2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zuzu ben de ruyamda topikten etkilendim sanırım ikiz kızlarım oluyormuş bebek emziriyordum çok garipti yaa

teşekür ederim adaşım. :)

günaydın dilekcim :) ya benim eşimin her yöne sms i vardı ondan attım sana mesajı dilekcim :) biraz geçte olmuştu sorun olmadı inş.

Elfimmmmmmmm gözünaydın canımmmm çokk sevindim yaa anlatamam.
Akşam 8 gibi girdim bir ara ama baktım kimse yoktu kimsede bişe yazmamıştı çıktım geri. Sabah merakla açtım veeeeee...
Anlattıklarını gözümde canlandırabiliyorum nasıl mutludur herkes
Allah'ım herkese yaşatır inşallah bu mutluluğu

hepiniz için çok güzel dileklerde bulunmak istiyorum ama cümle kuramıyorum galiba.

allah hepinize istediğiniz zamanlarda anne olmanızı nasip etsin

ben gideyim o zaman :)))

hepinize iyi geceler zeynep ile dileğe msj attım nek kaldı yaaa

eşimin baskıları başladı ama ya pekmez koymuş kaba. bunu al işyerinde içeceksin bide evde bi kaşık gözümün önünde içeceksin diyor ya :)) gecede sırt üstü yat falan :)) yandım gibi :)

Zeynepcim akşam özelden attığın mesajı gördüm dileğe mesaj atmıştım sende numaranı yazınca sanada attım çok sağol canım

en kısa sürede darısı senin başına olsun inşallah..

bencede yanmışsın ama iyi onlar ısrar etmese ya yaprız ya yapmayız ben bile kan ilacımı içip peşine 1kaşık dut pekmezi içiyorum kahvaltıda her gün 1tane haşlanmış yumurta kaçarım yok yani regl günlerimde daha iyiyim önceden elimi kaldıracak gücüm olmazdı

ben teşekkür ederim canım arıcaktım ama saat geçti vazgeçtim işallah allahım herkese nasip etsin

günaydın dilekcim :) ya benim eşimin her yöne sms i vardı ondan attım sana mesajı dilekcim :) biraz geçte olmuştu sorun olmadı inş.

dün böyle ağlamaklı sakin olmaya çalışan bebeği isteyen ama ya yoksa diye umutlanmaktan korkan bir halin vardı.
şimdi nasılsın peki?
valla bende çok özendim ya ama bizim daha vakti var.
2013 marttan sonra çalışmalar başlar

aslında hep umudun vardı dün baş dönmelerim falan ama dedim ya psikolojikse.. sonucu aldıktan sonra rahatladım tabisi :))

şimdi daha iyiyim hastane araştırmalarına başlıcam
sizin daha çok varmış canım ya.

evet cnm malesef ama benim işimden dolayı yapacak bir şey yok hayırlısı artık

yok tatlım bi sorun olmadı. bende sen msj atarım demiştin yaa dedim ki aramam uygun olmayacak galiba gelip gidip tlf baktım bizde de hiç msjlaşma falan olmaz ark. ile herkes faturalı direk aranır :102: eşim neye bakıp duruosun dio snr msj geldi hayırdır falan dedi ben msjdan sonra boş boş sırıtmaya falan başladım noldu sana yaa anlamadım ver tlfnu bakcam falan dedi. olmaz özel bu dedim

ama valla senin adına çok sevindim hayal kırıklığı yaşamadın yani
bu arada ben hiç öyle bi tahminim yok bence hamile değil diodum ama ters çıkıo demekki benim düşünceler bunu dikkate alalım lütfen
şimdi sözü nigara bırakıoum cinsiyet tahmini alabilir miyiz nigar hanım düşünceleriniz neler

huzurluyduk demişsin ya elfim, inşallah bu bebek hep huzur getirir size, hepinize

enkinin de dediği gibi herkes çok sevindi.. hatta hatta en çok sevinilen bebiş oldu bu

aminnnn :)
hepiniz için çok güzel dileklerde bulunmak istiyorum ama cümle kuramıyorum galiba.

allah hepinize istediğiniz zamanlarda anne olmanızı nasip etsin
aminnn :))

şimdi sen hangi ayın annelerine dahilsin doğum yapıcağım ayın topiğindemi geziceksinn ,yoksa hamile kaldığın ayın topikimi

ımmm cinsiyet tahmini biraz zaman geçsin yapim

:44: bu nek için :44:

elfi bu da sana :102: anladın sen onu
hiç de anlamadım niye bana onlar :44: :105:
ama elfiye evet :102:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…