2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hepiniz için çok güzel dileklerde bulunmak istiyorum ama cümle kuramıyorum galiba.

allah hepinize istediğiniz zamanlarda anne olmanızı nasip etsin

Ben anladım seni canım yorma kendini.
Düşüncelerini alalım nasıl hissediyorsun bir anne olarak?
Canından bir parça karnında dünyadaki en sevdiğin kişiyle senin ortak meyveniz Allahım Allahımm çok özeniyorummmm:116:

:44: bu nek için :44:
elfi bu da sana :102: anladın sen onu
buna dahil olmam gerekio mu acaba :44: sanki öyle hissettim
ımmm cinsiyet tahmini biraz zaman geçsin yapim
hiç de anlamadım niye bana onlar :44: :105:
ama elfiye evet :102:
hadi bakalım ben beklemedeyim tahmin için cin takvimine göre bakabilio muyuz ki? nası yapcaz.

ağustos annişi :119:
ayy eşim beenimde ağustos annesi olmamı istio :26:
seneye nasip olursa elfiden tiyolar alim ne zaman ne nası

şimdi sen hangi ayın annelerine dahilsin doğum yapıcağım ayın topiğindemi geziceksinn ,yoksa hamile kaldığın ayın topikimi

bi doktora gideyim o söylesin internetten baktım ağustos ama bi kaç hafta geriden geliyorsa temmuz . topiklere bi göz atarım bi ara

içinde atan başka bi kalp olması tuhaf biraz.

ay evet anladım nekcim ve zuzucum sizede burdan haber verdim işte :)))
ne demek istediğimizi anlamamışsın ama neyseeh, taam

yauff dedin yaa heveslendim mi ne öel bi kelime kullamadımıydın ondan "karmaşık duygular" ı ifade etmek istedim..

bak elfiyi anlamışın ama :)
heh şimdi anladım :130: her hamişten sonra oluşuyor o heves, ama sonra geçiyor tek duam Allahım bizim için hayırlı olan zamanda versin ikizlerimizi (ikiz olayına da iyice sardım )

hangisine dahil olcan dilek :44: anlamadım
benim mesajdan alıntılamışsında

günaydın kızlarrrr günaydın taze anne adayımız

herkes bir gaza gelmiş bakıyorum da kızlar, ben de dahil tabii Allah hepimize böyle güzel haberler almayı nasip eder inşallah.

ben etrafı toplamaya girişiyorum kızlar, bugün bitireyim artık da, içim rahat olsun. mutfak dolapları, buzdolabı ve banyoyu temizlemem lazım. dinlenme aralarında yine girerim. öptüm herkesi

ay Burcu Güneşin yeni şarkısı çok güzelmiş yaa, sevdim ben )
sizle de paylaşim

http ://www.youtube.com/watch?v=zjDr6WSjO90

benimde ikizlerim olsun çok istiyorum. ben tek çocuğum kardeşleri olan kişilere çok özeniyorum. amcamın ikizleri var. halamın kızınında ikizleri var bakarsın benimde olur inş. herşeyden önce sağlıklı sıhatli eli ayağı düzgün olsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…