zuzu ben de ruyamda topikten etkilendim sanırım ikiz kızlarım oluyormuş bebek emziriyordum çok garipti yaa
işten direk hastaneye gittik kan verdim eve gidip yemek yiyelim dedik 1 saat beklememiz lazımdı. kaynanam görümceme gitti teyzeyide oraya bıraktık hstaneye geri döndük sonuçları aldık tabi daha doktora göstermeden orda betanın yüksek olduğunu yanındada gebe olduğunu gördüm eşime gösterdim ay kıyamam ya gözlerinin içi gülüyordu acildeki doktora gösterdim burdaki verilere göre 3 haftalık gebesiniz dedi. sonra ordan çıktık eşim sarıldı öptü mutlu olduk annemleri aradık kardeşim koltukta zıplıyordu :)) görümceme gidelim de haber verelim onlarada dedik hemen sonucu sordular müjdemi isterim deyince anladılar öptüler bizi tebrik ettiler. gecede çok farklı geçti ya böyle bi huzurluyduk sanki :)))
Cici Anne adayimiz nerelerde bakim ??
:92:
Elfimmmmmmmm gözünaydın canımmmm çokk sevindim yaa anlatamam.
Akşam 8 gibi girdim bir ara ama baktım kimse yoktu kimsede bişe yazmamıştı çıktım geri. Sabah merakla açtım veeeeee...
Anlattıklarını gözümde canlandırabiliyorum nasıl mutludur herkes
Allah'ım herkese yaşatır inşallah bu mutluluğu
ben gideyim o zaman :)))
hepinize iyi geceler zeynep ile dileğe msj attım nek kaldı yaaa
işten direk hastaneye gittik kan verdim eve gidip yemek yiyelim dedik 1 saat beklememiz lazımdı. kaynanam görümceme gitti teyzeyide oraya bıraktık hstaneye geri döndük sonuçları aldık tabi daha doktora göstermeden orda betanın yüksek olduğunu yanındada gebe olduğunu gördüm eşime gösterdim ay kıyamam ya gözlerinin içi gülüyordu acildeki doktora gösterdim burdaki verilere göre 3 haftalık gebesiniz dedi. sonra ordan çıktık eşim sarıldı öptü mutlu olduk annemleri aradık kardeşim koltukta zıplıyordu :)) görümceme gidelim de haber verelim onlarada dedik hemen sonucu sordular müjdemi isterim deyince anladılar öptüler bizi tebrik ettiler. gecede çok farklı geçti ya böyle bi huzurluyduk sanki :)))
eşimin baskıları başladı ama ya pekmez koymuş kaba. bunu al işyerinde içeceksin bide evde bi kaşık gözümün önünde içeceksin diyor ya :)) gecede sırt üstü yat falan :)) yandım gibi :)
Zeynepcim akşam özelden attığın mesajı gördüm dileğe mesaj atmıştım sende numaranı yazınca sanada attım çok sağol canım
en kısa sürede darısı senin başına olsun inşallah..
teşekür ederim adaşım. :)
günaydın dilekcim :) ya benim eşimin her yöne sms i vardı ondan attım sana mesajı dilekcim :) biraz geçte olmuştu sorun olmadı inş.
hepiniz için çok güzel dileklerde bulunmak istiyorum ama cümle kuramıyorum galiba.
allah hepinize istediğiniz zamanlarda anne olmanızı nasip etsin
dün böyle ağlamaklı sakin olmaya çalışan bebeği isteyen ama ya yoksa diye umutlanmaktan korkan bir halin vardı.
şimdi nasılsın peki?
valla bende çok özendim ya ama bizim daha vakti var.
2013 marttan sonra çalışmalar başlar
aslında hep umudun vardı dün baş dönmelerim falan ama dedim ya psikolojikse.. sonucu aldıktan sonra rahatladım tabisi :))
şimdi daha iyiyim hastane araştırmalarına başlıcam
sizin daha çok varmış canım ya.
teşekür ederim adaşım. :)
günaydın dilekcim :) ya benim eşimin her yöne sms i vardı ondan attım sana mesajı dilekcim :) biraz geçte olmuştu sorun olmadı inş.
huzurluyduk demişsin ya elfim, inşallah bu bebek hep huzur getirir size, hepinizeişten direk hastaneye gittik kan verdim eve gidip yemek yiyelim dedik 1 saat beklememiz lazımdı. kaynanam görümceme gitti teyzeyide oraya bıraktık hstaneye geri döndük sonuçları aldık tabi daha doktora göstermeden orda betanın yüksek olduğunu yanındada gebe olduğunu gördüm eşime gösterdim ay kıyamam ya gözlerinin içi gülüyordu acildeki doktora gösterdim burdaki verilere göre 3 haftalık gebesiniz dedi. sonra ordan çıktık eşim sarıldı öptü mutlu olduk annemleri aradık kardeşim koltukta zıplıyordu :)) görümceme gidelim de haber verelim onlarada dedik hemen sonucu sordular müjdemi isterim deyince anladılar öptüler bizi tebrik ettiler. gecede çok farklı geçti ya böyle bi huzurluyduk sanki :)))
enkinin de dediği gibi herkes çok sevindi.. hatta hatta en çok sevinilen bebiş oldu bucanım msjı aldım çok sevindim ağladım valla mutluluktan akşam nete giremedim eşim iş yapıyordu forma geleceğini biliyordum. msjı görünce eşim dedi noluyo haber bekliyodum geldi dedim.işallah bu bebek hepinizin uğuru olur ne güzel herkes çok sevinmiş
bu arada herkese günaydın
bol sohbetler ben kurs için hazırlanayım
aminnnn :)
Elfimmmmmmmm gözünaydın canımmmm çokk sevindim yaa anlatamam.
Akşam 8 gibi girdim bir ara ama baktım kimse yoktu kimsede bişe yazmamıştı çıktım geri. Sabah merakla açtım veeeeee...
Anlattıklarını gözümde canlandırabiliyorum nasıl mutludur herkes
Allah'ım herkese yaşatır inşallah bu mutluluğu
aminnn :))hepiniz için çok güzel dileklerde bulunmak istiyorum ama cümle kuramıyorum galiba.
allah hepinize istediğiniz zamanlarda anne olmanızı nasip etsin
ımmm cinsiyet tahminiyok tatlım bi sorun olmadı. bende sen msj atarım demiştin yaa dedim ki aramam uygun olmayacak galiba gelip gidip tlf baktım bizde de hiç msjlaşma falan olmaz ark. ile herkes faturalı direk aranır :102: eşim neye bakıp duruosun dio snr msj geldi hayırdır falan dedi ben msjdan sonra boş boş sırıtmaya falan başladımnoldu sana yaa anlamadım ver tlfnu bakcam falan dedi. olmaz özel bu dedim
ama valla senin adına çok sevindim hayal kırıklığı yaşamadın yani
bu arada ben hiç öyle bi tahminim yok bence hamile değil diodum ama ters çıkıo demekki benim düşünceler bunu dikkate alalım lütfen
şimdi sözü nigara bırakıoum cinsiyet tahmini alabilir miyiz nigar hanım düşünceleriniz neler
hiç de anlamadım niye bana onlar :44: :105::44: bu nek için :44:
elfi bu da sana :102:anladın sen onu
ağustos annişi :119:şimdi sen hangi ayın annelerine dahilsindoğum yapıcağım ayın topiğindemi geziceksinn ,yoksa hamile kaldığın ayın topikimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?