hımm :26:göz anlamında çekmişiz anlamında yazdım eksik olmuş :) mesela biz 6 kardeşiz ben ile benim bi küçüğüm renkli gözlüyüz diğer kardeşlerimde yok. evet araştırmak lazım.
canım hayırlısı olsun da ben renkli göz istemiyorum kara gözlü olsun bebişim ama büyük konuşuyorum heralde kız,kız dedim erkek oldu :)
hımm :26:
ben arkadaşımla konuşurken, bizim bebek kahve gözlü olabilir sonuçta dedesine çeker, yada teyzesine demiştim
yok aslaaa olamaz dedi, ben de şaşırmıştım.. du bakim sorayım o çok bilmiş odtü mezunu (kimya şeysiyle ilgilidir belki) cadıya neydi o tablo ben de sen gibi düşünüyodum çinkim )
ay o fallara kanma canım, bana da her gün esmer prensinle evlenecen, bazı günler sarışınla kaçacaksın diyornigaarrrr falıma ne diosun :44:
esmer ama renkli gözlü bi oğlun olsa ne tatlı olurr yaaaa
eşimin doğum gününe geri sayım o elfim, unutmiyım süpriz yapıcam inş.. pasta, hediye felan..Nekkkk doğum gününe 3 haftamı kaldı
Benim eşimin doğum gününe de 8 gün kaldı ve ben hiç bişey düşünmedim daha
canım günaydın. Ne zamandır yoksun. Ama epey gezmişsin kursa başlamanda ne iyi olmuş.
Daha iyisindir umarım
selam kızlar...
sabah eşimi uğurladım, sonra yatağımıza geçip biraz kitap okudum, biraz playstation oynadımkarnım acıktı kahvaltı yapmaya kalktım. sonra evimle uğraşcam. tatilim diye hafta sonu bol bol eşimle zaman geçirdim, hiç dokunmadım eve.
sirkencim sanki bana görümcene çocukmuş gibi davranıyorsunuz gibi geldi. sonuçta erkek arkadaşı falan olması çok doğal değil mi o yaşta? tamam sizden küçük olabilir ama yaşı 12-15 değil ki. evde yalnız kalabilir, kendi kararlarını verebilir bence.
elfişim sen hala regl olmadın mı ya? test de mi yapmadınnn???
çok karışık bu olaylar yaa, hiç anlamıyorum.. kız kardeşim kahve gözlü, annem mavi, eşi de masmavi böyle acaip bir renk ama kızı kahve gözlü işte karmaşık yanisi..Nektarcım anladım gibi. herkesin genlerinde göz rengini belirleyen iki adet alel oluşuyormuş mesela kendi annem be babamdan örnek vereyim
annem ve babamda kahverengi geni var ama ikinci genlerinde mavi yada yeşil gözlülükte var buda onların ailesinden gelen bir gen. benim gözlerimin renkli olma olasılığı %25 miş
kendi çocuğum için bakıyorum benim ilk alelim renkli eşimin kahverengi ama eşimin ikinci aleli renkli olabilir çünkü babasıda renkli gözlü ama yinede oran %50
sen ve eşin renkli gözlüsünüz ama sizdede oran %75 olmalı
göz renginden bahsetmişiniz....
benim göz rengim küçükken siyahtı ,şimdi çok koyu kahveye döndü
eşimde kahve...
kaynanamın ve kaynımın yeşil, k.pederimin mavi
Nekkkk doğum gününe 3 haftamı kaldı
Benim eşimin doğum gününe de 8 gün kaldı ve ben hiç bişey düşünmedim daha
çok karışık bu olaylar yaa, hiç anlamıyorum.. kız kardeşim kahve gözlü, annem mavi, eşi de masmavi böyle acaip bir renk ama kızı kahve gözlü işte karmaşık yanisi..
ben de diyorum bizim bebek kahve de olabilir diye, ama eşim aslaaaa diyor böyle üzerine basa basa ve arkadaşım da mümkün değil demişti tartışmışlardı benleamann benim için hiç önemli değil ki, kara gözlü beyaz tenli bebiklere bayılırım ben şahsen
en önemlisi hepimizin bebişlerinin gözleri sağlıklı olsaun da gerisi hiç hiç önemli değil benim için şahsen
eşimin doğum gününe geri sayım o elfim, unutmiyım süpriz yapıcam inş.. pasta, hediye felan..
göz renginden bahsetmişiniz....
benim göz rengim küçükken siyahtı ,şimdi çok koyu kahveye döndü
eşimde kahve...
kaynanamın ve kaynımın yeşil, k.pederimin mavi
benimkisiler de maviydi böyle bayaa bi süre ama yeşile döndülerzuzum benim de gözüm siyahtan, kahveye dönmüş. keşke hep siyah kalsaymış diyorum ben hep. eşimin ve annemin gözleri ela. büyük ihtimalle bizim bebiş kahverengi gözlü olur ama inşallah göz yapısı babasına çeker. eşimin göz yapısı benimkinden güzel. hem de kirpikleri uzun uzun
olur belki canım, ela olur belkim sizin tarafa çekerbenim ve eşimin ailesinde hiç renkli göz yok kahve ya da siyah
benim bebişin %100 olasılıkla mavi yada yeşil olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?