- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Bence cumaya kadar bekle...günüm geçti diye düşünme de, cuma günü olacakmışın gibi düşün....
zuzum boyun düzleşemesinden dolayı da baş ağrısı olabiliyor. Bende var; dr bana saçlarımı kurutmam gerektiğini söylemişti. Saçlarını kurutmadan uyuma lütfen.
ama kurutunca da elektrik çarpmışa dönüyo saçlarım
bende günüm geçti diye stres yapmıyorum işte. Rahatım ama son olanlar canımı fazlaca sıktı. Sabahta görümcem dedi ki ben pastaneye gitmek istiyorum eşimde arabayı durdurdu bana alma dedi eşim. Sana zaten almam niye alayım gibi şeyler saydı indi arabadan. Eşim her seferinde onada alır ama. Bide bu lafları eşim söylese kaynanam atlar hemen kardeşinede al diye. Ama kızına abinede al demez.
ohh sefamız olsunBenim bebeğiminde gözleri %90 renkli olacak gibi geliyor banada. Benim gözüm renkli eşiminde babasının gözleri renkli ve çocukları hiç çekmemişler babaya. hep dermişki benim torunumlarım renkli gözlü olacak diye. Eşimin babası rahmetli ama onunda içine doğarmış böyle şeyler. görümcem o kadar kaptırmıştı ki benim kızımın gözleri renkli olacak diye ama onun olmadı. bende olma olasılığı daha yüksek.
evt çok gecikmemiş kiPardon canımcım.. çok geçmedi ya cuma günü olması gerekiyordu
tşk ederim canım saolevet canm,
babana da geçmiş olsun...
ilaç beni de çok etkiler seninde ondandır belkiYarencim ben bu folik asidede başladım ya sonuçta ilaç kullanınca gecikir genelde o da olabilr. ben bi kez yaşadım o hayal kırıklığını yine yaşamak istemiyorum ki.
evt zuzum bende de var boyun düzleşmesi hep bu bilgisayarlardanzuzum boyun düzleşemesinden dolayı da baş ağrısı olabiliyor. Bende var; dr bana saçlarımı kurutmam gerektiğini söylemişti. Saçlarını kurutmadan uyuma lütfen.
yaa görümcen tam bir cadıbende günüm geçti diye stres yapmıyorum işte. rahatım ama son olanlar canımı fazlaca sıktı. sabahta görümcem dedi ki ben pastaneye gitmek istiyorum eşimde arabayı durdurdu bana alma dedi eşim. sana zaten almam niye alayım gibi şeyler saydı indi arabadan. eşim her seferinde onada alır ama. bide bu lafları eşim söylese kaynanam atlar hemen kardeşinede al diye. ama kızına abinede al demez.
Yarencim ben bu folik asidede başladım ya sonuçta ilaç kullanınca gecikir genelde o da olabilr. ben bi kez yaşadım o hayal kırıklığını yine yaşamak istemiyorum ki.
saç fırçası oluyor ya fönde kulanılan onunla tarar gibi kurut hem düzeliyor hemde çok güzel kuruyor
benimkisi ilaç içip uyumadan geçmiyor canımbenim babamda dizgici o gitti bazen iki büklüm oluo yürüyemiodu bu ense ağrısından önce kulak falan die araştırıldı kulak dengeyi sağladığı için bi problem mi var die. Orda bişi çıkmadı beyin filmlerine falan bakıldı yine yok. Göz yorgunluğunun başa vurması yani bu.
Yan etkiler kış ıslak saç falan derken sinüzit ve migrende varsa kıvranıosun.
annemde migren için karanlık bi odada alnına patates salatalık falan sarar uyur öyle geçio dio
benimkide arada havaya girio hadi yapalım falan dio geçen buraya eklediğim bebiş fotosunu ona da yollamıştım akşam geldi ne demek istedin yani bizde mi yapalım dioyaa hayır bu şartlarda istemioum dedim
canım yaaaNekk
Nisanda başlıcakmısınız yoksa eşinin isteğimi sadece. Ay senin çocuğun nasıl olur yaa boncuk boncuk.. ne bilim farklı hissettim düşününce
dede, babanneden pek etkilenmez o göz şeysi.. anne ve babadan alır bebek, onun böyle bilimsel bişeysi var arkadaşım anlatmıştı bana ama sadece anne ve babadan alıyomuş yani.. olursa sana benzerBenim bebeğiminde gözleri %90 renkli olacak gibi geliyor banada. Benim gözüm renkli eşiminde babasının gözleri renkli ve çocukları hiç çekmemişler babaya. hep dermişki benim torunumlarım renkli gözlü olacak diye. Eşimin babası rahmetli ama onunda içine doğarmış böyle şeyler. görümcem o kadar kaptırmıştı ki benim kızımın gözleri renkli olacak diye ama onun olmadı. bende olma olasılığı daha yüksek.
ama şimdi çok kaptırmadın ki elfim kendini, hayal kırıklığı beklersen olur..Yarencim ben bu folik asidede başladım ya sonuçta ilaç kullanınca gecikir genelde o da olabilr. ben bi kez yaşadım o hayal kırıklığını yine yaşamak istemiyorum ki.
saç fırçası oluyor ya fönde kulanılan onunla tarar gibi kurut hem düzeliyor hemde çok güzel kuruyor
göz rengi şeysiyle ilgili dedim canım, hatta biyoloji derslerinde konuyu işlediğimizi hatırlıyorum.. bakmak lazım googledan :))Nektarcım benim annem babam esmer ben kumralım. babaannemize çekmişiz :)
göz rengi şeysiyle ilgili dedim canım, hatta biyoloji derslerinde konuyu işlediğimizi hatırlıyorum.. bakmak lazım googledan :))
ama kurutunca da elektrik çarpmışa dönüyo saçlarım
size falım sakızdan çıkan yazıyı aktarıoum
Yanakları ah ne tombik
elleri var minik minik
bu tatlı şey senin kızın
falda göründü bir beşik
benimkisi ilaç içip uyumadan geçmiyor canımçok kötü bişi şu migren.. Annemde de var onunkisi çok ağır geçiyor ama..
Canım yaaaTeşekkür ederim, sağlıklı olsun da ama yeşil gözlü olur muhtemelen bizim bebiş
Nisanda çalışmalara başlamak vardı planımızda, sonra ben iptal ettim onu bekleyelim biraz dedim.. şimdi eşim nisan diye tutturmuş
Dede, babanneden pek etkilenmez o göz şeysi.. Anne ve babadan alır bebek, onun böyle bilimsel bişeysi var arkadaşım anlatmıştı bana ama sadece anne ve babadan alıyomuş yani.. Olursa sana benzer
Ama şimdi çok kaptırmadın ki elfim kendini, hayal kırıklığı beklersen olur..
Dilşad sendede olasılık var o zaman bebişin renkli gözlü olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?