2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayşam bebeiş için hayırlısı olsun...

ama tabiki kontrole git dr. bebiş bile olmasa, ne bilim meme kanseri falan önemli zaten

elfişşş sanırım evlilik yıldönümünüze çok yakın gelecek bebişin. senin sat neydi?

ahahh armuh ay hala buna gülüyorum
suratım asıktı neşem geldi resmen

elfiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii innanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmm offf çok seevindim cnm yaaaaaaaaaaaaaa

ben yatmaya gidiyorum kızlar, biraz daha bekletirsem bu gece almıcak beni yatağa kocişim

iyi geceler herkese, tabii bugün elfinin gözüne uyku girmez ayrı mesele

8:30 da kan verdim bir saat sonra çıktı beklerken kaynanamlar görümceme gittiler bizde oraya gittik mecburen. herkes çok mutlu :))
hepimize tşk ederim

elfişşş sanırım evlilik yıldönümünüze çok yakın gelecek bebişin. senin sat neydi?

sat a göre 5 haftalık gibi ama doktor 3 haftalık dedi. acildeki doktora gösterdim tam bilmiyodu yarın hastane araştırıcam :)

3 ağustus olacak sat a göre evlilik yıldönümümüzde 1 ağustus :)

uf yaaa 2 gün girmiom neler oluo ama çok çok çok sevindim elfi, bilniyorum neden, ama cidden çok sevindim cnm yaa allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inş.

bu arada zuzu çekilişe ben de varım :))))

ben yatmaya gidiyorum kızlar, biraz daha bekletirsem bu gece almıcak beni yatağa kocişim

iyi geceler herkese, tabii bugün elfinin gözüne uyku girmez ayrı mesele

iyi gecelerrr

8:30 da kan verdim bir saat sonra çıktı beklerken kaynanamlar görümceme gittiler bizde oraya gittik mecburen. herkes çok mutlu :))
hepimize tşk ederim

yaaa o ilk anları merak ediyorum heyecanlı heyecanlı şuan yanında olmak isterdim ... ayy şimdi kocanla sana sabah olmaz :))) konuşur gülüşürsünüz....

sat a göre 5 haftalık gibi ama doktor 3 haftalık dedi. acildeki doktora gösterdim tam bilmiyodu yarın hastane araştırıcam :)

3 ağustus olacak sat a göre evlilik yıldönümümüzde 1 ağustus :)

sat a göre belirleniyor dimi elfi? eğer öyleyse 2 gün erken doğsun birbirinize en güzel hediye olur vay beeeeeeee

evet ayşam kısmet artık :))

nek saniye farkı ile kaçırdı galiba gördüm onu ben geldim o gitti yetişemedim

görümcemde girdim nete açılmadı

az önce yazdığım şeye de yarın bi bakarsınız dimmi kızlar, anne adaylarııı ve anne aday adaylarııı düşüncelerinizi bekliyorum tabii elfi tekbirkleri kabul ettikten sonra
mesela diloş sinem luxxor o aşıdan siz oldunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…