2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Yarencim ben bu folik asidede başladım ya sonuçta ilaç kullanınca gecikir genelde o da olabilr. ben bi kez yaşadım o hayal kırıklığını yine yaşamak istemiyorum ki.

Bence cumaya kadar bekle...günüm geçti diye düşünme de, cuma günü olacakmışın gibi düşün....

zuzum boyun düzleşemesinden dolayı da baş ağrısı olabiliyor. Bende var; dr bana saçlarımı kurutmam gerektiğini söylemişti. Saçlarını kurutmadan uyuma lütfen.

Bence cumaya kadar bekle...günüm geçti diye düşünme de, cuma günü olacakmışın gibi düşün....

bende günüm geçti diye stres yapmıyorum işte. rahatım ama son olanlar canımı fazlaca sıktı. sabahta görümcem dedi ki ben pastaneye gitmek istiyorum eşimde arabayı durdurdu bana alma dedi eşim. sana zaten almam niye alayım gibi şeyler saydı indi arabadan. eşim her seferinde onada alır ama. bide bu lafları eşim söylese kaynanam atlar hemen kardeşinede al diye. ama kızına abinede al demez.

boşver canım, onlar kendi insanlığını konuşturuyo...

Herkes öbür tarafta vericek hesapları... Ne kadar ayıp, günah yaptığı

ohh sefamız olsun (görümceye )
Pardon canımcım.. çok geçmedi ya cuma günü olması gerekiyordu
evt çok gecikmemiş ki
evet canm,
babana da geçmiş olsun...
tşk ederim canım saol
Yarencim ben bu folik asidede başladım ya sonuçta ilaç kullanınca gecikir genelde o da olabilr. ben bi kez yaşadım o hayal kırıklığını yine yaşamak istemiyorum ki.
ilaç beni de çok etkiler seninde ondandır belki
zuzum boyun düzleşemesinden dolayı da baş ağrısı olabiliyor. Bende var; dr bana saçlarımı kurutmam gerektiğini söylemişti. Saçlarını kurutmadan uyuma lütfen.
evt zuzum bende de var boyun düzleşmesi hep bu bilgisayarlardan
yaa görümcen tam bir cadı

anladım canım. o zaman sustum ben

ilk günden hiç temizlik yapasım yok ya. mutfağı toparladım geldim. zaman da çok hızlı geçiyor sanki evdeyken. özellikle ilk gün hiç geçmez diye düşünüyordum.

saç fırçası oluyor ya fönde kulanılan onunla tarar gibi kurut hem düzeliyor hemde çok güzel kuruyor

elfi gibi yapıyorum bn de saç fırçasıyla fönleyerek kurutuyorum. Hatta geçen şunu farkettim kendim saçıma kırık fön çekebiliyorum :))) en kısa zamanda ince fırça almam lazım :))

elfi eğer vaktin varsa direk kandan beta hcg ye baktırsana daha net olur :)

size falım sakızdan çıkan yazıyı aktarıoum

Yanakları ah ne tombik
Elleri var minik minik
Bu tatlı şey senin kızın
Falda göründü bir beşik

benimkisi ilaç içip uyumadan geçmiyor canım çok kötü bişi şu migren.. annemde de var onunkisi çok ağır geçiyor ama..
Nekk
Nisanda başlıcakmısınız yoksa eşinin isteğimi sadece. Ay senin çocuğun nasıl olur yaa boncuk boncuk.. ne bilim farklı hissettim düşününce
canım yaaa teşekkür ederim, sağlıklı olsun da ama yeşil gözlü olur muhtemelen bizim bebiş
nisanda çalışmalara başlamak vardı planımızda, sonra ben iptal ettim onu bekleyelim biraz dedim.. şimdi eşim nisan diye tutturmuş

dede, babanneden pek etkilenmez o göz şeysi.. anne ve babadan alır bebek, onun böyle bilimsel bişeysi var arkadaşım anlatmıştı bana ama sadece anne ve babadan alıyomuş yani.. olursa sana benzer

ama şimdi çok kaptırmadın ki elfim kendini, hayal kırıklığı beklersen olur..

Son düzenleme:
saç fırçası oluyor ya fönde kulanılan onunla tarar gibi kurut hem düzeliyor hemde çok güzel kuruyor

çok zorunlu olunca makinayı saçıma dikey tutuyorum karışık kurutmuyorum saçımı...yani yukardan aşağııı düz şekilde indirtiyorm makinayı :)) anlatabildimmi bilmiyorum :)

bundan sonra hep öle yapayım bariii

Eşime mesaj attım test almak için erken dimi dedim.

oda aşkım sen ne zaman uygun görürsen yazmış. bende bilmiyorum kafam karışık yazdım şimdide istersen akşama alayım diyor.

göz rengi şeysiyle ilgili dedim canım, hatta biyoloji derslerinde konuyu işlediğimizi hatırlıyorum.. bakmak lazım googledan :))

göz anlamında çekmişiz anlamında yazdım eksik olmuş :) mesela biz 6 kardeşiz ben ile benim bi küçüğüm renkli gözlüyüz diğer kardeşlerimde yok. evet araştırmak lazım.

ama kurutunca da elektrik çarpmışa dönüyo saçlarım

benm deee

size falım sakızdan çıkan yazıyı aktarıoum

Yanakları ah ne tombik
elleri var minik minik
bu tatlı şey senin kızın
falda göründü bir beşik

oyyyy

benm kayınvalidm ve kayınpederim kahverengi gözlü, ama kaynım dedesi gibi renkli gözlü; dedem ve babannem kahverengi gözlü babam ve amcam renkli gözlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…