapalım dio yaa hayır bu şartlarda istemioum dedim

Nekk
Nisanda başlıcakmısınız yoksa eşinin isteğimi sadece. Ay senin çocuğun nasıl olur yaa boncuk boncuk.. ne bilim farklı hissettim düşününce

Benim bebeğiminde gözleri %90 renkli olacak gibi geliyor banada. Benim gözüm renkli eşiminde babasının gözleri renkli ve çocukları hiç çekmemişler babaya. hep dermişki benim torunumlarım renkli gözlü olacak diye. Eşimin babası rahmetli ama onunda içine doğarmış böyle şeyler. görümcem o kadar kaptırmıştı ki benim kızımın gözleri renkli olacak diye ama onun olmadı. bende olma olasılığı daha yüksek.

yoktu canım, herseyim gitti
mailler bilgiler
en kötüsü fotograflarımın büyük bir cogunlugu başka bir yerde kayıtlı değildi

offf çok kötü olmuş ya. güvenmemek lazım bilgisayarlara, teknoloji de bir yere kadar işte.

hafta ortası test alayım öyle hemende çıkmaz sanırım. dün gece çok fena karnım ağrıyordu arada oluyor gidiyo

kız ne hafta ortası ya, sen çatlatcan bizi nekin de dediği gibi bu akşam al, yarın sabah sabah yap bence. regl gününden önce bile çıkabiliyormuş. senin kaç gün geçti. yap gitsin. böyle geciktikçe senin için de daha kötü olur bence. daha çok gerileceksin. bi de senin iltihap sorunun vardı, bebiş yoksa iltihaptan gecikmiş olabilir yine. onun tedavisine başlarsın biran önce.

zuzum bence saçını kurutupta yat bak farklılık varsa saçın ıslak yattığın için baş ağrın olabilir

evet canm,

babana da geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…